04:32 - 30/05/2018

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν κρυπτονομίσματα  που θα σας αποφέρουν μεγάλα κέρδη

Πριν ξεκινήσω αυτόν τον δύσκολο οδηγό που για μένα θα πρέπει όλοι όσοι ασχολούνται με το νομίσματα να τον κάνουν κτήμα τους  γιατί μόλις θα μάθετε μυστικά που μπορούν να σας δώσουν αρκετά κέρδη….  Θα αφήσω μερικές γραμμές για το τι έχει συμβεί μέχρι τώρα στην προσπάθειά μου να δημιουργήσω μία ομάδα που ασχολείται με τα κρυπτονομισματα..

Ειναι αναγκαστικό να το κάνω  από δύο απόψεις… Πρώτον γιατί όπως σου έχω ξαναπεί το ίντερνετ είναι ένα κρεμμύδι όπου μέσα στο χρόνο διπλώνει και ξεδιπλώνει τα φύλλα του και έτσι θέλω να ενημερώσω και από αυτο το άρθρο τον αναγνώστη οποίος δεν έχει προλάβει να διαβάσει τα προηγούμενα άρθρα… και δεύτερον γιατί είναι ψυχολογική ανάγκη να εκφράσω όλα όσα εισπράττω από αυτή την διαδικασία που ξεκίνησα πριν μέρες!

Πριν μέρες λοιπόν  έγραψα αυτό το άρθρο…(https://katohika.gr/stranger-voice/mia-symferousa-protasi-kai-gia-tous-dyo-mas-apo-ton-stranger/)  και ζήτησα συγκεκριμενα πραγματα σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το ταξίδι… συνήθως Όταν ένας άνθρωπος που εκτίθεται ζητάει κάτι τέτοιο δεν έχει σκοπό ούτε να γίνει ρεζίλι ούτε να δείξει ότι στο αντικείμενο που θέλει να αγωνιστεί δεν είναι όσο καλός θέλει να πιστεύει…

Εσεις  από την άλλη όταν ο οποιοσδήποτε σας καλέσει σε μία τέτοια ενέργεια πρέπει να αναρωτηθείτε αν έχετε να κάνετε με έναν χαζούλη η με κάποιον που αξίζει  να τον ακολουθήσετε  και να ακούσετε την πληροφορία του!

Μέχρι στιγμής συμμετέχετε 77 άτομα,  όχι άσχημα Για αρχή Αν και στόχος μου είναι τα πολλές χιλιάδες άτομα… βέβαια αυτό θα το επιτύχει η πληροφορία μου…. από τα 77 άτομα μετρημένοι στα δάχτυλα έκαναν αυτά που ζήτησα στο πρώτο άρθρο….  και ένας μόνο έκανε ό τι είπα στο δεύτερο  αρθρο….!Το δευτερο αρθρο (https://katohika.gr/stranger-voice/pos-tha-agorasete-kai-tha-metaferetai-kryptonomismata-stin-platforma-kryptonomismaton-alla-kai-alla-poly-simantika/)

Δεν σας έκρυψα ότι αυτό το κάνω γιατί πλέον αποφάσισα ότι το δωρεάν δεν το σέβεται κανείς…. Ούτε σας έκρυψα ποτέ οτι δεν θέλω να έχω απολαβές για αυτό που κάνω….

Θα συνεχίσω να το κάνω και θα δώσω την πληροφορία που πιστεύω ότι όχι μόνο αξίζει Αλλά προσωπικά εγώ έχω πληρώσει χιλιαδες ευρώ και έχω σπαταλήσει εκατοντάδες ώρες να σπάσω το κεφάλι μου όπως και πολλά χρόνια εμπειρίας μου σε αυτό το ταξίδι από το παρελθόν…για να την αποκτησω!…Τωρα αν συνεχίσεται  την κλασική  νοοτροπία  των ανθρώπων που δεν θέλω πια να έχω σχέση….  την εξυπνάδα  του να μην σέβεστε  τις συμφωνίες μας κρατάω πάντα το δικαίωμα να ξεχωρίσω ποιοι πραγματικά τήρησαν τη συμφωνία μας…. Άρα όσοι από σας Στείλατε  Email  με ψεύτικους κωδικούς Και διάφορες άλλες δικαιολογίες…. σας Το λέω ξεκάθαρα θα σας χαρίσω το τυρί τις πληροφορίας απλά για να σας κάνω να καταλάβετε τι Θα χάσετε όταν θα σταματήσω  να σας δίνω πρόσβαση σε αυτή την πληροφορία! Νομίζω ότι ήμουνα απόλυτα ξεκάθαρος…

Ας πάμε τώρα να δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν κρυπτονομίσματα τα οποία μπορούν να μας αποφέρουν πολύ μεγάλα  κέρδη..

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο αλλά στην Αμερική υπάρχουν μεγάλες ομάδες οι οποίες ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό και μάλιστα χιλιάδες άνθρωποι έχουν βγάλει χιλιάδες δολαρια με το να κυνηγούν και να βρίσκουν δωρεάν κρυπτονομίσματα..

Το δωρεάν είναι δωρεάν… δωρεάν Δεν σημαίνει Δώσε 5 ευρώ… δωρεάν σημαίνει μηδέν… και ναι υπάρχει τρόπος και τακτική να ασχοληθείς με αυτό full time και να έχεις επιτυχία τεράστια!

Αλλά ας αρχίσω τις εξηγήσεις τις πιο τεχνικές για να καλύψω τις όποιες ερωτήσεις δημιουργούνται μέσα σας και μόλις τελείωσω Με αυτές  Να σας δείξω.. μπακάλικα… βήμα βήμα.. με ποιον τρόπο μπορείτε να το πετύχετε.

Πριν μπούμε στα τεχνικά  το συγκεκριμένο μοντέλο… ο συγκεκριμένος στίβος του δωρεάν νομίσματος… σας υπόσχομαι θα τον φέρω σε σημείο διδακτορικου….  για την ώρα θα σας δώσω μικρούς οδηγούς για το πώς μπορείτε να το κάνετε αλλά ετοιμάζω ολόκληρη διατριβή για όποιον θέλει να ακολουθήσει αυτόν τον τρόπο ασχολιας με τα κρυπτονομισματα… σε βαθμό επαγγελματισμού!

Τι είναι τα airdrops;

Τα airdrops είναι κρυπτονομισματα που δινονται δωρεάν στην αγορα. Τα project καθε νεου κρυπτονομισματος που μόλις ξεκινούν συχνά θα δώσουν ένα μικρό ποσό ελεύθερων μαρκών σε επαληθευμένους ανθρώπους, προκειμένου να διαδώσουν τη υπαρξη τους για το έργο τους.

Το κανουν συχνά αυτό κοντά στην ώρα της απευλευθερωσης του ICO. Αυτό γίνεται για να διευκολυνθεί η ανάπτυξη των χρηστών και να δοθούν κίνητρα στους ανθρώπους να ενημερώσουν τους γυρω τους για το έργο (συχνά μέσω συστημάτων παραπομπής ή προώθησης κοινωνικού επιμερισμού).

Τα airdrops εμφανίζονται υπό διάφορες μορφές, όπως: μαζική πιστωση στα πορτοφόλια (για παράδειγμα, όλα τα πορτοφόλια της NEO θα λάβουν x ποσό του ταδε νομισματος) και δωρεάν μάρκες κατά τη συμμετοχή στην κοινότητα ή την εγγραφή για κάτι η την παροχή ορισμένων βασικών προσωπικών πληροφοριών.

Συνήθως το ποσό που παρέχεται κατά τη διάρκεια των airdrops είναι μικρό από την άποψη του κανονικου νομισματος fiat πχ δολαριο η ευρω, αλλά εάν κρατάτε τα κρυπτο για μεγάλο χρονικό διάστημα και επιλέγετε ένα καλό project, αυτά μπορούν να αυξησουν την αξία τους, καθιστώντας το ποσό σας πολυ υψηλο σε χρηματικό ποσό. Τα project που δοθηκαν δωρεαν πριν από μερικούς μήνες μπορεί να είναι σημερα αξίας $ 100 δολάριων , λόγω της ανατίμησης των τιμών.

Εξαρτάται τελικά από το αν κρατάτε τα κρυπτο ή τα πουλάτε γρηγορα για ευκολο μικρο κερδος, αλλά σημειώστε ότι πολλά δωρεαν νομίσματα δεν θα εισαχθούν αμεσα σε μια ανταλλαγή κατά τη διάρκεια ενος airdrop, επομένως συνήθως θα πρέπει να περιμένετε κάποιο χρόνο για να τα πουλήσετε.

Εάν αναρωτιόσαστε ακριβώς πώς είναι ευεργετικό για μια εταιρια να κάνει μαζικά airdrops κατά τη διάρκεια ενός ICO, ουσιαστικά θα πρεπει να σκεφτειτε τα εφέ του δικτύου και τη φύση των γραφημάτων του δικτύου. Θεωρίες όπως ο νόμος του Reed εχουν εξηγησει ότι η χρησιμότητα ενός δικτύου (που μετριέται με χρήματα που κερδίζονται ή οποιαδήποτε άλλη μέτρηση) είναι υπερβολικά ανάλογη με τον αριθμό των κόμβων (ανθρώπων) στο γράφημα.

Το ακριβές ποσό χρησιμότητας κυμαίνεται από n2 έως 2 ^ n με βάση το πεδίο στο οποίο εφαρμόστηκε το γράφημα δικτύου, αλλά είναι σαφές ότι η αύξηση του δικτύου όλο και περισσοτερων ανθρωπων θα δώσει μεγάλη χρησιμότητα σε σχέση με την προηγούμενη θεση του στο δικτυο. Για παράδειγμα, αυτές οι θεωρίες δείχνουν ότι η αύξηση από 100 σε 200 άτομα θα προσφέρει σημαντικά λιγότερη πρόσθετη χρησιμότητα από ό, τι η ανάπτυξη από 1.000 έως 1.100 άτομα, αν και και το δικτυο θα εχει αποκτήσει τον ίδιο αριθμό ανθρώπων.

Στο πλαίσιο ενός ICO, αυτό σημαίνει ότι μια σκληρή προώθηση για την επέκταση της παρουσίας του στο κοινωνικο δικτύο που θα μιλαει για το έργο του κατά τη διάρκεια της αρχης του ICO θα προσφέρει μεγάλες αποδόσεις τόσο από την άποψη των εισφορών του ICO όσο και από την περαιτέρω συμμετοχή του δικτυου στο έργο, γι ‘αυτό το λόγο αξιοποιουν καλύτερα την στιγμή στον κύκλο ζωής του έργου, ώστε να μεγιστοποιηθεί τόσο η χρηματοοικονομική όσο και η κοινοτική υποστήριξη.

Υποθέτοντας ότι μια ομάδα έχει ένα πεπερασμένο αριθμό μοναδων που μπορει να δωθουν δωρεαν, έχει νόημα να τα χρησιμοποιήσει ειδικά κατά τη διάρκεια της ICO δηλαδη στην αρχη της υπαρξης του, σε αντίθεση με άλλες φορές, επειδή αυτα μπορούν να τα μετατρεψουν άμεσα σε χρήματα καθώς και κοινωνική επιρροή, ενώ κανονικά, αυτό θα είναι περιορισμένο σε μια απλη κοινωνική επιρροή που θα ερθει μεσα στο χρονο (και ίσως έμμεση η εκτίμηση της τιμολογιακής τιμής εάν αυξηθεί η ζήτηση).

Επιπλέον, η διανομή ελεύθερων μαρκών δημιουργεί μια ομάδα κατόχων του κρυπτονομισματος που επικεντρώνονται περισσότερο στην πραγματική χρησιμότητα του συμβολου και στο έργο του παρα από την τιμή του(αφού δεν πληρώνουν τίποτα). Αυτό μπορεί να αποτελέσει ουσιαστικό παράγοντα για την προώθηση της υιοθεσίας και τη δημιουργία μιας αρχικής βάσης πιστών χρηστών ή / και προγραμματιστών.

Πώς να βρείτε airdrops;

Υπάρχουν μερικοί απλοι τρόποι για να βρείτε airdrops και μερικοι πιο συνθετοι ( Κατηγορια πρωταθλητης χαρ χαρ ). Ενας απο αυτους είναι το Bitcointalk, ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα φόρουμ για κρυπτογραφική συζήτηση. Αυτό είναι συνήθως η πρώτη θέση που θα ανακοινώσει ένα νέο έργο και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθετε για όλους τους ΜΚΟ που υπαρχουν. Μπορείτε συνήθως να αποκτήσετε ένα μεγάλο ιστορικό του έργου, κοιτάζοντας το αρχικό νήμα του Bitcointalk. Να γνωρίζετε ότι το φόρουμ αυτό, παράλληλα με μια μεγάλη πηγή πληροφόρησης, τείνει να εχει ενα πολύ μεγάλο όγκο πληροφοριας και δεν κάνει τίποτα για να φιλτράρει προγράμματα χαμηλής ποιότητας – έτσι υπάρχουν πολλοί κρυμμένοι πολύτιμοι λίθοι εδώ, αλλα υπάρχουν ίσοι αριθμοί σχεδίων απάτης.

Ένας άλλος κοινός τρόπος για να βρείτε airdrops είναι μέσω των διαφόρων site που ειναι ειδικευμενα για αυτη την εργασια. Αυτά συχνά κάνουν κάποια προεπεξεργασία για εσάς και βεβαιώνεστε ότι τα airdrops είναι νόμιμα και ότι τα project είναι πιθανό να πληρώσουν πραγματικά τα κέρματά σας. Για να τα κερδισετε αυτά συχνά απαιτειτε συμμετοχή σε μια ομάδα κοινωνικης δυκτιωσης ή σε ενα λογαριασμό στο Twitter. Καποιοι καλοί λογαριασμοί και ιστότοποι που μπορειτε να ακολουθήσετε ή να εγγραφειτε σε αυτά για τα airdrops ειναι οι εξής:

https://airdropalert.com.

Twitter Λογαριασμοι για airdrops https://twitter.com/cryptoairdrops?lang=en

Καποια Reddit που κανουν το ιδιο https://www.reddit.com/r/airdrops/ και https://www.reddit.com/r/CryptoAirdrop/.

Πάμε τώρα βήμα βήμα και με απλά λόγια  να κάνουμε τις σωστές κινήσεις ώστε να μπούμε σε αυτή την αρένα με τον πιο έξυπνο τρόπο…

Καταρχάς αν κάνετε μία έρευνα στα παραπάνω link θα δειτε πολύ εύκολα οτι αν ακολουθήσετε τα airdrops που δίνουν οι  συγκεκριμένοι  αμέσως αμέσως μαζεύεται ένα ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο να το βγάλεις μέσα σε μία ώρα από τον υπολογιστή σου… Χωρίς βέβαια να υπολογίσω ότι αν κρατήσεις αυτά τα νομίσματα έχεις μεγάλες πιθανότητες μέσα στο βάθος του χρόνου κάποια από αυτά να κάνει ένα ράλι και να σου αφήσει χιλιάδες ευρώ!Αλλα υπαρχουν πολλα αλλα ακομα…

Ξεκινάω με τον απλό οδηγό και τελειώνοντας αυτόν τον οδηγό σας δίνω δυο τρια καλά μπόνους  που θα ενισχύσουν το πιπέρι και το αλατι σε αυτό το όμορφο φαγητό που φτιάχνουμε..

Mέθοδος  νούμερο ένα (απλή αλλά αν δεν γνωρίζεις τον τρόπο γίνεται δυσκολη)

Δωρεάν νομίσματα απο τα πορτοφόλια

Για να λάβετε airdrops απο καποιο projetc, χρειάζεστε ένα πορτοφόλι που σχετίζεται με αυτό το blockchain.

Για παράδειγμα, τα νέα προγράμματα κρυπτογράφησης μπορούν να εκμεταλλευτούν μια υπάρχουσα πλατφόρμα όπως το Ethereum για τη δημιουργία μαρκών. Συγκεκριμένα, αυτά τα νομίσματα με βάση το Ethereum ονομάζονται μάρκες ERC-20. Όταν ξεκίνησε η δημοφιλής OMG με το ERC-20, στο πλαίσιο της προώθησής της, εστειλε  airdrops της OMG σε οποιονδήποτε με πορτοφόλι Ethereum.

Η δύσκολη απόφαση εδώ είναι με ποιον τρόπο θα αποφασίσεις να κατεβάσεις  πορτοφόλια,  Ποια από αυτά Θα κατεβάσεις;  με ποιον τρόπο θα βάλεις έστω και ένα κρυπτοσεντς μέσα  Μιας και ο νόμος λέει ότι για να δεχτείς airdrop  το πορτοφόλι δεν πρέπει να είναι 0… και γενικά να έχεις το άγχος να χειρίζεσαι στον υπολογιστή σου η σε στικάκια  εκατοντάδες  ηλεκτρονικά πορτοφόλια που όλα θα χρειάζονται και ενα κρυπτογράφημα τεράστιο σαν συνθηματικό να το έχεις αποθηκεύσει σωστά και με απόλυτη οργάνωση να ορίζεις Ποιο είναι τι!

Αν θες να το δοκιμάσεις Κανείς δεν σε εμποδίζει…  μπορείς να πας στην CoinMarketCap  η στην https://bitscreener.Com/ να ξεκινήσεις να  φίλτραρεις  πορτοφόλια να βρίσκεις τη σελίδα του κάθε νομίσματος και να ξεκινήσεις να κατεβάζεις από το καθένα ξεχωριστά!  θα καταλήξεις σε ένα κυκεώνα  γιατί Υπάρχουν χιλιάδες πια!

Αλλά υπάρχει και η εύκολη μέθοδος

Κατεβάζεις το πορτοφόλι  από το https://www.Myetherwallet.Com/

Η πλειοψηφία των νέων κρυπτονομισματων είναι κατασκευασμένη από το Ethereum και το myetherwallet είναι το πιο δημοφιλές και υποστηριζόμενο πορτοφόλι ιστού του Ether που θα μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες να αποκτήσετε δωρεάν νομισμματα.

Γραφεσαι στην coinbase μεσα απο το αφφιλιατε λινκ το δικο μου https://www.coinbase.com/join/52a591475db5b38393000038 και ετσι και εσυ κερδιζεις 10 δολαρια και εγω κερδιζω δεκα δολαρια…(Οταν θα μεταφερεις χρηματα στην coinbase θα σου δωσει και τα δεκα δολαρια που σε συνεστησα και βεβαια μετα μπορεις και εσυ να συστησεις αλλους κοκ)   αυτά τα δεκα τα κάνεις Ethereum η οχι αναγκαστικα τα δεκα αλλα ενα χιλιοστο και τα μεταφέρεις στο Myetherwallet ..ξανα το λεω έστω και ένα χιλιοστό ώστε το πορτοφόλι να μην είναι 0…. και περιμένεις να σου έρχονται τα ιπτάμενα νομίσματα δωρεάν!

Το ίδιο μπορείς να ακολουθήσεις και με άλλες πλατφόρμες blockchain  όπως είναι το  NEO και Stellar

Μέθοδος 2: Κερδίστε δωρεάν crypto σαν κυνηγος για airdrops & μπόνους

..Όπως εξήγησα παραπάνω οι εταιρείες δίνουν ελεύθερα νομίσματα  για να δημιουργήσουν μία μεγαλύτερη βάση από χρήστες οι οποίοι θα συναλλάσσονται με αυτά τα νομίσματα γιατί με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να δώσουν περισσότερη αξία στο δίκτυό τους…

Για αυτό θα βρείτε σε όλο το ίντερνετ προτάσεις όπως πες μας την άποψή σου για αυτό το group μουσικής και θα σου δώσουμε τόσα ελεύθερα νομίσματα,   κάνε εγγραφή με το e-mail σου και βάλε και το πορτοφόλι σου στην κοινότητά μας και θα πάρεις τόσα νομίσματα…. και δεν έχει τελειωμό η διαδικασία του μάρκετινγκ ώστε να φαίνεσαι και εσύ ότι ανήκεις στη βάση ενός νομίσματος!

Ολα αυτά για να τα καταφέρεις θα πρέπει να είσαι συνέχεια πάνω από το ίντερνετ  να ακολουθείς συζητήσεις και λογαριασμούς στο Twitter που σου δωσα παραπάνω και να τουφεκας Σαν κυνηγός  την κατάλληλη Ευκαιρία η την κατάλληλη πέρδικα!

Κανείς δεν σου λέει να μην το κάνεις… Μάλιστα σου έχω ήδη δώσει link που αν αυτή τη στιγμή θέλεις πας και κάνεις ότι σου λένε και αρχίζεις και εισπράττεις….  αλλά είναι τόσα πολλά… είναι τόσα πολλά τα άχρηστα…. τόσα πολλά τα τσάμπα… που στο τέλος θα μπλεχτείς και θα χάσεις πολύ χρόνο!

Υπάρχει καλύτερη λύση και σε αυτό…

Γράφεσαι στην https://earn.Com/stranger11/referral/?A=oqyui7cc4isd9cya  με το συγκεκριμένο link ώστε να κερδίζω σε Bitcoin 1 δολάριο για κάθε νεο μελος που θα  στείλω να κερδίζει δωρεάν νομίσματα…. Δηλώνεις ότι είσαι web designer η Bitcoin buyer  και Σε πληρώνουν σε κρυπτονομισματα για να διαβάζεις διαφημιστικά μηνύματα από επιχειρήσεις. Όπως καταλαβαίνεις επειδή έχουν να κάνουν με κρυπτονομίσματα αυτά που σου στέλνουν να διαβάσεις σαν διαφημιστικά μηνύματα  μέσα θα έχουν ανακοινώσεις ξεκινήματος  σε νέα project… Όπου επί της ουσίας εσύ Αυτά ψάχνεις για να πας να πάρεις και άλλα δωρεάν νομίσματα!!

Επί της ουσίας όλος αυτός ο οδηγός σου δείχνει έμπρακτα τρόπους με τους οποίους μπορείς να κερδίσεις χρήματα από το πουθενά…  εγώ Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι Αμερικανοί  που ασχολούνται με τα κρυπτονομισματα αυτά τα κάνουν καθημερινά για πλάκα…. το θεωρούν κάτι το οποίο πρέπει να συμβεί….  δεν γνωρίζω αν η ίδια φιλοσοφία μπορεί να λειτουργήσει και στην ψυχοσύνθεση του Έλληνα…. γνωρίζω όμως πολύ καλά ότι υπάρχουν χιλιάδες Αμερικανοί που με αυτό τον τρόπο έχουν κερδίσει χιλιάδες ευρώ…. και αν θυμάμαι καλά Εμείς όλοι βρισκόμαστε σε μία οικονομική κρίση εξαντλητική….  εγώ θεώρησα σωστό αυτό τον οδηγό να τον δώσω ελεύθερα… χωρίς συνθηματικό για όλους!

Δεν σου μίλησα για faucets,  δεν σου έδωσα παιδικη πληροφορία για το πως θα κερδίσεις δωρεάν κρυπτονομισμα σου έδωσα αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή παγκόσμια…. και αυτό θα φροντίσω να κάνω  για όλους τους φίλους που συμμετέχουν στο ταξίδι μας για τα κρυπτονομισματα… Μάλιστα σκοπεύω να ανεβάσω πολύ το επίπεδο… να το πάω για πρωτάθλημα…. ο μόνος τρόπος που θα με κάνει να μην θέλω ξανά να συνεχίσω είναι να μου αποδείξεις ότι συνεχίζεις να μη σέβεσαι την πληροφορία που σου δίνω…. σε παρακαλώ άγνωστε φίλε μου μην το κάνεις γιατί με αυτό τον τρόπο θα επηρεάσεις και όλους αυτούς που έμαθαν να τηρούν τις συμφωνίες και τους λόγους τους!

Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο και κερδοφόρο αυτό το άρθρο…. μέσα από την καρδιά μου θα θελα σε μερικούς μήνες να γνωρίζω ότι κάποιοι συνάνθρωποί μου κατάφεραν να κερδίσουν Από το τίποτα κάτι καλό…. θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν η πληροφορία σας φάνηκε χρήσιμη  να τη διαμοιράσεται και σε άλλους φίλους σας για να μπορέσουν να την εκμεταλλευτούν..!

Σας Ευχαριστω για τον χρόνο σας ..

Stranger..

Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. φιλε ξενε καλησπερα κ συνχαρητηρια για την αποφαση σου αυτη…συμφωνω οτι πρεπει να δειξεις κ καχυποψια αλλα κ εμπιστοσυνη…ειναι λιγο αντιφατικο…θα δειξει…αλλα για εμας τους ασχετους ειναι δυσκολο να ακολουθησουμε τα βηματα …πολυ θα ηθελα να μαθω περισσοτερα!! θα το τσεκαρω οσο μπορω αλλα ο χρονος μου δεν ειναι απλετος .. η καθημερινοτητα ειναι αμειλικτη κ ασταματητη…αν μπορεις κ ακομα περισσοτερες πληροφοριες εγω προσωπικα θα το σεβομουν απεριοριστα…κ θα το κυνηγουσα…πες μας κ αλλα φιλε ξενε..σε παρακαλω!

 2. Kalimera apo NY stranger! to pio classiko kai easy gia beginers airdrop einai neo/gas kathe arxi tou mina gia kathe neo perneis free gas kai to swap ginete aftomata an exeis to wallet se kapio apo ta megala exchange.kai to neo sta 53$ einai poli kali timi.Opoios den exei xrono na asxolithei kalitera na paei gia mpanio….To cryptomarket einai full time job kai tha sas allaksei tin zoi an to katalavete..HAPPY TRADING EVERYONE!!!!!!!

 3. ΚΥΡΙΑΚΗ 06/01/2018 @ 10:41 ΠΜ

  Νίκο, μπήκα στη σελίδα που υπέδειξες, έκανα άπειρους συνδυασμούς στο password αλλά δεν μου δεχόταν κανένα. Τι γίνεται? Τι μπορεί να κάνω λάθος?

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 06/01/2018 @ 10:54 ΠΜ

   Οκ. Τα κατάφερα και έγινε η εγγραφή. Στο e-mail μου ήρθε μία απάντηση που πρέπει να πατήσω 1. Earn $0,75 και 2. Earn $0,25. Τι να κάνω από δω και πέρα? Δώσε τα φώτα σου γιατί δεν έχω ξαναασχοληθεί με κάτι τέτοιο.

   • Κατοχικά Νέα 06/01/2018 @ 1:38 ΜΜ

    Κανεις οτι σου ζηταει καθε προταση , αλλες φορες θα σου ζηταει να ακουληθησεις ενα τουιτερ λογαριασμο , αλλες φορες να εγγρφαθεις στην τελεγραμ , αλλες να διαβασεις μυνηματα απο ετ;ιριες κρυπτο κοκ

  • Κατοχικά Νέα 06/01/2018 @ 1:36 ΜΜ

   Πρεπει να μου πειτε τι σας λεει το σιτε οταν νγαζει λαθος ..παντα λεει κατι ..ειτε να βαλετε αλλα γραμματα και συμβολα ειτε κατι ..

 4. ΚΥΡΙΑΚΗ 06/01/2018 @ 11:24 ΜΜ

  Λοιπόν, μου ζήτησε να μπω για να επιλέξω 1$ ή 5$ ή 20$. Αλλά πριν πρέπει να γράψω κάποια λίστα, δηλ. Title…… (είμαι άνεργη τι μπορώ να γράψω?), Website..enter your company websit… (εδώ τι γράφω τώρα?) , Bio ..enter your bio… (δεν κατάλαβα τίποτα).

  • Κατοχικά Νέα 06/02/2018 @ 2:19 ΠΜ

   Βαλε bitcoinbuyer στο bio ζηταει ενα δηθεν βιογραφικο αν εχεςι συνδεθει με το λινκεδιν θα το παρει αυτοματα απο εκει αν οχι γραψε καλησπερα σας αγαπω ..

 5. ΚΥΡΙΑΚΗ 06/02/2018 @ 2:15 ΜΜ

  Καλέ μου Νίκο, έβαλα αυτά που είπες, στοWebsit…. δεν ήξερα τι να βάλω. Εν πάση περιπτώσει τελικά δεν τα καταφέρνω και τόσο καλά. Δεν θέλω να σε πρήζω συνέχεια, κάνε κάτι να δώσεις τα βήματα όλα που χρειάζονται αναλυτικά, γιατί δεν σκαμπάζω γρι. Ειδικά στα δωρεάν κρυπτονομίσματα.

  • Κατοχικά Νέα 06/02/2018 @ 3:04 ΜΜ

   Ναι κυριακη λιγο υπομονη ειναι πολλα που πρπεπει να γινουν ταυτοχρονα

 6. ΚΥΡΙΑΚΗ 06/02/2018 @ 3:00 ΜΜ

  Η τελευταία μου προσπάθεια. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και μου βγάζει ότι θέλει να κάνει επαλήθευση του profile. Βάζω το e-mail μου τον κωδικό μου, και μου βγάζει ότι τα e-mail που έδωσα δεν ταιριάζουν με τα αρχεία τους.

 7. ΚΥΡΙΑΚΗ 06/03/2018 @ 1:36 ΠΜ

  Μετά από κάποιες ώρες ασχολίας…. κατάφερα να βάλω όλους τους κωδικούς. ΓΙΟΥΠΙ!!!! Μου έβγαζαν κουτάκια, κουτάκια, κουτάκια…… (χα χα χα χα), στο τέλος μου ζήταγαν λογαριασμούς από τις συνδέσεις μου. Πρέπει να έχουν τουλάχιστον 50 συνδέσεις. “Προσθέστε 50 συνδέσεις και δοκιμάστε ξανά” . ΤΟΜΠΟΛΑ… Για πείτε μου υπάρχει κάποιος κίνδυνος να τους δώσω 50 συνδέσεις μου?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*