21:04 - 12/03/2018

Tο μιμητικό καρκίνωμα του κοιτάζω την πάρτη μου και την οικογένειά μου εγώ θα το σκοτώσω!

Ένας ζωντανός οργανισμός όταν δέχεται την οποιαδήποτε απειλή χρησιμοποιεί το σύστημα επικοινωνίας του με τα κύτταρα του ανοσοποιητικού του συστήματος για να τα καλέσει Σε πλήρη έγερση και πόλεμο ενάντια στον ιό!

Aν αυτή η επικοινωνία έχει κατά κάποιο τρόπο χαλάσει τότε είμαστε σίγουροι ότι ο οργανισμός θα νοσήσει μέχρι θανάτου!

Το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας και  υπνωτισμού  φρόντισε μέσα στις δεκαετίες χρησιμοποιώντας στα μέσα επικοινωνίας να δημιουργήσει πρότυπα και αρχετυπικές υποσυνείδητες θέσεις όπου σε έφεραν να σκέφτεσαι μόνο αυτό το ρητό το οποίο Γίνεται εύκολα αποδεκτό από όλους..εγω κοιταζω την παρτη μου και την οικογενεια μου… αλλά αυτο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή για τον κοινωνικό ιστo-κράτος-φυλη….αυτο ειναι ο καρκινος που δινει δυναμη στην ασθενεια!

Σε εκπαίδευσαν να μην ακούς το Κάλεσμα της απειλής,  το καρκινικό κύτταρο των επικυρίαρχων σε έκανε να κλείσεις τα αυτιά σου στο κάλεσμα του οργανισμού σου ώστε να περάσεις άμεσα σε Ένωση και αντεπίθεση προς την απειλή!

Όπως ακριβώς κάνει και ο καρκίνος μέσα στο σώμα του ζωντανού οργανισμού οπου αποφασίζει ότι θα ζήσει αιώνια ο ίδιος κάνοντας και τα υπόλοιπα κύτταρα γύρω του να τον μιμούνται χωρίς να τον νοιάζει η να σκέφτεται ότι ο συνολικός οργανισμός Σύντομα θα πεθάνει άρα και ο ίδιος θα ακολουθήσει την πορεία του! 

Είμαστε όλοι μας συνυπεύθυνοι για τους θανάτους αυτών που δεν άντεξαν την οικονομική κρίση,  για τους ανθρώπους που τρώνε μέσα από τα σκουπίδια, για τους ανθρώπους που κοιμούνται στους δρόμους,για τους επόμενους που θα θελήσουν να τερματίσουν τη ζωή τους, για την πατρίδα που θα χάσει τα σύνορά της, για τους στρατιώτες που θα θυσιάσουμε  και ένα κατεβατό ακόμα από ευθύνες που παραδώσαμε χωρίς να το σκεφτούμε!

Όταν η μαμά και ο μπαμπάς σε μία οικογένεια Είναι ζαβοι, όταν είναι ναρκομανης, όταν είναι αλκοολικοι,  οταν κακομεταχειρίζονται τα παιδιά τους… κάποια στιγμή τα παιδιά θα επαναστατήσουν, θα κλείσουν την πόρτα πίσω τους και θα αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες, Θα προχωρήσουν στο δικό τους νόμο χωρίς να ακολουθούν κανένα κανόνα που τους έδωσε η ζαβή τους οικογένεια, θα χαράξουν τη δική τους πορεία με στόχο και σκοπό την επιβίωσή τους και την  εξέλιξή τους σταματώντας το βιασμό της ψυχής και το άδικο!

Σας ζητώ να πάρετε Επιτέλους την ευθύνη σας, Σας ζητώ να ξαναγίνεται άνθρωποι, να ξαναγίνεται άνδρες και όχι ανδρείκελα!

Αυτή τη στιγμή η παγκόσμια εξουσία για εμάς τα γκογιμ, αποτελείται από ανθρώπους οι οποίοι εξαγοράστηκαν, ξεπουλήσαν κάθε ηθική, εχουμε να κανουμε  με σαλιάριδες  παραδόπιστους  και εγώκεντρικούς κομπλεξικούς σχιζοφρενείς..οι οποιοι δεν εχουν τα αναγκαια στοιχεια και δυνατοτητες να αντεπεξελθουν στο προβλημα…!

Κανείς από αυτούς δεν γνωρίζει επί της ουσίας ποιος είναι ο εχθρός και ποιες οι δυνατότητες του, ακόμα και αυτοί που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα και ότι έχουν κατακτήσει μία θέση που ξέρουν την αλήθεια είναι τρελά γελασμένοι για το τι πραγματικά γίνεται ενάντια στην ανθρωπότητα!

Το θέατρο που στήθηκε για να σας κρατήσει με το στόμα ανοιχτό και άπραγους  και έχει συντελεστές ηθοποιούς και σεναριογράφους ακόμα και αυτούς που σήμερα πιστεύουν ότι ότι κάνουν το κάνουν για καλό… στήθηκε με μόνο σκοπό την μείωση του πληθυσμού και την απόλυτη σκλαβιά  για το κοπάδι που θα παραμείνει!

Η παγίδα Είναι τεράστια, ξαναλέω να το πάρεις χαμπάρι…  κανείς από αυτούς που βρίσκεται στην εξουσία…. Όσο και ο ίδιος να νομίζει ότι γνωρίζει σε βάθος τι συμβαίνει…. στην ουσία δεν γνωρίζει τίποτα για τον πραγματικό εχθρό της ανθρωπότητας!  την έχουν πατήσει δηλαδή ακόμα και οι προδότες… την έχουν πατήσει ακόμα και αυτοί που θέλουν πραγματικά το καλό…. βρίσκονται όλοι σε ένα τεράστιο ψέμα!

Τα κράτη-εταιρείες-Ο  ο μπαμπάς και η μαμά   του κάθε ανθρώπινου κοπαδιού….  είναι κακοί γονείς και ανήμποροι να βοηθήσουν η να τηρήσουν τις ευθύνες τους!

Ψάχνω Ανάμεσά σας αυτούς που δεν είναι αχαρακτήριστοι,  ψάχνω Ανάμεσά σας αυτούς που κατάφεραν στη ζωή αυτή να δημιουργήσουν σθενός,  να δημιουργήσουν χαρακτήρα μέσα από την διαδικασία των αληθινών σχέσεων  και είναι σήμερα ακόμα ικανοί και όρθιοι με την Ελευθερία της απόφασης τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

Η κορυφή της πυραμίδας δεν μπορεί πια να διοικήσει το καράβι, σε όλα όσα μπορεί να διοικήσει είναι όλα αυτά που μας έχουν απέναντι σαν εχθρούς και σαν στόχο,  τα παιδιά Λοιπόν πρέπει να ανοίξουν σήμερα την πόρτα και να χαράξουν τη δικιά τους πορεία, να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες!

Αν νομίζεις ότι γεννήθηκες ελεύθερος με το δικαίωμα της Ελεύθερης επιλογής Και θεωρείς ότι είσαι άνθρωπος είτε άντρας είτε γυναίκα  που δεν έχει ξεχάσει τις ιδιότητες του,  που δεν έχει νάρκωθει,  που δεν έχει χάσει ακόμα την ψυχή του,  που δεν έχει εγκαταλείψει και είναι ένα κουφάρι που περπατάει όρθιο,  τότε σε περιμένω να δημιουργήσουμε αυτό που είναι ανίκανοι οι άλλοι να δημιουργήσουν ώστε να εξασφαλίσουμε  ότι η ευθύνη μας τηρήθηκε  και να δημιουργήσουμε  άρρητους  δεσμούς που θα μας αποδώσουν σε χαρακτήρα και δύναμη!

Αν δεν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι στην πραγματικότητα ένας αχαρακτήριστος  αδύναμος  και Ανήμπορος άνθρωπος ακολούθησε με βάζοντας τα στοιχεία σου σε αυτή τη φόρμα! Εδω μπορεις να δεις το αρχικο καλεσμα ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Σήμερα μπορεί να γελάσεις η να το περάσεις Και αυτό το άρθρο σαν κάτι που απλά διάβασες…  θα κλείσω λέγοντας σου Ένα πράγμα…  Μου πήρε 8 χρόνια να κεντρίσω το ενδιαφέρον σου και την περιέργειά σου ώστε να έχω τη δυνατότητα να μιλάω σε περισσότερο κόσμο…  ο ρόλος μου σε αυτήν την ζωή είναι η ξεκάθαρη επιλογή μου σαν ελεύθερος άνθρωπος για το ποια είναι η αποστολή μου…. και θα στο ξαναπώ οπως και στον τίτλο…  εγώ το καρκίνωμα που λέγεται κοιτάζω την πάρτη μου και την οικογένειά μου θα το σκοτώσω!

Όταν τα καταφέρω θα καταλάβεις Ποιος γνώριζε πιο πολλά για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα!

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ …

Stranger….

Loading...
Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. τσιπακι και ηλεκτρονικη ταυτοτητα 03/12/2018 @ Μάρτιος 12, 2018 10:55 μμ

  stranger καποια στιγμη πρεπει να γραψεις ενα δικο σου αρθρο για το τσιπακι και τις νεες ταυτοτητες που μας πιπιλιζουν το μυαλο..φιλε για εκει παει το πραγμα…δεν ειμαι η Λουκά ουτε κανενας φανατικος χριστιανος..ομως φιλε οπως εσυ,εγω και ολοι μας ειμαστε βαφτισμενοι σε κολυμπυθρα και ειμαστε χριστιανοι παρα τα στραβα μας και την μαυρη μας την τυφλα…ηρθε ο καιρος που τα ψεματα τελειωσαν…θα μας καλεσουν καποια στιγμη να τις παραλαβουμε για να συνεχισουμε τη ζωη μας στο πολιτισμο της χεστρας οπως πολυ σωστα λες…η αιτηση που ζητας να συμπληρωσουμε ειναι μια λυση ως προς αυτο το προβλημα αλλα το σημαντικοτερο ειναι το τσιπακι και η ηλεκτρονικη ταυτοτητα…θα ηθελα ενα δικο σου αρθρο πανω σ αυτο το θεμα και ποια θα ειναι η αντιδραση σου..εκτος και αν ενοεις οτι με το παραπανω καλεσμα πολυσυμμετοχικης γεωργιας κτηνοτροφιας και προστασιας ειναι μια ασπιδα για το μελλον…να σαι παντα καλα και ελπιζω να μην με παρεξηγησεις με τις ερωτησεις που σου κανω..οσο για την αιτηση το λαμβανω πολυ σοβαρα υποψιν και θα συζητηθει με φιλους…αν και εχω μια καβατζα με ενα περιβολι κοντα στα μεγαρα για ωρα αναγκης..

 2. εχεις θεματακια…

 3. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΛΑΩ ΟΠΛΑ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ ΠΟΣΙΜΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ Η ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΕ ΤΟ ΓΚΛΟΠ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΜΕΝΑ ΤΟΥ Η ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΚΛΠ… ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ !!! ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΛΠ…… ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΑΓΝΟ ΑΛΛΟΘΙ…. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ! ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΡΙΚΑΣΜΟ…..ΜΙΜΗΤΙΣΜΟ…. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΥΡΙΚΑΣΜΟ …ΜΙΜΗΤΙΣΜΟ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ…..ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΑΡΚΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ Η ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΚΟΣΥΝΝΕΦΑ ΞΑΦΝΙΚΑ….. ΔΗΛΑΔΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ….. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ….!!!! ΚΑΗΚΕ…. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ….. ΖΩΗΣ ΚΛΠ…..

 4. Stranger, πολύ σωστά τα λες, αναρωτιέμαι πόσοι εδώ και πόσοι έξω απο εδω μπορούν πραγματικά να καταλάβουν, εγώ ξέρω ότι όλα αυτά τα υπαλληλάκια που ξεπούλησαν και εξευτέλισαν την ανθρωπότητα κατόπιν εντολών για λίγα αργύρια και μια πρόσκαιρη θέση εξουσίας στην πραγματικότητα εργάζονται για κάτι βρωμερό, σκοτεινό και αχαρακτήριστο, ελαχίστων το μυαλό πάει ποιος είναι αυτός. Τους έβαλε σε θέση εξουσίας, νομιμοποιημένη με την ψήφο των ζαβών και ανενημέρωτων που κοιτάνε αυτό ακριβώς που λες: το τομάρι και την οικογένειά τους και τίποτα άλλο, πέρνα του στενού τους συμφέροντος. Τους έβαλε να αποδομήσουν κάθε ανθρώπινη αξία, να τιμωρήσουν στην κυριολεξία τους ανθρώπους επειδή είναι άνθρωποι και όχι μηχανές. Τους έβαλε να γκρεμίσουν την ιστορία χιλιάδων ετών αφού πριν είχαν φροντίσει να αποδομήσουν την παιδεία, την ανδρεία και την ηθική, ώστε την ώρα αυτή αποβλακωμένοι να σκέφτονται τα πιστόλια στα γήπεδα! Δεν πάει όμως άλλο, δεν αντέχεται αυτό που βιώνουμε, δεν είναι δυνατόν να μας κάνουν τσιπαρισμένα σάιμποργκ, χωρίς πατρίδες και έθνη, χωρίς μανάδες και αδέλφια, που θα περιφέρουν ένα κουφάρι-σκλάβο-έρμαιο στις ορέξεις των νεοταξιτών. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, όποιος κατάφερε να ξεβλακωθεί έχοντας ως ερέθισμα τα άρθρα σου τα κατάφερε, έρχεται η ώρα ο καθένας και η καθεμία να αναλάβει τις πραγματικές ευθύνες, ή απελευθερώνεται τώρα από τη σκλαβιά του, ή συνεχίζει στην άβυσσο που τον βυθίζουν, μασώντας το κουτόχορτο του και αδιάφορος για το δράμα που συντελείται γύρω του, μέχρι φυσικά και με μαθηματική ακρίβεια να έρθει η σειρά του.

 5. Διαιρει και Βασιλευε .

 6. Πρώτα απ’ όλα να σέβεσαι τον εαυτό σου. Καί αν σώνει και καλά θες να βοηθάς τους άλλους κάντο χωρίς να έχεις απαιτήσεις ούτε από τους άλλους, ούτε από τον εαυτό σου. Θυμίσου επίσης το «τυφλοί οδηγοί τυφλών». Ηλίας Α. Λυμπέρης

 7. Πολυ σωστα , πως σκοτωνεται αυτο?

 8. Βασικα στο συμπαν υπαρχει η συνειδηση της μοναδας η οποια μαλιστα σχετιζεται με την συνειδησιακη πυλη του 11:11 και η συνειδηση της σαχλαμαρας η οποια εκφραζετε σε επιπεδα αναλογα με την εγωικη πολωση και αντιστροφως δηλαδη αναλογα με την συνειδηση της μοναδας η οποια προσεγγιζεται σε επιπεδα αναλογα με την απεγκλωβισμο μας απο την εγωικη πολωση και αυτη ειναι και η μοναδικη οδος για την εξοδο μας απο το ματριξ του Κρονου-Καρμα και στο εξω και στο μεσα και συνηθως αυτη η διαδικασια ειναι μοναχικη και για αυτο αλλωστε εχουμε τους μοναχους και τους ασκητες απο την μια 1 και τους φιλοσοφους απο την αλλη 1 οι οποιοι ασφαλως ξεχωριζουν απο το συνολο και αποσυνδεονται απο το συλλογικο καρμα και των εθνων και των θρησκειων και ειτε που συμμετεχουν προσφεροντας αιμα στα εθνη και τις θρησκειες ειτε οχι και οταν μαλιστα τα εθνη και οι θρησκειες εχουν βουλιαξει μεσα στο σκατο και λογω μαλιστα της εγωικης πολωσης αδυνατουν να ανοιξουν πορτες στις απεγκλωβισμενες συνειδησεις που μπορει να θεωρουν βασικα οτι αυτες πρεπει να υποταχθουν στο συνολο και στις διαφορες ομαδες που μιλανε εκ μερους του συνολου.

  Μεσα στην συνειδηση της μοναδας υπαρχουν και τα εθνη και οι θρησκειες και οχι ασφαλως το αντιθετο και επι της ουσιας ο Χριστοκεντρισμος μας προτεινει ενα συμπαντικο μοντελο Ηλιοκεντρισμου ο οποιος επι της ουσιας εκφραζει την συνειδηση της μοναδας περα απο την εγωικη πολωση του μεσα και για αυτο σου λεει εδω που βρισκομαι και σε αυτο δηλαδη το επιπεδο της συλλογικης συνειδησης του συμπαντος δεν υπαρχουν αυτοι οι διαχωρισμοι που σε βασανιζουν μεσα στην Samsara. Αυτο εκφραζει και την διδασκαλια του Βουδα.

  Οι αρχαιοι μας ελεγαν «Εν το Παν» προσπαθωντας να προσδιορισουν αυτη την πραγματικοτητα που επι της ουσιας συνιστα την συνειδηση της μοναδας την οποια οι Απολλωνιοι Πυθαγορειοι συσχετιζαν με την συνειδηση του Απολλωνα και δηλαδη αυτου που ερχεται ΑΠο το ΟΛΩΝ και δηλαδη μας μιλαγαν για μια ΚΟΣΜΙΚΗ δυναμη ΜΕΣΑ μας η οποια ειναι μια εκφραση της συμπαντικης συνειδησης και οι Εβραιοι μας ελεγαν κατι παρομοιο επι της ουσιας μεσα απο το δικο του πρισμα και μεσα απο το εθνικο περιβλημα (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ)του δικου τους εθνικου θεου ο οποιος οπως και ολοι οι εθνικοι θεοι αλλωστε ηταν μια εκφραση της διαδρομης τους μεσα στον χρονο του πλανητη μας και για αυτο και αυτη η παραδοση αλλωστε οπως και η Ελληνικη προεβλεπε σε καποιο επιπεδο την Αιωνια επιστροφη και δηλαδη τον Κυκλο-Αιωνα/Eon/One/Neo και δηλαδη ο θεος τους ηταν και μια εκφραση του Μαρδουκ των Βαβυλωνιων καθως αλλωστε η παραδοση τους βασιζεται στην Βαβυλωνιακη παραδοση και του Βααλ των Φοινικων και δηλαδη του σφαγεα του Δρακου/Λοταν/Λεβιαθαν που συσχετιζεται και με τον Τυφωνα της Ελληνικης παραδοσης οπως και ο Διας αλλωστε με τον Βααλ και τον Μαρδουκ.

  Που θελω λοιπον να καταληξω σχετικα και με το αρθρο. Μην ψαχνετε σε αυτο το σημειο του χρονου 11:11 να βρειτε αιμοδοτες που θα υποταχθουν στο συνολο και στις μαζικες παραισθησεις. Το αντιθετο ειναι που θα πρεπει να ψαχνουν οι αιμοποτες και δηλαδη τον ξενο η ακομα και τον Α-πολλων ο οποιος δεν ταυτιζεται με τα εθνικα και τα θρησκευτικα ειδωλα και μπορει ταυτοχρονα να ειναι και μεσα και εξω απο τις θρησκειες και τα εθνη και αν αυτα δηλαδη μπορουν να φιλοξενησουν το (ν) αγνωστο και αν δηλαδη δεν εχουν βουλιαξει μεσα στην σαπιλα και την εγωικη πολωση.

  Συμφωνα λοιπον με αυτη την πραγματικοτητα ασφαλως το ειναι καποιος παρτακιας δεν ειναι το ιδανικο αλλα οταν ο τομαρισμος βασιλευει δεν θεωρω οτι θα πραπει να στοχευθει αυτος που δεν βρισκει κατι που να αξιζει μεσα στις διαφορες ομαδες που διαμορφωνουν τις θρησκειες και τα εθνη κλπ και βαζει πρωτα απο ολα την οικογενεια του μαλιστα η οποια θα μπορουσε να βρισκεται και ενα βημα πριν απο την ολικη καταστροφη καθως τα παντα καταρρεουν και ολοι κοιτανε την παρτι τους.

  Τι ειναι λοιπον αυτο που αξιζει; Ποιος ειναι αυτος ο ΠΥΡΗΝΑΣ που θα αποτελεσει την ψυχη μιας εθνικης η θρησκευτικης/πνευματικης αναγεννησης και μια ποια στοχευση και μεσα σε ποιο πλαισιο;

  Το θεμα της πολυσυμμετοχικης Γεωργιας ακουγεται καλο περα απο ολα τα υπολοιπα με στοχο της επιβιωση και προτεινετε ανεξαρτητα με ολα τα υπολοια αλλα το γενικοτερο προβλημα ειναι πολυ μεγαλυτερο και δεν θεωρω οτι θα πρεπει να στοχευθει αυτος που δεν βρισκει τιποτα που να αξιζει μεσα σε μια πραγματικοτητα που καταρρεει η που για τον αλφα η τον βητα λογο δεν θελει η δεν μπορει να συμμετεχει σε κατι με το προσχημα του εθνους και της φυλης και με στοχο την εθνοφυλετικη ενωση για παραδειγμα που μπορει αυριο να οδηγησει σε ενα ιδεολογικοπνευματικο αδιεξοδο και για αυτο θεωρω οτι θα βοηθουσε αυτο το εγχειρημα να αποσυνδεθει απο το οποιοδηποτε ιδεολογημα και να επικεντρωθει στο θεμα της επιβιωσης τον ΝΟΜΙΜΩΝ ασφαλως κατοικων μιας χωρας και δηλαδη και αριστεροι και δεξιοι και εθνικιστες και χριστιανοι και Ελληνοκεντρικοι και αθεοι και μνημονιακοι ακομα κι οτιδηποτε και ακομα και αλλοφυλοι με Ελληνικη υποικοοτητα (και να ειναι αυτο δηλαδη το μοναδικο κριτηριο μεσα στα πλαισια ενος συμβιβασμου με τους νομους του κρατους για το γενικοτερο καλο) και δηλαδη αυτη η προσπαθεια να ειναι ανεξαρτητη απο τις οποιεσδηποτε ιδεολογικες συγκρουσεις για να μπορει να γινει κιολας κατι που πραγματικα να αξιζει και που να μην συμμετεχει επι της ουσιας σε ολο αυτο που γινεται και σε αυτον δηλαδη τον εφιαλτη που κανει τους περισσοτερους τουλαχιστον διστακτικους στο να ακολουθησουν τον οποιονδηποτε και σε μια δυσκολη διαδρομη μαλιστα επι του προκειμενου. Καθως για παραδειγμα αν η πορτα ειναι κλειστη για τους αλλοφυλους με Ελληνικη υποικοοτητα (και δηλαδη για τον Αντετοκουμπο π.χ) τοτε αυτο δεν μπορει να θεωρειται ως μια πανελληνια προσπαθεια καθως σε καποιο επιπεδο η πορτα θα ειναι κλειστη και στον αριστερο και αρα θα μιλαμε για μια ιδεολογικα κατευθυνομενη προσπαθεια μεσα στα πλαισια της γενικοτερης παρακρουσης.

  Δεν ξερω ασφαλως κατα ποσον αυτο που λεω ειναι εφικτο αλλα και λογω του γεγονοτος οτι μιλαμε για καποιους «εχθρους» που εχουν καποια ιδεολογικη στοχευση μπαινουμε σε αυτο το τρυπακι και για αυτο ο αλλος μπορει να ειναι διστακτικος και εγω του λεω να μην ειναι και να βγει εξω απο τα στενα ορια των πεποιθησεων του αναφορικα με μια προσπαθεια που βασικο στοχο εχει την προστασια της Ζωης και την επιβιωση.

 9. Σε οτι αφορα την υποσταση του εθνους δεν μιλαμε για κατι το απολυτο. Μιλαμε βασικα για μια συμβαση αναμεσα σε αλλογενη στοιχεια που διαμορφωνουν ενα συλλογικο οργανισμο μεσα στα πλαισια ενος πολιτσμικου μορφωματος και κανενα εθνος δεν μπορει ασφαλως να μιλαει για φυλετικη καθαροτητα και ουτε καν το Εβραικο το οποιο αλλωστε και με βαση την θρησκεια του σου λεει οτι μπορει οποισδηποτε ασπαστει την παρακρουση του Ιουδαισμου να γινει Εβραιος καθως αλλωστε ο θεος της Π.Δ παρουσιαζεται ως ο Μαρδουκ και δηλαδη ως ο Δημιουργος και ο πατερας ολοκληρης της ανθρωποτητας και αρα Εβραιος ειναι αυτος που ακολουθει την Εβραικη θρησκεια σε αυτο τον δρομο της επιστρογης προς την μοναδα που επι της ουσιας εκφραζει ολες τις πνευματικες παραδοσεις τους πλανητη σε καποιο επιπεδο συμφωνα και με την αντιληψη και την ιδιομορφια της καθε παραδοσης.

  Μεσα σε αυτα τα πλαισα ασφαλως και το νεοελληνικο εθνος δεν μπορει να επικαλειται «φυλετικη καθαροτητα». Αυτα ειναι ανοησιες τις οποιες προσπαθουν να επιβαλουν καποιοι που δεν τα βρισκουν με την πραγματικοτητα και προσπαθουν να αποκτησουν ατομικη αξια μεσα απο την ταυτιση τους με τα φυλετικα και τα εθνικα ειδωλα που φερουν ασφαλως και τηνα αναλογη υποχρεωση και το αναλογο καρμα και για αυτο η εθνοφυλετικη εμμονη αλλωστε που οδηγει στην συνειδησιακη απομονωση μπορει να εξελιχθει σε ενας καρμικος εφιαλτης.

  Σε οτι αφορα λοιπον και αυτο που υποθηκε για την φυλη. Ο Αντετοκουμπο δεν μπορει ασφαλως να θεωρηθει ως απογονος των αρχαιων Ελληνων ομως και αν φυσικα η Ελλαδα συνεχισει να υπαρχει και ερθει και ζησει εδω μεσα απο την προσμιξη οι ριζες του μπορει να φτασουν και μεχρι εκει και το θεμα ειναι αυτη θα μπορουσε να ειναι η πραγματικοτητα στο γενεαλογικο δεντρο του οποιουδηποτε οπως ακομα και των υπερελληνων ομως ο Σωρρας που το πιθανοτερο ειναι αλλωστε η καταγωγη του να ειναι Μογγολικη οπως και του Μιχαλολιακου και θα ελεγα ακομα και του Σφακιανακη με τα σκιστα ματια και την ανατολιτικη νοοτροπια που και αυτος ειναι υπερελληναρας εθνικιστης κλπ.

  Το καρμικο επακολουθο λοιπον σε οτι αφορα την επιλογη του φυλετισμου μεσα στα πλαισια της εθνικιστικης παρακρουσης μπορει να εχει πολλαπλη διασταση καθως αμα αρνηθεις σε καποιον αλλοφυλο ξενο να γινει μελος ενος εθνους (οπως για παραδειγμα η Βαβυλωνια γυναικα του Αλεξανδρου και δηλαδη αυτη η ανατολιτισσα «πορνη» οπως η μανα μου που ειναι Ιουδαιοχριστιανη και δεν ειναι «γνησια» Ελληνιδα) επι της ουσιας αυτο μπορει να το αρνεισαι και στον εαυτο σου και αρνεισαι δηλαδη την ιδια την υπαρξη σου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*