Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβες στο προηγούμενό μου μήνυμα;

Με 382 ευρώ το μήνα ζουν 5,1 εκατομμύρια άτομα στην Ελλάδα…  Αυτή είναι η πραγματικότητα σου σήμερα! 

Αυτό έχεις επιτρέψει να συμβεί… σε προηγούμενο άρθρο μου σε κάλεσα να  κάνεις αυτό που πρέπει!

Και αυτό που πρέπει θα συμβεί είτε θα είσαι ή δεν θα είσαι μέσα,  Έχω ξαναϋπάρξει ξυπνητήρι στη ζωή μου Για πολλά χρόνια αλλά υπάρχουν επιλογές του ήχου σε αυτό το ξυπνητήρι!

Σε καλώ λοιπόν ξανά να διαβάσεις τώρα με ηρεμία και να πράξεις άμεσα αυτό που πρέπει στο άρθρο για το πανελλήνιο κάλεσμα σε πολύσυμμετοχική Γεωργία-κτηνοτροφία και προστασία!

Κάντο τώρα,  Δεν υπάρχουνε όρια χρόνου στα οποία μπορείς να διαλέξεις για να είσαι Έλληνας και άνθρωπος!

Πράττεις τώρα,  κάθε ώρα και μέρα που περνάει εσύ ο άγνωστος που κρύβεσαι πίσω από τον ίδιο σου τον εαυτό πλέον κρίνεσαι για  την απραξία σου!


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε καλώ σήμερα Τώρα με αυτόν τον τρόπο… αύριο ο τρόπος μπορεί να είναι πιο ζόρικος πιο δύσκολος!

Τώρα πρέπει να πράξεις!!!!

Περιμένω να δω την εξέλιξη των πρώτων 24 ωρών,  περιμένω να δω την Πάστα των ανθρώπων που υπάρχουν σήμερα μέσα στη χώρα μου!

Stranger,,,,

Loading...

14 thoughts on “Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβες στο προηγούμενό μου μήνυμα;

 1. νικος says:

  Αυτή η ιστορία θα σας ζεστάνει περισσότερο από έναν αχνιστό καφέ μια παγωμένη χειμωνιάτικη μέρα…

  Δυο άντρες μπήκαν στο καφενείο μιας μικρής πόλης της Ιταλίας, για να πιουν καφέ. Ο ένας ήταν κάτοικος της περιοχής και ο άλλος ήταν φίλος του από την Ρώμη που ταξίδεψε για να τον επισκεφτεί.

  Κάθισαν σε ένα τραπεζάκι, έδωσαν τη παραγγελία τους και περίμεναν τους καφέδες τους όταν πρόσεξαν κάποιον να μπαίνει στο καφενείο και να κατευθύνεται προς το ταμείο.

  Πλήρωσε την παραγγελία του, πήρε τον ένα καφέ στο χέρι και βγήκε από την πόρτα….

  «Τι ήταν αυτό; Τι σημαίνει καφές σε αναμονή;» γύρισε και ρώτησε με απορία ο άντρας από την Ρώμη τον ντόπιο φίλο του.

  «Περίμενε και θα δεις» του απάντησε εκείνος. Πολύ σύντομα οι δυο άντρες είδαν και άλλους ανθρώπους να μπαίνουν στο καφενείο και να παραγγέλνουν καφέδες.

  Δύο κορίτσια παρήγγειλαν τέσσερις καφέδες, δυο δικούς τους και δυο σε αναμονή. Τρεις δικηγόροι ζήτησαν επτά καφέδες, τρεις για αυτούς και τέσσερις σε αναμονή. Η ώρα περνούσε και οι πελάτες του μικρού καφενείου δε σταματούσαν να πληρώνουν πάντα περισσότερους καφέδες απ” όσους έπαιρναν στα χέρια τους.

  Ο άντρας από την Ρώμη έδειχνε να απολαμβάνει τη θέα προς τη μικρή, αλλά πολύ όμορφη πλατεία της πόλης, αλλά μέσα του η περιέργεια για τους «καφέδες σε αναμονή» όλο και μεγάλωνε.

  Ξαφνικά η πόρτα του μικρού καφενείου άνοιξε και πάλι. Αυτή τη φορά ήταν ένας άνδρας ντυμένος με φθαρμένα ρούχα που έμοιαζε με ζητιάνο. Προχώρησε προς τον ιδιοκτήτη του καφενείου και με κουρασμένη φωνή τον ρώτησε: «Μήπως υπάρχει καφές σε αναμονή;»

  Ήταν τόσο απλό! Οι πελάτες του καφενείου πλήρωναν προκαταβολικά καφέ γι” αυτούς που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τον δικό τους!

  Η παράδοση με τους «καφέδες σε αναμονή» ξεκίνησε στη Νάπολη λίγο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και πολύ σύντομα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Σε αρκετές περιοχές σήμερα μπορεί κάποιος να πληρώσει όχι μόνο καφέ σε αναμονή, αλλά και σάντουιτς ακόμη και ένα ολόκληρο γεύμα!

  Ο συγγραφέας Luciano de Crescenzo, συγγραφέας του «Καφές σε αναμονή: Καθημερινή σοφία σε μικρές γουλιές» γράφει για την προέλευσή του: «Όταν κάποιος άνθρωπος, καλότυχος στη ζωή του, μπει σε μια καφετέρια και παραγγείλει ένα φλιτζάνι καφέ, δεν πληρώνει μόνο ένα, αλλά δύο φλιτζάνια. Με αυτό το τρόπο επιτρέπει σε κάποιον λιγότερο τυχερό συνάνθρωπο του να απολαύσει και αυτός ένα ζεστό ρόφημα εντελώς δωρεάν».

 2. ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟΤΕ, ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. says:

  Μια εξαιρετικά νευραλγική, τόσο για το Πολίτευμα όσο και για την οικονομική κατάσταση του κάθε φορολογούμενου και της ίδιας της Χώρας ξεκίνησε σήμερα στο ΣτΕ: αυτή κατά της ΑΑΔΕ.

  Επτά δικηγόροι προσέφυγαν κατά της ΑΑΔΕ, ενός μορφώματος τύπου ‘ανεξάρτητης αρχής’ που έχει αντικαταστήσει στα πλαίσια των Μνημονίων την κρατική Αρχή της Εφορίας, με μια σειρά πολύ σημαντικών επιχειρημάτων που άπτονται της επί έργω καταλύσεως του Πολιτεύματος μας και του Συντάγματος μας έξωθεν και άνωθεν.

  Το πιο σημαντικό επιχείρημα υπέρ της ακύρωσης (δηλαδή του κλεισίματος) της ΑΑΔΕ είναι ότι η ΑΑΔΕ κρίθηκε και απορρίφθηκε από το νομικώς δεσμευτικό Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, όπου είχε πλήρως και ατόφια τεθεί υπό την κρίση του Ελληνικού Λαού: του Σώματος δηλαδή από το οποίο εκπορεύονται όλες οι εξουσίες και κάθε θεσμική νομιμοποίηση για να μπορεί να ονομάζεται το Πολίτευμα έστω και τύποις δημοκρατικό.

  Έτσι αυτή η υπόθεση, με την ευκαιρία του ζητήματος ΑΑΔΕ, πλέον φέρνει το θέμα της νομικής δέσμευσης του Δημοψηφίσματος στο προσκήνιο και δίνει την ευκαιρία (ίσως την μόνη που θα έχουν ποτέ ιστορικά) στους δικαστές να ανατρέψουν το πραξικόπημα του 2015 που έκανε η κυβέρνηση Τσίπρα και βεβαίως να προστατεύσει για πρώτη φορά σε μαζικό επίπεδο η δικαιοσύνη τον Λαό.

  Είναι λοιπόν εμφανές και πρόδηλο γιατί η συγκεκριμένη Ιστορικής σημασίας δίκη/συνεδρίαση/συζήτηση έχει υποστεί την φίμωση από τα ΜΜΕ ωσάν να μην υπάρχει.

  Για αυτό λοιπόν τον σκοπό, δηλαδή το να διασπείρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και πιο ευρέως το θέμα αυτό και την δίκη αυτή σε πείσμα της πραξικοπηματικής κατ’ ουσίαν κυβέρνησης και των συστημικών ΜΜΕ, αυτό το άρθρο είναι μόνο η εισαγωγή στο τι έγινε και τα πρώτα συμπεράσματα που μπορούν να ληφθούν από αυτήν την δίκη στην οποία ήμασταν παρούσες καθ’ όλη την διάρκεια της.

  ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Β’ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟΤΕ, ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΑ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;
  ΘΑ ΑΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;;;

  Θα τελειώσουμε μόνο αναφέροντας ότι οι προσφεύγοντες δικηγόροι ανέφεραν ότι τελευταίο προπύργιο της υπερασπίσεως του Συντάγματος και της νομιμότητας αποτελεί αυτή η δίκη στα πλαίσια του 120Σ και ότι εάν αυτή καταπέσει υπέρ των Μνημονίων τότε απομένει μόνο η αυτοδικία.
  https://attikanea.blogspot.gr/2018/03/blog-post_848.html

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

   ΜΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΑΚΟ ΜΑΣ !!!!!!!!!!! ΟΥΔΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΤΟ:: ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ !!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΒΑΨΜΕ !!!!! ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ 800000 ΧΙΛ. ΛΑΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΡΑΤΟ !!!!!!!!!!! ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΕΣ ΖΗΤΗΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΜΕΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ??? ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ??? ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΤΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 800 ΧΙΛ. ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Ασα says:

  Homus. Homini lupus!! Πρέπει στην ομάδα τών 20 να υπάρχει αρχηγός και νόμοι, αλλιώς ενας θα λουφαρει ,ο άλλος θα θάβει και θα γίνουμε χειρότεροι από τό survivor!

  • Κατοχικά Νέα says:

   Αυτα ολα ειναι στη ευκαιρια της καθε ομαδας να δημιουργησει τον κανονισμο της … 20 ωριμοι ανθρωποι μην λεμε τα αυτονοητα

 4. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΑΝΤΩ :: ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΗΝ Κ.ΘΑΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ???? ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΑΤΑΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ‘Η’ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ????????? ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ‘Η’ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΙΟΥΝ ΤΑ ΟΥΙΣΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΡΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΣΚΟΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΆΥΤΗΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ??? ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΔΩΣΕΙ Ο Γ.Γ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ε.Χ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΑΙ :: ΑΠΛΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΕΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ???????????????

 5. Ελεφθερια... says:

  Νικο αφερφε ειναι υπεροχα αυτα που λες αππ αυτα που καταλαβενω φυσικα.Νομιζω πως ειναι λιγοι οι ανθρωποι που θελουν να κοπιασουν για να πετυχουν κατι.το ευκολο κ ευημερο θελει η μαζα χωρις θυσια χωρις .κ γιαυτο νομιζω κατι μου λεει πως θα μας θυμησει την θυσια κ ανθρωπια με τροπο σε δυσκολες συνθηκες.εγω στεναχωριεμαι παντως καθε φορα που συζηταω με ανθρωπους καμια αλλαγη δεν αντιλαμβανομαι.μακαρι να κανω λαθος.καλο κουραγιο κ καθαρο μυαλο να μας φωτισει ο Θεος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *