10:24 - 04/01/2021

Ο λευκοντυμένος

«Λένε ότι ο κάλος βοσκός δεν πρέπει να αφήσει κανένα πρόβατο να δραπετεύσει από την μάντρα»

Όσο το πρόσχημα της δημοσίας υγείας θα υπερβαίνει την αξία της Ελευθέριας τόσο περισσότερο θα δημιουργούνται τάσεις για απολυταρχικές κοινωνίες.

Οι ερευνητές του εξωτερικού έκαναν μια πολύ σωστή παρατήρηση που αξίζει να σημειωθεί. Όλες οι χώρες του κόσμου κατά την διάρκεια της πανδημίας είχαν βομβαρδίσει το κοινό με μια πολύ συμβολική φιγούρα. Αυτή η Φιγούρα ήταν ο ΚΑΛΟΣ ΙΑΤΡΟΣ που ενημερώνει για τα κρούσματα και αγωνίζεται ενάντια στον αόρατο εχθρό.  Επαναλαμβάνω ότι αυτή την φιγούρα την πλάσαραν στα μέσα προπαγάνδας ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, είτε έκαναν καραντίνα είτε όχι.  Όλα τα κράτη είχαν κάποιον τσιοδρα να τους  ενημερώνει και να τους κάνει υποδείξεις.

Αυτή η φιγούρα είχε τόση δύναμη έτσι ώστε να κάνει υποδείξεις στις πολίτικες ηγεσίες για το τι θα κάνουν , και αυτοί το ακολουθούσαν κατά γράμμα. Αυτοί οι καλοί ιατροί δεν εκλέχθηκαν (ούτε καν θεωρητικά) από τον λαό. Οι υγειονομικοί λευκοντυμένοι για το 2020 ήταν οι απολυτοί κυρίαρχοι στο τι θα πρέπει να γίνει. Η εξουσία τους, ξεπέρασε κατά πολύ τους βουλευτές και τα υπουργεία. Το ενδιαφέρον απόκρυφο κομμάτι είναι τα κριτήρια με τα οποία εκλέχθηκαν ως ηγεμόνες. Επίσης πρακτικά ο “που” άσκησε την εξουσία του σε όλα τα κράτη της γης. Οι λευκοντυμένοι έχουν την δύναμη να “Θεραπεύουν”. Το εμβόλιο είναι το “Θαύμα της επιστήμης”…

Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι στο μέλλον η Γη θα διοικείται από έναν παγκόσμιο οργανισμό είτε ονομάζεται «που» είτε όχι.

Το να γνωρίζουμε την επόμενη κίνηση του εχθρού, μας βοηθά στο να μπορέσουμε να οργανώσουμε αμυντικούς μηχανισμούς.

Από την άλλη βέβαια μπορούμε να συνεχίσουμε αδρανείς περιμένοντας το αναπόφευκτο.

Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά κάποιοι άλλοι λευκοντυμένοι και μαυροντυμένοι στα υπόγεια του CERN και στα ύψη του ουρανού συνεχίζουν ακάθεκτοι την δουλειά τους….

Θεωρώ όμως ότι για να κατανοήσουμε το τι θα ακολουθήσει θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι όλα όσα συμβαίνουν ήταν πάντα εδώ…

alice – e,ci-la …

Μάντις …

Loading...
Σχετικά με Mantis

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ολες οι φωτο εχουν σχετικοτητα αλλα θα προσθετα εκτος απο τα αρχικα της λεξης ALICE και να ριξεις φιλε μαντις και στο προτζεκτ looking glass και στο yellow cube (η’ yellow book )Στα προγραματα M12 .info at PROJECT CAMELOT .πολυ ευχαριστο να ξαναβλεπω αρθρα σου .

  2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 01/04/2021 @ 11:14 ΠΜ

    Δεν είναι λίγοι οι μεγαλολευκοντυμενοι που κρύβουν τα φακελάκια στις κάλτσες και στα βρακια και στις κυλοτες τους

  3. Νικολαος 01/04/2021 @ 9:06 ΜΜ

    Και αν κατολαβουμε πως λειτουργεί η Πυραμίδα τοτε καταλαβενουμε γιατι ολος ο πλανητης υπακουσε στις διαταγες και συγχροηνιστικε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh