Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:03 - 13/05/2021

Αεροψεκασμοί και εμβόλια

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

(Αναδημοσίευση άρθρου ΞΑΝΑ 2/2/2015)
Αεροψεκασμοί και Εμβόλια – Τι δεν ξέρατε για τα εμβόλια και την Ανθρώπινη- ζωική γεωργία. Brucella freq 20450 (brucellosis) 1423, 748, 643, 695

Το 1946, η μελλοντική φαρμακευτική czar George Merck θα αναφέρει στην γραμματεία του πολέμου των ΗΠΑ, ότι κατάφερε να εξοπλίσει την τοξίνη που εξάγεται από το βακτήριο Brucella και να την απομονώσει σε μια ακατάλυτη κρυσταλλική μορφή, χρησιμοποιώντας μόνο τα σωματίδια του DNA.

Οι αεροψεκασμοί των κρυστάλλων μέσω των αεροπλάνων αναπτύχθηκε σε πληθυσμούς Κινέζων και σε Κορεατών κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας. Πολλοί βετεράνοι του πολέμου ανέπτυξαν αργότερα Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Ο στρατός αναγνώρισε ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας προκλήθηκε από τον ιό Brucella και κατέβαλε την αποζημίωση στους βετεράνους. Παρά το γεγονός ότι το μυκόπλασμα Brucella μπορεί να παραμείνει αδρανή για δεκαετίες, μπορεί να προκληθεί από τα εμβόλια. Τα εμβόλια είναι υποχρεωτικά στο στρατό των ΗΠΑ από το 1911.

Εκτός από την σκλήρυνση κατά πλάκας, αυτό το βακτήριο έχει συνδεθεί με μια ποικιλία ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων του AIDS, του καρκίνου, του διαβήτη, του Πάρκινσον, του Αλτσχάιμερ και της αρθρίτιδας. Το 2000, ο Δρ Charles Engel του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας δήλωσε ότι το μυκόπλασμα βρουκέλλας ήταν πιθανώς υπεύθυνο για το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης καθώς και της ινομυαλγίας.

Σε αντίθεση με το αεροζόλ, τα κουνούπια ελέγχθηκαν ως παράγοντες διασποράς του παθογόνου. Στη δεκαετία του 1950, στο Εργαστήριο του Μπελβίλ , στον Καναδά ανάτρεφαν 100 εκατ. κουνούπια ανά μήνα. Στη συνέχεια αποστέλλονταν στο Πανεπιστήμιο Queens στο Κίνγκστον και σε άλλες εγκαταστάσεις όπου είχαν μολυνθεί με το κρυσταλλικό παράγοντας της νόσου.

Φωτογραφίες Ιων Μάγγος

Πάτα πάνω στις φωτογραφίες– αν ξέρεις πως γίνεται-

και κοίτα το ψέκασμα πάνω από τον ΒΟΛΟ, πριν λίγες ημέρες,

τα αεροσκάφη πετούν ΕΚΤΟΣ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΩΝ και στην ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ

Μετά μπορείς να μιμιδίζεις τις μαλακίες που ακους από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, Ηλίθιο Μαϊμουδάκι!

Ένα μεγάλο ξέσπασμα χρόνιας κόπωσης αναφέρθηκε το 1957 στο Punta Gorda, της Φλόριντα. Την προηγούμενη εβδομάδα μια τεράστια εισροή κουνουπιών είχε αναφερθεί. Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας ανέφερε ότι 450 άτομα ασθένησαν με χρόνια κόπωση εντός του μήνα. Πολλές τέτοιες δοκιμές έχουν διεξαχθεί σε πολίτες κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 ετών.

Ο Δρ Maurice Hilleman, επικεφαλής ιολόγος της Merck, δήλωσε πρόσφατα ότι το παθογόνο Brucella πλέον από όλους στη Βόρεια Αμερική και, ενδεχομένως σε όλο τον κόσμο.

Το 1993, ο Δρ Shyh-Ching Lo, ανώτερος ερευνητής στο Ινστιτούτο της παθολογίας Ενόπλων Δυνάμεων, πατεντάρισε αρκετά λοιμογόνα στελέχη του μυκοπλάσματος. Δήλωσε στους δικούς του κύκλους ότι προκαλούν το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Το Ινστιτούτο σήμερα ανακατασκευάζει την ισπανική γρίπη του 1918, την εισάγει σε σύγχρονες γρίπες για την ενίσχυση της θνησιμότητας της.

Η ισπανική γρίπη σκότωσε 675.000 Αμερικανούς στο διάστημα 1918-1919. Πολλοί από τους νεκρούς ήταν εμβολιασμένοι στρατιώτες. Ο καθένας που γεννήθηκε μετά το 1918 δεν έχει ανοσία στην ισπανική γρίπη.

Από την 9-11 όλα τα αεροδρόμια των ΗΠΑ έχουν τεθεί υπό στρατιωτικό έλεγχο. Σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή, υπάρχει ένα project γνωστό ως «τριφύλλι» που χρησιμοποιεί εγχώριες αερομεταφορές εφοδιασμένες με ειδικές δεξαμενές για να ψεκάζουν τον άμαχο πληθυσμό με μια ποικιλία χημικών ουσιών.

Αυτός ο συνταξιούχος επιστήμονας της κυβέρνησης συνεχίζει λέγοντας ότι ανακατασκευασμένες εκδόσεις της γρίπης θα μπορούν να εισαχθούν σε εμβόλια μαζί με μια πιο ήπια ουσία του εμβολίου προκειμένου να επιβραδύνουν την εξέλιξη στο πιο θανατηφόρο συστατικό του.

Χημικές ουσίες στους αεροψεκασμούς αναφέρονται σε εθνικό επίπεδο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη σύντηξη με κύτταρα του πνεύμονα, εξασφαλίζοντας την ευκολία της διείσδυσης και της μόλυνσης. Οι άνθρωποι θα περάσουν την γρίπη σε άλλους και στη συνέχεια, θα ξεκινήσουν να πέφτουν σαν τις μύγες. Αυτό θα προκαλέσει πανικό ζήτηση για περισσότερα εμβόλια γρίπης, επιταχύνοντας έτσι τον κύκλο.

Έτσι άτομα που δεν εμβολιάστηκαν θα κατηγορηθούν για τη διάδοση της νόσου.

Το 2002 το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών αγόρασε 286 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου από τον βρετανικό προμηθευτή Acambis. Η Washington Post ανέφερε το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ότι όλο το σύνολο του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών θα μπορούσε να εμβολιαστεί εντός 5 ημερών.

Συνακόλουθα, το Τμήμα σύνταξε ένα νόμο, γνωστό ως το μοντέλο έκτακτης ανάγκης της υγείας. Ο νόμος μπορεί να απαιτήσει από οποιοδήποτε άτομο να εμβολιαστεί. Η μη συμμόρφωση του θα πρέπει να θεωρείται κακούργημα.

Η τελευταία θεραπεία θαύμα που προωθείται από το ιατρικό κατεστημένο είναι τα γενετικά εμβόλια. Είναι όπως χαρακτηρίστηκε η τελευταία γραμμή της άμυνας μεταξύ των ανθρώπων και του μυκοπλάσματος. Αλλά ο Δρ Rebecca Carley δηλώνει ότι τα συστατικά του DNA στα εμβόλια αυτά μπορούν να ενσωματωθούν στο DNA μας, που με τη σειρά του θα μπορούσε να προκαλέσει την εξαφάνιση όλης (των εμβολιασμένων) της ζωής στη γη.

Τουλάχιστον δύο ντουζίνες μικροβιολόγοι σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει βίαια κατά τα τελευταία χρόνια. Περιέργως, κάποιοι από αυτούς εργαζόταν στην αλληλουχία του DNA. Ο πιο γνωστός ήταν ο Δρ Ντέιβιντ Κέλι ο οποίος πέθανε τον Ιούλιο του 2003. Εργαζόταν για την Μοσάντ, ο Kelly ενορχήστρωσε την αποστασία του ρώσου μικροβιολόγου Βλαντιμίρ Pasechnik, ο οποίος εργαζόταν πάνω σε ένα βιολογικό όπλο ικανό να καταστρέψει το ένα τρίτο του πληθυσμού του πλανήτη .

Τον Οκτώβριο του 2004, ο Dmtry Lvov, επικεφαλής της ρωσικού Ινστιτούτου Ιολογίας δήλωσε ότι μέχρι και ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να πεθάνουν κατά τη διάρκεια της επόμενης πανδημίας. Φαίνεται ότι το ανθρώπινο κοπάδι πρόκειται να θανατωθεί με θεαματικό τρόπο. Για οποιουσδήποτε λόγους, οι νεκροί μικροβιολόγοι δεν θα πήγαιναν μαζί με το πρόγραμμα.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή σύγχυση, μια έκδοση των New York Times, από τον Ιανουάριο του 2002 αναφέρει ότι είχαν δει την κυβέρνηση των ΗΠΑ σκόπιμα να αποχαρακτηρίζει εκατοντάδες βιβλία μαγειρικής μικρόβιο πολέμου. Αν και οι πληροφορίες του τραπεζικού λογαριασμού του Lee Harvey Oswald είναι σφραγισμένες για άλλα 50 χρόνια, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες πωλούν έγγραφα του βιολογικού πόλεμου σε ερευνητές, μέσω του Διαδικτύου, ακόμη και από το τηλέφωνο.

Η εφημερίδα Times ανέφερε τους κινδύνους των μολυσμένων εμβολίων ήδη από τον Φεβρουάριο του 1962. Αποδεικνύεται ότι τα εμβόλια πολιομυελίτιδας της δεκαετίας του ’50 & ’60 ήταν μολυσμένα με άρρωστο νεφρικό ιστό μαϊμούς, κάτι που ίσως αντιπροσωπεύει την τεράστια έξαρση του καρκίνου στη συνέχεια.

Αλλά τα εμβόλια δεν χρειάζεται να έχουν μολυσμένο ιστό μαϊμούς για να θεωρούνται επικίνδυνα. Ο γιατρός Desk Reference για το 1998 παραθέτει κάποια από τα τοξικά συστατικά του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένων της φορμαλδεΰδη, του αργίλιο, της φαινοξυαιθανόλη (αντιψυκτικό) και τα ανθρώπινα διπλοειδή κύτταρα (από έκτρωση εμβρυϊκό ιστό).

Τον Μάιο του 1987, η εφημερίδα Times του Λονδίνου αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της ότι το εμβόλιο κατά της ευλογιάς που χορηγήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αποτέλεσε το έναυσμα για το AIDS. 100 εκατομμύρια εμβολιασμένοι Αφρικανοί ήταν σε κίνδυνο. Περιοχές με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμών σημείωσαν τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των κρουσμάτων AIDS. Ο Robert Gallo δήλωσε στο άρθρο, εγκρίνοντας τα στοιχεία ότι, «οι ερευνητές του AIDS κρατούν το στόμα τους κλειστό, επειδή πληρώνονται για να το κάνουν»

Το 1992 ο διευθυντής της WHO Ντέιβιντ Heymann ανέφερε ότι «Η προέλευση του AIDS δεν έχει καμία σημασία στην επιστήμη σήμερα»

Η εφημερίδα Times ανέφερε επίσης τον περασμένο Δεκέμβριο ότι το Σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου συνδέεται με τα εμβόλια. Περισσότεροι από 100.000 βετεράνοι υποφέρουν σήμερα από το σύνδρομο που συρρικνώθηκε το 1991 κατά τη διάρκεια της Καταιγίδα της Ερήμου. 20.000 βετεράνοι μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει.

Τον περασμένο Μάρτιο, η Αρούνα Καϊτά, μια επιστήμονας της φαρμακευτικής και πρύτανης του πανεπιστημίου της Νιγηρίας πήρε δείγματα από το τελευταίο WHO εμβόλιο στην Ινδία για ανάλυση. Σοβαρές προσμείξεις βρέθηκαν συμπεριλαμβανομένων των παραγόντων της στειρότητας.

Το 1995 η Καθολική φιλανθρωπική οργάνωση Human Life International κατηγόρησε τον WHO για την προσπάθεια του ελέγχου του πληθυσμού στην Αφρική και αλλού.

Τον Απρίλιο του 2000, η εφημερίδα Observer ανέφερε ότι η φαρμακευτική GlaxoSmithKline χορηγούσε πειράματα σε παιδιά στο ίδρυμα Παιδική ενσάρκωση στη Νέα Υόρκη. Τα παιδιά από την ηλικία των τεσσάρων τους δόθηκαν κοκτέιλ πολυφαρμάκων. Ενώ σε άλλα πειράματα, σε μωρά ηλικίας 6 μηνών δόθηκαν διπλές δόσεις του εμβολίου ιλαράς. Περισσότερα από 100 ορφανά και μωρά χρησιμοποιήθηκαν σε 36 πειράματα.

Αυτό το είδος του πειραματισμού έχει συμβεί με αυξανόμενη συχνότητα. Πέρυσι, η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος έλαβε 2.100.000 δολάρια από το αμερικανικό Χημικό Συμβούλιο για τη διεξαγωγή μελετών σε παιδιά από φτωχές οικογένειες στο Duval County, της Florida.

Τα παιδιά θα πρέπει να εκτίθενται σε μια ποικιλία γνωστών τοξινών κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δύο ετών. Η μελέτη θα καθορίσει το πώς οι χημικές ουσίες απορροφώνται, με την κατάποση και την εισπνοή από παιδιά και από βρέφη έως 3 ετών. Για τη συμμετοχή στη μελέτη, οι οικογένειες θα λάβουν $ 970 και ένα μπλουζάκι.

Ακρόαση για τα Chemtrails και την Γεωμηχανική στις 15 Ιουλίου 2014

Τι μπορεί να γίνει

Πολλοί γονείς πιστεύουν ότι δεν μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο σχολείο χωρίς να τα έχουν εμβολιάσει [1] Αλλά τα εμβόλια ήταν πάντα σε εθελοντική βάση. Ο Δρ Zoltan Rona λέει ότι οι γονείς πρέπει να απαιτήσουν μορφές απαλλαγής από τους διαχειριστές του σχολείου. Εξαιρέσεις μπορούν να γίνουν για πνευματικούς ή θρησκευτικούς λόγους. Η Rona δηλώνει ότι οι γονείς μπορούν να επιμείνουν στην παραίτηση από τους εμβολιασμούς ή σε μια μορφή απόκλισης, και στη συνέχεια να το κατοχυρώσουν συμβολαιογραφικά προκειμένου να το παρουσιάσουν στους αξιωματούχους του σχολείου.

Επίσης, πριν από την επίσκεψη σε γιατρό, μπορεί να είναι φρόνιμο να εξετάσουν την Εφημερίδα της American Medical Association vol. 284, 26 Ιουλίου 2000. Εκεί αναφέρεται με εκπληκτική ειλικρίνεια ότι οι αμερικανοί γιατροί ευθύνονται για 250.000 θανάτους ετησίως. Οι μισοί από αυτούς τους θανάτους οφείλονται στις αρνητικές επιπτώσεις των λάθος συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Είναι ενδιαφέρον ότι, στην εναρκτήρια δήλωση του Όρκου του Ιπποκράτη, οι γιατροί κάνουν μια δήλωση προς τον Απόλλωνα. Στην ελληνική καθομιλουμένη, η λέξη Απόλλων σημαίνει καταστροφέας (Σατανά).

Μπορεί επίσης να είναι φρόνιμο να λάβουν σοβαρά υπόψη τις συμβουλές του πρώην διευθυντή Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας του James Shannon ο οποίος δήλωσε, «Το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται ποτέ»

Αυτή η συμβουλή σίγουρα αντήχησε στον Πρόεδρο George W. Bush. Στις 13 Οκτωβρίου του περασμένου έτους στη μέση των προεδρικών συζητήσεων, ο Μπους σαφώς δηλώνει, «δεν έχω κάνει εμβόλιο της γρίπης και δεν σκοπεύω να κάνω»

Ένα μήνα αργότερα το Reuters μεταφέρει ένα σχετικό και ενδιαφέρον στοιχείο που δημοσιεύθηκε στα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών. Ο ερευνητής του Χάρβαρντ Gerhard Scheuch δήλωσε ότι η ρινική εισπνοή ενός απλού φυσιολογικού ορού σπρέι μπορεί να σταματήσει τον ιό της γρίπης και της φυματίωσης. Για λόγους ίσως ο πιο γνωστός για τη Merck και για άλλους, αυτές οι ενδεχομένως σωτήριες πληροφορίες δεν έχουν λάβει ευρεία διανομή στον Τύπο.

@Written by Kerry Cassidy

Για το αγγλικό Chemtrails And Vaccines

Μτάφραση, επιμέλεια: Lucy Mi για το terrapapers.com

@Written by Kerry Cassidy / 2017

«Το μοναδικό ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκε ποτέ» Δρ Τζέιμς Σάνον, πρώην διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Υγείας.

«Τα εμβόλια κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.» Dr Anthony Morris, πρώην αρχιελεγκτής εμβολιασμών και ιολόγος του FDA.

«Υστερα από πάνω από 40 χρόνια στην Ιατρική, καταλήγω ότι η ανεπίσημη πολιτική της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και άλλων τέτοιων εμβολιαστικών οργανώσεων είναι η γενοκτονία» Dr Archie Kalokerinos

«Το να μεταμορφώσεις την αντίληψη του κόσμου και να αλλάξεις την δομή της κοινωνίας είναι το ίδιο πράγμα. Απελευθερώνοντας τον εαυτό του κάποιος, έχει αλλάξει τους συσχετισμούς δύναμης και συνεπώς, έχει μετασχηματίσει την κοινωνία» Πήτερ Μάρσαλ … τόσο απλό!

ΝΟΣΗΡΗ ΕΛΙΤ

«Το να μεταμορφώσεις την αντίληψη του κόσμου και να αλλάξεις τη δομή της κοινωνίας είναι το ίδιο πράγμα. Απελευθερώνοντας τον εαυτό του κάποιος, έχει αλλάξει τους συσχετισμούς δύναμης και, συνεπώς, έχει μετασχηματίσει την κοινωνία» Πήτερ Μάρσαλ … τόσο απλό! Στο βιβλίο του «Εργασία και Επιστήμη στον 20ου και 21ου αιώνα: Σκέψεις και Προβολές», ο Robert G. Jahn παρατηρεί: «Στην αυγή του 21ου αιώνα, βρίσκουμε πάλι μια ελίτ, ένα αυτάρεσκα ικανοποιημένο επιστημονικό κατεστημένο, το οποίο είναι όμως τώρα προικισμένο με πολύ περισσότερη δημόσια εξουσία και σεβασμό από την προγενέστερη έκδοσή του. Ένα αληθινό ιερατείο υψηλής επιστήμης ελέγχει σημαντικά τμήματα της δημόσιας και ιδιωτικής πολιτικής για την έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή, την παραγωγή, την εκπαίδευση και τη δημοσίευση σε όλο τον κόσμο, απολαμβάνοντας πολιτιστική εμπιστοσύνη και σεβασμό που επεκτείνονται πολύ πιο πέρα από την πραγματική αξία του. Είναι ένα κατεστημένο που επιμένει να αποκρύβει μανιωδώς τις συσσωρευόμενες ανωμαλίες κάτω από το διανοητικό του τάπητα, αρνούμενο τη δική του, καλά τεκμηριωμένη, κληρονομιά ότι ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.»

Archieve “Archie” Kalokerinos (28 Σεπτεμβρίου 1927 – 1 Μαρτίου 2012) ήταν Αυστραλός γιατρός. Το 2000 του απονεμήθηκε ο τίτλος Έλληνας Αυστραλός του Αιώνα από την ελληνική εφημερίδα Νέος Κόσμος με έδρα τη Μελβούρνη. Διεξήγαγε έρευνες για διάφορα ιατρικά θέματα. Υπήρξε υποστηρικτής της θεωρίας του Linus Pauling ότι πολλές ασθένειες προέρχονται από υπερπαραγωγή ελεύθερων ριζών και κατά συνέπεια μπορούν να προληφθούν ή να θεραπευτούν από τη βιταμίνη C. αυτό τον οδήγησε να θεραπεύσει πολλές καταστάσεις με υψηλές ενδοφλέβιες δόσεις βιταμίνης C. Πίστευε ότι τα προγράμματα εμβολιασμού έχουν χρησιμοποιηθεί για σκόπιμη γενοκτονία (μεταξύ των αυτόχθονων Αυστραλών και στη διάδοση του ιού HIV στην Αφρική) και ότι η αμερικανική κυβέρνηση συστηματικά σχεδίαζε να απαλλαγεί από ανεπιθύμητα όντα όπως εγκληματίες, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους με γνωστά καρδιακά προβλήματα να εμβολιάζονται.

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Αμερικανοί επιστήμονες ανέπτυξαν μια νέα τεχνολογία που τελικά μπορεί να καταστήσει εφικτό στο μέλλον όλα μαζί τα παιδικά εμβόλια να χορηγούνται με μία και μοναδική δόση εμβολιασμού. Η νέα μέθοδος, που αποθηκεύει τα διαφορετικά εμβόλια σε ξεχωριστές μικροσκοπικές κάψουλες στο ίδιο ενέσιμο διάλυμα, δοκιμάσθηκε σε πειραματόζωα (ποντίκια). Θα ακολουθήσουν δοκιμές σε ανθρώπους. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου ΜΙΤ, με επικεφαλής τον καθηγητή Ρόμπερτ Λάνγκερ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό “Science”, χρηματοδοτήθηκαν από το Ίδρυμα Μιπλ και Μελίντα Γκέιτς.

Οι επιστήμονες δήλωσαν ότι, χάρη στη νέα μέθοδο, οι παιδικοί εμβολιασμοί θα γίνουν πιο εύκολοι, καθώς είναι γνωστό ότι συχνά τα παιδιά -αλλά και οι γονείς- αντιδρούν σε αυτούς. Οι μικροκάψουλες από ένα βιοδιασπώμενο πολυμερές υλικό (PLGA), που περιέχουν τα διαφορετικά εμβόλια και οι οποίες εισάγονται στο σώμα ταυτόχρονα, είναι προγραμματισμένες να απελευθερώνουν το περιεχόμενό τους στα επιθυμητά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με το κάθε εμβόλιο, π.χ. μετά από εννέα, 20 ή 40 μέρες.

Κάθε κάψουλα, που μοιάζει με φλιτζανάκι του καφέ σφραγισμένο με καπάκι για να συγκρατεί το φαρμακευτικό περιεχόμενό του, έχει μέγεθος μόλις 400 μικρομέτρων (εκατομμυριοστών του μέτρου). Η ίδια τεχνολογία (που αποκαλείται StampEd Assembly of polymer Layers-SEAL), πέρα από τα εμβόλια, θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για τη χορήγηση και άλλων φαρμάκων για διάφορες παθήσεις, από αλλεργίες και διαβήτη μέχρι καρκίνο …. 500 εμβόλια σε ένα, ούτε σαμπουάν να ήταν.

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια ευφυής μηχανή παραγωγής αντισωμάτων και καταστροφής ιών. Αυτό δεν το θέλουν με κανέναν τρόπο. Έτσι το εκφυλίζουν ξεκινώντας από τα εμβόλια (αλήθεια γνωρίζετε πόσες ενέσεις και τι είδους, κάνουν στο νεογέννητο στα νοσοκομεία, τα έχουν ήδη εμβολιάσει, τα επαναληπτικά κάνουν αργότερα) και δεν αφήνουν αυτή την ευφυΐα να αναπτυχθεί, έτσι δημιουργούν χρήσιμους ηλίθιους ως σκλάβους υπήκοους.

Σήμερα ακόμη υπάρχουν 5-6 γενιές που έζησαν χωρίς εμβόλια και γνωρίζουν ακόμη το άρωμα από την ντομάτα και το πεπόνι, όταν αυτές οι γενιές εκλείψουν αυτή η κουβέντα που κάνουμε σήμερα θα είναι άνευ λόγου. Οι νεώτερες γενιές δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΓΝΩΣΗ … τα εμβόλια και η διατροφή είναι όχι ψιλά αλλά ανύπαρκτα γράμματα. Σήμερα θεωρούν τρόφιμα τα δηλητήρια των σούπερ μάρκετ και τους βρωμάει η αρωματική μικρούλα φράουλα, τι εμβόλια και φυσική λειτουργική ζωή, οι επόμενες γενιές θα είναι νεκρές μηχανιστικές και φουλ δυσλειτουργικές γενιές, τα ίχνη τους ουρλιάζουν ήδη κι όποιος δεν τα βλέπει, απλά δεν βλέπει.

Η ΑΓΕΛΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΖΩΟΥ

Είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που τα εμβόλια και τα φαρμάκια γενικώς είναι ΥΠΟΠΤΑ … για να λειτουργήσουν τα εμβόλια λένε οι πεϊπερολόγοι πρέπει να τα κάνουν όλοι (sic) αφού αυτοί που κάνουν εμβόλια έχουν αντισώματα κι άρα είναι καλυμμένοι … ΑΛΛΑ ΟΧΙ … πρέπει λέει να δηλητηριαστούν όλοι γιατί δεν λειτουργούν αλλιώς … τι μεγαλειώδες σκεπτικό!!!! Θα δηλητηριαστώ εγώ που φροντίζω τον εαυτό μου, για να μην νοσήσει ο απέναντι που τρέφεται με κουτόχορτο …. ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ….. αν επηρεάζουν την δική σου ζωή τότε η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ κι όχι οι αποφάσεις μου. Μείνε λοιπόν μακριά μου για να μην επηρεαστείς. Σε λίγο θα μας πείτε να παίρνουμε φάρμακα για την γρίπη, για να μην αρρωστήσετε εσείς (lol) Αλλάξτε προμηθευτή μυαλού γρήγορα γιατί την χάρη δεν θα σας την κάνουμε!!!

Η αγέλη δεν θέλει ευθύνες, γι’ αυτό αντιδράει τόσο έντονα με τα εμβόλια, το γάλα, τον καφέ, τη ζάχαρη, τους αεροψεκασμούς κτλ. Χωρίς την αγέλη θα είχε καταρρεύσει το υπάρχον σύστημα που τόσο απλοϊκά, χωρίς καμία σκέψη στηρίζει. Μην τους πειράζετε τα σταθερά τους δεδομένα – μαμ, κακα, σεξ και νανι. Η μόνη τους έννοια είναι πως θα πάρουν το νέο i phone, θα ρουφιανέψουν, θα κλέψουν, θα κλαφτούν, θα απειλήσουν … παρασιτικοί κάθε είδους.

Σήμερα ο νέος «παράδεισος» των κλινικών δοκιμών είναι η Ινδία.

Μόνο το 2010, ο αριθμός των δοκιμών νέων φαρμάκων στην χώρα ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια. Το 2005 η Ινδία έκανε τη νομοθεσία της για τις κλινικές δοκιμές ιδιαίτερα ελαστική με αποτέλεσμα φαρμακευτικοί κολοσσοί, όπως η Pfizer, η Astra Zeneca, και η Merck να έχουν μεταφέρει το κέντρο των επιχειρήσεων τους στη χώρα. Το γεγονός πως τα τελευταία 3 χρόνια σχεδόν 2000 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια τέτοιων δοκιμών, λίγο απασχολεί τη φαρμακοβιομηχανία, τα κέρδη της οποίας υπολογίζεται πως ξεπερνάνε τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόσφατα η βρετανική εφημερίδα Independentαποκάλυψε πως στο Madhya Pradesh, στο Andhra Pradesh και στο Νέο Δελχί, εκατοντάδες κορίτσια χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα για τις δοκιμές του νέου εμβολίου κατά του καρκίνου της μήτρας το γνωστό Gardasil, της εταιρείας Merck. Οι δοκιμές χρηματοδοτήθηκαν από το Ίδρυμα Bill and Melina Gates και πραγματοποιήθηκαν από μια αμερικανική μη κυβερνητική οργάνωση. Παρόμοιες δοκιμές έγιναν και για το εμβόλιο Cervarix της ανταγωνιστικής εταιρείας GlaxoSmithKline στην ίδια περιοχή.

Τα κορίτσια συμμετείχαν στο πρόγραμμα χωρίς να το γνωρίζουν και χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών τους. Όταν αρκετά από τα κορίτσια πέθαναν αφού έλαβαν το εμβόλιο, οι αρχές σταμάτησαν τις δοκιμές απαιτώντας περισσότερη έρευνα. Αν και επισήμως ο θάνατος των κοριτσιών δεν συνδέεται με το εμβόλιο, και αρκετές περιπτώσεις καταχωρήθηκαν ως αυτοκτονία, η δοκιμή αποτελεί παραβίαση κάθε ιατρικού πρωτοκόλλου καθώς κανείς ποτέ δεν ενημερώθηκε για αυτήν.

Σε αρκετές περιπτώσεις οι φαρμακευτικές εταιρείες με τη συμβολή των τοπικών υπηρεσιών υγείας πείθουν τους γονείς να δώσουν την συγκατάθεση τους για μαζικούς εμβολιασμούς, όταν στην πραγματικότητα πρόκειται για δοκιμές νέων εμβολίων. Συχνά παρουσιάζουν στους αναλφάβητους γονείς πολυσέλιδα έγγραφα στα αγγλικά, τα οποία τους ζητάνε να υπογράψουν χωρίς ποτέ να τους ενημερώνουν για το τι ακριβώς γράφει το έγγραφο.

Το 2007 στην Πολωνία άστεγοι πληρώθηκαν 2 δολάρια ο καθένας για να συμμετέχουν σε έναν εμβολιασμό ρουτίνας -όπως πίστευαν-κατά της εποχικής γρίπης. Στην πραγματικότητα έγιναν πειραματόζωα για τις δοκιμές ενός νέου εμβολίου κατά της γρίπης που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 20 αστέγων. Η περίπτωση δεν έφτασε ποτέ στα δικαστήρια. [Κανονικοί μαφιόζοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ]

Στον δυτικό κόσμο έχουν [και καλά] οριοθετηθεί αυστηρά πρωτόκολλα και ισχυρή νομοθεσία που προστατεύει τόσο τις εταιρείες όσο και τα άτομα που συμμετέχουν στις κλινικές δοκιμές. Είναι απαραίτητο η νομοθεσία αυτή να γίνει διεθνής και να αφορά σε όλες τις δοκιμές φαρμάκων, ακόμα και όταν γίνονται σε τρίτες χώρες που δεν έχουν ανάλογους νόμους. Όσο όμως το κέρδος τοποθετείται πάνω από την ανθρώπινη ζωή, τότε πολύ δύσκολα κάτι τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα. Και όσο θα ισχύει αυτό, όλο και περισσότερα συνάνθρωποι μας θα πεθαίνουν στην σιωπή.

Το 2008 οι κλινικές δοκιμές για το νέο εμβόλιο της Glaxo Smith Kline κατά του πνευμονόκοκκου το Synflorix που έγιναν στην Αργεντινή είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 25 βρεφών. Οι γονείς, αναλφάβητοι στην πλειοψηφία τους, έδωσαν την συγκατάθεση τους, υπογράφοντας φόρμες στα αγγλικά, τις οποίες αδυνατούσαν να διαβάσουν. Σχεδόν όλοι πίστευαν πως απλά συμμετέχουν σε έναν εμβολιασμό ρουτίνας. Οι τοπικοί γιατροί που έπεισαν τους γονείς να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα έλαβαν 350 δολάρια ως αμοιβή από την εταιρεία.

Ύστερα από το θάνατο των βρεφών, η κυβέρνηση της Αργεντινής περιορίστηκε απλά στο να επιβάλλει χρηματικά πρόστιμα [μπουαχαχαχαααα] στους επικεφαλής της έρευνας. Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Vanity Fair, η Glaxo Smith Kline οι θάνατοι είναι στατιστικά δικαιολογημένοι, χωρίς όμως ποτέ να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητη έρευνα για τις αιτίες των θανάτων ή να γίνει αυτοψία… μας δουλεύουν κανονικά.

Οι άνθρωποι σταμάτησαν να έχουν εμπιστοσύνη στο επίσημο κράτος – μαντρί (τσοπάνης) και δικαίως φυσικά, αφού έγιναν όχι απλά ανάξιοι εμπιστοσύνης, αλλά κύριοι εχθροί του ανθρώπου και της ζωντανής ζωής. Ως συνεπακόλουθο προέκυψε το ότι, μη έχοντας την απαιτούμενη λογική σκέψη και διάκριση να ξεχωρίσουν οι άνθρωποι τι είναι τι και τι να κάνουν, αφού είχαν μάθει να εμπιστεύονται και να υπακούουν στο σύστημα και στους εκπροσώπους του τσοπαναράδες (…παπάς, χωροφύλακας, δάσκαλος, βουλευτής, γιατρός, μπακάλης κλπ) βολοδέρνουν με ότι τους πουν αυτοί που τους αντικατέστησαν (νέοι τσοπαναραίοι, μπόγιες, νταβάδες, δοσίλογοι) στον ψυχισμό τους. Η ικανότητα να ζήσουν και να παίρνουν αποφάσεις ΧΩΡΙΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΚΙ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙΑ τους είναι αδιανόητο, γιατί δεν ξέρουν να διαβάζουν ή να γράφουν πάνω από μια αράδα λέξεις κι αυτές ανορθόγραφες. Εχουν απόλυτη ΑΓΝΟΙΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ και γι’ αυτό άγονται και φέρονται σαν τους φελλούς, από τσοπάνη σε τσοπάνη … μεζεδάκια στο τραπέζι του Μεγάλου ΑΡΧΟΝΤΑ.

ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

Οπως αναφέρει σε άρθρο της η Dailymail, o πρίγκιπας Ουίλιαμ στην ομιλία του κατά την διάρκεια του επίσημου φιλανθρωπικού δείπνου του οργανισμού Tusk Trust στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ραουντχάουζ στο Λονδίνο, που παρατέθηκε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, εξέφρασε τις ανησυχίες του σχετικά με την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού. Το Tusk Trust είναι ένας βρετανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 1990 για να βοηθήσει στην προστασία της αφρικανικής άγριας ζωής, συμπεριλαμβανομένων των αφρικανικών ελεφάντων. Ο Δούκας του Κέμπριτζ, πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι ο βασιλικός προστάτης του Tusk από το 2005 και υποστηρικτής του έργου του. Στην γεμάτη πάθος ομιλία του, όπως χαρακτηρίστηκε, ανέφερε:

«Κατά την διάρκεια της ζωής μου, έχουμε δει παγκόσμιους πληθυσμούς άγριων ζώων να μειώνονται κατά περισσότερο από το μισό. Θα πρέπει να εργαστούμε πολύ πιο σκληρά και να σκεφτόμαστε πολύ βαθύτερα αν θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι τα ανθρώπινα όντα και τα άλλα είδη ζώων με τα οποία μοιραζόμαστε αυτόν τον πλανήτη μπορούν να συνεχίσουν να συνυπάρχουν. Ο ταχέως αναπτυσσόμενος ανθρώπινος πληθυσμός της Αφρικής προβλέπεται να υπερδιπλασιαστεί έως το 2050, μια συγκλονιστική αύξηση της τάξεως των τριών και μισού εκατομμυρίου ανθρώπων το μήνα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αύξηση αυτή θέτει την άγρια ​​φύση και τους οικοτόπους υπό τεράστια πίεση. Αστικοποίηση, ανάπτυξη υποδομών, καλλιέργεια – τα οποία είναι καλά, αλλά θα έχουν τρομερό αντίκτυπο εάν δεν ξεκινήσουμε τώρα να σχεδιάζουμε και να λάβουμε μέτρα».

Ο πατέρας του Γουίλιαμ, ο Πρίγκιπας Κάρολος, σε μια ομιλία του το 2010 στο Κέντρο Ισλαμικών Σπουδών της Οξφόρδης είχε εκφράσει επίσης τις ανησυχίες του σχετικά με την ταχεία αύξηση του πληθυσμού, προειδοποιώντας πως αυτό σημαίνει ότι η γη δεν μπορεί να μας συντηρήσει όλους (lol)

Οποιος δεν θέλει να καταλάβει … δικό του πρόβλημα.

Σχέδιο Goudenhove Kalergi

Η Γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Στο βιβλίο του Praktischer Idealismus (αναζήτησε το σχετικό άρθρο) ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών “Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης” δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων… και τα εμβόλια βρίσκονται μέσα σε αυτό το σχέδιο.

Πρέπει να νοσεί ο άνθρωπος από γρίπη 1-2 φορές τον χειμώνα … ο πυρετός είναι ΟΡΓΟΝΗ και καθαρίζει το σώμα από τους ΒΑΚΙΛΟΥΣ Τ … εμποδίζει την μίτωση των καρκινικών κυττάρων, κόβει δηλαδή τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων … με μπόλικη βιταμίνη C (όχι τα πορτοκάλια και οι πορτοκαλάδες δεν έχουν βιταμίνη C, περισσότερη βιταμίνη έχει η πράσινη πιπεριά και το ακτινίδιο, γι’ αυτό καλύτερα σκευάσματα, άντε τα αυτονόητα πρέπει να λέμε…) τώρα φυσικά έχουν ονομάσει κάτι άλλο ως γρίπη και κάτι άλλο ως κρυολόγημα, αλλά η μεταξύ τους διάκριση είναι ομιχλώδης. Σε ασθενείς που παίρνουν δεκάδες φάρμακα και δεν έχουν ανοσοποιητικό ή μηχανισμό αυτοϊασης μπορεί να είναι χρήσιμο το εμβόλιο, στο πλαίσιο του «το μη χείριστο βέλτιστο» Δεν αντιλαμβάνομαι λογικά, γιατί είναι χρήσιμο σε οποιονδήποτε άλλο!! πέρα από το χρηματιστήριο φυσικά.

«Ο κύριος λόγος που παίρνουμε τόσα πολλά φάρμακα είναι ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν πωλούν φάρμακα, πουλάνε ψέματα σχετικά με τα φάρμακα. Αυτό είναι που κάνει τα φάρμακα τόσο διαφορετικά από οτιδήποτε άλλο στην ζωή. Σχεδόν όλα όσα ξέρουμε για τα φάρμακα είναι ό,τι έχουν επιλέξει να μας πουν οι εταιρείες και οι γιατροί μας, ο λόγος που οι ασθενείς εμπιστεύονται το φάρμακό τους είναι γιατί προεκτείνουν την εμπιστοσύνη που έχουν στους γιατρούς τους στα φάρμακα που τους συνταγογραφούν.

Οι ασθενείς δεν συνειδητοποιούν ότι, αν και οι γιατροί τους μπορεί να γνωρίζουν πολλά για τις ασθένειες και την ανθρώπινη φυσιολογία και ψυχολογία, ξέρουν πολύ, πολύ λίγα για τα φάρμακα τα οποία δεν έχουν παρασκευάσει προσεκτικά και έχουν μεταμφιεσθεί από την φαρμακευτική βιομηχανία. Αν δεν πιστεύετε ότι το σύστημα είναι εκτός ελέγχου, παρακαλώ στείλτε μου email και εξηγήστε μου γιατί τα φάρμακα είναι η τρίτη κύρια αιτία θανάτου. Αν μια τέτοια εξαιρετικά θανατηφόρα επιδημία είχε προκληθεί από ένα νέο βακτήριο ή ιό, ή ακόμα και ένα εκατοστό από αυτό, θα είχαμε κάνει ό,τι μπορούσαμε για να τα θέσουμε υπό έλεγχο.» @Peter C. Gøtzsche, MD είναι ένας Δανός ιατρικός ερευνητής και ο διευθύνων του Σκανδιναβικού Cochrane Center στο Rigshospitalet στην Κοπεγχάγη, Δανία. Εχει γράψει πολλές κριτικές αξιολογήσεις μέσω της συνεργασίας του στο Cochrane. Ο ιατρός Peter C Gøtzsche, MD εκθέτει τις φαρμακευτικές βιομηχανίες και το σίριαλ της δόλιας συμπεριφοράς τους, τόσο στον τομέα της έρευνας όσο και στο μάρκετινγκ όπου η ηθικά κατακριτέα περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή είναι ο κανόνας.

Κοίτα το ψέκασμα στις φωτογραφίες, πάνω από τον ΒΟΛΟ, πριν λίγες ημέρες, τα αεροσκάφη πετούν ΕΚΤΟΣ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΩΝ και στην ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ. Μετά μπορείς να μιμιδίζεις τις μαλακίες που ακούς από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, αν είσαι δυσλειτουργική μαϊμού!

Τι να κάνεις αν δεν είσαι;

Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές και η ΔΥΝΑΜΗ σου θα σε κατευθύνει.

Αν χρειαστεί να κάνεις εμβόλια, υπάρχουν πάνω από 10 τρόποι να τα αποβάλλεις από τον οργανισμό σου, πριν ρημάξουν το DNA σου.

Διάβασε άρθρα σχετικά: “Διατροφή για Δύναμη και Υγεία” και “Τα Εμβόλια Σκοτώνουν τα Αντισώματα”

Και φυσικά ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ κανείς μας δεν νοιάζεται!!!

@Eleonora Trelawny /αναζήτησε το άρθρο “Ο Μύθος των Εμβολίων” και το βιβλίο

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΑΓΚΗ
MORITZ ANDREAS

Αναζητήστε το βιβλίο Vaccines and Autoimmunity πανεπιστημιακή έκδοση του τμήματος Ανοσολογίας του πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ, γραμμένο από 50 κορυφαίους ανοσολόγους.

ΕΣΥ που παπαγαλίζεις χιλιααααααάδες μελέτες περί ωφέλειας των εμβολίων 400 ακόμη φαντάζομαι δεν θα σε κουράσουν! για πιο σφαιρική άποψη.

Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ’ Ο ΓΙΑΛΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια ευφυής μηχανή παραγωγής αντισωμάτων και καταστροφής ιών. Αυτό δεν το θέλουν με κανέναν τρόπο. Έτσι το εκφυλίζουν ξεκινώντας από τα εμβόλια (αλήθεια γνωρίζετε πόσες ενέσεις και τι είδους, κάνουν στο νεογέννητο στα νοσοκομεία, τα έχουν ήδη εμβολιάσει, τα επαναληπτικά κάνουν αργότερα) και δεν αφήνουν αυτή την ευφυΐα να αναπτυχθεί, έτσι δημιουργούν χρήσιμους ηλίθιους ως σκλάβους υπήκοους. Σήμερα ακόμη υπάρχουν 5-6 γενιές που έζησαν χωρίς εμβόλια και γνωρίζουν ακόμη το άρωμα από την ντομάτα και το πεπόνι, όταν αυτές οι γενιές εκλείψουν αυτή η κουβέντα που κάνουμε σήμερα θα είναι άνευ λόγου. Οι νεώτερες γενιές δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΓΝΩΣΗ … τα εμβόλια και η διατροφή είναι όχι ψιλά αλλά ανύπαρκτα γράμματα. Σήμερα θεωρούν τρόφιμα τα δηλητήρια των σούπερ μάρκετ και τους βρωμάει η αρωματική μικρούλα φράουλα, τι εμβόλια και φυσική λειτουργική ζωή, οι επόμενες γενιές θα είναι νεκρές μηχανιστικές και φουλ δυσλειτουργικές γενιές, τα ίχνη τους ουρλιάζουν ήδη κι όποιος δεν τα βλέπει, απλά δεν βλέπει.

Το παρόν άρθρο (και όλα τα σχετικά άρθρα του terrapapers) έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, αποτελεί μια συμβολή, ένα έναυσμα περαιτέρω έρευνας για τηn γενικότερη συζήτηση που υπάρχει, για την αναγκαιότητα ή μη των εμβολίων καθολικά, σε όλους, χωρίς διάκριση κι ανεξέλεγκτα, όπως και τον ασφυκτικό εναγκαλισμό της προ-ιατρικής με το ΚΕΡΔΟΣ κάθε είδους, όπως και την απομάκρυνση από τον «Όρκο του Ιπποκράτη» που πλέον είναι Ολοφάνερη.

1) Κανείς μας δεν είναι αντίθετος στην έρευνα και στην χρήση πειραματικών μεθόδων … αλίμονο!!! Αλλά πρέπει να τηρούνται οι λογικές (ηθικές) διαδικασίες και με γνώμονα αυτές κι όχι το κέρδος (υλικό ή άυλο) να παράγονται τα αποτελέσματα.

2) Όποιος θέλει να εμβολιαστεί, είναι απολύτως ελεύθερος να το κάνει, κανείς δεν τον εμποδίζει. Αναλαμβάνει όμως και πλήρως την ευθύνη της ζωής και της υγείας του, ειδικά αν διαβάζει τα «ψιλά γράμματα» στις συσκευασίες των φαρμάκων.

Η καλύτερη θεραπεία είναι η Π Ρ Ο Λ Η Ψ Η … το ανώτερο όλων είναι να ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ο οργανισμός … τελεία και παύλα.

Σε καμία περίπτωση τα άρθρα μας δ ε ν αποτελούν σύσταση ή προτροπή για την αποφυγή εμβολιασμού μια και σε ορισμένες περιπτώσεις θεωρείται επιβεβλημένη και μονοδρομική. Η στόχευση αφορά την υπερβολή την οποία πολλές φορές διαπιστώνουμε στην προσέγγιση του θέματος αυτού, και στην προσοχή, και το «ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ» κατά την αρχαία Ελληνική ρήση που χρειάζεται να επιδείξουν οι επιστήμονες και οι ερευνητές στον χώρο της υγείας ως «παραγωγοί» λύσεων και οι ασθενείς καταναλωτές ως χρήστες και λήπτες υπηρεσιών και προτάσεων που τους προτείνονται προληπτικά ή μη για την υγεία τους. Κάποια εμβόλια είναι επιβεβλημένα υπό αυστηρό έλεγχο και σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάποιοι άνθρωποι τα έχουν ανάγκη, αφού δεν έχουν επιλογές υγείας, καθαριότητας, ασφαλούς τροφής, ευζωίας κλπ.

Παρατήρηση του Ολοφάνερου και Διαφοροποίηση μας γλυτώνει από πολλούς μπελάδες.

Η μη διαφοροποίηση (ομαδοποίηση) είναι κύριο γνώρισμα των άνοων.

*Η υπογράφουσα και η ιστοσελίδα terrapapers.com δεν έχουν σκοπό να παρακινήσουν γενικά τους ανθρώπους να μην ακολουθούν την συστημική ιατρική. Παρουσιάζουν διεθνή στοιχεία, σχετικά με την ασφάλεια ή μη των παραγόμενων θεραπειών. Ο κάθε ενήλικας θα πρέπει να συμβουλεύεται τον θεράποντα γιατρό του και να αναλαμβάνει την ευθύνη της υγείας του.

terrapapers.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Ανώνυμος 02/02/2015 @ 8:26 ΠΜ

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ -ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ- ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ
  -ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ-

  • Ναι τα προτιμανε για αεροψεκασμους λογω της μεγαλης ποσοτητας χημικων που μπορουν να μεταφερουν!!!!το προσφατο δυστυχημα στην Ισπανια δεν ηταν δυστυχημα….δεν δεχτηκαν να ψεκασουν και……….

 2. Ανώνυμος 02/02/2015 @ 11:08 ΠΜ

  απο τοτε που βγηκε ο τσιπης τσιπας πολυ θολουρα γενικως

 3. Ανώνυμος 02/02/2015 @ 1:01 ΜΜ

  Στην ελληνική το Απολλων σημαίνει καταστροφέας???που το βρήκε αυτό ο συντάκτης?κατα τα αλλά συμφωνώ σε αρκετά και ιδίως στην καταστροφική δράση των εμπλουτισμενων εμβολίων και στην συνεισφορά τους στην εξάπλωση των αυτοάνοσων

 4. Ανώνυμος 02/02/2015 @ 1:33 ΜΜ

  Ωωωωω, Γέροντα Η Ευχή!

 5. φωτεινη αθανασοπουλου 11/25/2016 @ 10:09 ΜΜ

  Η βρουκελλα ειναι βακτηριο οχι ιος η μυκοπλασμα, διορθωστε το στο αρθρο σας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*