05:50 - 27/10/2010

Τρίτη μέρα απεργίας στον ΟΣΕ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα τα τρένα δεν εκτελούν κανένα δρομολόγιο αφού οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει από τη Δευτέρα 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες. Με αυτό τον τρόπο αντιδρούν στο νομοσχέδιο αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης του ΟΣΕ, που χθες υπερψηφίστηκε επί των άρθρων στην Ολομέλεια της Βουλής.

Και σήμερα δεν θα εκτελείται κανένα δρομολόγιο στον Προαστιακό, ενώ και το μετρό παραμένει ακινητοποιημένο από τη Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το αεροδρόμιο.

Ο υπουργός Μεταφορών θα μεταβεί σήμερα στο Παρίσι, συνοδευόμενος από τους προέδρους και διευθύνοντες σύμβουλους των εταιρειών του ομίλου ΟΣΕ, προκείμενου να συναντηθεί με το γάλλο ομόλογό του Ντομινίκ Μπισερό αλλά και εκπρόσωπους των γαλλικών σιδηροδρόμων.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι θα συνεδριάσουν στις 10:00 για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*