Σε στάδιο των Ναζί η λειτουργία του Πάπα στο Βερολίνο

Η λειτουργία του Πάπα Βενέδικτου στην πατρίδα του ύστερα από αίτημα προς την Αρχιεπισκοπή της γερμανικής πρωτεύουσας και λόγω της μεγάλης της απήχησης θα διεξαχθεί τελικώς στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου που έχει κατασκευαστεί από τους …Ναζί.

Ο αρχικός τόπος διεξαγωγής της λειτουργίας στοΠαλάτι Σαρλότενμπουργκ στο Βερολίνο αποκλείστηκε, λόγω του γεγονότος ότι τα εισιτήρια έχουν ξεπεράσει τις 40 χιλιάδες για τη λειτουργία που θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκε από την Αρχιεπισκοπή του Βερολίνου που πρόσθεσε ότι το ναζιστικό στάδιο διαθέτει 74 χιλιάδες θέσεις.


Παρά την ανανέωσή του το 2004 η αρχιτεκτονική του ναζιστικού σταδίου δείχνει σαφώς την καταγωγή του που προέρχεται από το καθεστώς του Αδόλφου Χίτλερ, ο οποίος το χρησιμοποίησε το 1933 στους Θερινούς Αγώνες για να προωθήσει την ανανέωση της Γερμανίας σε παγκόσμιο επίπεδο.


Υπενθυμίζεται ότι ο Πάπας Βενέδικτος υποχρεώθηκε στα νιάτα του να γίνει μέλος της χιτλερικής νεολαίας.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/06/blog-post_5200.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *