09:32 - 04/10/2010

Προβλήματα στους δρόμους του Λονδίνου λόγω της απεργίας των εργαζομένων στο μετρό

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται σήμερα, Δευτέρα στους δρόμους του Λονδίνου εξαιτίας της 24ωρης απεργίας των οδηγών και άλλων υπαλλήλων του μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η αρμόδια υπηρεσία μεταφορών του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι τα οι συρμοί στις περισσότερες γραμμές του μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι και δεν θα λειτουργήσει το ένα τέταρτο όλων των σταθμών.

Οι Λονδρέζοι σήμερα μετακινήθηκαν με αυτοκίνητα, λεωφορεία και ταξί.

Τα δύο συνδικάτα που συμμετέχουν στην απεργία- τα RMT και TSSA- ανακοίνωσαν ότι η απεργία πραγματοποιείται για τις προγραμματισμένες περικοπές 800 θέσεων εργασίας, κυρίως στα εκδοτήρια εισιτηρίων και στις πλατφόρμες των τρένων.

Η απεργία είναι η δεύτερη μέσα σε ένα μήνα. Ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής και θα λήξει αργότερα τη Δευτέρα.
Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*