07:20 - 25/10/2010

ΓΑΛΛΙΑ- Σε “200 με 400 εκατομμύρια ευρώ” την ημέρα το κόστος των απεργιών

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα


Η υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, ότι το κόστος των απεργιών κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού μπορεί… να εκτιμηθεί “μεταξύ 200 με 400 εκατομμυρίων ευρώ την ημέρα”.

Το κόστος για την γαλλική οικονομία εκτιμάται από “ορισμένους σε 200 με 400 εκατομμύρια την ημέρα”, δήλωσε η υπουργός στον γαλλικό ραδιοσταθμό Europe 1 υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι το κόστος είναι “δύσκολο να αποτιμηθεί”.

Η υπουργός δήλωσε παράλληλα ότι υπάρχει “ηθική προκατάληψη” εναντίον της Γαλλίας, καθώς -σύμφωνα με την υπουργό- η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό αμαυρώθηκε από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο περιθώριο των διαδηλώσεων κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης.

Αναρτήθηκε από Sarotiko

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*