Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:42 - 12/09/2022

Προσοχή, κυστίτιδα: τι πρέπει να γνωρίζετε για την ασθένεια και πώς να την θεραπεύετε σωστά

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, η κυστίτιδα στις γυναίκες εμφανίζεται σε 75 φορές πιο συχνά, από ότι στους άνδρες. Εάν η ασθένεια δεν θεραπευτεί, τότε αυτή περάνει σε μια χρόνια διαδικασία, η οποία είναι επικίνδυνη και μπορεί να κυλάει σχεδόν ασυμπτωματική.

Ποια είναι η αιτία εμφάνισης της κυστίτιδας;

Ο βασικός λόγος – είναι τα βακτήρια που έχουν εισέλθει στην ουροδόχο κύστη. Τις περισσότερες φορές είναι το escherichia coli. Αλλά μπορούν επίσης να προκαλέσουν την ασθένεια και:

 • υποθερμία ή το κοινό κρυολόγημα,
 • ορμονικές διαταραχές,
 • καθιστικός τρόπος ζωής,
 • η φλεγμονή των γεννητικών οργάνων,
 • η παράλειψη της προσωπικής υγιεινής,
 • τραυματισμός (συχνότερα κατά τη σεξουαλική επαφή),
 • στρες,
 • η κατανάλωση πικάντικου φαγητού και του αλκοόλ.

Πώς εκδηλώνεται η ασθένεια;

– Κάθε οργανισμός αντιδρά ξεχωριστά στη μόλυνση. Τις περισσότερες φορές, η οξεία κυστίτιδα συνοδεύεται από επώδυνη ούρηση, με τον οξύ πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα και την αύξηση θερμοκρασίας του σώματος. Μπορεί να υπάρχει θολό ίζημα ή αίμα μέσα στα ούρα. Αλλά μην ξεχνάτε και για την κρυφή μορφή κυστίτιδας.

– Εάν η ασθένεια υπάρχει σε κρυφή μορφή, τότε πώς να ξέρω, ότι είμαι άρρωστος;

– Αυτός είναι και ο κίνδυνος κυστίτιδας. Η φλεγμονώδης διαδικασία μπορεί να φανεί μόνο με πρόσθετες μελέτες: με την λεπτομερή εξέταση αίματος και την κυστεοσκόπηση.

– Εάν η κυστίτιδα δεν ενοχλεί, τότε ίσως δεν χρειάζεται να την θεραπεύσουμε και θα εξαφανιστεί από μόνη της;

– Σε περίπτωση μιας καθυστερημένης θεραπείας, η κυστίτιδα περνάει σε μια χρόνια μορφή, η οποία οδηγεί σε πολλές συνέπειες και επιπλοκές.

– Ποιες είναι ακριβώς;

– Η κυστίτιδα επηρεάζει τα νεφρά και άλλα όργανα του ουροποιητικού συστήματος και μπορεί να γίνει η αιτία της ανάπτυξης:

 • υπογονιμότητας,
 • φλεγμονής των αποφύσεων,
 • αποστημάτων νεφρών,
 • νεφρικής ανεπάρκειας,
 • παρασιτίτιδας,
 • πυελονεφρίτιδας,
 • τριγωνίτιδας,
 • κυσταλγίας,
 • κυστεοουρητηρικής παλινδρόμησης.

– Πώς μπορεί καποιος να βοηθήθει σε τέτοιες περιπτώσεις;

– Η θεραπεία της κυστίτιδας πρέπει να είναι ολοκληρωμένη. Οι ασθενείς πηγαινουν συχνά σε γιατρο, και ενεργούν σύμφωνα με το παρακάτω σχήμα: αρρωσταίνουν, πίνουν ένα αντιβιοτικό και μετά συνεχίζουν σε έναν φαύλο κύκλο. Αυτό είναι στην ρίζα του ένα λάθος. Εάν μετά από λίγο χρόνο εμφανίζονται συμπτώματα κυστίτιδας από τα αντιβιοτικά, τότε η ασθένεια δεν έχει θεραπευτεί. Επίσης, πολλοί παραμελούν την υγεία τους και δεν πίνουν φάρμακα μέχρι το τέλος. Εάν αισθάνεστε καλύτερα, αυτό δεν σημαίνει ότι είστε υγιείς. Πρέπει να υποβληθείτε σε πλήρη αγωγή θεραπείας, για να αναπτύξει ο οργανισμός σας τα αντισώματα κατά των βακτηρίων-παθογόνων.

– Από τι αποτελείται μια ολοκληρωμένη θεραπεία;

– Ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι πολύ σημαντικός: πρέπει να αποφύγετε την υποθερμία, να διακόψετε τη σεξουαλική σας ζωή για κάποιο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της ασθένειας, να μην καταναλώνετε  αλκοόλ και  μπαχαρικά. Η θεραπεία πρέπει να στοχεύει στην απαλλαγή του παθογόνου το συντομότερο δυνατό, την εξάλειψη των συμπτωμάτων και την πρόληψη της υποτροπής της νόσου. Για να αποφευχθεί η εμφάνιση υποτροπών ασθένειας, για την μείωση της σοβαρότητας των φλεγμονών φαινομένων και των πόνων, για την ομαλοποίηση της ούρησης, χρησιμοποιούνται ενεργά τα φυτοπαρασκευάσματα. Ενα απο τα γνωστα, ειναι το Cystonette. Αυτό το σκεύασμα θεωρείται το πιο αποτελεσματικό.

Περισσότερα για αυτήν τη μέθοδο θεραπείας.

– Το σκεύασμα Cystonette έχει μια φυσική βάση και στο 98% των περιπτώσεων αφαιρεί τα συμπτώματα της κυστίτιδας χωρίς τη βοήθεια αντιβιοτικών. Έχει αντιβακτηριακή, αντιφλεγμονώδη και αντισπασμωδική δράση. Cystonette σε σύντομο χρονικό διάστημα ανακουφίζει από τη μόλυνση, εξαλείφει τον οξύ πόνο και ομαλοποιεί την ούρηση. Μια σημαντική διαφορά από άλλα φυτικά σκευάσματα είναι, ότι έχει μια κατευθυνόμενη δράση, αποτρέπει υποτροπές και βοηθάει στον οργανισμό να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα του.

– Αυτό το σκεύασμα βοηθάει στην οξεία και χρόνια κυστίτιδα;

– Το σκεύασμα Cystonette ανακουφίζει από τη φλεγμονή της ουροδόχου κύστης όπως σε οξείες και έτσι σε χρόνιες μορφές. Η διαφορά είναι, ότι στην οξεία, δεν αφήνει την ασθένεια να περάσει σε χρόνια μορφή. Σε περίπτωση χρόνιας – θα μειώσει τις υποτροπές κατά 95%.

– Πόσος χρόνος χρειάζεται για να γίνει λήψη του σκευάσματος για τη θεραπεία της κυστίτιδας;

– Το σκεύασμα λαμβάνεται με μια αγωγή θεραπείας. Μέσα σε 28 ημέρες, όχι μόνο τα συμπτώματα περνούν, αλλά και η μικροχλωρίδα αποκαθίσταται και δημιουργείται ένα προστατευτικό στρώμα, που εμποδίζει εκ νέου είσοδο των βακτηρίων. Δηλαδή, σε ένα άτομο που έχει αναρρώσει δημιουργείται την προστασία και ενισχύεται η ασυλία. Για να αρρωστήσει ξανά, πρέπει να προσπαθεί πολύ.

 Η επιλογη φυσικων σκευασματων μπορει να ειναι και μια λυση στο οτι μπορει να υπαρχει ελειψη αντιβιωτικων στην αγορα .

Οι γιατροί απορρίπτουνε την χορήγηση των συνθετικών φαρμάκων υπέρ των φυσικών. Είναι λιγότερο επικίνδυνα για τα εσωτερικά όργανα και την ανθρώπινη ανοσία και καταπολεμούν στο ιδιό επίπεδο τη βακτηριακή λοίμωξη. Το Cystonette ακόμη είναι το μοναδικό φυσικό σκεύασμα μέχρι στιγμής που σταματά την ανάπτυξη βακτηρίων και επιτρέπει στους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς να τα εξαλείψουνε.

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις; Ρωτήστε τον ειδικό στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*