Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:10 - 03/08/2022

Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να θεραπευτείτε κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όταν δεν υπάρχει χρόνος για να επισκεφτείτε έναν γιατρό, ζητάμε συμβουλές από τον φαρμακοποιό. Και αυτός προσφέρει ένα διαφημιζόμενο φάρμακο. Ας καταλάβουμε ποια φάρμακα είναι όντως αποτελεσματικά και ποια φάρμακα πρέπει να αποφεύγονται

Θεραπεία με αντιικά σκευάσματα

Αντιικά φάρμακα διαχωρίζονται σε φάρμακα με άμεσο μηχανισμό δράσης για τους ιούς και σε αυτά που συμβάλλουν στην αύξηση του εξασθενημένου ανοσοποιητικού. Ποια είναι τα ενεργά συστατικά αυτών των φαρμάκων και πώς ενεργούν στο σώμα;

Εάν στην σύνθεση υπάρχει το Bendazole τότε πρόκειται για αγγειοδιασταλτικό. Θα βοηθήσι κατά των σπασμών, αλλά όχι περισσότερο.

Δραστική ουσία Tiloron από το 1971 έχει αναγνωριστεί ως αναποτελεσματική, αλλά επίσης όχι επιβλαβής.

Inosine το 2007 χαρακτηρίστηκε ως παρωχημένο φάρμακο με μη αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Κλινικές δοκιμές της ουσίας Umifenovir απέδειξαν ότι η αποτελεσματικότητά του είναι συγκρίσιμη με εκείνη ενός εικονικού φαρμάκου. Τα φυτοπροστατευτικά (π.χ., echinacea, ginger, χαμομήλι) είναι αναποτελεσματικά για την καταπολέμηση των ιών, αλλά ανακουφίζουν από τα συμπτώματα του κρυολογήματος. Ένα σημαντικό μειονέκτημα των φυσικών προσαρμογών είναι ότι είναι επικίνδυνα για την ανάπτυξη και επιδείνωση αλλεργιών.

Αυτά είναι τα κύρια δραστικά συστατικά που χρησιμοποιούνται ενεργά από τους φαρμακοποιούς σε όλο τον κόσμο. Αποδεικνύεται ότι τα αντιιικά φάρμακα δεν καταπολεμούν πραγματικά τις ιογενείς ασθένειες, αλλά μόνο βοηθούν στην ανακούφιση από τα συμπτώματα.

Ορισμένα αντιιικά φάρμακα που έχουν όντως επίδραση στους ιούς έχουν πολλές παρενέργειες.

Παραδείγματος χάρη το το Oseltamivir και το Tiloron – συνθετικών ενώσεων χαμηλού μοριακού βάρους με αντι-ιικές ιδιότητες. Δεν βοηθούν σε όλες τις περιπτώσεις και επίσης αρχίζουν να εμφανίζονται παρενέργειες όπως η ναυτία, ο έμετος, η ζάλη, η διάρροια, η αϋπνία, η ζάλη, αδιαθεσία, οι πονοκέφαλοι, ο πονόλαιμος, ο βήχας και ο πόνος δτην κοιλιακή χώρα στο 98%

Ομοιοπαθητικά και αντιφλεγμονώδη φάρμακα

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα; θεωρούνται μέσα πρόληψης και θεραπείας των κρυολογημάτων και της γρίπης. Στην πραγματικότητα, κανένας κατασκευαστής δεν αναφέρει τίποτα για τον μηχανισμό δράσης ούτε για τη φαρμακοκινητική. Η ομοιοπαθητική δεν έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και, σε αντίθεση με τα αντιιικά, δεν μπορεί να ανακουφίσει από τα συμπτώματα.

Τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα από μόνα τους θεωρούνται φάρμακα. Και για τη λήψη τους χρειάζεστε συνταγή από γιατρό. Εάν τα χρησιμοποιείτε μόνοι σας, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές.

Τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα δεν επηρεάζουν τους ιούς και δρουν συμπτωματικά, απλά ανακουφίζοντας από τη φλεγμονή. Συχνότερα, περιέχουν αναστολείς ενζύμων κυκλοοξυγενάσης , οι οποίοι βοηθούν στην ανακούφιση από την ερυθρότητα, τον κνησμό, τον πόνο και το οίδημα

Επιπλέον, τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα περιλαμβάνουν: αγγειοσυσταλτικά, αντιισταμινικά, αντισηπτικά, τοπικά αναισθητικά Όλα αυτά είναι καλά για την ανακούφιση από τα συμπτώματα, αλλά δεν θεραπεύουν μια ιογενή νόσο

Τελικά αυτό που λαμβάνουμε είναι το εξής: τα μισά φάρμακα που υπάρχουν στην αγορά είναι αναποτελεσματικά, τα – άλλα μισά απλώς απομακρύνουν τα συμπτώματα.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή θεραπεία;

Είναι πιθανό να εμφανιστούν σοβαρές επιπλοκές λόγω ακατάλληλης θεραπείας και δεν συνιστάται να επιλέγετε από μόνοι σας φάρμακα, δεδομένου ότι κάθε μία από αυτές έχει τις ίδιες αντενδείξεις και, εάν είναι ανεξέλεγκτη, μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες επιπλοκές

Στην εποχή μας, η ενίσχυση του ανοσοποιητικού αναγνωρίζεται ως ο κύριος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για τον έλεγχο και την καταπολέμηση των ιογενών λοιμώξεων. Δηλαδή οι ανοσορυθμιστές Με την ενίσχυση της εξασθενημένης ανοσίας, ενισχύεται η φυσική άμυνα του σώματος. Πώς μπορούμε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό; Με Βιταμίνες της ομάδας Β, Και επίσης τα απαραίτητα λιπαρά οξέα.

Οι ερευνητές ανέλυσαν 127 επιστημονικές μελέτες σχετικά με τη σχέση των δημοφιλών συμπληρωμάτων διατροφής και των συμπλεγμάτων πολυβιταμινών. Το Cannabis Oil αναγνωρίστηκε ως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, περιέχει περισσότερες από 400 βιολογικώς δραστικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων λιπαρών οξέων: λινολεϊκό οξύ (κατηγορία ωμέγα-6) · άλφα-λινολεϊκό (κατηγορία ωμέγα-3) και γάμμα λινολεϊκό οξύ (κατηγορία ωμέγα-9). Το Cannabis Oil περιλαμβάνει βιταμίνες της ομάδας Β, Α, καροτένιο και χλωροφύλλη. Στο σύνολο τους αυτές οι ουσίες αυξάνουν την ανοσία, βοηθούν στη μείωση της διάρκειας της νόσου και του κινδύνου επιπλοκών.

Το φυσικό έλαιο κάνναβης προφυλάσσει από ασθένειες και ενεργοποιεί την αποκτηθείσα ανοσία, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και παράγει αντισώματα που καταπολεμούν τις λοιμώξεις.

Οι κάψουλες Cannabis Oil αυξάνουν την λειτουργία φραγμού των βλεννογόνων και προστατεύει την αναπνευστική οδό από τη διείσδυση παθογόνων οργανισμών. Ένα ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα εμποδίζει την εξάπλωσή τους έτσι ώστε ένα άτομο να μπορεί να έρθει σε επαφή με ασθενείς και να μην προσβληθεί και μολυνθεί .

Η αποτελεσματικότητα του Cannabis Oil έχει αποδειχθεί σε κλινικές δοκιμές. Αποδείχθηκε ότι η αντι-ιική του δράση είναι διπλάσια από αυτή του ελβετικού φαρμάκου Tamiflu (δραστικό συστατικό Oseltamivir). «Αυξάνει φυσικά την ανοσία, δεν έχει παρενέργειες, χαρακτηρίζεται από την απουσία τοξικότητας και δεν έχει αλλεργιογόνο δράση

Λόγω της πανδημίας, πολλά ψεύτικα εισήλθαν στην αγορά, και για αυτό οι κάψουλες Cannabis Oil μπορούν να αγοραστούν μόνο στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή, όπου μπορείτε επίσης να λάβετε δωρεάν συμβουλές από ειδικούς σχετικά με τη χρήση και τη διάρκεια της θεραπείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ 

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*