Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:30 - 04/01/2023

Παιχνίδια μυαλού: πώς ο εγκέφαλος μας εμποδίζει να χάσουμε βάρος Αποτέλεσμα του τεστ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στο κυνήγι των προτύπων ομορφιάς, χάνουμε συχνά την ουσία: η απώλεια βάρους ξεκινά από το κεφάλι. Όλες οι διαδικασίες στο σώμα μας κατευθύνονται με κάποιον τρόπο από τον εγκέφαλο. Για να χάσετε βάρος, πρέπει να κατανοήσετε τις σκέψεις σας και τους μηχανισμούς των ψυχοφυσικών διαδικασιών που μας βοηθούν να χάσουμε βάρος. Και, φυσικά, να καταλήξετε σε συμφωνία με τον εαυτό σας

Αυτό το άρθρο γράφτηκε για να σας βοηθήσει να επανεκκινήσετε το μυαλό σας και να συντονιστείτε με τον σωστό τρόπο για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι, μετά από μερικές εβδομάδες στην αντανάκλαση του καθρέφτη, θα δείτε μια πιο τέλεια έκδοση του εαυτού σας και θα γεμίσετε με αυτοπεποίθηση.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Πρώτον, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πολλές κοινές ψυχολογικές πτυχές που είναι γνωστές σε κάθε άτομο που προσπαθεί καιρό να αδυνατίσει..

Θέλω να αδυνατίσω, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω!

Απαντήστε στον εαυτό σας στην ερώτηση: γιατί θέλετε να χάσετε βάρος; Συχνά, το πρόβλημα είναι η έλλειψη κινήτρων. Να είστε ξεκάθαροι για το τι θέλετε στο μυαλό σας. Ίσως για να δείχνετε ωραία στα αγαπημένα σας ρούχα; Να θαυμάζετε και να καυχιέστε για την αντανάκλαση σας στον καθρέφτη; Να αρέσετε στους άντρες;

Πλησιάζοντας ξανά στο ψυγείο τη νύχτα, σκεφτείτε: αξίζει αυτό το σάντουιτς για να παρατήσετει το όνειρό σας; Είναι η γεύση αυτού του λουκάνικου αρκετά καλή για να περάσετε τις υπόλοιπες μέρες βυθισμένοι στα κόμπλεξ σας; Πρέπει να ορίσετε τις σωστές προτεραιότητες.

Όταν το πρόβλημα γίνεται έμμονη ιδέα

Όσο περισσότερο σκέφτεστε ότι είστε χοντροί, ότι πρέπει να κάνετε δίαιτα, να τρώτε λιγότερο, κ.λπ., τόσο μεγαλύτερη φαντάζει η «καταστροφή». Έχοντας περάσει σχεδόν μια εβδομάδα, περιορίζοντας τον εαυτό σας στη διατροφή και χάνοντας μερικά κιλά, αποφασίζετε να γιορτάσετε αυτήν την επιτυχία σας με ένα κουβά με παγωτό ή ένα ολόκληρο κέικ.

«Γιατί όχι; Δηλαδή γιατί να μην μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου!», πρόκειται για μια λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων που δυστυχώς έχει καθιερωθεί. Με ένα τέτοιο σύστημα επιβράβευσης, παίρνετε γρήγορα περιττά κιλά που με τόσο κόπο ξεφορτωθήκατε..

Λίγες στιγμές απόλαυσης διαγράφουν όλες τις προσπάθειές σας και μετατρέπονται σε εβδομάδες τύψεων. Ύστερα βρίσκετε πάλι δυνάμεις για μια νέα δίαιτα, που τελειώνει με μια γιορτή, που δεν είναι προς όφελός σας..

Μήπως ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο των δίαιτων και των ξεσπασμάτων σας;

Κατάφερα να αδυνατίσω, όμως δεν μπόρεσα να διατηρήσω το βάρος μου

Κάθε άτομο που έχει προσπαθήσει έστω και μια φορά να χάσει βάρος γνωρίζει ότι πρόκειται για μια σχετικά απλή διαδικασία. Χρειάζεται να δείξετε πείσμα και θάρρος και να κάνετε δίαιτα ώστε το βάρος να αρχίσει να μειώνεται σταδιακά. Αλλά μόλις επιστρέψετε στον συνηθισμένο τρόπο ζωής, το βάρος επιστρέφει..

Υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να σταματήσετε αυτήν τη διαδικασία.:

  1. Να αλλάξετε πλήρως τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την διατροφή σας. Να καταλάβουμε ότι τρώμε για να ζήσουμε και όχι το αντίστροφο. Πείτε όχι στο νόστιμο φαγητό υπέρ των προϊόντων στον ατμό: μπρόκολο, λαχανάκια Βρυξελλών, στήθος κοτόπουλου … Και ακολουθείτε πιστά αυτήν τη διατροφή για όλη σας τη ζωή.
  2. Χρησιμοποιήστε ασφαλή διεγερτικά απώλειας βάρους. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η απώλεια βάρους προέρχεται από το κεφάλι. Δεν αφορά μόνο τις σκέψεις, αλλά και τα νευρικά σήματα που λαμβάνει ο εγκέφαλος όταν τρώμε. Το γλυκό, λιπαρό, πρόχειρο φαγητό είναι πάντα πολύ νόστιμο, επομένως η κατανάλωση αυτών των συγκεκριμένων τροφίμων ενεργοποιεί το κέντρο της απόλαυσης του εγκεφάλου. Η άρνηση από τέτοια τρόφιμα οδηγεί ένα άτομο σε κακή διάθεση..

Το να αγαπήσετε την υγιεινή διατροφή και την απολαμβάνετε κιόλας δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Για ν σπάσετε την σχέση «όλα τα νόστιμα είναι βλαβερά» και να πείσετε τον εαυτό σας να ακολουθήσει το «το υγιεινό είναι νόστιμο», θέλει μεγάλη προσπάθεια. Και δεν είναι πάντα εύκολο.

Οι επιστήμονες στο Ινστιτούτο Πειραματικής Διαιτολογίας της Μασαχουσέτης ασχολήθηκαν σοβαρά με αυτό το ζήτημα μόλις το 2015. Η μελέτη ανατέθηκε στον Johan Morris, τον ιδρυτή της έννοιας της ψυχολογικής απώλειας βάρους. Μια ομάδα επιστημόνων υπό την ηγεσία του ανακάλυψε ποιες ψυχο-συναισθηματικές διαδικασίες επηρεάζουν την αντίληψη της γεύσης του φαγητού. Με βάση τα δεδομένα που αποκτήθηκαν, αναπτύχθηκε ένα φάρμακο που μπλοκάρει τα εγκεφαλικά κέντρα που είναι υπεύθυνα για την απόλαυση από τα τρόφιμα..

Johan Morris

«Πρέπει να καταλάβετε ότι ο εγκέφαλος μας εξαπατά. Δεν αισθανόμαστε την πραγματική γεύση του φαγητού όταν είμαστε εθισμένοι στο πρόχειρο φαγητό. Ο αποκλεισμός των υποδοχέων ευχαρίστησης οδηγεί στο γεγονός ότι αρχίζουμε να αισθανόμαστε την αληθινή γεύση του φαγητού και οι προηγούμενες προτιμήσεις μας φαίνονται διαστροφικές..»

Για να αποδείξει τα λόγια του, ο Johan Morris παρουσίασε κλινικές μελέτες για ένα εντυπωσιακό φάρμακο που ονομάζεται Weicode.

Αποδείχθηκε ότι υπό την επήρεια αυτού του φαρμάκου, τα νευρικά δίκτυα δεν μεταδίδουν σήμα στον εγκέφαλο ότι χάνετε βάρος, οπότε δεν υπάρχει αίσθημα πείνας και εξάντλησης, όπως και με άλλες μεθόδους απώλειας βάρους. Το Weicode επιταχύνει το μεταβολισμό, μετατρέπει το στρώμα λίπους σε ενέργεια και αποκαθιστά τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων.

Το φάρμακο βελτιώνει τις πεπτικές διαδικασίες και επιτρέπει στο σώμα να απαλλαγεί από επιπλέον κιλά από μόνο του. Κατά τη διάρκεια ενός κύκλου θεραπείας, το Weicode καίει τις πιο προβληματικές εναποθέσεις λίπους και ξεκινά την ορθή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος θεραπείας, η επανάκτηση μάζας είναι αδύνατη: το σώμα έχει ήδη προγραμματιστεί για την απαραίτητη εργασία για την απώλεια βάρους και τη διατήρηση βάρους.

Στη χώρα μας, το φάρμακο είναι διαθέσιμο για παραγγελία στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ WEICODE

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*