Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:38 - 24/03/2023

Η σπονδυλική στήλη είναι η δεύτερη καρδιά του σώματος. Πώς μπορείς να αποκαταστήσεις μόνος σου την υγεία της πλάτης;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κάθε δεύτερο άτομο μετά τα 25 χρόνια νιώθει πόνο στην πλάτη. Οι λόγοι μπορεί να είναι διαφορετικοί, αλλά ανεξάρτητα από αυτά, πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να θεραπεύσετε τη σπονδυλική στήλη. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με το να απευθυνθείτε σε ειδικό η και μόνοι σας.

Η σπονδυλική στήλη είναι η βάση του σώματος, στο οποίο σχεδόν όλα τα εσωτερικά όργανα είναι στερεωμένα. Τα νεύρα περνούν από εκεί, κατά μήκος του οποίου ο εγκέφαλος ελέγχει τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων και λαμβάνει ανατροφοδότηση από αυτά. Εάν υπάρχουν διαταραχές στη σπονδυλική στήλη , τότε τα νεύρα που πηγαίνουν στα εσωτερικά όργανα μπορούν να μεταδώσουν λανθασμένες πληροφορίες – και το όργανο θα υποφέρει.

Οι αποκλίσεις από τον κανόνα δεν είναι πάντα ορατές οπτικά. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε σοβαρή σκολίωση, λόρδωση ή κύφωση για να καταλάβετε ότι υπάρχει πρόβλημα. Εάν κατά καιρούς νιώθετε πόνους στην πλάτη, πρόκειται για ένα ισχυρό καμπανάκι: Σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση .

Γιατί η όρθια στάση είναι σημαντική

Πρώτον, φαίνεται όμορφο. Μια ευθεία πλάτη, μια περήφανη φιγούρα και ένα εύκολο βάδισμα κάνει ένα τέτοιο άτομο να φαίνεται πιο λεπτό, ακτινοβολεί εμπιστοσύνη και σίγουρα προσελκύει τα βλέμματα των άλλων.

Δεύτερον, η στάση του σώματος είναι ένας δείκτης της κατάστασης της σπονδυλικής στήλης, της ραχοκοκαλιάς δηλαδή, χωρίς την οποία είναι αδύνατο να έχουμε ένα δυνατό και υγιές σώμα.

Μια ομοιόμορφη στάση σάς επιτρέπει να διατηρείτε τους μυς και τις αρθρώσεις σας σε καλή κατάσταση, να κατανέμετε σωστά το φορτίο σε όλο το σώμα. Έτσι, βοηθά στην πρόληψη ασθενειών του μυοσκελετικού συστήματος.

Με καλή στάση, διασφαλίζεται η σωστή θέση και κατάσταση των εσωτερικών οργάνων, οι πνεύμονες επεκτείνονται καλύτερα, αναπνέουν ευκολότερα, παρέχεται περισσότερο οξυγόνο στους ιστούς και τα όργανα.

Οι κύριοι παράγοντες κινδύνου για προβλήματα στάσης του σώματος είναι: ένας καθιστικός τρόπος ζωής, να ξοδεύεις χρόνο στο κινητό τηλέφωνο, να είσαι υπέρβαρος, έλλειψη σωματικής άσκησης ή, αντίθετα, υπερβολική επιβάρυνση.

Το να ισιώνεις απλά την πλάτη σου δεν θα βοηθήσει

Τις περισσότερες φορές είναι δύσκολο να απαλλαγούμε από την καμπυλότητα μόνοι μας. Στις πρώτες προσπάθειες, οι άνθρωποι χάνουν την ελπίδα της ανάρρωσης. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν αρκεί να περπατάμε με μια ευθεία πλάτη για μερικές εβδομάδες. Η στάση του σώματος πρέπει πάντα να είναι ομοιόμορφη. Το αποτέλεσμα της σωστής θέσης της πλάτης και η επίδρασή του στην κατάσταση της υγείας ολόκληρου του οργανισμού μπορεί να φανεί όχι νωρίτερα από έξι μήνες.

Κάθεστε και περπατάτε λανθασμένα εδώ και χρόνια, δημιουργώντας επιπλέον επιβάρυνση στην πλάτη και, ενδεχομένως, πίεση στα εσωτερικά όργανα. Για να το διορθώσετε προς την αντίθετη κατεύθυνση, πρέπει να είστε υπομονετικοί: περιμένετε ωσότου λειτουργήσει η μυϊκή μνήμη στη στάση του σώματος και μπει σταθερά σε μια συνήθεια, μπορείτε να περιμένετε θετική δυναμική για να απαλλαγείτε από τον πόνο στην πλάτη και τα εσωτερικά όργανα.

Ισιώστε τώρα

Εάν έχετε ήδη μια θλιβερή εμπειρία στο να απαλλαγείτε από το καμπούριασμα, πιθανότατα δεν θα σας αρέσει να κρατάτε την πλάτη σας ευθεία . Η συνήθεια να κάθεστε μπροστά σε γκάτζετ και υπολογιστές η σε ένα αυτοκίνητο θα αποφασίσει για εσάς.

Για να αποφευχθεί αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε επιπλέον βοήθεια . Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει γυμναστικές ασκήσεις, προπόνηση που στοχεύει στην ενίσχυση του μυϊκού κορσέ. Ή ακολουθήστε το μονοπάτι με τη λιγότερη αντίσταση: χρησιμοποιήστε τον διορθωτή στάσης.

Αυτή η συσκευή γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, καθώς ταιριάζει σε άτομα από 7 έως 70. Στην παιδική ηλικία, με τη βοήθεια του BSP Corrector , εμποδίζουν την ανάπτυξη της σκολίωσης, σε ενήλικες την καταπολεμούν/ Οστεοχόνδρωση, κήλη, προεξοχή, ισχιαλγία και ακόμη και τραυματισμοί της σπονδυλικής στήλης αντιμετωπίζονται πολύ πιο γρήγορα με τη χρήση του διορθωτή στάσης.

Η έξυπνη συσκευή σάς βοηθά να ελέγχετε τη στάση σας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κατά την απόκλιση από το καθιερωμένο όριο, το μηχάνημα εκπέμπει δονήσεις για να σας υπενθυμίσει να ισιώσετε. Κάθε φορά που θα καμπουριάζετε, το BSP Corrector θα σας υπενθυμίζει να επιστρέψετε την πλάτη σας σε ευθεία θέση .

Θα είναι δύσκολο στην αρχή, μπορεί να εμφανιστούν ασυνήθιστες αισθήσεις. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι: σημαίνει ότι οι μύες έχουν αρχίσει να λειτουργούν και πολύ σύντομα θα σχηματιστεί ένας μυϊκός κορσές για να στηρίζει τακτικά την πλάτη στη σωστή θέση χωρίς πρόσθετες προσπάθειες.

BSP Corrector σε κάθε σπίτι

Οστεοπαθητικοί, χειρουργοί και ακόμη και θεραπευτές του Ινστιτούτου Ερευνών XXXX υποστήριξαν ότι το BSP Corrector πρέπει να χρησιμοποιείται όχι μόνο σε ειδικά ιδρύματα, αλλά και να είναι διαθέσιμο σε όλους. με επιπλέον χρέωση.

Αυτό θα αποτρέψει την απόκτηση BSP Corrector: δεν θα μπορούν όλοι να την αγοράσουν με μεγάλο ποσό. Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε να πουλιέται η συσκευή μέσω του ιστότοπου του κατασκευαστή χωρίς επιπλέον χρεώσεις και δασμούς. Καλά νέα : έως τις 31.01.2023 μπορεί να αγοραστεί με έκπτωση 50%.

Εάν έχετε προβλήματα στη σπονδυλική στήλη ή πόνο στην πλάτη, μην καθυστερήσετε τη θεραπεία. Όσο πιο γρήγορα φροντίσετε την υγεία σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχετε να ανακάμψετε με BSP Corrector χωρίς πρόσθετη θεραπεία.

ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*