Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:05 - 07/06/2022

6 γεγονότα σχετικά με τα μαξιλάρια από αφρό μνήμης που θα σας ξετρελάνουν!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Προειδοποίηση: Αυτά τα γεγονότα μπορεί να σας κάνουν να πετάξετε το κανονικό μαξιλάρι σας στα σκουπίδια!

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παλεύουν με το να κοιμούνται αξιοπρεπώς – με αποτέλεσμα να έχουν χαμηλή ενέργεια, υποτονικότητα και έλλειψη κινήτρων.

Γνωρίζατε ότι η συνιστώμενη ποσότητα ύπνου για τον μέσο ενήλικα είναι 7 ή περισσότερες ώρες κάθε βράδυ;

Γνωρίζω από εμπειρία ότι ακόμη και η μισή από αυτή την ποσότητα μπορεί να είναι ένας αγώνας κατά καιρούς!

Αλλά αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι πριν ακολουθήσουν την οδό της αγοράς ακριβών συσκευών ύπνου, νέων στρωμάτων και φανταχτερών παπλωμάτων θα πρέπει πρώτα να ελέγξουν τι βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κεφάλι τους πρώτα…

Ναι, σωστά… μιλάω για τα μαξιλάρια!
Δυστυχώς, τα συνηθισμένα μαξιλάρια είναι απελπιστικά ξεπερασμένα – συχνά δεν στηρίζουν τον αυχένα σας αρκετά ώστε να διατηρήσει μια φυσική θέση, με αποτέλεσμα το σώμα σας να παίρνει τη λάθος θέση για παρατεταμένες χρονικές περιόδους – γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα πόνο στον αυχένα, στους ώμους, στην πλάτη, ακόμα και αυξημένη πιθανότητα ροχαλητού.

Όμως, αφού έκανα κάποια έρευνα και ανακάλυψα το καταπληκτικό sleep hack που είναι τα μαξιλάρια από αφρό μνήμης, συγκέντρωσα τα 6 κορυφαία στοιχεία γι’ αυτά που θα σας κάνουν να θέλετε να αντικαταστήσετε αμέσως το κανονικό σας μαξιλάρι!

Διατηρούν το σχήμα τους πολύ περισσότερο από τα κανονικά μαξιλάρια
Ο αφρός μνήμης παίρνει το όνομά του από το γεγονός ότι μπορεί να αλλάξει σχήμα υπό πίεση, αλλά να επιστρέψει στο αρχικό του σχήμα όταν η πίεση φύγει. Αυτό του επιτρέπει να προσαρμόζεται στο ατομικό σας σχήμα και να σας προσφέρει επιπλέον στήριξη στο κεφάλι και τον αυχένα. Ενώ τα κανονικά μαξιλάρια τείνουν να γέρνουν το κεφάλι σας σε μια κλίση.

Είναι ιδανικά για τους εργαζόμενους που μετακινούνται & τους ανθρώπους που εργάζονται πολλές ώρες
Τα μαξιλάρια από αφρό μνήμης δεν είναι μόνο για το κρεβάτι σας. Αν περνάτε πολύ χρόνο μετακινούμενοι με τρένο, λεωφορείο ή ακόμα και αεροπλάνο – είναι ιδανικά για όταν χρειάζεστε σωστή στήριξη του αυχένα κατά τη διάρκεια πολλών ωρών καθισμένοι στο ίδιο μέρος – που σημαίνει ότι δεν θα ξυπνάτε με πονεμένους ώμους, πονεμένη πλάτη και πονοκέφαλο που χτυπάει! Παίρνω ακόμη και το μαξιλάρι αφρού μνήμης Derila όταν ταξιδεύω και πρέπει να χρησιμοποιήσω ξενοδοχεία, καθώς τα μαξιλάρια που παρέχουν δεν μου κάνουν πια.

Βοηθούν στη χαλάρωση του μυαλού και των μυών σας
Τα μαξιλάρια Memory Foam, όπως για παράδειγμα το Derila, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν εξατομικευμένη υποστήριξη στο κεφάλι και τους ώμους σας. Με αποτέλεσμα μια σωστή, υγιή θέση ύπνου που αυξάνει την ποιότητα του ύπνου σας, προάγει τη μυϊκή χαλάρωση και βελτιώνει τη γενική ποιότητα ζωής σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν αθλείστε πολύ ή εργάζεστε σε γραφείο όλη την ημέρα.

Μπορούν να διευκολύνουν το ροχαλητό και να προωθήσουν βαθύτερο ύπνο
Τα μαξιλάρια από αφρό μνήμης βοηθούν στην ανακούφιση από το ροχαλητό κρατώντας τον λαιμό σας ανυψωμένο, καθαρίζοντας τους αεραγωγούς σας και επιτρέποντάς σας να αναπνέετε πιο εύκολα. Αν κοιμάστε λάθος, ο λαιμός σας είναι πιθανώς λυγισμένος σε άβολη γωνία, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα αναπνοής από το στόμα και ροχαλητού.

Είναι κατάλληλα για όλες τις θέσεις ύπνου

Τα μαξιλάρια από αφρό μνήμης, όπως το Derila, έχουν σχεδιαστεί από κορυφαίους ειδικούς ώστε να είναι ιδανικά για όσους κοιμούνται στο πλάι, στην πλάτη και στο στομάχι. Έχουν καθολική εφαρμογή, πράγμα που σημαίνει ότι θα είστε άνετα ανεξάρτητα από τον τρόπο που κοιμάστε! Έτσι, είτε είστε οπισθοκοιμώμενος είτε πλαγιοκοιμώμενος, ένα μαξιλάρι από αφρό μνήμης θα μπορούσε να κάνει θαύματα για εσάς.

Σας βοηθούν να αισθάνεστε ενεργοποιημένοι κάθε πρωί

Όταν επιτέλους βρείτε ένα μαξιλάρι που σας επιτρέπει να ξεκουράζεστε με τη σωστή στάση του σώματος, θα μπορέσετε να κοιμηθείτε σαν μωρό! Να συναντάτε κάθε νέο πρωινό φορτισμένοι και γεμάτοι ενέργεια, έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την επόμενη πρόκληση, όποια κι αν είναι αυτή! Ο καλός ύπνος είναι το παν – σας βοηθά να εσωτερικεύσετε τις γνώσεις που λαμβάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας και ανανεώνει τις συνάψεις του εγκεφάλου σας. Ένας καλός νυχτερινός ύπνος σας κάνει προετοιμασμένους για τα πάντα – και το ανακάλυψα αυτό αφού χρησιμοποίησα το μαξιλάρι αφρού μνήμης Derila!

ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

**Αυτός είναι ένας αποκλειστικός σύνδεσμος έκπτωσης για τους αναγνώστες μας**

Υπάρχουν μειονεκτήματα του μαξιλαριού αφρού μνήμης;
Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι η αλλαγή στην ελαστικότητα από τα παλιά, επίπεδα μαξιλάρια τους στο σκληρό (αλλά σούπερ άνετο) αφρό μνήμης χρειάζεται λίγο χρόνο για να συνηθίσουν.

Όπως με οτιδήποτε βελτιώνει τη συνολική ποιότητα του ύπνου, τα επίπεδα ενέργειας & τη διάθεσή σας – αξίζει απόλυτα τον κόπο!

Αλλά από τη δική μου εμπειρία, το μαξιλάρι Derila Foam Memory ήταν απόλυτα άνετο από την πρώτη ευλογημένη στιγμή που έβαλα το κεφάλι μου πάνω του!

Συμπερασματικά
Αφού έκανα τόνους έρευνας και μάλιστα δοκίμασα μερικές διαφορετικές μάρκες μαξιλαριού αφρού μνήμης – προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους να δοκιμάσουν ένα για τον εαυτό τους για να δουν τι είναι όλη αυτή η φασαρία.

Και πιστέψτε με, από την εμπειρία μου μπορούν πραγματικά να κάνουν θαύματα στην ποιότητα του ύπνου!

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το μαξιλάρι αφρού μνήμης Derila που χρησιμοποιώ και αναφέρω σε όλο αυτό το άρθρο, ακολουθήστε αυτόν τον αποκλειστικό σύνδεσμο παρακάτω για προσωπική έκπτωση

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ: Έχω ενημερωθεί ότι τα μαξιλάρια Derila Memory Foam Pillows γίνονται αυτή τη στιγμή viral σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πράγμα που σημαίνει ότι εξαντλούνται με ταχύτατους ρυθμούς.

Ενημέρωση: Λόγω της υπερβολικής ζήτησης, το μαξιλάρι με αφρό μνήμης Derila έχει περιοριστεί σε 5 ανά νοικοκυριό μέχρι να επανατοποθετηθούν. Μην περιμένετε μέχρι να εξαντληθούν και πάλι!

ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

**Αυτός είναι ένας αποκλειστικός σύνδεσμος έκπτωσης για τους αναγνώστες μας**Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*