Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
12:59 - 15/06/2016

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Το σατανιστικό σύμβολο στο λογότυπο της Πανορθόδοξης Συνόδου και η συγκλονιστική πρόρρηση του Προφήτη Δανιήλ!

Ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί επίσημα( Έπειτα από Οικουμενιστικη σύνοδο πιθανόν στα Ιεροσόλυμα ) και θα του παραδώσουν τα ηνία οι τρεις Μονοθεϊστικές θρησκείες. Αυτό το λέει Αινιγματικά ο Προφήτης Δανιήλ.«Αλλο μικρό κέρας ανέβηκε ανάμεσά τους»

Ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί επίσημα( Έπειτα από Οικουμενιστικη σύνοδο πιθανόν στα Ιεροσόλυμα ) και θα του παραδώσουν τα ηνία οι τρεις Μονοθεϊστικές θρησκείες. Αυτό το λέει Αινιγματικά ο Προφήτης οΔανιήλ.«Αλλο μικρό κέρας ανέβηκε ανάμεσά τους» Ο Δανιήλ περιγράφει τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία στο όραμά του ως εξής :

Δαν. 7:23 Και εκείνος είπε: Το θηρίο θα είναι η τέταρτη βασιλεία επάνω στη γη, η οποία θα διαφέρει από όλες τις βασιλείες, και θα καταφάει ολόκληρη τη γη, και θα την καταπατήσει, και θα την κατασυντρίψει. Δαν. 7:7 Μετά απ’ αυτό, είδα στα οράματα της νύχτας, και ξάφνου, ένα τέταρτο θηρίο, τρομερό και καταπληκτικό, και υπερβολικά ισχυρό· και είχε μεγάλα σιδερένια δόντια· κατέτρωγε και κατασύντριβε, και καταπατούσε το υπόλοιπο με τα πόδια του· κι αυτό, ήταν διαφορετικό από όλα τα θηρία, που ήσαν πριν απ’ αυτό· και είχε δέκα κέρατα. Δαν. 7:8 Παρατηρούσα τα κέρατα, και ξάφνου, ένα άλλο μικρό κέρας ανέβηκε ανάμεσά τους, μπροστά στο οποίο τρία από τα πρώτα κέρατα ξεριζώθηκαν· και είδα ότι, σ’ αυτό το κέρας υπήρχαν μάτια ανθρώπου, και στόμα, που μιλούσε μεγάλα πράγματα.

Υ.Γ. Η παρακάτω ερμηνεία δεν με βρίσκει σε όλα σύμφωνο,γιατί το μικρο κέρας που θα ξεριζώσει τα 3 κερατά θα είναι ο ψευδοπροφήτης = Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!! Τα δε τρία κέρατα είναι οι τρεις Μονοθεϊστικές θρησκείες.

Το μικρό κέρας, το οποίο αντιπροσωπεύει τον αντίχριστο βλέπουμε ότι βγαίνει ξεριζώνοντας 3 κέρατα του τέταρτου θηρίου της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Αρα λοιπόν έπρεπε πρώτα να διαλυθεί η ρωμαϊκή αυτοκρατορία ώστε μετά να εμφανισθεί το μικρό κέρας – αντίχριστος. Ο λόγος για τον οποίο ο απ. Παύλος δεν ήθελε να γράψει στην επιστολή του ότι ο «κωλύων» είναι η ρωμαϊκή αυτοκρατορία είναι πλέον προφανής. Δεν ήθελε με την επιστολή του να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στη χριστιανική εκκλησία, η οποία εκείνη την εποχή ήταν υπό διωγμό από την ειδωλολατρική Ρώμη.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ!

megali-synodos

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΡΩΤΟΝ…

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. Το μόνο που βλέπουμε είναι η απύθμενη βλακεία σου και η αρρωστημένη σου φαντασία που έχει δαιμοκαταληφθεί ..

  Ο Θρόνος είναι ο Θρόνος όπου πάνω του στέκεται Το Άγιο Πνεύμα ως λευκή περιστερά και το Θεοφώτιστο Ευαγγέλιο .. Ο δε Θρόνος στολίζεται γύρω γύρω από ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ..

 2. Ανώνυμος 06/15/2016 @ 1:37 ΜΜ

  ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ
  ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΄΄ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΄΄ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ

 3. Εγώ το μόνο που βλέπω είναι πως αυτό το “περιστέρι” έχει πολύ παράξενη ανατομία. Σαν να κάθεται ένα πουλάκι στο κεφάλι ενός μεγαλύτερου πουλιού.

 4. ΑΝΔΡΕΑΣ 06/15/2016 @ 3:54 ΜΜ

  το οτι να’ναι εχει χασει τελειως την αξια του σαν φραση πλεον

 5. Ανώνυμος 06/15/2016 @ 4:45 ΜΜ

  Πάρε τηλέφωνο σε μια ψυχιατρική κλινική να σε μαζέψουνε άνθρωπε μου..εγώ λοιπόν λέω ότι λες ανοησίες διότι εγώ βλέπω το Αγίο πνεύμα με το ευαγγέλιο.. Και τους Αποστόλους από πίσω ξαι θολόυς όπως λες δηλώνει ότι είναι στον πνευματικό κόσμο όμως μας παρακολουθούν.. Για πες τώρα άρρωστε άνθρωπε ???

 6. ΜαυροςΠιτ 06/15/2016 @ 4:49 ΜΜ

  Ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί επίσημα( Έπειτα από Οικουμενιστικη σύνοδο πιθανόν στα Ιεροσόλυμα ) και θα του παραδώσουν τα ηνία οι τρεις Μονοθεϊστικές θρησκείες. Αυτό το λέει Αινιγματικά ο Προφήτης οΔανιήλ.«Αλλο μικρό κέρας ανέβηκε ανάμεσά τους»

  το γραφω κ εγω αλλη μια φορα γιατι δυο ειναι γρουσουζια!
  Ετσι ειναι τρεις φορες κ ολα καλα

 7. Dr. Van Helsing 06/15/2016 @ 8:06 ΜΜ

  Αρθογράφε, ΣΥ-ΝΕ-ΛΘΕΕ.

 8. Αντρέας 06/15/2016 @ 9:09 ΜΜ

  Όντος αυτή η εικόνα κρύβει πολύ σκοτεινό μυστήριο τώρα αν σας αρέσει εσάς μια πολυθρόνα να κρύβει τα πάντα αυτό είναι άλλο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*