ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΑΤΝΗ ΜΕ…ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια γυναίκα πάστορας, η Kittredge Cherry, από το Λος Άντζελες μας δίνει μια καινούργια και πολύ πρωτότυπη αλλά διεστραμμένη ερμηνεία των Χριστουγέννων.

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΑΤΝΗ ΜΕ…ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ) - Εικόνα1

Όπως υποστηρίζει η κυρία αυτή, η Γέννηση ομοιάζει με τις λεσβιακές σχέσεις που τεκνοποιούν χωρίς την συνδρομή του αρρένος αλλά … από τράπεζα σπέρματος.

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΑΤΝΗ ΜΕ…ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ) - Εικόνα2Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Για τον ίδιο τον Κύριο υποστηρίζει ότι είχε την μοναδική ιδιότητα να έχει δύο πατέρες, τον Επουράνιο και τον επίγειο. Ακριβώς σε αυτό το σημείο εισαγάγει με πονηρό τρόπο το ομοφυλοφιλικό στοιχείο παρουσιάζοντας δύο πατέρες με σχέση μεταξύ τους. Το άκρον άωτον της βλάσφημης διαστροφής και μάλιστα με θρησκευτικό μανδύα.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ www.nikosxeiladakhs.gr

4 thoughts on “ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΑΤΝΗ ΜΕ…ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. Fanis says:

    Και άντε μωρή ψυχανώμαλη παπαδιά, μια τριβάδα να μείνει έγγυος με ό,τι στο διάολο σπέρμα της χωθεί. Ο άλλος και… αλλιώτικος, με τι μήτρα το κάνει το μωρό; Α να χαθείς βλαμμένη που σου δίνει η όποια εκκλησία το δικαίωμα να κάνεις τις ηλιθιότητές σου. Συνάνθρωποι, ο ορθολογισμός πλήτετται εδώ και χιλιάδες χρόνια με τη θρησκεία, αλλά τούτοι δω το έχουν παραξευτιλήσει. Αει στο διάολο κοπρόσκυλα όλων των εποχών.
    Ένας μη χριστιανός

  2. Ανώνυμος says:

    Θα πρέπει να είναι τόσο πολύ μεγάλη η αγάπη του Θεού για όλα τα πλάσματά Του που ακόμη υπομένει τόσα και αηδιαστικά από μας τους σκουληκάνθρωπους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *