«Το Βατικανό περιμένει τους Εξωγήινους και κρύβει την αλήθεια πριν τον κατακλυσμό» (βίντεο)

Ο Τίμοθι Αλμπερίνο (Timothy Alberino), σκηνοθέτης και παρουσιαστής ενός ντοκιμαντέρ συνωμοσιολογίας με τίτλο «Αληθινοί Θρύλοι: Η Ανίερη Έδρα», κατηγορεί το Βατικανό ότι έχει συγκαλύψει την προκατακλυσμιαία ιστορία του πλανήτη μας.

Το Βατικανό, ισχυρίζεται ο Αλμπερίνο, γνωρίζει όλη την πραγματική αλλά κρατημένη μυστική ιστορία του πλανήτη μας, έχει παίξει κεντρικό ρόλο στη συγκάλυψη και στην πραγματικότητα προετοιμάζει την ανθρωπότητα για την άφιξη των διαστημικών Αρχόντων του.

Το Βατικανό, λέει ο ίδιος, παρακολουθεί συνεχώς το διάστημα με το τηλεσκόπιο L.U.C.I.F.E.R. (Large Binocular Telescope Near-infrared Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research), το οποίο βρίσκεται στο όρος Γκράχαμ στη νοτιοανατολική Αριζόνα.

Ο Αλμπερίνο κατηγορεί το αρχαιολογικό κατεστημένο όπως και το κατεστημένο των ιστορικών, ότι έγραψαν εξαρχής την ιστορία και προσπαθούν να μας πείσουν ότι πριν χιλιάδες χρόνια η ανθρωπότητα ήταν σαν τους Νεάντερταλ, ότι τα ανθρώπινα είδη μας βρίσκονταν σε νηπιακή ηλικία και ότι σπάγαμε πέτρες όλοι μαζί παρέα και μετά δυσκολίας μπορούσαμε να χτίσουμε μια καλύβα, αν και μεγαλιθικά μνημεία που υπάρχουν σε όλη τη Γη αποτελούν αποδείξεις ενός ανώτερου είδους, μιας ανώτερης κοινωνίας, ενός ανώτερου παρελθόντος που έχει ξεχαστεί εντελώς.

Αυτοί που ελέγχουν το παρελθόν ελέγχουν και το μέλλον, σημειώνει ο Αλμπερίνο και υπογραμμίζει ότι κανένας άλλος οργανισμός επί της Γης δεν έχει τόσο στενό έλεγχο πάνω στην ανθρώπινη ιστορία όσο η Καθολική Εκκλησία.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο, στα αγγλικά, δίχως ελληνικούς υπότιτλους:


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

tribune.gr

Loading...

One thought on “«Το Βατικανό περιμένει τους Εξωγήινους και κρύβει την αλήθεια πριν τον κατακλυσμό» (βίντεο)

  1. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

    ΤΟ Βατικανό κάνει σατανικές επικλήσεις και περιμένει τον αντίχριστο. Εμείς δεν είχαμε δουλειά να πάμε στο Κολιμπάρι. Εμείς δεν έπρεπε να έχουμε καμία σχέση με τον Πάπα. Όλα αυτά ΄θα τα πληρώσουμε στο πόλεμο που έρχεται. Ότι έχει κάνει ο καθένας θα το λάβει. Θα λειτουργήσει η δικαιοσύνη του Θεού αμείλικτη. Να προσευχόμαστε μόνο να μην αρχίσει ο πόλεμος από πάνω, διότι θα καταστραφούμε όλοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *