Φλέγεται η Ουάσινγκτον: Πλατεία Μαιντάν κυριεύει τις ΗΠΑ… Κόλπο γκρόσο με εκλογή Ν.Τραμπ από τη Μόσχα- Ζωντανή μετάδοση

 

Φλέγεται η Ουάσινγκτον καθώς ομάδες διαδηλωτών συγκρούστηκαν με την αμερικανική αστυνομία πριν λίγη ώρα στους δρόμους της Ουάσινγκτον, λίγη ώρα προτού ξεκινήσει η ορκωμοσία του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ. Τα επεισόδια αυτά είναι μόνο η αρχή όσων ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, οι διαδηλωτές που είναι μέλη της ομάδας «Black Bloc» έσπασαν τις βιτρίνες καταστημάτων και καφετεριών και βανδάλισαν αυτοκίνητα. Δύο από τους στόχους τους ήταν ένα υποκατάστημα της Bank of America και μια καφετέρια Starbucks.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού για να διαλύσει το πλήθος των διαδηλωτών και ακολούθησαν συμπλοκές.

Το  «πανηγύρι» ξεκίνησε από νωρίς στην Ουάσιγκτον. Διαδηλωτές βάζουν φωτιές και καταστρέφουν ό,τι βρουν μπροστά τους ενώ τα χημικά πέφτουν βροχή. Αστυνομικοί τους κυνηγούν και τους χτυπούν ενώ εκείνοι φαίνονται αποφασισμένοι να «διαλύσουν» την ορκωμοσία του Τραμπ για αυτό και συνεχίζουν να σπάνε βιτρίνες και αυτοκίνητα.

 

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος πραγματοποίησε  πριν την ορκωμοσία του Ν.Τραμπ ολομέτωπη επίθεση εναντίον του  χαρακτηρίζοντας τον «απατεώνα και εν δυνάμει δικτάτορα που θα αποτύχει».

«Είναι υπέρ αυτής της άλλης μορφής διακυβέρνησης, που είναι το αντίθετο της ανοιχτής κοινωνίας. Είναι πιο κοντά σε μια δικτατορία ή σε ένα μαφιόζικο κράτος» προειδοποίησε ο 86χρονος επενδυτής από το Νταβός.

Όπως μεταδίδει το Reuters, o κ. Σόρος υποστήριξε ότι ο κ. Τραμπ θα διχάσει τις ΗΠΑ, γιατί αντιμάχεται όσους διαφωνούν μαζί του.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο Bloomberg, από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, η Αμερική εξέλεξε για πρόεδρο έναν δυνητικό δικτάτορα, έναν «απατεώνα» όπως είπε επί λέξει.

Εκτίμησε δε ότι θα αποτύχει γιατί οι ιδέες του είναι αντιφατικές και οι σύμβουλοί του στον Λευκό Οίκο, καθώς και το υπουργικό του συμβούλιο θα έχουν διαφωνίες μεταξύ τους. Σύμφωνα με τον Σόρος, το ράλι που σημειώνει η Wall Street από τις εκλογές του Νοεμβρίου, που πυροδοτήθηκε από τις υποσχέσεις Τραμπ για χαλάρωση των κανονισμών και αύξηση των δαπανών, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

«Η αβεβαιότητα βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο και φυσικά η αβεβαιότητα είναι ο εχθρός των μακροχρόνιων επενδύσεων», είπε ο Σόρος για να προσθέσει: «Δεν νομίζω ότι οι αγορές θα τα πάνε πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή (οι αγορές) συνεχίζουν να πανηγυρίζουν. Αλλά όταν προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, ο ρεαλισμός θα υπερισχύσει».

Φλέγεται η Ουάσινγκτον: Πλατεία Μαιντάν κυριεύει τις ΗΠΑ… Κόλπο γκρόσο με εκλογή Ν.Τραμπ από τη Μόσχα- Ζωντανή μετάδοση - Εικόνα0Φλέγεται η Ουάσινγκτον: Πλατεία Μαιντάν κυριεύει τις ΗΠΑ… Κόλπο γκρόσο με εκλογή Ν.Τραμπ από τη Μόσχα- Ζωντανή μετάδοση - Εικόνα1Φλέγεται η Ουάσινγκτον: Πλατεία Μαιντάν κυριεύει τις ΗΠΑ… Κόλπο γκρόσο με εκλογή Ν.Τραμπ από τη Μόσχα- Ζωντανή μετάδοση - Εικόνα2Φλέγεται η Ουάσινγκτον: Πλατεία Μαιντάν κυριεύει τις ΗΠΑ… Κόλπο γκρόσο με εκλογή Ν.Τραμπ από τη Μόσχα- Ζωντανή μετάδοση - Εικόνα3Φλέγεται η Ουάσινγκτον: Πλατεία Μαιντάν κυριεύει τις ΗΠΑ… Κόλπο γκρόσο με εκλογή Ν.Τραμπ από τη Μόσχα- Ζωντανή μετάδοση - Εικόνα4Φλέγεται η Ουάσινγκτον: Πλατεία Μαιντάν κυριεύει τις ΗΠΑ… Κόλπο γκρόσο με εκλογή Ν.Τραμπ από τη Μόσχα- Ζωντανή μετάδοση - Εικόνα5Φλέγεται η Ουάσινγκτον: Πλατεία Μαιντάν κυριεύει τις ΗΠΑ… Κόλπο γκρόσο με εκλογή Ν.Τραμπ από τη Μόσχα- Ζωντανή μετάδοση - Εικόνα6Φλέγεται η Ουάσινγκτον: Πλατεία Μαιντάν κυριεύει τις ΗΠΑ… Κόλπο γκρόσο με εκλογή Ν.Τραμπ από τη Μόσχα- Ζωντανή μετάδοση - Εικόνα7

Φλέγεται η Ουάσινγκτον: Πλατεία Μαιντάν κυριεύει τις ΗΠΑ… Κόλπο γκρόσο με εκλογή Ν.Τραμπ από τη Μόσχα- Ζωντανή μετάδοση - Εικόνα8

Hundreds converge on #Chinatown in #washington #dc protesting #trump #Inauguration @RT_America pic.twitter.com/fDrGW5vYNL

— Manila Chan (@ManilaChan) January 20, 2017

 

Anti-capitalist #disruptj20 march takes the streets of DC on #inaugurationday https://t.co/GbMYZpJW3Z

— RT America (@RT_America) January 20, 2017

 

Chants of «1, 2, 3 / f*ck the bourgeoisie / 4, 5, 6 / f*co the bourgeoisie» at anti-capitalist #DisruptJ20 march #Inauguration pic.twitter.com/ydKsUy7HAk

— Alexander Rubinstein (@AlexR_DC) January 20, 2017

 

Another #Trump flag burned at anti-capitalist #DiseuptJ20 march #Inauguration pic.twitter.com/Zmet4uIlLO

— Alexander Rubinstein (@AlexR_DC) January 20, 2017

 

A look at the anti-capitalist bloc of #DisruptJ20, about to march #Inauguration pic.twitter.com/fvXyrvrTfO

— Alexander Rubinstein (@AlexR_DC) January 20, 2017

 

“Blue Lives Matter” flag, #Trump-Pence signs burned at anti-capitalist rally #DisryptJ20 pic.twitter.com/E2MxANfrEV

— Alexander Rubinstein (@AlexR_DC) January 20, 2017

 

Vermins Supreme greets Sean Hannity and Geraldo Rivera near the #DeploraBall #DisruptJ20 pic.twitter.com/8HTPaedhcs

— Alexander Rubinstein (@AlexR_DC) January 20, 2017

 

Police fire off more pepper spray. Girl hit, medic called. #DeploraBall #DisruptJ20 pic.twitter.com/FO9Qi1mgi0

— Alexander Rubinstein (@AlexR_DC) January 20, 2017

 

#DisruptJ20 protester confronts cops pic.twitter.com/wLG9CvrMLF

— Alexander Rubinstein (@AlexR_DC) January 20, 2017

 

«F*ck your order / f*ck your wall / we will make your system fall» chants as #DisruptJ20 protesters march in streets pic.twitter.com/YFhNKlNmSN

— Alexander Rubinstein (@AlexR_DC) January 20, 2017

 

 
pentapostagma

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

9 thoughts on “Φλέγεται η Ουάσινγκτον: Πλατεία Μαιντάν κυριεύει τις ΗΠΑ… Κόλπο γκρόσο με εκλογή Ν.Τραμπ από τη Μόσχα- Ζωντανή μετάδοση

 1. Έλεος! says:

  Είδα τα πλάνα και εδώ και στην τηλεόραση και ειλικρινά κάποια μου φαίνονται στημένα.. Εννοείται ότι είναι στημενα βέβαια, υποκινο5μενα Δηλαδή, απλά κάποια μου φάνηκαν και σκηνοθετικά στημενα..

 2. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα και οργανωμένα από τη CIA. Ήθελαν να ματαιώσουν την ορκωμοσία του Τραμπ. Εδώ φαίνεται ποιοι σκότωσαν τους Ρώσους διπλωμάτες και τη χορωδία του κόκκινου στρατού. Είναι αντιδράσεις της ΝΤΠ. Αν τώρα το τραβήξουν θα το κάνουν για να επιβάλλει ο Τραμπ δικτατορία. Όμως θα ξεθυμάνουν και θα σταματήσουν.Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος θα έλεγε σύγκρουση λευκής και μαύρης αδελφότητας, επειδή έχασε η λευκή και κέρδισε η μαύρη και θέλει η λευκή να τονίσει ότι θα είναι παρούσα. Έτσι έλεγε ο Λιακόπουλος. Βέβαια τη λευκή και τη μαύρη αδελφότητα τις δέχεται και το Άγιο Όρος. Το τέλος βέβαια αυτής της ιστορίας θα είναι ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος

 3. Ανώνυμος says:

  Δύο από τους στόχους τους ήταν ένα υποκατάστημα της Bank of America και μια καφετέρια Starbucks.

  ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

  • mnk says:

   Το πρόβλημα είναι πως τα Starbucks είναι των ιδίων συμφερόντων με τους υποκινητές των ταραχών. Ή η αναφορά στα Starbucks γίνεται για απενοχοποίηση ή έχουν καλό ασφαλιστικό συμβόλαιο. Κατά πάσα πιθανότητα και τα δύο.

 4. mnk says:

  –«Θα διχάσει την κοινωνία», είπε αυτός που διοργανώνει την αποσταθεροποίηση κρατών σε όλον τον πλανήτη. –«Αντιμάχεται τους αντιπάλους του», είπε αυτός που χρηματοδοτεί έμμισθους μπαχαλάκιδες, σε όποιο κράτος η κυβέρνηση δεν είναι του γούστου του. –«Θα πέσει το χρηματιστήριο», είπε ο σπεκουλαδόρος που έχει καταστρέψει την οικονομία δεκάδων ανυπάκουων κρατών. —«Είναι δικτάτορας, κατά της ανοιχτής κοινωνίας», είπε αυτός που με τις ΜΚΟ του βιάζει και καταξεσκίζει τις κοινωνίες. —Τελικά, το να σε βρίζει ο Σόρος αποτελεί μέγιστον έπαινο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *