Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:01 - 17/08/2021

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

Έχουμε περιορισμένο χρόνο δράσης.

Η ουσία της κατάστασης είναι το σημερινό ΤΕΛΟΣ της ανθρωπότητας: Αυτό που πολλοί εξακολουθούν να θεωρούν ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι στην πραγματικότητα μια οργανωμένη παγκόσμια εξοντωτική πολιτική ατζέντα. Αυτή η ατζέντα στοχεύει να επιβάλει ένα αφάνταστο έλεγχο στον παγκόσμιο πληθυσμό μέσω υποχρεωτικού εμβολιασμού, συνδεδεμένου με ψηφιακό διαβατήριο, το οποίο θα συνδέεται με ψηφιακό νόμισμα και κοινωνικό σκορ αλά Κίνα. Γι αυτούς που δεν γνωρίζουν στην Κίνα μαζεύεις μονάδες σύμφωνα με την κοινωνική συμπεριφορά σου και τον έλεγχο εκατομμυρίων ηλεκτρονικών μέσων όπως οι κάμερες αναγνώρισης προσώπου.

Αυτές οι τεχνολογίες καθιστούν δυνατή τη συγκέντρωση της ισχύος σε επίπεδο χουντας που δεν είχε ξαναγίνει στην ιστορία. Θα αποφασίζουν πότε πληρώνεις, γιατί και αν πρέπει να πεθάνεις από απόσταση εφόσον θα σκάει η καρδιά του κάθε χρόνο εμβολιασμένου! Θα σκας από απόσταση αν βρεθείς αναξιόπιστος και επικίνδυνος για το σύστημα της παγκόσμιας χούντας! Οι Κινέζοι είναι ήδη πολύ μπροστά και εργάζονται όλη την ημέρα για ένα πιάτο ρύζι.
Ομως και η δημοκρατία στην Ευρώπη δεν πάει πίσω. Αυτό συνέβη στη Βρετανία από τον περασμένο Μάρτιο. Το Υπουργείο Υγείας με επικεφαλής τον Ματ Χάνκοκ έχει οργανώσει τον θάνατο δεκάδων χιλιάδων ηλικιωμένων σε γηροκομεία. Αυτοί οι θάνατοι προκλήθηκαν από την καραντίνα το κλείδωμα, και ήταν αποτέλεσμα μιας σειράς πολιτικών αποφάσεων.

Για παράδειγμα, τα γηροκομεία μετατράπηκαν σε φυλακές, οι οικογενειακές επισκέψεις απαγορεύτηκαν και δόθηκε μια τεράστια παραγγελία για το Midazolam, ένα ηρεμιστικό που έχει χρησιμοποιηθεί για την ευθανασία.!!!
Το βρετανικό NHS δημιουργησε ένα μυστικό σχέδιο πανδημίας για να αρνηθεί τη φροντίδα ηλικιωμένων

Ηλικιωμένοι και άτομα με ψυχικές ασθένειες και μαθησιακές δυσκολίες έλαβαν εντολή «να τους αφήσουν να πεθάνουν χωρίς επιπρόσθετες θεραπείες» κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Μήπως «Οι ηλικιωμένοι… δολοφονήθηκαν στα νοσοκομεία»… Κατά τη διάρκεια της πανδημίας;

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η κυβέρνηση επίσης μείωσε τη χωρητικότητα των νοσοκομείων, μετέφερε μη δοκιμασμένους και άρρωστους ασθενείς σε σπίτια περίθαλψης, κατέστειλε τη χρήση ασφαλών φαρμάκων στην αρχή της θεραπείας και ξεκίνησε μια εκστρατεία ελέγχου συμπεριφοράς με στόχο την αύξηση του άγχους.
Αν υπήρχε ένα προκαθορισμένο σχέδιο για τη μεγιστοποίηση του αριθμού των θανάτων και την ταυτόχρονη πιθανότητα ύπαρξης αυτού του σχεδίου, πώς θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά;

Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει τώρα τα ξενοδοχεία σε φυλακές και κλείνει όποιον εισέλθει στη Βρετανία από έναν τυχαίο κατάλογο χωρών, που καταρτίστηκε χωρίς προφανή λογική και υπόκειται σε ξαφνικές γρήγορες αλλαγές. Για να φύγουμε και να επιστρέψουμε στη χώρα μας πρέπει τώρα να υποβληθούμε σε ένα καθεστώς ταπεινωτικών, παράλογων, άσκοπων και δαπανηρών εξετάσεων, βασισμένων στις λανθασμένες PCR τεστ του Drosten και σε έναν μύθο παραπληροφόρησης σχετικά με την ασυμπτωματική εξάπλωση.

Γιατί το κάνουν αυτό; Να μπερδέψουν και να ταπεινώσουν τους ανθρώπους, να αποθαρρύνει τα ταξίδια και να ευαισθητοποιήσει τον πληθυσμό σε μια νέα κανονικότητα αυθαίρετου εγκλεισμού χωρίς καμία νομική διαδικασία ή δίκη για την καταστολή όλων των δικαιωμάτων μας!!! Χούντα ξανά χούντα και Ιατρική δικτατορία παγκοσμίως με παντού τους ίδιους νόμους!

Πολλες κυβερνήσεις όπως και η δίκη μας κυβέρνηση επέβαλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων σε νοσοκομεία και γηροκομεία, καθώς αποδεικνύεται ότι το παγκόσμιο πρόγραμμα εμβολιασμού, μια πρωτοφανής πολιτική στην ιστορία της δημόσιας υγείας, μετά τον πρωτοφανή παγκόσμιο αποκλεισμό, είναι μια ιατρική καταστροφή, με τον αριθμό των αναφερόμενων σοβαρών παρενεργειών συμπεριλαμβανομένων των θανάτων, να έχουν αυξηθεί σε δεκάδες χιλιάδες μετά τον εμβολιασμό και η πανδημία δεν έχει ακόμη τελειώσει.

Η υποχρέωση ιατρικής περίθαλψης ως προϋπόθεση απασχόλησης καθιστά το ιατρικό απαρτχάιντ νόμιμο. το γεγονός ότι αυτή η θεραπεία μπορεί να είναι άχρηστη (αφού τα «εμβόλια» δεν εμποδίζουν τη μετάδοση, τη μετάδοση ή ακόμη και τον θάνατο από τον ιό) και επικίνδυνα σημεία σε κάποια σκοτεινή και παράφρονα λογική όπου το μονοπώλιο της κρατικής βίας επιτάσσει πλήρη υποταγή!!!!

Η επέκταση του προγράμματος εμβολίων σε παιδιά, τα οποία κινδυνεύουν λιγότερο από τον ιό από τα εμβόλια, υποδηλώνει ότι τα εμβόλια έχουν μια λειτουργία πέρα ​​από το ρόλο τους ως δούρειος ίππος για το διαβατήριο εμβολίου. Τα παιδιά θα βλαφτούν και θα πεθάνουν ως αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής, αφού βασανίζονται ήδη για ένα χρόνο με άσκοπα υποχρεωτικά τεστ και προπαγάνδα που τους κατηγορεί ψευδώς ότι έγιναν ακούσιοι δολοφόνοι εάν δεν συμμορφωθούν με τα κυβερνητικά διατάγματα.
Για να εγκριθούν τα εμβόλια (αν όχι για άλλους λόγους), αποτελεσματικές, ασφαλείς και φθηνές θεραπείες έχουν κατασταλεί ανελέητα. Τον Μάρτιο του 2020, το Lancet, άλλοτε το πιο φημισμένο ιατρικό περιοδικό στον κόσμο, τώρα οργανισμός προπαγάνδας για το παγκόσμιο δίκτυο, δημοσίευσε ένα ψεύτικο άρθρο που ισχυριζόταν ότι η υδροξυχλωροκίνη είχε αρνητική επίδραση. Το άρθρο τελικά αποσύρθηκε. Ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια υδροξυχλωροκίνης στον κόσμο κάηκε μετά από έκρηξη. Το εξαιρετικά αποτελεσματικό φάρμακο ιβερμεκτίνη εξακολουθεί να καταστέλλεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και ποινικοποιείται σε άλλες χώρες.

Αν αυτά τα φάρμακα ήταν διαθέσιμα, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι θα ήταν ακόμα ζωντανοί σήμερα. Αντ ‘αυτού, η επίσημη πολιτική έχει αυξήσει τον αριθμό των νεκρών στο δρόμο προς την επιβολή εμβολίων.
Η παγκόσμια κυβέρνηση σχεδιάζει να επιβάλει επανειλημμένα εμβόλια, επ ‘αόριστον, για πρόσβαση στην κοινωνική ζωή. Για το σκοπό αυτό έχουν αποθηκεύσει 450 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων, αρκετά για να εμβολιάσουν κάθε μέλος του βρετανικού πληθυσμού επτά φορές. άλλες χώρες έχουν παρόμοια στοιχεία. Θα παραγγείλουν περισσότερα αργότερα. Αυτό που πραγματοποιείται είναι ο υποχρεωτικός επαναλαμβανόμενος εμβολιασμός για πάντα. Μισούν τον άνθρωπο και τον δολοφονεί συστηματικά το κράτος των σύγχρονων Νεοναζί!

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, τα γεγονότα σχετικά με τον κίνδυνο του ιού και τώρα τους κινδύνους των εμβολίων έχουν κατασταλεί ανελέητα και στη θέση τους έχουν προωθηθεί ψευδείς πληροφορίες, ψέματα, νευρογλωσσικός προγραμματισμός και ψευδοεπιστημονικά μοντέλα.

«Αντιμετωπίζουμε μια κυβέρνηση μισθοφόρων, τυράννων, προπαγανδιστών και φανατικών σατανιστών».

Ένας μακρύς και αυξανόμενος κατάλογος έγκυρων και ευσυνείδητων επιστημόνων και γιατρών (συμπεριλαμβανομένων των John Ioannidis, Mike Yeadon, Martin Kulldorff, Jay Bhattacharya, Sunetra Gupta, Didier Raoult, Scott Atlas, Peter McCullough, Dan Erickson and Artin Massihi, Sucharit Bhakdi, Robert Malone) έχουν λογοκριθεί και προσβληθεί. Στη θέση τους είχαμε τσαρλατάνους, ηθοποιούς προπαγάνδας και φανατικούς.
Η Σουηδία, η Φλόριντα και το Τέξας, που έχουν αψηφήσει την παγκόσμια γραμμή για τα lockdown, δεν αναφέρονται ξανά, ενώ ο Moise της Αϊτής, ο Nkurunziza του Μπουρούντι και ο John Magufuli της Τανζανίας είναι όλοι νεκροί, στην περίπτωση του Magufuli, μερικεσ εβδομάδες αφότου δημοσίευσε ένα άρθρο που χρηματοδοτήθηκε από το Guardian και καλούσε για δράση.

Πέντε πρόεδροι που αντιτάχθηκαν στα εμβόλια Covid είναι νεκροί!!!

Αυτή είναι μια εξευτελιστική περίοδος στην ανθρώπινη ιστορία, και κάθε μέρα που περνά, η ντροπή για αυτό που έχουμε ήδη επιτρέψει να συμβεί μεγαλώνει. Αποτύχαμε να σταματήσουμε μια συστηματική πολιτική που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και θα σκοτώσει εκατομμύρια ακόμη. Αποτύχαμε να σταματήσουμε την επιβολή πολιτικών κακοποίησης παιδιών σε εθνική κλίμακα.

Αποτύχαμε να σταματήσουμε την επιβολή μιας πολιτικής κλειδώματος που δεν έχει κάνει παρά να ακινητοποιήσει τους εργαζόμενους άνδρες και γυναίκες. Είμαστε αντιμέτωποι με μια κυβέρνηση μισθοφόρων, τυράννων, προπαγανδιστών και φανατικών υποκειμένων!
Άνδρες και γυναίκες που έχουν ήδη δείξει θάρρος πρέπει να συνεχίσουν να το κάνουν και άλλοι πρέπει να βρουν το θάρρος τους τώρα.

Το τέλος της ανθρωπότητας είναι τώρα!

KORAKAS NEWSΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*