Το «χάραγμα» δεν θα είναι απλά ένα τσιπάκι

Μπαίνουμε κατευθείαν στο «ψητό»…

Μία ομάδα βιοτεχνολόγων την οποία διεύθυναν η Χάνα Έλσαμαντ από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Σαν Φρανσίσκο και ο Ντέιβιντ Μπέικερ από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον ετοιμάζουν τα «έξυπνα» κύτταρα.

Αυτά θα λειτουργούν στο μέλλον σαν μικροσκοπικά αυτόνομα ρομπότ, μπαίνοντας μέσα στον οργανισμό.

Θα εντοπίζουν, όπως αναφέρουν οι επιστήμονες, την περιοχή της βλάβης και της ασθένειας, παρεμβαίνοντας την κατάλληλη στιγμή με τον κατάλληλο τρόπο.

Αυτό, όπως διαβάζουμε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την παρέμβαση του ανθρώπου, μέσω της δημιουργίας μιας τεχνητής πρωτεΐνης η οποία σχεδιάστηκε στον υπολογιστή και συντέθηκε στο εργαστήριο.

Η πρωτεΐνη αυτή (Latching Orthogonal Cage-Key pRotein – LOCKR) δημιουργεί ένα νέο είδος βιολογικών κυκλωμάτων μέσα στα ζωντανά κύτταρα, τα οποία θα μετατρέπουν τα συνήθη κύτταρα σε «έξυπνα» κύτταρα με ιδιαίτερες ικανότητες. Παρουσιάστηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature και συνιστά μια εντελώς πρωτότυπη επινόηση. Δεν υπάρχει αντίστοιχη πρωτεΐνη με την LOCKR στη φύση, καθώς αυτή αλληλεπιδρά με τα συστατικά του κυττάρου και δύναται να αντιμετωπίσει βιολογικά προβλήματα που ανακύπτουν.

Για την διερεύνηση της διεξήχθησαν δύο έρευνες.

Γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο:

Στην πρώτη έρευνα φάνηκε ότι η πρωτεΐνη LOCKR μοιάζει με ένα βαρέλι το οποίο, όταν ανοίγει, αποκαλύπτει μόρια-όπλα τα οποία χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν και να ρυθμίσουν την κυτταρική διαδικασία. Τα όπλα αυτά κατευθύνουν τη μοριακή κυκλοφορία εντός των κυττάρων, υποβαθμίζουν ορισμένες πρωτεΐνες και εκκινούν την αυτοκαταστροφική διαδικασία των κυττάρων. Επιπλέον η πρωτεΐνη-βαρέλι ανοίγει –όταν εμφανιστεί ένα συγκεκριμένο μόριο-κλειδί που ταιριάζει απόλυτα στην «κλειδαριά» της– και σβήνει (on-off) ακριβώς όπως οι ηλεκτρικές συσκευές.

Στην δεύτερη μελέτη περιγράφηκε η δυνητική κατασκευή τεχνολογικών κυκλωμάτων με τη χρήση ενός εργαλείου που ονομάστηκε degronLOCKR, το οποίο ρυθμίζει την κυτταρική δραστηριότητα ως απάντηση σε ερεθίσματα από το εσωτερικό και το εξωτερικό περιβάλλον του κυττάρου. Όταν τα κυκλώματα που περιλάμβαναν γενετικά κωδικοποιημένους αισθητήρες εντόπιζαν μια διακοπή στην ομαλή λειτουργία του κυττάρου, το εργαλείο degronLOCKR απαντούσε καταστρέφοντας τις πρωτεΐνες που επηρεάζουν το «κυτταρικό λογισμικό» που προκάλεσε την αποδιοργάνωση μέχρι το κύτταρο να επανέλθει στη φυσιολογική του λειτουργία.

Όπως υπογραμμίζεται, οι ερευνητές φιλοδοξούν αυτά τα τεχνητά «έξυπνα» κύτταρα να αποτελέσουν λύση για την αντιμετώπιση πολλών ασθενειών ακόμα και εγκεφαλικών βλαβών, ενώ η Ελσαμάντ υποστηρίζει πως τα κύτταρα αυτά θα θεραπεύσουν στο μέλλον πολλές ασθένειες που σήμερα θεωρούνται ανίατες.

phys.org
Τα εμφυτεύματα λοιπόν γίνονται βιολογικά και θα μπορούν να ενσωματώνονται στον οργανισμό μας και να δρουν αυτόνομα.

Επομένως το λεγόμενα «χάραγμα», για όσους τα δέχονται όλα αυτά, θα μπορούσε να είναι βιολογικό και όχι ηλεκτρονικό εμφύτευμα, καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται.

Όλα αυτά θα είναι για το καλό μας; Σίγουρα η ίαση των λεγόμενων ανίατων ασθενειών, οι οποίες θερίζουν τον τελευταίο καιρό, είναι κάτι το θετικό, αδιαμφισβήτητα!

Ωστόσο, παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης του ανθρώπινου οργανισμού, καθώς η τεχνητή πρωτεΐνη, όπως αναφέρουν τα διεθνή ρεπορτάζ (βλ. ΦΩΤΟ), θα έχει έναν «άνευ προηγουμένου έλεγχο στα ζωντανά κύτταρα».

Είχαμε γράψει πρόσφατα ΕΔΩ:

Έχουμε και λέμε λοιπόν, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής δημοσιεύσεις των μεγάλων διεθνών μέσων ενημέρωσης:

Δίνουν:

Το μικροτσίπ/βιοτσίπ, το οποίο είναι σε θέση να αποτελέσει μέσο ψηφιακών συναλλαγών αλλά και σημείο αναγνώρισης του πολίτη από το παγκόσμιο Κράτος.
Τα εμφυτεύματα που μπορούν να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων (διαβάστε ΕΔΩ).
Την δικτύωση του εγκεφάλου κάθε ανθρώπου σε ένα παγκόσμιο υπερδίκτυο σε στυλ Μάτριξ με δυνατότητες ακόμα και συμμετοχής σε μία εικονική πραγματικότητα, σε ένα ιντερνέτ σκέψεων, όπως το ονομάζει το RT, ίσως μάλιστα σε έναν… δικό του κόσμο.
Όποιοι πολίτες δεχθούν όλα αυτά, τότε θα περνάνε καλά σε μία παγκόσμια φουτουριστική κοινωνία.

Ωστόσο, ταυτόχρονα, θα έχουν, ενδεχόμενα, επιλέξει και την υποταγή νου και ψυχής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τύχη του καθενός από εμάς.

ΦΩΤΟ Pexels

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

el.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

166 thoughts on “Το «χάραγμα» δεν θα είναι απλά ένα τσιπάκι

 1. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Οι περισσότεροι διερμηνείς της Αποκάλυψης έχουν κάνει το βιβλίο να ταιριάζει με κάποιο εσχατολογικό σχέδιο. Αυτό είναι λάθος! Η αποκάλυψη γράφτηκε για τις επτά εκκλησίες στη Μικρά Ασία κατά τον πρώτο αιώνα. Ήταν μια αποκάλυψη από τον Ιησού Χριστό (λέμε τώρα) σε εκείνες τις εκκλησίες για γεγονότα (όπως το χάραγμα) που επρόκειτο να γίνουν ΣΥΝΤΟΜΑ (όχι μετά από χιλιάδες χρόνια) και είχαν σχέση με ΕΚΕΙΝΕΣ.
  ▪️ Χαρακτηριστικό παράδειγμα η φράση του Χριστού «Ιδού, έρχομαι ταχέως» (3:11) προς την εκκλησία της Φιλαδέλφεια. Η ίδια φράση απαντάται και στον τελευταίο στίχο της Αποκάλυψης και ασφαλώς δεν προκύπτει κάποιο εσχατολογικό σχέδιο χιλιάδων χρόνων.
  ▪️ Επιπλέον η Αποκάλυψη του Ιωάννη αρχίζει και τελειώνει με δηλώσεις που δείχνουν ότι τα γεγονότα που συζητήθηκαν θα γίνουν γρήγορα και ότι ο χρόνος ήταν κοντά. Όχι μετά από χιλιάδες χρόνια! (Αποκάλυψη 1: 1 Αποκάλυψη 22:12) Το γεγονός ότι ο Ιωάννης χρησιμοποιεί τους ίδιους όρους στο τέλος της Αποκάλυψης είναι μια ένδειξη ότι οι όροι ισχύουν για όλα όσα βρίσκονται στο μεταξύ. Εάν η Αποκάλυψη του Ιωάννη δεν έχει καμία σχέση με τους αναγνώστες του στις επτά εκκλησίες, τότε θα ενεργούσε ψευδώς σε αυτό που λέει στους στίχους ανοίγματος και κλεισίματος. Τους λέει τα γεγονότα που θα γίνουν σύντομα, όχι γεγονότα που δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτούς.
  📢 Ξεκολλάτε λοιπόν με το χάραγμα και τα αρχαία παραμύθια των αλκοολικών φαντασιώσεων του Ιωάννη. 🙄 🔫 Έλεος πια!!

    • croif101 says:

     ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΕΠΤΑΜΙΣΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!
     ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ!!!ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
     ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΕ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΤΑΜΙΣΗ ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!
     ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΤΑΜΙΣΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
     ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΡΡΕΝ,ΚΑΙ ΘΗΛΥ,ΕΠΛΑΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?Η ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ?
     ΑΜΑ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΜΙΚΡΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΑΦΟΥ ΚΑΜΠΥΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ?ΕΣΥ ΡΕΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟ ΘΕ ΣΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?
     Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΤΟΣΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!!!
     ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΑΙΤΟΥΜΑΙ?
     ΓΙΑ ΔΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ,ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ!!!

   • croif101 says:

    έγει αὐτῷ Φίλιππος· Κύριε, δεῖξον ἡμῖν τὸν πατέρα καὶ ἀρκεῖ ἡμῖν.
    λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· τοσοῦτον χρόνον μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι, καὶ οὐκ ἔγνωκάς με, Φίλιππε; ὁ ἑωρακὼς ἐμὲ ἑώρακε τὸν πατέρα· καὶ πῶς σὺ λέγεις, δεῖξον ἡμῖν τὸν πατέρα;
    οὐ πιστεύεις ὅτι ἐγὼ ἐν τῷ πατρὶ καὶ ὁ πατὴρ ἐν ἐμοί ἐστι; τὰ ῥήματα ἃ ἐγὼ λαλῶ ὑμῖν, ἀπ᾿ ἐμαυτοῦ οὐ λαλῶ· ὁ δὲ πατὴρ ὁ ἐν ἐμοὶ μένων αὐτὸς ποιεῖ τὰ ἔργα.
    πιστεύετέ μοι ὅτι ἐγὼ ἐν τῷ πατρὶ καὶ ὁ πατὴρ ἐν ἐμοί· εἰ δὲ μή, διὰ τὰ ἔργα αὐτὰ πιστεύετέ μοι.
    ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΑΣΤΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!!!ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΠΕΡΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑν!!!
    ΑΣΤΟ ΕΣΥ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!

   • croif101 says:

    ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΕΙΑΜΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥΣ,ΟΤΙ ΥΔΩΡ ΡΕΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΛΝΗΤΗ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΣΟΥ!!!!ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΚΟΥΝΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!!!
    ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ Η ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ?
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,ΥΒΡΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,Η ΤΙ ΠΡΕΒΕΥΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ,ΔΕΣΕ ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΥΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΑ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ,ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΧΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!!!!
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΗ ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΑ!!!!
    ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ,ΖΗΤΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ,ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΘΕΟΝ ΛΟΓΟΝ,ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ,ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ,ΤΟΝ ΥΙΟΝ,ΞΕΧΩΡΣΤΟ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΤΟΝ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ,ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ,ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.
    ΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΣ ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.

    • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

     Γιοχαν ποτε δεν ειπα οτι ο Ιησους ειναι ξεχωριστος απο την Αγια Τριαδα ουτε ειπα ποτε οτι ο Υιος ειναι κτισμα.η διαφωνια μας(κ μονο που το συζηταμε απορω) ειναι στο αν ο Ιησους ειναι τρισυποστατος.κ δεν θα μπορεσεις ποτε να καταλαβεις εαν δεν καταλαβεις τη διαφορα Του Ιησου με Τον Υιο κ Λογο.ο Υιος δεν ειναι κτισμα.ο Ιησους ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ειναι κτιστος.εχει αρχη,εχει ημερομηνια γεννησης.ο Ιησους ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ Κ ΔΥΟ ΦΥΣΕΙΣ.ο Υιος δεν εχει δυο φυσεις,ειναι μονο Θεος.ο Ιησους εχει κ την ανθρωπινη ιδιοτητα.εχει σωμα οπως εσυ κ εγω που δημιουργηθηκε απο τα αιματα της Παναγιας.ο Ιησους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ.εαν δεν καταλαβεις οτι ο Θεος εγινε ανθρωπος ματαια η πιστη σου(εστω αυτη η αιρετικη).εαν δεν καταλαβεις οτι ο Ιησους αναληφθηκε ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ κ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ θα επιστρεψει κ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ θα μας κρινει ματαια η πιστη σου.κ να μην λυπασαι για μενα.ο Γιδοβοσκος μπορει να ειναι ο χειροτερος ανθρωπος,αιρετικος ομως δεν ειναι.ανηκει στην Μια Αγια Καθολικη κ Αποστολικη Εκκλησια

     • croif101 says:

      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΦΤΩ ΑΠ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!!!!ΤΙΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ,Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ,ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ?
      ΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΑΒΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ?ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟΥΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?
      ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΓΗ?Ο ΙΔΙΟΣ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ,ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ,ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΣ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ,ΝΑ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝ ΟΛΩ?
      Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΜΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ,ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.
      ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ,ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ,ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΖΗΣΕΤΑΙ!!!
      ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΑΔΕΛΦΕ ΖΗΣΕΤΑΙ?
      ΕΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ,ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΛΕΘΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ!!!!
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ?ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ,ΤΟ ΑΓΟΝ ΠΝΕΥΜΑ.,ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΔΕΧΟΝΤΑΙ,ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΓΑΛΗΝΗ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!
      ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΙΡΕΣΗ!!!ΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ Η ΠΑΡΑΛΟΓΟ,ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ΑΜΑΡΤΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ?
      ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΘΕΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.

     • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Croif μακάρι να σε λυπηθεί ο Γιδοβοσκός (να σε αφήσει στον κόσμο σου) πριν κάψεις φλάντζα (κάνει και ζέστη) και χυθούν τα λάδια σου στην πίστα του Κατοχικά.
      Παραθέτω από την ορθόδοξη εκκλησία ⤵️
      «Το όνομα Γιαχβέ οιονεί αναλύεται εις το «Πατήρ, Υιός και Άγιον Πνεύμα». Ούτω Γιαχβέ ο Πατήρ, Γιαχβέ ο Υιός, Γιαχβέ το Άγιον Πνεύμα. Πλην δεν υπάρχουν τρεις Γιαχβέ, αλλ’ εις Γιαχβέ (Δευτ. 6: 4), διότι υπάρχει μία θεία ουσία. Επειδή δε έκαστον των τριών προσώπων έχει όλόκληρον την θείαν ουσίαν…δυνάμεθα να λέγωμεν, ου μόνον ότι ο Υιός είνε Γιαχβέ, αλλά και ότι είνε ο Γιαχβέ (ενάρθρως), ο όλος δηλαδή θεός.»
      Ερώτηση: Η ορθοδοξία πρεσβεύει παραμύθια;
      📢 Ναι ή Όχι;

     • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

      Γιοχαν οτι θελεις καταλαβαινεις.κανει τριανταμιες το μυαλο σου κ δημιουργει σεναρια.εαν ημουνα στη θεση του Γιατρου θα εμπαινα στον πειρασμο να εξετασω τον εγκεφαλο σου.ποτε δεν εγραψα οτι ο Χριστος δεν ειναι ο Λογος,ποτε δεν εγραψα οτι ο Χριστος δεν ειναι τελειος Θεος ουτε οτι ειναι κατωτερος απο την υπολοιπη Τριαδα.αυτα ειναι δικα σου συμπερασματα.δεν εγραψα οτι εχεις δυο φυσεις?τελειος Θεος κ τελειος ανθρωπος.αλλα δεν υφισταται η εννοια »τρισυποστατος Ιησους Χριστος».αυτο ειναι το θεμα μας.ο Ιησους ειναι ενα προσωπο καλε μου ανθρωπε.η εννοια τρισυποστατος εχει βαση οταν αναφερομαστε στον Τριαδικο Θεο.κ ναι,ο Ιησους Χριστος,ως προς τη Θεοτητα ειναι το ιδιο με Τον Τριαδικο Θεο.αλλα ειναι αλλο προσωπο.ως προσωπο αλλο ο Πατηρ,αλλο ο Υιος κ αλλο το Αγιο Πνευμα.τρεις διαφορετικες προσωπικοτητες(εαν μπορουμε να το πουμε ετσι).εμεις λεμε οτι Το Αγιο Πνευμα εκπορευεται εκ του Πατρος.δηλαδη αν ο Υιος ειναι τρισυποστατος αρα ειναι το ιδιο προσωπο με Τον Πατερα.οποτε Το Αγιο Πνευμα εκπορευεται κ εκ Του Υιου?απαντησε σε αυτο.κ εαν ο Υιος ειναι το ιδιο με Τον Πατερα κ με Το Αγιο Πνευμα αρα ενανθρωπιστηκε κ ο Πατερας κ Το Αγιο Πνευμα.απαντησε κ σε αυτο.ενανθρωπιστηκε κ ο Πατερας κ Το Αγιο Πνευμα?δεν πηρες θεση στο αλλο που εγραψα.γιατι εγραψες το σχολιο απο την Αποκαλυψη στον Γιατρο?αλλοιωθηκε η Αγια Αποκαλυψη?ισχυει το »εγω ειμι η ριζα κ το γενος Δαυιδ»?

   • croif101 says:

    ΙΔΟΥ Ο ΥΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΝ, Ω ΕΥΔΟΚΗΣΑ!!!
    ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ,ΑΦΟΥ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΓΗΣ.
    ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ,ΚΡΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ(ΣΤΟ ΤΟΝΙΖΩ) ΤΡΙΑΔΑ!!ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΡΙΑ Ο ΔΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ,ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ.
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ,ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΑΡΚΟ ΘΕΟΝ ΛΟΓΟΝ!!!
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΩ ΑΓΝΩΣΤΩ ΘΕΩ!!!
    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΒΡΗ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΥΙΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΕΚ, ΟΥΣΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΤΙΣΜΑ!!!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΣΑΙ Η ΟΧΙ?ΑΣΤΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΠΥΡΑΚΙΑ,ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ,ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
    ΜΑ ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΙΧΒΕ ΩΣ ΘΕΟΝ,ΩΣ ΤΟΝ ΑΣΑΡΚΟΝ ΘΕΟΝ ΛΟΓΟΝ,ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ,ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ,ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ?
    ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ,ΔΛΔ ΑΦΟΥ ΨΟΦΗΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑ,ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ?
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΑΣΤΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΕΧΝΕΗΕΝΤΩΣ,ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΧΩΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΤΟΥ.
    ΠΟΙΟ ΔΛΔ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ(ΗΜΑΡΤΟΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ),ΕΝΑΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ!!!
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ?ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ?
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ?
    ΑΥΤΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΙΣΟΝ ΑΓΑΠΗ!!!

    • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

     Γιοχαν ζεις σε παρανοια τον εαυτο σου βλεπεις σπανια.γραψε με σαφηνεια τι σε εκανε να συμπερανεις οτι θεωρω οτι ο Ιησους δεν ειναι ο σαρκωμενος Θεος.τι εγραψα κ σε εκανε να φτασεις σε αυτο το συμπερασμα.εαν δεν το κανεις τοτε θα θεωρησω οτι εισαι φαντασμενος,φαντασιοπληκτος σεναριογραφος η στην καλυτερη ενας παπατζης που απλα γεμιζει τα σχολια του με μπουρδες,παπαρολογιες,μπαρουφολογιες κ κουφιες αγαπολογιες(γνωστη τακτικη ολων των αιρετικων).ποια ηταν τα λογια μου που δειχνουν οτι ο Ιησους δεν ειναι ο Θεος?κ παλι δεν απαντησες στο ερωτημα μου.Το Αγιο Πνευμα εκπορευεται κ εκ Του Υιου?ενσαρκωθηκαν κ ο Πατηρ κ Το Αγιο Πνευμα?υποστηριζεις οτι ο Ιησους Χριστος ειναι τρισυποστατος.υποστηριζεις οτι εχει βαση να το λεμε αυτο.απαντησε λοιπον στα ερωτηματα μου.εαν ο Ιησους ειναι Κ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ(ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ) αυτο σημαινει οτι ενσαρκωθηκαν Κ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ενσαρκωθηκαν?

     • croif101 says:

      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΑΙΤΙ ΕΝΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ,ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗ ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ.
      ΑΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ?
      ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΟΤΕ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΙΑΙ ΧΑΖΟΣ!!!ΑΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,Ν ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Σ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ?ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ?ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!

  • croif101 says:

   ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΡΕ,ΟΤΙ Η ΑΓΑΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,ΟΥΤΕ ΔΥΣΝΟΗΤΗ ΕΙΝΑΙ,ΟΥΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΒΑΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ.
   ΛΕΓΕΙ ΓΙΑΤΤΡΕ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΙΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ,Η ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟΝ,ΘΑ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΑΚΡΥΑ!!!
   ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΟΣΟΙ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ,ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ,ΔΛΔ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ,ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΥΧΙΚΟ!!!!
   ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΡΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ,ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!!!
   ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΑΘΕΙΑ,ΟΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ!!!
   ΙΣΧΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

   • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Ουδέν αντεπιχείρημα για τα όσα έγραψα παραπάνω. Ρίχνεις άσφαιρα Croif την στιγμή που ο doctor Κάλαχαν ρίχνει με το Μάγκνουμ του κάτι σφαίρες νααα … Κρύψου φιλαράκι μου μην φας καμιά αδέσποτη και σε μαζεύουν με τα κουταλάκια από χάμω.

    • croif101 says:

     ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΓΡΑΨΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ,ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΤΡΕ ΜΟΥ.
     ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ ΓΙΑΤΡΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΡΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ!!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΡΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΝΩ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ.
     ΤΟ ΝΑΙ ΝΑΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΟΥ ΟΥ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΤΟΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ,ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΝΕΙΙΣΑΙ!!!ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ,ΤΡΕΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ,ΑΝΑΡΧΟΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΝΟΥΣ,ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥ ΠΟΙΗΘΕΙΣ,ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ ΘΕΟΝ ΠΑΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
     ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΩ ΕΓΩ,ΟΣΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΑΔΕΙΑΣΕΙΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑ ΣΒΗΣΩ ΟΛΑ ΓΙΑΤΡΕ!!!ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!!!!ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ!!!
     ΒΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ,ΤΑ ΛΟΓΙΑ Α ΥΤΑ ΓΙΑΤΡΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!
     Μὴ ταρασσέσθω ὑμῶν ἡ καρδία· πιστεύετε εἰς τὸν Θεόν, καὶ εἰς ἐμὲ πιστεύετε.
     ἐν τῇ οἰκίᾳ τοῦ πατρός μου μοναὶ πολλαί εἰσιν· εἰ δὲ μή, εἶπον ἂν ὑμῖν· πορεύομαι ἑτοιμάσαι τόπον ὑμῖν·
     καὶ ἐὰν πορευθῶ καὶ ἑτοιμάσω ὑμῖν τόπον, πάλιν ἔρχομαι καὶ παραλήψομαι ὑμᾶς πρὸς ἐμαυτόν, ἵνα ὅπου εἰμὶ ἐγώ, καὶ ὑμεῖς ἦτε.
     καὶ ὅπου ἐγώ ὑπάγω οἴδατε, καὶ τὴν ὁδὸν οἴδατε.
     Λέγει αὐτῷ Θωμᾶς· Κύριε, οὐκ οἴδαμεν ποῦ ὑπάγεις· καὶ πῶς δυνάμεθα τὴν ὁδὸν εἰδέναι;
     λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι᾿ ἐμοῦ.
     εἰ ἐγνώκειτέ με, καὶ τὸν πατέρα μου ἐγνώκειτε ἄν. καὶ ἀπ᾿ ἄρτι γινώσκετε αὐτὸν καὶ ἑωράκατε αὐτόν.
     Λέγει αὐτῷ Φίλιππος· Κύριε, δεῖξον ἡμῖν τὸν πατέρα καὶ ἀρκεῖ ἡμῖν.
     λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· τοσοῦτον χρόνον μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι, καὶ οὐκ ἔγνωκάς με, Φίλιππε; ὁ ἑωρακὼς ἐμὲ ἑώρακε τὸν πατέρα· καὶ πῶς σὺ λέγεις, δεῖξον ἡμῖν τὸν πατέρα;
     οὐ πιστεύεις ὅτι ἐγὼ ἐν τῷ πατρὶ καὶ ὁ πατὴρ ἐν ἐμοί ἐστι; τὰ ῥήματα ἃ ἐγὼ λαλῶ ὑμῖν, ἀπ᾿ ἐμαυτοῦ οὐ λαλῶ· ὁ δὲ πατὴρ ὁ ἐν ἐμοὶ μένων αὐτὸς ποιεῖ τὰ ἔργα.
     πιστεύετέ μοι ὅτι ἐγὼ ἐν τῷ πατρὶ καὶ ὁ πατὴρ ἐν ἐμοί· εἰ δὲ μή, διὰ τὰ ἔργα αὐτὰ πιστεύετέ μοι.
     ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, τὰ ἔργα ἃ ἐγὼ ποιῶ κἀκεῖνος ποιήσει, καὶ μείζονα τούτων ποιήσει, ὅτι ἐγὼ πρὸς τὸν πατέρα μου πορεύομαι,
     καὶ ὅ,τι ἂν αἰτήσητε ἐν τῷ ὀνόματί μου, τοῦτο ποιήσω, ἵνα δοξασθῇ ὁ πατὴρ ἐν τῷ υἱῷ.
     ἐάν τι αἰτήσητε ἐν τῷ ὀνόματί μου, ἐγὼ ποιήσω.
     Ἐὰν ἀγαπᾶτέ με, τὰς ἐντολὰς τὰς ἐμὰς τηρήσατε,
     καὶ ἐγὼ ἐρωτήσω τὸν πατέρα καὶ ἄλλον παράκλητον δώσει ὑμῖν, ἵνα μένῃ μεθ᾿ ὑμῶν εἰς τὸν αἰῶνα,
     τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὃ ὁ κόσμος οὐ δύναται λαβεῖν, ὅτι οὐ θεωρεῖ αὐτὸ οὐδὲ γινώσκει αὐτό· ὑμεῖς δὲ γινώσκετε αὐτό, ὅτι παρ᾿ ὑμῖν μένει καὶ ἐν ὑμῖν ἔσται.
     ὐκ ἀφήσω ὑμᾶς ὀρφανούς· ἔρχομαι πρὸς ὑμᾶς.
     ἔτι μικρὸν καὶ ὁ κόσμος με οὐκέτι θεωρεῖ, ὑμεῖς δὲ θεωρεῖτέ με, ὅτι ἐγὼ ζῶ καὶ ὑμεῖς ζήσεσθε.
     ἐν ἐκείνῃ τῇ ἡμέρᾳ γνώσεσθε ὑμεῖς ὅτι ἐγὼ ἐν τῷ πατρί μου καὶ ὑμεῖς ἐν ἐμοὶ κἀγὼ ἐν ὑμῖν.
     ὁ ἔχων τὰς ἐντολάς μου καὶ τηρῶν αὐτάς, ἐκεῖνός ἐστιν ὁ ἀγαπῶν με· ὁ δὲ ἀγαπῶν με ἀγαπηθήσεται ὑπὸ τοῦ πατρός μου, καὶ ἐγὼ ἀγαπήσω αὐτὸν καὶ ἐμφανίσω αὐτῷ ἐμαυτόν.
     Λέγει αὐτῷ Ἰούδας, οὐχ ὁ Ἰσκαριώτης· Κύριε, καὶ τί γέγονεν ὅτι ἡμῖν μέλλεις ἐμφανίζειν σεαυτὸν καὶ οὐχὶ τῷ κόσμῳ;
     ἀπεκρίθη Ἰησοῦς καὶ εἶπεν αὐτῷ· ἐάν τις ἀγαπᾷ με, τὸν λόγον μου τηρήσει, καὶ ὁ πατήρ μου ἀγαπήσει αὐτόν, καὶ πρὸς αὐτὸν ἐλευσόμεθα καὶ μονὴν παρ᾿ αὐτῷ ποιήσομεν.
     ὁ μὴ ἀγαπῶν με τοὺς λόγους μου οὐ τηρεῖ· καὶ ὁ λόγος ὃν ἀκούετε οὐκ ἔστιν ἐμός, ἀλλὰ τοῦ πέμψαντός με πατρός.
     Ταῦτα λελάληκα ὑμῖν παρ᾿ ὑμῖν μένων·
     ὁ δὲ παράκλητος, τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον ὃ πέμψει ὁ πατὴρ ἐν τῷ ὀνόματί μου, ἐκεῖνος ὑμᾶς διδάξει πάντα καὶ ὑπομνήσει ὑμᾶς πάντα ἃ εἶπον ὑμῖν.
     Εἰρήνην ἀφίημι ὑμῖν, εἰρήνην τὴν ἐμὴν δίδωμι ὑμῖν· οὐ καθὼς ὁ κόσμος δίδωσιν, ἐγὼ δίδωμι ὑμῖν. μὴ ταρασσέσθω ὑμῶν ἡ καρδία μηδὲ δειλιάτω.
     ἠκούσατε ὅτι ἐγὼ εἶπον ὑμῖν, ὑπάγω καὶ ἔρχομαι πρὸς ὑμᾶς· εἰ ἠγαπᾶτέ με, ἐχάρητε ἂν ὅτι εἶπον, πορεύομαι πρὸς τὸν πατέρα· ὅτι ὁ πατήρ μου μείζων μού ἐστι·
     καὶ νῦν εἴρηκα ὑμῖν πρὶν γενέσθαι, ἵνα ὅταν γένηται πιστεύσητε.
     οὐκέτι πολλὰ λαλήσω μεθ᾿ ὑμῶν· ἔρχεται γὰρ ὁ τοῦ κόσμου ἄρχων, καὶ ἐν ἐμοὶ οὐκ ἔχει οὐδέν·
     ἀλλ᾿ ἵνα γνῷ ὁ κόσμος ὅτι ἀγαπῶ τὸν πατέρα, καὶ καθὼς ἐνετείλατό μοι ὁ πατήρ, οὕτω ποιῶ. ἐγείρεσθε ἄγωμεν ἐντεῦθεν.
     ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΝΑ Τ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΟΝΤΕ ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΟΥ,ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΟΥΝ.
     ΙΣΧΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

     • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Ουδέν αντεπιχείρημα για τα όσα έγραψα σχετικά με την Αποκάλυψη.

     • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

      Γιοχαν ο Ιησους Χριστος δεν ειναι τρισυποστατος.Γιοχαν λες οτι μπορεις να σβησεις οτι κειμενο κ να σου αραδιασει ο τρελος.σβησε κ αυτο »Εγω Ιησους επεμψα τον αγγελον μου μαρτυρησαι υμιν ταυτα επι ταις εκκλησιαις.εγω ειμι η ΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΑΥΙΔ,ο αστηρ ο λαμπρος ο πρωινος».Γιοχαν ο Ιησους που πιστευεις δεν ειναι ουτε παντου ουτε παντα.βασικα δεν ειναι πουθενα,ειναι ανυπαρκτος.ειναι μονο στο κεφαλι σου κ στα κεφαλια των αιρετικων νεοπαγανιστων χριστιανων

    • croif101 says:

     ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΘΕΣ ΓΙΑΤΡΕ ΣΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
     Μαρτυρῶ ἐγὼ παντὶ τῷ ἀκούοντι τοὺς λόγους τῆς προφητείας τοῦ βιβλίου τούτου. ἐάν τις ἐπιθῇ ἐπὶ ταῦτα, ἐπιθήσει ὁ Θεὸς ἐπ᾿ αὐτὸν τὰς πληγὰς τὰς γεγραμμένας ἐν τῷ βιβλίῳ τούτῳ· 19 καὶ ἐάν τις ἀφέλῃ ἀπὸ τῶν λόγων τοῦ βιβλίου τῆς προφητείας ταύτης, ἀφελεῖ ὁ Θεὸς τὸ μέρος αὐτοῦ ἀπὸ τοῦ ξύλου τῆς ζωῆς καὶ ἐκ τῆς πόλεως τῆς ἁγίας, τῶν γεγραμμένων ἐν τῷ βιβλίῳ τούτῳ. 20 Λέγει ὁ μαρτυρῶν ταῦτα· ναὶ ἔρχομαι ταχύ. ἀμήν, ναὶ ἔρχου, Κύριε ᾿Ιησοῦ. 21 ῾Η χάρις τοῦ Κυρίου ᾿Ιησοῦ Χριστοῦ μετὰ πάντων τῶν ἁγίων· ἀμήν.

     ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΤΡΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ,ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.

     • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Ουδέν αντεπιχείρημα για τα όσα έγραψα σχετικά με την Αποκάλυψη. Διάβασε το αρχικό μου σχόλιο και πάρε θέση αν μπορείς.

     • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

      Γιοχαν εισαι κεφαλακος τελικα.ο Τριαδικος Θεος ειναι τρισυποστατος,οχι ο Ιησους.τρισυποστατος σημαινει τρεις υποστασεις,τρια προσωπα.ο Ιησους ειναι τρια προσωπα?τα τρια προσωπα δεν συγχεονται το ενα με το αλλο.ακυρο το εδαφιο που αναφερες.εισαι κ μπουμπουνακος παναθεμα σε.τα εδαφια απο το τελος της Αποκαλυψης γιατι τα εγραψες στον Γιατρο?εσυ δεν εισαι που μας λες τοσο καιρο οτι η Γραφη αλλοιωθηκε(κ αυτα Γιατρε ισχυουν για ολοκληρο το Ευαγγελιο)?εσυ δεν εισαι που λες εμμεσα οτι η Αποκαλυψη αλλοιωθηκε?εφοσον λες οτι ο Ιησους ειναι Ελληνας,αρα δεν ισχυει το »εγω ειμι η ριζα κ το γενος Δαυιδ».οποτε παει,αλλοιωθηκε κ η Αποκαλυψη.τοτε γιατι εγραψες στον Γιατρο το παραπανω σχολιο?μηπως πρεπει να κανεις μια επισκεψουλα στο ιατρειο του τρελου?χαλαρα,για κουβεντουλα στην αρχη

     • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Croif σε έκανε αλοιφή ο Γιδοβοσκός. Αν θέλεις να γίνεις χριστιανός και να κληρονομήσεις την βασιλεία των ουρανών (λέμε τώρα) δέξου τον λόγο του Χριστού όπως ο Γιδοβοσκός αλλιώς σε βλέπω να βράζεις στα καζάνια της κόλασης.

  • dionisis says:

   Γιατρέ, εφόσον η Αποκάλυψη αναφέρεται σε γεγονότα που θα γίνονταν σύντομα την εποχή εκείνη…, και εφόσον έχουν εκπληρωθεί.. εκ των υστέρων τότε είναι πολύ εύκολο να διαπιστωθεί το αν εκπληρώθηκε και το παρακάτω:

   16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

   Πότε λοιπόν και με ποιόν τρόπο εκπληρώθηκε;

   • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Καλό μήνα φίλε.
    Το χρονικό πλαίσιο των σημείων της Αποκάλυψης σχετίζεται με την εποχή των επτά εκκλησιών. Όχι μετά από χιλιάδες χρόνια! Δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η Αποκάλυψη. Αν αμφισβητείς αυτό το γεγονός μπορώ να επεκταθώ παρέχοντας περισσότερες αποδείξεις. Ωστόσο βλέπω ότι συμπεριφέρεσαι άσοφα γεγονός που υποδηλώνει ότι είσαι ένας φανατικός οπαδός με τα μυαλά στα κάγκελα.
    ▪️ Είναι μεγάλη χαζομάρα από μέρους σου να διευρύνεις το χρονικό πλαίσιο στο οποίο υπόκεινται όλα τα σημεία της Αποκάλυψης μόνο και μόνο επειδή πιστεύεις ότι κάποιο από αυτά έχει μελλοντική εκπλήρωση.
    ➡️ Αν ήσουν μέλος της εκκλησίας της Φιλαδέλφεια θα είχες διαφορετική άποψη.
    Παράδειγμα: Ο Ιησούς λέει στην Εκκλησία στη Φιλαδέλφεια: «Ιδού, έρχομαι ταχέως, κράτει εκείνο το οποίον έχεις, διά να μη λάβη μηδείς τον στέφανον σου.» (3:11).
    ▪️ Θα μπορούσε αυτή η εκκλησία να καταλάβει ότι ο Ιησούς αναφέρεται σε κάτι τουλάχιστον 2.000 χρόνια στο μέλλον;
    🔻 Συμπέρασμα: Ως οπαδός με τα μυαλά στα κάγκελα βλέπεις αυτό που τρέφει την πίστη σου και όχι αυτό που είναι. Όπως πολλοί άλλοι έτσι κι εσύ παράγεις αλκοολικές φαντασιώσεις με το τσουβάλι.

    • dionisis says:

     Ναι βρε Γιατρέ, κατάλαβα τι θες να πεις.Πιστεύεις ότι «Η Αποκάλυψη σχετίζεται με την εποχή των επτά εκκλησιών», το καταλάβα… Αντί να με χαρακτηρίζεις (συμπεριφέρομαι άσοφα.. είμαι φανατικός οπαδός.. μυαλά στα κάγκελα.. αλκοολικές φαντασιώσεις..) θα μπορούσες πολύ απλά να απαντήσεις… αλλά «όλο κο-κο-κό και αυγό τίποτα».

     • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Καλημέρα φίλε dionisis.
      Στο αρχικό μου σχόλιο έδωσα κάποιες αποδείξεις (Αποκάλυψη 1:1, 22:12, 3:11) για το γεγονός ότι το χρονικό πλαίσιο (των όσων περιγράφει η Αποκάλυψη) ήταν αυτό της γενιάς εκείνων των χριστιανών και όχι μιας άλλης χιλιάδες χρόνια μετά.
      ▪️ Αντί λοιπόν να αντιπαρατεθείς, με ρωτάς αν το σημείο του χαράγματος εκπληρώθηκε; Είσαι σοβαρός; Δηλαδή αν το σημείο δεν εκπληρώθηκε μπορούμε κάλλιστα να διευρύνουμε το χρονικό πλαίσιο τραβώντας το μέχρι τις μέρες μας ή ακόμα παραπέρα; Απ`ότι φαίνεται εσείς με τα μυαλά στα κάγκελα είστε ειδικοί στην εφαρμογή της «θεωρίας – λάστιχο» ώστε να ταιριάζουν οι υπάρχουσες «προφητείες» σε τελείως διαφορετικές καταστάσεις και πρόσωπα.
      ➡️ Είναι προφανής η κοινωνική διάσταση του αποκαλυπτικού αυτού κειμένου. Οι πόλεις αυτές (των επτά εκκλησιών) αποτελούσαν σημαντικά κέντρα εμπορίου και βρίσκονταν γύρω από έναν κυκλικό εμπορικό δρόμο που ξεκινούσε από την Έφεσο. Ενώ ο Ιωάννης πρέσβευε την κοινωνική απομόνωση εν αναμονή της συντέλειας του κόσμου, οι περισσότεροι πιστοί αυτών των εκκλησιών συνέχιζαν τις κοσμικές ασχολίες τους για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
      ▪️ Ο Ιωάννης λοιπόν με το σημείο του «χαράγματος» (και γενικά με την διδασκαλία του) θέλησε να τους συνετίσει προκειμένου να αντισταθούν στις θρησκευτικές, κοινωνικές και οικονομικές επιταγές της εποχής τους.
      ➡️ Στην Αποκάλυψη δε γίνεται λόγος για πιθανούς μελλοντικούς αναγνώστες. Το κοινό της ήταν δεδομένο και σύγχρονο. Η αναμονή της άμεσης έλευσης του Κυρίου δεν άφηνε περιθώριο για χρήση του κειμένου από μελλοντικές γενιές.

     • dionisis says:

      Καλημέρα Γιατρέ, λες ποιό πάνω,

      «Αν ήσουν μέλος της εκκλησίας της Φιλαδέλφειας θα είχες διαφορετική άποψη.
      Παράδειγμα: Ο Ιησούς λέει στην Εκκλησία στη Φιλαδέλφεια: «Ιδού, έρχομαι ταχέως, κράτει εκείνο το οποίον έχεις, διά να μη λάβη μηδείς τον στέφανον σου.» (3:11).»

      Ο συγκεκριμένος λόγος δεν αναφέρεται μόνο προς την Εκκλησία της Φιλαδέλφειας αλλά πρός όλες τις Εκκλησίες. Το «Ιδού» στο 3:11 όπως και το «έρχομαι ταχέως» είναι παράφραση. Το κείμενο λέει «3-11 ἔρχομαι ταχύ· κράτει ὃ ἔχεις, ἵνα μηδεὶς λάβῃ τὸν στέφανόν σου. «. Από ότι φαίνεται δεν έχουμε την ίδια έκδοση της Καινής Διαθήκης… αλλά εσύ έχεις κάποια παραφρασμένη έκδοση…
      Το ότι είναι ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ* το αναφέρει στην αρχή της Αποκάλυψης ο Ευαγγελιστής… τι να μας πεις γατρε.. διάβασε τι γράφει ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος ΚΑΙ Ευαγγελιστής

      1-3 μακάριος ὁ ἀναγινώσκων καὶ οἱ
      ἀκούοντες τοὺς λόγους τῆς προφητείας καὶ
      τηροῦντες τὰ ἐν αὐτῇ γεγραμμένα· ὁ γὰρ
      καιρὸς ἐγγύς.

      *και οι προφητείες δεν έχουν ημερομηνία λήξης μέχρι την εκπλήρωση τους

     • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Καλησπέρα φίλε.
      Αφού δεν σου κάνει η μετάφραση του Βάμβα θα παραθέσω από την μετάφραση του Ιωάννη Κολιτσάρα που είναι και εγκεκριμένη από την Ιερά Σύνοδο.
      ➡️ 3:7 «Και στον επίσκοπον της Εκκλησίας, που είναι εις την Φιλαδέλφειαν, γράψε … 3:11 Ερχομαι γρήγορα· κράτει καλά και σταθερά τον θησαυρόν της αληθείας και της πίστεως, που έχεις, δια να μη πάρη κανείς τον στέφανον της νίκης ΣΟΥ.
      ▪️ Θα μπορούσε αυτή η εκκλησία να καταλάβει ότι ο Ιησούς αναφέρεται σε κάτι τουλάχιστον 2.000 χρόνια στο μέλλον;
      ➡️ Σύμφωνα με το κείμενο ο Ιησούς υποσχέθηκε σε εκείνους ότι έρχεται στην δευτέρα του παρουσία γρήγορα. Όχι μετά από χιλιάδες χρόνια. Δεν θα είχε νόημα για εκείνους μια τέτοια δήλωση.
      ▪️ Ο Ιωάννης δεν αναφέρει ότι απευθύνεται σε μία καθολική Εκκλησία. Αντιθέτως, οι άμεσοι αναγνώστες του, οι χριστιανοί των επτά εκκλησιών, πληροφορούνταν ότι αυτοί ήταν οι αποκλειστικοί παραλήπτες του κειμένου.
      ▪️ Το σημείο του «χαράγματος» αφορούσε τις επτά εκκλησίες (των σημαντικότερων πόλεων του εμπορίου) και η προφητεία έπρεπε να εκπληρωθεί εντός της γενιάς τους. Όχι μετά από χιλιάδες χρόνια.
      ▪️ Η αναμονή της άμεσης έλευσης του Χριστού (βλ. Αποκάλυψη 3:11, 22:20 Ματθαίος 24:34) δεν άφηνε περιθώριο για χρήση του κειμένου από μελλοντικές γενιές.
      ➡️ Δεν γράφτηκε για μελλοντικές γενιές.

     • dionisis says:

      Τι είναι αυτά που λές ρε συ Γιατρέ;;

      ο Ιησούς υποσχέθηκε σε εκείνους ότι έρχεται στην δευτέρα του παρουσία γρήγορα. Όχι μετά από χιλιάδες χρόνια.

      Άρα για σενα έχει ολοκληρωθεί η Δευτέρα Παρουσία;;;;

     • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Φίλε dionisis καλησπέρα. Θα σου απαντήσω παρακάτω σε κάδρο 16:9 διότι εδώ έχουν στενέψει τα περιθώρια.

 2. dionisis says:

  Χάραγμα με εγγραφή στο DNA.. ενα από τα καλύτερα βίντεο κατά την γνώμη μου και ίσω η επικρατέστερη εκδοχή κατα τη γνώμη μου.. Δείτε το..

  dropbox.com/h?preview=xaragma%5B1%5D.mp4

 3. Α ΡΕ ΖΗΝΩΝ! says:

  Και γιατί αντί να βάζεις εμφυτεύματα μόνιμα, να μην κάνεις απλά, μια φορά μες την δεκαετία πες για παράδειγμα, μια ανανέωση βλαστοκυττάρων, η οποία θα επεκτείνει τις δυνατότητες του οργανισμού;
  Κατανοώ το σκεπτικό της αυτοίασης αλλά »η πρόσθεση ξενιστών» ξένα στοιχεία στον οργανισμό του καθενός, αποδεδειγμένα αλλάζει την προσωπικότητα, μοναδικότητα, σε ευρύ ψυχοσωματικό επίπεδο. Δεν είσαι ο ίδιος μετά απ αυτό.
  Μια απλή λειτουργία των μυών, μαζί με άλλες λειτουργίες διαμορφώνουν έναν άνθρωπο ακόμα και στο πως σκέφτεται. Πολύπλοκο να το αναλύσω αλλά συμβαίνει. Φαντάσου τώρα να λαμβάνεις διαρκώς »ξενιστές»
  Τα ψυχοσωματικά προβλήματα που θα προκύψουν είναι άπειρα!
  Είναι σαν ν’αλλάζεις προσωπικότητα σε βάθος χρόνου.
  Και ενώ η συνείδηση θα υφίσταται και θα το αντιλαμβάνεται αυτό που συμβαίνει…
  Μιλάμε για παράνοια!
  Θα εξαρτάσαι από ψυχοτρόπες ουσίες ανακούφισης από τα συμπτώματα, χορήγηση ειδικών ψυχοφαρμάκων.
  Κάποιοι ενδεχομένως κοιτάξουν να κερδοσκοπήσουν κιώλας, πουλώντας ξενιστές που κάνουν το προαναφερόμενο.
  Οφείλουμε, την γνώση, να την χρησιμοποιούμε σωστά και όχι έτσι ανώριμα, βλάκες, δυτικοί και ανατολικοί, βάρβαροι, ανάθεμα την ώρα που σας δώσαμε τις επιστήμες μας, ποτέ δεν ήσασταν έτοιμοι γι αυτές!
  Έπρεπε να σας αφήναμε εκεί, ως πηθίκους που ζούσαν σε σπηλιές.
  Τώρα κατάλαβα γιατί τιμωρήθηκε ο Προμηθέας »αν ο μύθος» αναφέρεται στον αρχαίο εξελιγμένο πολιτισμό, πραγματικών προσώπων και όχι σε θεοποιημένες οντότητες.

 4. Α ΡΕ ΖΗΝΩΝ! says:

  Και σα δε φτάνει όλο αυτό, έχουμε και τους αιμοβόρους απογόνους, των αρχαίων μεταλλαγμένων ηλιθίων με μέλη του σώματος εντελώς διαφορετικά από τα ανθρώπινα, που θέλουν να ξαναεπαναλάβουν την Τιτανομαχία, αφού αλέσουν τους ιθαγενείς πιθήκους σε κρεατομηχανή για να κινηθούν τα γρανάζια του συστήματός τους…
  Ρε, ξέρετε τι λέω;
  Δε πα να καταστραφείτε όλοι σας λέω εγώ. Ούτως η άλλως, ο αρχαίος εχθρός, εμάς, θα μας κλάσει τα μέζεα, οπότε, εμείς θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε και το πολύ πολύ, αυτοί που θα υπάρχουμε τότε, οι απόγονοί μας, να μην ξαναπειραματιστούν με πιθήκους γιατί τελικά αποδείχτηκε πολύ επιζήμιο, για το ίδιο το οικοσύστημα.

 5. croif101 says:

  ΓΙΑΤΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΥΛΕΣ ΣΤΓΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ?ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ!!!
  ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΘΕΙΑ ΧΑΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
  ΟΛΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ!!!ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΡΕ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ Η ΟΧΙ.

 6. croif101 says:

  Ιερεμίας. 32,17 Εις τα πέρατα της γης θα φθάσει η κραυγή της δικαίας αποφάσεώς του, διότι ο Κύριος καταδικάζει τα έθνη, στήνει κρίση και παίρνει καταδικαστική απόφαση αυτός εναντίον κάθε ανθρώπου. Οι ασεβείς παρεδόθησαν και θα παραδοθούν εις την μάχαιραν του ολέθρου, λέγει ο Κύριος.
  Ιερεμίας. 32,19 Θα θανατωθούν οι άνθρωποι από τον Κύριον κατά την ημέραν της δικαίας αποφάσεώς και τιμωρίας εκ μέρους του Κυρίου.
  Από το ένα άκρον της γης έως το άλλο άκρον τα πτώματά των δεν θα ταφούν. θα μείνουν, ως κόπρος εις λίπανσή της γης.
  Συγκρίνετε τα παραπάνω λόγια του «θεόπνευστου» Ιερεμία, που μεταφέρει τις οδηγίες του Γιαχβέ, με τα παρακάτω του Ιησού Χριστού :
  Κατα Ματθαίον. 5,43 Ἠκούσατε ὅτι ἐῤῥέθη (σ.σ στην παλιά διαθήκη απο το Γιαχβέ), ἀγαπήσεις τὸν πλησίον σου καὶ μισήσεις τὸν ἐχθρόν σου.
  Κατα Ματθαίον. 5,44 Ἐγὼ δὲ λέγω ὑμῖν, ἀγαπᾶτε τοὺς ἐχθροὺς ὑμῶν, εὐλογεῖτε τοὺς καταρωμένους ὑμᾶς, καλῶς ποιεῖτε τοῖς μισοῦσιν ὑμᾶς καὶ προσεύχεσθε ὑπὲρ τῶν ἐπηρεαζόντων ὑμᾶς καὶ διωκόντων ὑμᾶς.
  Επίσης για το θέμα της κρίσης είπε πολλάκις ότι :
  Κατα Ιωάννην κεφ 8:15 Εσείς κρίνετε κατά τη σάρκα, εγώ δε, δεν κρίνω κανένα.
  Κατα Ιώαννην κφ 12:47 Και αν κάποιος ακούσει τα λόγια μου και δεν τα φυλάξει, εγώ δεν τον κρίνω. Επειδή δεν ήρθα για να κρίνω τον κόσμο, αλλά για να σώσω τον κόσμο.
  Καταλαβαίνουμε πώς, όταν τον 4ο μ.Χ αιώνα, οι εγκάθετοι ιερείς της μαύρης μασονίας, θέλησαν να ενώσουν την νοοτροπία του Γιαχβέ και του Χριστού σε μία πίστη-θρησκεία που την ονόμασαν Ορθοδοξία ή αλλιώς Εβραιοχριστιανισμό, έπρεπε να παρουσιάσουν και ένα Χριστό κατ εικόνα του τιμωρού Γιαχβέ. Γιαυτό μέσα στην Καινή διαθήκη που οι ίδιοι ετοίμασαν, έβαλαν στο στόμα του Χριστόυ λόγια που ποτέ δεν είπε ο ίδιος, αφού είναι κάθετα αντίθετα από την διδασκαλία Του που βασιζόταν και βασίζεται στην αγάπη την ελευθερία και την ελληνοκεντρική αναζήτηση της αλήθειας.
  Ένα τέτοιο εμβόλιμο χωρίο συναντάμε στο κατά Λουκάν Ευαγγέλιο κεφ 19 :27.
  Σε αυτό φαίνεται ο Χριστός μέσω της παραβολής που δίνει, να μιλά για σφαγή όσων δεν τον επιλέγουν.
  «Όμως, τους εχθρούς μου αυτούς που δε θέλησαν να βασιλέψω πάνω τους, οδηγήστε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου»
  Τέτοιου είδους λόγια, προστέθηκαν από τους εργολάβους της μαύρης μασονίας, που δεν είχαν καμία σχέση με το Χριστό, με σκοπό να πείσουν τον κόσμο ότι ο Χριστός είναι ο Γιαχβέ. Έκαναν καλή δουλειά, όχι όμως τέλεια!!!
  Καταλαβες γιατρε γιατι ψευδεασαι,και υβριζεις σκαιοτατα τον Θεον Λογον Ιησουν Χριστον,και υμνεις τον Γιαχβε?.Γιατι απλουστατα γιατρε και απλως δεν τολμας να πεις οτι εισαι Ιεχωβας,λατρης του Γιαχβε.
  Και ναν θες ειλκρινα να μου αποδειξεις οτι οντως δεν πιστευεις οτι Ιησους Χριστος ειναι Θεος Αληθινος Τριαδικος Θεος.
  Να μου το αποδειξεις με πραξεις και οχι με λογια.
  Εδω ειμαι και περιμενω.Αλλοιως τα κουβαδακια σου,τα παραμυθακια σου,για τον Γιαχβε,και σε αλλη παραλια.
  Εδω οι περισσοτεροι οπως καταλαβαινεις,ειμαστε Χριστιναοι,αφου εχουμε βαφτιστει στο Ονομα Του το Αγιο,Και οπως εχει πει και ο αγιος Παισιος,και ειλικρινεςισ πατριωτες,αφου ποναμε που καταντησαν την πατριδα μας ενα σκισμενο πουκαμισο!!!
  Αλλα εννοια σου γιαττρε πισω εχει η αχλαδα την ουρα.
  Ιησους Χριστος Ω Ροη!!!
  Ιησους Χριστος,Θεου,Υιος,Σωτηρ,Σταυρος.

  • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Υπάρχουν δύο Διαθήκες μεταξύ ενός Θεού και ανθρώπων. Στην Νέα θεία οικονομία (Καινή Διαθήκη) ο χριστός συνδιαλέγεται εκ νέου με τους ανθρώπους με ότι αυτό συνεπάγεται.

   Τα Ιερά κείμενα (Γραφή) των πρώτων χριστιανών ήταν η Παλαιά Διαθήκη. Αυτήν χρησιμοποίησε ο Χριστός (Ιωάννης 7:38, Ησαΐας 12:3) και αυτή χρησιμοποίησαν οι Απόστολοι για διδασκαλία. Ο Απόστολος Παύλος είπε σχετικά. «Όλη η ΓΡΑΦΗ είναι θεόπνευστος και ωφέλιμος προς διδασκαλίαν, προς έλεγχον, προς επανόρθωσιν, προς εκπαίδευσιν την μετά της δικαιοσύνης» (Β Τιμ 3:16) Αυτή η «Γραφή» που λέει εδώ ο Απ Παύλος δεν είναι άλλη από την Παλαιά Διαθήκη.

   Και ενώ ο ίδιος ο Χριστός μιλούσε μέσα από τις Εβραϊκές Γραφές εσύ αποστρέφεσαι τον λόγο του και τα Ιερά κείμενα τα οποία κατέστησε ο ίδιος Ιερά και οι Απόστολοι.

   Ολόκληρη η Καινή Διαθήκη, οι Απόστολοι και οι Άγιοι μαρτυρούν ότι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης (Γιαχβέ) είναι ο Ιησούς του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ σώζει.

   Παράδειγμα: Ιάκωβος 5:11. Εδώ ο Απόστολος Ιάκωβος προτρέπει τους χριστιανούς να δουν το χαρούμενο και ευτυχισμένο τέλος που έδωσε ο Κύριος (Γιαχβέ) στον Ιώβ. «Διότι ο Κύριος είναι πολυεύσπλαγχνος και γεμάτος συμπάθεια και στοργή. »

   Γιατί ο Ιάκωβος αποκάλεσε τον Γιαχβέ πολυεύσπλαγχνο και στοργικό; Δεν είχε διαβάσει την Π Δ;

   Πολύ απλά για τον Ιάκωβο ο Γιαχβέ δεν ήταν ο διάβολος αλλά ο Θεός. Και μάλιστα διακρίνεται ξεκάθαρα η ταύτιση του Γιαχβέ με τον Χριστό αποκαλώντας τον ΘΕΟ αληθινό.

   Ακολούθησε λοιπόν κι εσύ Croif το παράδειγμα του Απ Ιάκωβου και αποκάλεσε τον Γιαχβέ – Ιησού πολυεύσπλαγχνο και στοργικό.

  • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Αποκαλείς την ορθοδοξία εβραιοχριστιανισμό και παρόλα αυτά έχεις το θράσος και επικαλείσαι τον άγιο Παΐσιο; 🙄🔫

   Άστον αυτόν, ήταν εβραιοχριστιανός!

   Παραθέτω από τον Άγιο Παΐσιο ⤵️
   «Στην Παλαιά Διαθήκη εκείνη την γλώσσα, εκείνον τον νόμο καταλάβαιναν. Ο ίδιος Θεός ήταν και τότε, αλλά εκείνος ο νόμος ήταν για εκείνους τους ανθρώπους που δεν καταλάβαιναν αλλιώς. Μη σας φαίνεται εκείνος ο νόμος σκληρός και το Ευαγγέλιο διαφορετικό. Ήταν ο νόμος που θα ωφελούσε εκείνη την εποχή. Δεν ήταν ο νόμος εκείνος βάρβαρος, αλλά η γενιά εκείνη ήταν βάρβαρη. Οι σημερινοί άνθρωποι μπορεί να κάνουν μεγαλύτερες βαρβαρότητες, αλλά τουλάχιστον μπορούν να καταλάβουν. Τώρα ένα κανδήλι κουνιέται και πόσοι άνθρωποι συγκλονίζονται! Ενώ, βλέπεις, τότε πόσα έκανε ο Θεός! Έδωσε δέκα μάστιγες στον Φαραώ, για να βγάλη τους Ισραηλίτες από την Αίγυπτο. Κάνει ξηρά την Ερυθρά θάλασσα, για να περάσουν. Τους δίνει νεφέλη την ημέρα, για να μην τους καίη ο ήλιος, στήλη φωτεινή την νύχτα, για να τους οδηγή. Και μετά από τόσα γεγονότα έφθασαν στο σημείο να ζητήσουν για Θεό ένα χρυσό μοσχάρι.» (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄)

   📢 Βρές κάποιον άλλον Άγιο που να μην είναι εβραιοχριστιανός.
   LOL

   • croif101 says:

    Θα στο επαναλαβω και παλι γιατρε πονηρε.Εμενα δεν μπορεις να μου ξεφυγεις μεσα απ τις γραφες!!!
    Θα σε ρωτησω κατι απλο.Ο διαβολος ειναι υπαρκτος?εχει οντοτητα?
    Αντε να σε δω γιατρουλη!!!αφου θες απαντηση για τον Γιαχβε.

    • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Croif ο Άγιος Παΐσιος σε έκανε αλοιφή μέσα από τον τάφο.

     Replay «Ο ίδιος Θεός ήταν και τότε… Μη σας φαίνεται εκείνος ο νόμος σκληρός και το Ευαγγέλιο διαφορετικό.» 🤣

     Παΐσιος 📢 «Ο ίδιος Θεός ήταν και τότε…» Ακούς croif ❓
     Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!
     Θα πέσεις αγόρι μου σαν τα τείχη της Ιεριχούς.

     Γιδοβοσκέ έφαγε πολύ ξύλο ο φίλος σου ο croif από τον Άγιο Παΐσιο.
     Τον λυπάμαι φίλε μου τον λυπάμαι!

     • croif101 says:

      ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ!!!
      ΓΙΑΤΡΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΤΙ,ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.
      ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ,Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ Η ΟΧΙ?

    • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

     Γιατρε εφαγε τοσο ξυλο αλλα επιμενει στις αιρετικες του αποψεις.με κλιμακα απο το ενα εως το δεκα,ποσο εγωιστης κ ξεροκεφαλος πρεπει να ειναι καποιος ωστε να επιμενει στα δικα του μετα απο ολα αυτα?τρια χρονια γραφω εδω.κ Καινη Διαθηκη να μην εχει καποιος,μετα απο ολα αυτα που εχουν γραφτει εδω μεσα θα ειχε μια καλη κατηχηση.εχεις γραψει εσυ παμπολλα Ορθοδοξα πραματα.πραγματικα Ορθοδοξα.εχει γραψει ο Ασχετος απο τα καλυτερα σχολια.ο Dedalos,ο Ρωμηοσυνη κ ποσοι αλλοι.πραγματικα εχουν γραφτει Ορθοδοξοτατα πραματα.ο Γιοχαν τα εχει διαβασει ολα.παρ’ολα αυτα δεν μπηκε ποτε στον κοπο να τα μελετησει.δεν μπηκε ποτε στον κοπο,ξερεις γιατι?ειναι αυτο το σκουληκακι την υπερηφανειας που στριφογυρναει στο στομαχι κ δεν τον αφηνει.να ταπεινωθω κ να πω οτι εκανα λαθος?εγω?οχι βεβαια,οι αλλοι εχουν λαθος.οι αγιοι εχουν λαθος,εγω εχω δικιο.ρε Γιοχαν μπας κ κανεις κ θαυματα?οι αγιοι ειναι σκευη Του Αγιου Πνευματος.η καλυτερη Θεολογια ειναι η εμπειρικη,των αγιων.παρ’ολα αυτα κανουν λαθος,δεν ξερουν οτι ο Γιαχβε ειναι ο διαβολος.ο αγιος Παισιος μιλουσε με Τον Χριστο,με την Παναγια.δεν ηξερε ομως για τον κακο Γιαχβε,λατρευε του ψαλμους του Δαυιδ που μιλουσαν για τον διαολο.δοξολογουσε τον διαολο.παρ’ολα αυτα ειναι αγιος.το παραδεχεται κ ο Γιοχαν.ποσο εγωιστης κ ξεροκεφαλος κ ισχυρογνωμον πρεπει να ειναι καποιος για να τα λεει αυτα?Γιοχαν την ημερα της Πεντηκοστης οι αποστολοι δεχτηκαν Το Αγιο Πνευμα.μονος σου εγραψες παραπανω οτι τοτε καταλαβαν ποιος ειναι πραγματικα ο Χριστος.μηπως εκαναν κ καποια λαθακια ως προς τα θεολογικα?τι λες,υπαρχει περιπτωση?για θεολογικα-σωτηριολογικα θεματα.εαν ο Γιαχβε ειναι ο Ασαρκος Λογος η ο διαολος ειναι κορυφαιο σωτηριολογικο θεμα.ο αγιος Παισιος εκανε λαθη πολλα(συμφωνα με σενα πιστευε κ στον διαολο).οι αποστολοι?για να δουμε.στις Πραξεις,στο κεφαλαιο Δ’ βλεπουμε τον Πετρο κ τον Ιωαννη να προσευχονται στον Γιαχβε(στιχος 24) μαζι με τους αλλους χριστιανους.κ εδω ειναι το περιεργο.αφου προσευχηθηκαν στον διαβολο ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.δεν το λεω εγω,η Γραφη το λεει.ηταν μπερδεμενοι οι φουκαραδες οι αποστολοι(κ μαλιστα οι κορυφαιοι,ο Πετρος κ ο Ιωαννης).μετα την επιφοιτηση δεν μπορεσαν να καταλαβουν οτι λατρευουν κ τον διαβολο.μηπως τελικα αυτα που εγραψαν στην Γραφη ειναι οι αιρετικες τους αποψεις?τι λες Γιοχαν?αυτοι ηταν αιρετικοι,λατρευαν κ τον διαβολο.μηπως δεν ανοιχτηκαν τα ματια τους κ τελικα αυτα που εγραψαν κ πιστευουμε ειναι μπαρουφες?εχεις το θαρρος να απαντησεις η εισαι σαν τον Γιατρο?

 7. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Φίλε dionisis δεν λέω τίποτα δικό μου. Οι πρώτοι χριστιανοί πίστευαν ότι η δευτέρα παρουσία θα λάμβανε χώρα στην γενιά τους. Γεγονός ✔️ Όχι μετά από χιλιάδες χρόνια! Δεν υπήρχε μέλλον για αυτούς χιλιάδων χρόνων.

  Αποδείξεις: (Ρωμαίους 13: 11-14, 1 Κορινθίους 7: 25-3, 15: 51-52, 7:29, 1 Θεσσαλονικείς 5:23, Εβραίους 10: 36-37, Ιάκωβος 5: 7-8, 5:9, Πράξεις 2: 15-2)

  Παραθέτω τα λόγια του σημαντικότερου μελετητή στο πεδίο της ιστορικότητας του Χριστού. «Το βασικό μήνυμα του Ιησού ήταν ότι το τέλος της ιστορίας ήταν κοντά, ότι ο Θεός σύντομα θα παρέμβει για να ανατρέψει το κακό και να εδραιώσει την εξουσία του στη γη και ότι ο Ιησούς και οι μαθητές του όλοι πίστευαν ότι αυτά τα γεγονότα στο τέλος του χρόνου θα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια των ζωών τους.» (Bart Denton Ehrman)

  ▪️ Η πίστη αυτή των πρώτων χριστιανών δεν ήταν αυθαίρετη ούτε μια απλή προσμονή, αλλά εδραιώθηκε πάνω στην διδασκαλία του Χριστού (σύμφωνα με τις αλκοολικές φαντασιώσεις των ανώνυμων συγγραφέων των ευαγγελίων).

  Απόδειξη: «Αληθώς σας λέγω, δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι πάντα ταύτα (και η δευτέρα παρουσία). Ματθαίος 24:34

  Στην Αποκάλυψη λοιπόν ο Ιωάννης δεν έχει διαφορετική πίστη από αυτή των υπόλοιπων χριστιανών. Αρχίζει και τελειώνει με δηλώσεις που δείχνουν ότι τα γεγονότα που συζητήθηκαν θα γίνουν γρήγορα και ότι ο χρόνος ήταν κοντά. Όχι μετά από χιλιάδες χρόνια! (Αποκάλυψη 1: 1 Αποκάλυψη 22:12)

  Επιπλέον (σύμφωνα με το κείμενο) ο ίδιος ο Χριστός υπόσχεται σε εκείνους τους χριστιανούς ότι έρχεται γρήγορα 3:11, 22:20. Αν ήταν να έρθει μετά από χιλιάδες χρόνια η υπόσχεση του αυτή δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα για εκείνους.

  Επίσης πρόσεξε κάτι άλλο. Στην εκκλησία εν Θυατείροις ο Χριστός λέει: «πλην εκείνο, το οποίον έχετε, κρατήσατε ΕΩΣΟΥ ΕΛΘΩ.» Ουδέν σχόλιο!

  Άλλο ένα σημείο που αξίζει προσοχής.
  «Και λέγει προς εμέ· ΜΗ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ τους λόγους της προφητείας του βιβλίου τούτου· διότι ο καιρός είναι εγγύς.» Αποκάλυψη 22:10

  ▪️ Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στον Ιωάννη λέγεται να μην σφραγίσει τα λόγια αυτής της προφητείας επειδή ο καιρός είναι κοντά. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον προφήτη Δανιήλ στον οποίο ο Θεός είχε πει να σφραγίσει τα λόγια των προφητειών που του δόθηκαν επειδή θεωρούνται ότι εκπληρώνονται στο μακρινό μέλλον.

  Δανιήλ 8:26: «Και η ρηθείσα όρασις περί των ημερονυκτίων είναι αληθής· συ λοιπόν σφράγισον την όρασιν, διότι είναι διά ημέρας πολλάς.»

  ➡️ Για ποιο λόγο ο Ιωάννης ή ο Χριστός αν θες χρησιμοποίησε την λέξη «σφράγισμα» για την προφητεία της Αποκάλυψης;

  Η δήλωση «Μη σφραγίσης τους λόγους της προφητείας του βιβλίου τούτου» μας παραπέμπει στον Δανιήλ. Με αυτόν τον τρόπο ο συγγραφέας ήθελε να υποδείξει ότι η προφητεία του βιβλίου της Αποκάλυψης θα εκπληρώνονταν ευθείς αμέσως και όχι μετά από χιλιάδες χρόνια.

 8. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

  Δεν ειναι το θεμα οτι δεν χρειαζεται να μου δωσεις απαντηση.δεν μπορεις να δωσεις απαντηση.οπως γινεται κ σε ολες τις ερωτησεις που σου κανω κ σε ολα τα επιχειρηματα που σου δινει ο Γιατρος(αν κ μη ορθοδοξος τα γνωριζει τα δογματολογικα πολυ καλα.απο μενα πολυ καλυτερα).πεταξες την παπαρια σου οτι ο Ιησους Χριστος ειναι τρισυποστατος κ τωρα προσπαθεις να τα μπαλωσεις με τριανταμιες.ασε μας ρε φιλε.δεν εχεις ιχνος ταπεινωσης να πεις οτι εκανες μαλακια.δεν θα σε μαλωσει κανενας.ολες οι χριστιανικες αιρεσεις βασιζονται στον εγωισμο.ΟΛΕΣ.η αιρεση στην ουσια ειναι δημιουργημα του διαβολου.ο διαβολος ειναι ο κατεξοχην εγωιστης κ αλαζονας.γι’αυτο ΟΛΟΙ οι αιρετικοι ειναι εγωιστες κ δεν εχουν ιχνος ταπεινωσης.εχουν μια φαινομενικη ψευτοταπεινωση.δεν βλεπεις απο την υπερηφανια σου αυτα που γραφεις κ δεν βλεπεις οτι φασκεις κ αντιφασκεις συνεχως.μονος σου εγραψες παραπανω οτι ο Ιησους ειναι ο Υιος ενσαρκωμενος.δηλαδη ενσαρκωθηκε το ενα Προσωπο της Τριαδος.ο Ιησους δηλαδη ειναι το ενα Προσωπο της Τριαδος,οχι κ τα Τρια.δεν κολλαει οποτε το »τρισυποστατος Ιησους Χριστος».η Θεοτητα ειναι τρισυποστατη.μια Θεοτητα με Τρια Προσωπα,οχι τρεις Θεοι.τα τρια Προσωπα ξεχωριζουν μεταξυ τους,δεν συγχεονται το ενα με το αλλο.δεν γνωριζω γιατι ενωνω τα τρια μου δαχτυλα στον σταυρο.μπορεις να μου πεις τι σημαινει?εχει σχεση με αυτο που συζηταμε?εχει σχεση με την εννοια »τρισυποστατος Ιησους Χριστος»?πες μου να μαθω.πες μου τι ειναι ακριβως ο Ιησους Χριστος μιας κ δεν ξερω.κ γραψε ξεκαθαρα εαν ενσαρκωθηκαν κ τα τρια Προσωπα.μη φοβασαι να δωσεις ξακαθαρες απαντησεις,μη φερεσαι οπως οι αιρετικοι.η Αποκαλυψη αλλοιωθηκε?γιατι δεν απαντας σε αυτο?με ρωτας εαν αγαπαω Τον Χριστο.οχι Γιοχαν,δεν Τον αγαπαω πραγματικα.εαν Τον αγαπουσα πραγματικα δεν θα ημουνα αυτος που ειμαι.εχω την δυνατοτητα ομως να Τον αγαπησω πραγματικα.ξερεις γιατι?διοτι η πραγματικη αγαπη για Τον Χριστο ειναι καρπος Του Αγιου Πνευματος κ Το Αγιο Πνευμα ο Χριστος το εστειλε στην Εκκλησια Του.για να αγαπησει κανεις Τον Χριστο πρεπει να Τον γνωρισει πρωτα.η γνωση Του Χριστου γινεται μεσα στην Εκκλησια,οχι σε αιρετικες σεκτες.μας το λεει η Γραφη,η Εκκλησια ειναι Ο ΣΤΥΛΟΣ Κ ΤΟ ΕΔΡΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.στην Εκκλησια υπαρχει η Θεολογικη αληθεια,στην Εκκλησια ερχεται η γνωση για Τον Χριστο.εσυ εισαι εκτος Εκκλησιας γι’αυτο γραφεις αυτες τις μπουρδολογιες.πως να σου ανοιχτουν τα ματια της ψυχης εαν δεν ταπεινωθεις,δεν εξομολογηθεις,δεν κοινωνησεις το Σωμα Του κ το Αιμα Του(οπως ο ιδιος μας λεει)?επειδη διαβαζεις την Καινη Διαθηκη?ε και?χιλιαδες αιρετικες σεκτες διαβαζουν την Καινη Διαθηκη.κ οι Μορμονοι την Καινη Διαθηκη εχουν.γνωριζουν Τον Χριστο?

 9. croif101 says:

  ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ,ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
  ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ,ΜΗ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ,ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ!!!ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.
  ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΑΚΤΥΛΑ,ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΝ.
  ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ,ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΓΙΟΣ Ο ΠΑΤΗΡ,ΑΓΙΟΣ Ο ,ΥΙΟΣ,ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ,ΚΑΙ,ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΦΙΧΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ,ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ,ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ(ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΡ,ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ).
  ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ,ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΝ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ,Ο ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ(Ο ΠΛΗΡΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ),Ο ΠΑΤΗΡ,Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ,ΚΑΤΟΠΙΝ,ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΤΟΥ ΑΦΑΛΟΥ ΜΑΣ,Ο ΑΦΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΗΝ(ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ).(ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΝΤΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΕΙΣ ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ(ΕΝΩΜΕΝΑ)ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΧΑΛΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΣΦΙΧΤΑ, ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΛΔ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΣΑΡΚΩΘΗ Ο ΥΙΟΣ,ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ,ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΤΟΥ ΑΦΑΛΟΥ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΛΔ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΕΚΑΤΕΒΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ!!!
  ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ,Η ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ,ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ,ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ,ΕΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΟΣ,ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΗΣΟΥ,ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΘΕΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
  ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΟΥ ΣΤΕΡΝΟΥ ΜΑΣ(ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ?ΕΚΕΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!)ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΕΝΩΜΕΝΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΛΔ ΣΤΟ ΣΤΕΡΝΟ,ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ,ΑΦΟΥ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΝΙΗ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
  ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΙ ΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ!!!
  ΔΕΝ ΑΝΕΣΤΗΘΗ Ο ΘΕΟΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΕΣΤΗΣΕ,ΔΛΔ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ.
  ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΟΝΟΜΑΖΩ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ!!!ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΛΦΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ,ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΚΩΘΕΙ!!!Ο ΩΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,Η ΥΠΑΡΞΗ!!!ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΚΑΙ ΩΣ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ,ΔΛΔ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΜΝΗΜΗ!!!(ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ?(ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ ΜΝΗΜΗ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΗΜΩΝ)!!!
  ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!!!!
  Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ,ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΛΗΣΗ,ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ.
  ΑΣΤΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΛΑΝΟ,ΚΑΙ ΨΕΥΤΗ!!!ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?
  ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ,ΚΑΙ ΤΡΕΙΣΥΠΟΣΤΑΣΤΟΝ?
  Η ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΝ,ΘΕΟΝ ?
  ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΑΝΗ,ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΟΣ.
  ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΙ,ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ!!! ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ,ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.
  ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ,ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ,ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΙΑ,ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
  ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
  ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙ ΓΗΣ.
  ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ,ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΙΑ ΠΟΙΟΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ.
  ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ,ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ,ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΩ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΔΩΡΙΑ ΣΤΟ ΟΛΟΝ!!!
  Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ,ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΗΝ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΗΜΩΝ.
  ΑΜΗΝ

  • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Υποστηρίζεις Croif ότι ο Θεός της παλαιάς διαθήκης είναι το κοπρόσκυλο ο διάβολος. Αυτή είναι μια αντιγραφική και αντιχριστιανική άποψη. Όλοι και όλα είναι εναντίον σου! Πάρτα με την σειρά.

   1️⃣ Αγία Γραφή ✔️
   2️⃣ Ιησούς Χριστός ✔️
   3️⃣ Άγιο Πνεύμα ✔️
   4️⃣ Απόστολοι ✔️
   5️⃣ Άγιοι ✔️
   6️⃣ Ορθόδοξη εκκλησία ✔️
   7️⃣ ένας γιατρός 👨🏽‍⚕️
   8️⃣ και ένας Γιδοβοσκός.

   Παΐσιος 📢 «Ο ίδιος Θεός ήταν και τότε…» Γιαχβέ = Ιησούς.
   Σε παλαιότερο σχόλιο σου Croif επικαλέστηκες του Αγίους για να πεις την χαζομάρα σου. Τώρα δεν σου κάνουν οι Άγιοι;

  • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Παραθέτω από δικό σου σχόλιο croif.

   «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» (croif101 9 Μαρτίου 2016 @ 22:09)

   Ερώτηση: Συμφωνείς με τα παραπάνω;

  • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

   Παλι δεν απαντησες σε τιποτα.εγω θα ρωταω μεχρι να απαντησεις(δεν προκειται να απαντησεις αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).πριν ρωτησω ομως θελω να πω κατι.εγραψες οτι αν δεν παω στην Εκκλησια…κτλ κτλ.εσυ πας στην Εκκλησια?ποια Εκκλησια?του μαυρου ιερατειου των γιαχβεδιστων?τι κανεις δηλαδη στην Εκκλησια?ακους να υμνει το μαυρο ιερατειο Τον Γιαχβε?τον διαβολο?εωσφοριστης εισαι?ποσο αντιφατικος ρε φιλε.τρικυμια εν κρανιω.ξερεις,οι Λειτουργιες ειναι δημιουργημα του μαυρου ιερατειου των γιαχβεδιστων.ξερεις,αυτων που μας εκαναν εβραιοχριστιανους,αιρετικους,να πιστευουμε στον γιαχβε-διαβολο.τι κανεις εσυ εκει?σπιτι σου δεν ειναι ο Χριστος?πρεπει να πας μεσα στη βρωμια του Γιαχβε?ειναι μεσα στη βρωμια του διαβολου Το Αγιο Πνευμα?ο Χριστος ειπε οτι Το Αγιο Πνευμα το εστειλε στην Εκκλησια Του.η Εκκλησια Του Χριστου ειναι εβραιοχριστιανικη?αιρετικη?πιστευει στον διαβολο?γινεται η Εκκλησια Του Χριστου να πιστευει αιρετικα πραματα?κ πως γινεται απο τη μια να γραφει η Γραφη οτι η Εκκλησια ειναι Ο ΣΤΥΛΟΣ Κ ΤΟ ΕΔΡΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ κ απο την αλλη αυτη η Εκκλησια να ειναι αιρετικη κ μαλιστα να μπερδευει τον διαβολο με Τον Χριστο?οχι οτι θα παρεις θεση,ετσι ρωταω.περναω στην επομενη ερωτηση που ειναι κ το βασικο θεμα μας.ενσαρκωθηκε κ ο Πατηρ?κ Το Αγιο Πνευμα?αλλη ερωτηση.η Αποκαλυψη αλλοιωθηκε?αλλη ερωτηση.οι αποστολοι μετα την επιφοιτηση πως δεν ξεχωριζαν οτι ο Γιαχβε ειναι ο διαβολος κ οχι ο Ασαρκος Λογος?αναφερομαι στις Πραξεις που εγραψα παραπανω.οι αγιοι,οι οποιοι εγιναν σκευη Του Αγιου Πνευματος,πως δεν καταλαβαιναν οτι ο Γιαχβε ειναι ο διαολος?πως εκαναν λαθος?σωτηριολογικου θεματος λαθος?κ ο ακαρδος Θεος τους αφηνε να πιστευουν λαθος κ να δοξολογουν τον διαβολο?αυτοι κολαστηκαν τελικα η ειναι αγιοι?ρωτας αμα ομολογω Τον Ιησου Χριστο ως τον μονο αληθινο κ τρισυποστατο Θεο.ΟΧΙ.κ κανεις Ορθοδοξος χριστιανος δεν Τον ομολογει ετσι.ουτε κανεις αγιος.ουτε κανεις λογικος χριστιανος.μονο εσυ το κανεις αυτο.εχεις την αποκλειστικοτητα.κλεινω απο ΟΟΔΕ »Τα δύο άλλα δάχτυλα που τα κρατάμε κλειστά στην παλάμη μας, συμβολίζουν τις δύο φύσεις τού Κυρίου μας Ιησού Χριστού, που είναι Θεάνθρωπος. Τέλειος Θεός και Τέλειος Άνθρωπος σε ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ».βλεπεις Γιοχαν πως πιστευουν οι Ορθοδοξοι?ΤΕΛΕΙΟΣ ΘΕΟΣ Κ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ,οχι τρισυποστατος που λες εσυ.απο ΟΟΔΕ » Στην Καινή Διαθήκη, στο κατά Ιωάννην 14,16-17 ο Ιησούς μιλά στον Πατέρα περί της αποστολής του Παρακλήτου, δηλαδή του Αγίου Πνεύματος. Αυτό δείχνει ότι ο Ιησούς δεν θεωρούσε τον εαυτό Του Πατέρα ή Άγιο Πνεύμα»

   • croif101 says:

    ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ Η ΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑ ΤΑ ΟΣΙΑ,ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΙΣ ΑΓΙΟΙΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ.ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΚΡΥΑ ΠΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ,ΟΜΩΣ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΟΣΦΩΡΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΙΑΧΒΕ!!!ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ,ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ?ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΟΡΙΣΕ ΚΡΙΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ,ΠΟΙΟΝ ΔΟΞΑΖΕΙΣ,ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ,ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ,Η ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ?
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΡΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.
    ΑΚΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,ΟΤΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΤΙ ΛΕΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ.ΑΡΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ,ΚΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟ ΘΕΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΩ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΩ.
    ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΓΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΝΑΣ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΝΑΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΟΥ,ΟΥ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ.
    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΗ Η ΠΙΣΤΗ ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΦΙΛΕ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥ ΤΟ.
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ?ΟΧΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ,ΟΧΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ?ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?
    ΨΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΤΑΝ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΚΑΙ ΛΕΣ ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ.ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΛΕΣ?
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΕΡΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ.
    ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ.

    • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Croif η ώρα να μολυνθούν τα Ιερά και τα όσια ήρθε. Ο κύριος μολυσματικός παράγοντας είσαι εσύ. Παράδειγμα ⤵️

     Παΐσιος: Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Χριστός.
     Croif: Όχι είναι ο διάβολος.

     Απόστολος Ιάκωβος: Ο Γιαχβέ είναι πολυεύσπλαχνος και στοργικός.
     Croif: Είναι κοπρόσκυλο.

     Συνεχίζεται … 🤣

    • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

     Θα ξεκινησω απο το τελος.ρωτας »οταν λες Δοξα σοι ο Θεος σε ποιον το λες».στον σπαιντερμαν.αμεσως πιο πανω λες οτι κατηγορω την Εκκλησια.εγω?ποτε?εσυ το κανεις.κ παω στην αρχη του σχολιου σου.λες οτι δεν εφτασε η ωρα να μολυνθουν τα ιερα κ τα οσια.οχι φιλε μου,συμφωνα με σενα εχουν μολυνθει πριν 1700 χρονια περιπου οταν το μαυρο ιερατειο των γιαχβεδιστων διεστρεψε την διδασκαλια του Ελληνα Ιησου(εγω ειμι η ριζα κ το γενος Δαυιδ) κ μας φορτωσε τον Γιαχβε-διαολο.οταν στην Εκκλησια Του Χριστου λατρευουμε τον διαολο,τι παραπανω πρεπει να γινει δηλαδη για να μολυνθουν τα ιερα?οταν εχουμε Λειτουργιες που δοξολογουν τον διαολο?οταν λεμε οτι ο διαολος ειναι ο Ασαρκος Λογος,αυτο δεν ειναι μολυνση των ιερων?οποτε μολυνθηκαν τα ιερα κ εσυ πας σε μια μολυσμενη Εκκλησια του διαολου.ο Γιατρος ειναι πρακτορας της KGB κ σε εχει φακελωμενο.εαν φανερωσει τα σχολια που εχεις γραψει για την Ορθοδοξη Εκκλησια κ το ιερατειο κ ολα τα αλλα θα διαπιστωσεις οτι εχουν μολυνθει τα ιερα(συμφωνα με σενα).οποτε για ακομη μια φορα φασκεις κ αντιφασκεις.μη βαζεις τον Γιατρο σε πειρασμο γιατι θα κανεις κανα χρονο να ξαναγραψεις.ορισε μου σε παρακαλω την Εκκλησια Του Χριστου.ποια ειναι?η Ορθοδοξη?η παπικη?οι Προτεσταντες?οι Κοπτες?οι μασονοι?μηπως ειναι ολες κ υποστηριζεις τον οικουμενισμο?σε παρακαλω εδω θελω να απαντησεις διοτι ειναι πολυ σημαντικο.σε ποια Εκκλησια πηγαινεις?κ θελω να μου αιτιολογησεις γιατι πηγαινεις εκει.ο Χριστος ειναι παντου,γιατι πηγαινεις στην Εκκλησια που πηγαινεις?λες οτι μετα το σφραγισμα οι χριστιανοι θα Κοινωνουν Γιαχβε.πετας εναν λογο κ δεν βλεπεις τις συνεπειες αυτου που γραφεις.η πιστη των Ορθοδοξων ειναι σαν το επιτραπεζιο με τα τουβλακια που τα στηνεις ορθια κ οταν ριξεις το πρωτο πεφτουν ολα το ενα μετα το αλλο.γι’αυτο κ οι αγιοι Πατερες(οι μαυροι γιαχβεδιστες) εφτιαξαν το δογμα κ οριοθετησαν την πιστη.κ πολυ καλα εκανε το μαυρο ιερατειο των γιαχβεδιστων.ο Χριστος εφτιαξε την Εκκλησια Του με κεφαλη Αυτον κ ειπε οτι η Εκκλησια Του ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ(πυλες αδου ου καταισχυσουσιν).εσυ τωρα λες οτι αυτη η Εκκλησια θα Κοινωνει διαολο κ εκει θα κατοικουν τα βδελυγματα της ερημωσεως.δεν θα υπαρχουν ουτε Μυστηρια ουτε τιποτα.χωρις Μυστηρια κ με τα βδελυγματα να κυριαρχουν δεν υπαρχει Εκκλησια.αναιρεις τον λογο Του Κυριου.στην Αποκαλυψη βλεπουμε οτι κ στην εποχη του αντιχριστου υπαρχει Εκκλησια επι γης η οποια βγαζει μαρτυρες κ την οποια ο αντιχριστος καταδιωκει.μετα γραφεις κατι πραματα τα οποια,ειλικρινα,δεν τα καταλαβαινω.κ δεν καταλαβαινω γιατι τα γραφεις.με επιβεβαιωνεις που τα γραφεις.ειναι αοριστολογιες κ εκτος θεματος.μετα με ρωτας εαν βρηκα Τον Χριστο στην Εκκλησια.κοιτα εσυ να πιστεψεις στον αληθινο Ιησου Χριστο(κ οχι στο ανυπαρκτο ειδωλο της νεοπαγανιστικης χριστιανικης σεκτας που ανηκεις) κ ασε εμενα.ξαν’αρχιζω τις ερωτησεις.ενσαρκωθηκε κ ο Πατηρ κ Το Αγιο Πνευμα?η Αποκαλυψη αλλοιωθηκε?ισχυει το »εγω ειμι η ριζα κ το γενος Δαυιδ»?γιατι οι αποστολοι μετα την επιφοιτηση δεν καταλαβαν οτι ο Γιαχβε ειναι ο διαολος?Γιοχαν αυτο που κανεις ειναι προσβλητικο.ποτε δεν απαντας σε αυτα που σε ρωταω.βλεπεις οτι εγω πηρα με τη σειρα οτι εγραψες κ τοποθετηθηκα.εσυ το μονο που κανεις ειναι να γραφεις τα δικα σου κ δεν παιρνεις ποτε θεση.παρε θεση ρε φιλε μια φορα.ονομαζεις κ παραδεχεσαι ως αγιο τον γεροντα Παισιο.κ ενω τον λες αγιο(σκευος Του Αγιου Πνευματος) λες παραλληλα οτι δεν μπορουσε να διακρινει οτι ο Γιαχβε ειναι ο διαολος.κανε εναν σχολιασμο επανω σε αυτο.η σιωπη σου δειχνει την ενοχη σου.κοιτα να συνελθεις.μιλαω ειλικρινα.πολλες φορες γινομαι σκληρος κ θρασυς χωριατης.αυτο ειμαι,το αναγνωριζω.δεν εχω κακη προαιρεση ομως.τα γραφω ετσι μπας κ χτυπησει κανα καμπανακι μεσα σου

     • croif101 says:

      ΑΚΟΥ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΩΣ? ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ?ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΒΡΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ ΕΣΥ?
      ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ,ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ,ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΟ.
      ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ,ΣΤΑΣΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ,ΚΑΙ ΠΕΣ,ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ,Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΓΙΑΧΒΕ.
      ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ,ΚΑΙ ΠΕΣ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΠΑΡΕΙ.
      ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.
      ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,ΑΛΛΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΠΡΟΕΤΕΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!!ΠΡΙΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
      ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΙΚΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΕΕΙΣ,ΔΙΟΤΙ ΠΑΤΗΡ,ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ,ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ.
      ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ,ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ.
      ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ,ΓΙΑ ΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ,ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΔΕΝ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΣ,Σ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΔΛΔ ΤΗΝ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ!!!
      ΟΤΑΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΞΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
      ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.
      ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
      ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΙΣΥΕΥΩ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ,ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΠΟΙΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΑ ΥΜΝΟΥΝ.
      ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

     • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Croif ο Γιδοβοσκός δεν επικροτεί εμένα αλλά αυτά που παραθέτω από την ορθόδοξη εκκλησία.

      Παράδειγμα: «Ὁ Θεός τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης, πού ἀναφέρεται σχεδόν σέ κάθε ἐδάφιο αὐτῆς, εἶναι τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, δηλαδή ὁ Υἱός καί Λόγος τοῦ Πατρός.»

      Σε πολεμώ χαζούλη με τα όπλα του χριστιανισμού (άρα εσύ δεν είσαι χριστιανός) τα οποία άλλωστε μπορεί να τα μεταχειριστεί και ο Γιδοβοσκός, στέλνοντας σε στην κόλαση αδιάβαστο.

     • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Παΐσιος: Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Χριστός.
      Croif: Όχι είναι ο διάβολος.

      Απόστολος Ιάκωβος: Ο Γιαχβέ είναι πολυεύσπλαχνος και στοργικός.
      Croif: Είναι κοπρόσκυλο.

      LOL

     • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

      Δεν επικροτω τον Γιατρο επικροτω τα λεγομενα του.αυτα που γραφει ειναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΑΤΑ κ αληθινα.δεν σημαινει οτι τα πιστευει.δηλαδη εαν σου πει ενας μασονος οτι δεν πρεπει να λεμε ψεμματα θα πεις οτι δεν μιλαει σωστα επειδη ειναι μασονος?μη γινεσαι μπουμπουνας ρε.γιατι να παω στην συναγωγη του διαβολου?να κανω τι?οχι φιλε,να πας εσυ στο Ορος κ να πεις οτι ο Θεος της Παλαιας Διαθηκης,ο Γιαχβε,ειναι ο διαβολος κ μετα ελα να τα ξαναπουμε.ο αγιορειτης Παισιος σου δειχνει τι πιστευει το αγιο Ορος(ο Θεος της Παλαιας Διαθηκης ειναι ο ιδιος Θεος με της Καινης).οποτε τζουφιο αυτο που εγραψες.ο Ιησους Χριστος δεν ειναι ο Πατηρ κ Το Αγιο Πνευμα επι της γης.ο Ιησους Χριστος εχει ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ αλλα ειναι το Δευτερο Προσωπο ενσαρκωμενο.μη γινεσαι μπουμπουνας.το ξερεις αλλα δεν εχεις ιχνος ταπεινωσης να παραδεχτεις το λαθος σου.αλλιως θα απαντουσες στην ερωτηση μου εαν ενσαρκωθηκαν κ ο Πατηρ κ Το Αγιο Πνευμα.μετα γραφεις οτι γνωριζω για το μαυρο ιερατειο κ για την αλλοιωση της πιστης.μαγκα μου εχεις σοβαρο προβλημα.σοβαρα δεν καταλαβες οτι χαριτολογουσα?δεν αναγνωριζω κανενα μαυρο ιερατειο ουτε καμια αλλοιωση της πιστης.εσυ πιστευεις στα παραμυθια του λιακοπουλου.η Ορθοδοξια πιστευει οτι ακριβως πιστευαν κ οι αποστολοι κ οι πρωτοι χριστιανοι που τους ετρωγαν τα λιονταρια.μετα λες οτι δεν εχεις να πεις κατι αλλο!!!χαχα,να’σαι καλα ρε Γιοχαν με εκανες κ γελασα.γιατι ειπες κ τιποτα?απαντησες σε καμια ερωτηση?τοποθετηθηκες σε κατι που ειπα?απλα εβαλες την κασετα να παιζει οπως κανουν ολοι οι αιρετικοι οταν ερχονται αντιμετωποι με τους Ορθοδοξους.κοινως την ουρα στα σκελια κ οπου φυγει φυγει.παντως εκλεισες με πανηγυρικη μπουρδα.την αμολησες κ μπραφ χαχα.οταν συνταχθηκε το ΠΙΣΤΕΥΩ οι αποστολοι ειχαν κοιμηθει πριν απο 250-300 χρονια.το ΠΙΣΤΕΥΩ συνταχθηκε απο το μαυρο ιερατειο των γιαχβεδιστων.Γιοχαν εγω θα κλεισω με Καρδιτσιωτικη ατακα.ΜΑΣΤΑ φιλαρακι

     • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

      Κ κατι τελευταιο φιλε Γιοχαν μιας κ αναφερθηκες στο συμβολο της Πιστεως(που συνταχθηκε απο το μαυρο ιερατειο των γιαχβεδιστων).οταν μιλαει για Το Αγιο Πνευμα τι λεει?ΤΟ ΛΑΛΗΣΑΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ.ποιων Προφητων?των γιαχβεδιστων.ΜΑΣΤΑ.εισαι για Πεντελη μερια

     • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Σε έκανε αλοιφή ο Γιδοβοσκός. Αυτά που γράφω λέει είναι ορθοδοξότατα. Αφού ρε χαζούλη Croif παραθέτω από την ορθόδοξη εκκλησία, είναι δυνατόν να μην είναι ορθόδοξα αυτά που γράφω;

      Όπως είπα και παραπάνω σε πολεμώ με τα ορθόδοξα όπλα (άρα εσύ πολεμάς την εκκλησία του Χριστού) τα οποία είναι και όπλα του Γιδοβοσκού. Συνεπώς άσε τα ψόφια ότι και καλά ο Γιδοβοσκός με επικροτεί.

      Σου έριξε μια σφαλιάρα απίστευτη. Το σπλάτς ακούστηκε μέχρι εδώ.

      replay «οχι φιλε, να πας εσυ στο Ορος κ να πεις οτι ο Θεος της Παλαιας Διαθηκης, ο Γιαχβε, ειναι ο διαβολος κ μετα ελα να τα ξαναπουμε. Ο αγιορειτης Παισιος σου δειχνει τι πιστευει το αγιο Ορος (ο Θεος της Παλαιας Διαθηκης ειναι ο ιδιος Θεος με της Καινης) οποτε τζουφιο αυτο που εγραψες.»

      Γιδοβοσκέ έγραψες! Κοκκίνισε το σβερκάκι του!

     • croif101 says:

      ΟΤΑΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΣΟΥ ΛΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ,ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
      ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΟΠΟΥ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ,ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ,ΙΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΞΑΝΑ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.
      ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ?
      ΦΩΣ ΤΟ ΕΝΑ,ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!!ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ,ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.
      ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΑΦΟΥ ΜΑΤΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΩΣ ΘΕΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ,ΕΝΕΦΝΙΣΘΗ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ?
      ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ,ΔΕΝ ΣΥΓΧΕΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΧΒΕ ΤΩΝ ΙΟΥΔΙΑΩΝ.
      ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΟΣ,ΔΕΝ ΚΑΤΛΑΒΕΣ ΤΙ ΣΟΥΕΙΠΑ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ.ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΓΙΑΧΒΕ,ΚΑΙ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.
      ΔΟΞΑ ΣΟΙ,Ο ΓΙΑΧΒΕ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ!!!!!ΤΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΤΙ ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ?
      ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ?ΑΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΧΒΕ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ?ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ,ΒΑΘΕΙΑΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΣΤΑΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΣΟΥ.
      ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,ΚΑΝΤΟ.ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ,ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

     • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

      Γιοχαν εισαι για τα πανηγυρια.καθε συννενοηση μαζι σου ειναι αδυνατη.με το κοκονι μου βγαζω απειρως μεγαλυτερη συννενοηση,πιο πολυ μυαλο εχει απο σενα.δεν θα παρω θεση σε αυτα που εγραψες,δεν εχει πλεον κανενα νοημα.θα γραψω μονο αυτο.οταν γινει η Κριση απο Τον Κυριο ξερεις τι θα του πω?τι λες ρε μαγκα,εσυ θα κρινεις εμενα?με πιο δικαιωμα?με αφησες με αλλοιωμενες Γραφες κ ερχεσαι τωρα να με κρινεις?αφησες τον διαβολο να αλλοιωσει τις Γραφες,να με μπερδεψει κ τωρα μου ζητας και τον λογο?με αφησες να δοξολογω τον διαβολο στην Εκκλησια,κ τωρα τι?ζητας κ τα ρεστα?ετσι δειχνεις την αγαπη σου?ετσι φροντιζεις τα παιδια σου?με το να αφηνεις να αλλοιωνεται ο λογος σου,να μπερδευομαστε κ να λυνουμε γριφους?εχουμε τα δικα μας τα προβληματα εδω κατω θα εχουμε κ Εσενα να παιζεις μαζι μας?παιχνιδι ειναι η σωτηρια μας?δηλαδη τι επρεπε να κανω?να μυρισω τα δαχτυλα μου?να μην ακουω τους ιερεις σου κ να ακουω τον Γιοχαν?φιλε μου δεν μου φαινεται καθολου παραξενο που εχεις τετοια ιδεα για Τον Θεο.σε βλεπω να καταντας ετσι https://www.youtube.com/watch?v=FkgY_atJUl4

     • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Η διαφορά σου φίλε croif με τον Γιδοβοσκό έγκειται στο γεγονός ότι εκείνος είναι χριστιανός ορθόδοξος ενώ εσύ ψευδός διαλαλείς ότι είσαι. Άσε λοιπόν τον Γιδοβοσκό και πήγαινε εσύ στην ενορία και πες τους ότι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο διάβολος. Αν μάλιστα επιμείνεις στην αιρετική άποψη σου και δεν δεχτείς την αλήθεια να είσαι σίγουρος ότι θα σε αφορίσουν.

    • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

     Να,μολις φανερωθηκε κ το σχολιο του Γιατρου κ συμφωνει κ αυτος οτι τα ιερα μολυνθηκαν ηδη συμφωνα με τα λεγομενα σου

 10. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Croif 📢 «Ο Ιησούς είναι τρισυπόστατος!» Όπα ρε μεγάλε μην φωνάζεις! Τις βλακείες να τις λες ψιθυριστά. Θα σου έλεγα να μην τις λες αλλά δεν γίνεται.

  ➡️ «Αγία Τριάδα ονομάζεται το σύνολο των προσώπων (υποστάσεων) Του Θεού, στο Χριστιανισμό. Δηλαδή Ο Θεός είναι Ένας Τριαδικός, επειδή έχει μία ουσία (φύση), και ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (υποστάσεις). Τα τρία πρόσωπα ή υποστάσεις είναι Ο Πατήρ, Ο Υιός και Το Άγιο Πνεύμα, τα οποία είναι αδιαίρετα και ομοούσια κατά τη θεότητα.» (Βικιπαίδεια δικέ μου!)

  ➡️ «Πρόσωπο και υπόσταση καθιερώθηκαν επίσης ως έννοιες ταυτόσημες, που σημαίνουν την ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ και η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ μεταξύ αυτών συνίσταται εις τας ενεργείας αυτών… » (orthodoxwiki δικέ μου!)

  ➡️ «Το κάθε πρόσωπο της Αγίας Τριάδος είναι ξεχωριστό και σαφώς διακεκριμένο πρόσωπο από τα άλλα. » (οοδε δικέ μου!)

  ➡️ «Τα τρία πρόσωπα της μιας Θεότητας αλληλοϋπάρχουν. Αυτό όμως ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΥΓΧΕΟΝΤΑΙ «Εγώ εν τω πατρί και ο Πατήρ εν εμοί» (Ιω. ιδ” 10-11). Αυτό το «εγώ», σε αντιπαραβολή με το «ο Πατήρ», δηλώνει πως πρόκειται για δύο πρόσωπα, όχι για ένα. Ιδιαίτερο πρόσωπο είναι επίσης και το Άγιο Πνεύμα.» (orthodoxos.com δικέ μου!)

  Croif δεν είσαι χριστιανός αλλά αντίχριστος. Το δεύτερο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος είναι ο Ιησούς ή αλλιώς ο Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης.

  Παΐσιος 📢 «Ο ίδιος Θεός ήταν και τότε…» Γιαχβέ = Ιησούς. Πω πω σφαλιάρα!

  Croif 📢 «Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι το κοπρόσκυλο ο Διάβολος. » Μη φωνάζεις ρε μεγάλε! Είπαμε τις βλακείες ψιθυριστά.

  • croif101 says:

   ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ Σ ΕΣΕΝΑ ΠΟΝΗΡΕ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟ!!!ΕΝΑ,ΕΝΑ.
   ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΕΡΙ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑΤΡΕ?
   ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ,ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ,ΑΓΙΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ,ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ.
   ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΠΑΤΕΡΑΝ,ΥΙΟΝ,ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ,ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΝ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΝ!!!!
   ΑΝΑΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΕ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΡΘΡΩΝΕΙΣ!!!ΑΣ ΕΙΝΑΙ
   ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ,
   ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ,ΑΓΙΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ,ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ.
   ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΛΕΞΗ,ΚΑΙ ΑΝ ΣΩΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ,ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ?
   ΠΟΙΟΝ ΔΟΞΑΖΕΙΣ,ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ,ΕΣΥ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ,ΑΓΙΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ,ΑΓΙΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ,ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ.
   ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΡΕ,ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?
   ΑΦΟΥ ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ,ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΤΟ ΡΗΜΑ ΘΕΩΜΑΙ,Η ΘΕΟΜΑΙ,ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!!,ΑΦΟΥ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΣ,ΩΣ Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ.ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟ,ΑΡΧΗ,ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΑΡΧΟΝ ΥΙΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟ.ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΠΕΡΙ ΑΓΙΟΥ ΠΕΝΥΜΑΤΟΣ.ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ?
   ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ,Ο ΥΙΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ.Η ΣΩΣΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.
   ΑΓΙΟΣ Ο ΠΑΤΗΡ,ΑΓΙΟΣ Ο ΥΙΟΣ,ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ,ΤΡΙΑΣ ΑΓΙΑ ΔΟΞΑ ΣΟΙ.
   ΕΤΣΙ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
   ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ,ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ,ΟΜΟΙΟΣ ΕΞ ΙΔΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣΙ(ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ)ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ,ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΜΟΟΥΣΙΟΣΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΠΙ ΓΗΣ,,ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ,ΤΟ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΝ,ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ?ΔΕΝ ΑΙΡΕΤΑΙ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΔΕΝ ΑΙΡΕΤΑΙ?(ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ).ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΤΗΡ,ΥΙΟΣ,ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟΝ,ΑΧΩΡΙΣΤΟΝ,ΕΔΩ ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,ΑΧΩΡΙΣΤΟΣ,ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ!!!ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΡΕ ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΕΥΣΘΕΙ!!!
   ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΤΡΕ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ?ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ!!!
   ΧΑΧΑΧΑ !!!! ΓΙΑΤΤΡΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΛΥΠΗΣΗ,ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΥΜΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΓΙΑΧΒΕ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΑΠΙΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΤΗ!!!!!
   ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΕ?ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΥΙΟΝ ΘΕΟΝ ΛΟΓΟΝ,ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ,ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟΝ!!!
   ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ?ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΤΡΕ ΑΝΑΞΙΟΣ ΕΙΜΑΙ,ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΙΣ ΕΝΑΤΙΟΝΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ!!!
   ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.
   ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΡΕ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ,ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ,ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ ΓΙΑΤΡΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ,ΤΟΝ ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΥΙΟΝ,ΚΑΙ ΘΕΟΝ ΛΟΓΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΤΡΕ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ,ΔΛΔ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΡΕ ΤΡΕΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ!!!!
   ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΡΕΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΝ?ΙΣΟΝ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΡΕ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΝ ΤΟΥ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΟ ΛΕΩ.ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΣ ΜΟΥ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ,ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΗΘΕΙ,ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ.
   ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
   ΑΜΗΝ.

   • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Υποστηρίζεις Croif ότι δεν έχω κανένα δικαίωμα να μιλώ για την Τριάδα επειδή δεν γνωρίζω την γλώσσα αλλά ούτε την αισθάνομαι. 🤣 χα χα χα

    Δεν έχεις καταλάβει ρε χαζούλη ότι σε πολεμώ με τα όπλα του χριστιανισμού; Είδες πουθενά να λέω την άποψη μου;

    Ορίστε, παραπάνω παρέθεσα από την ορθόδοξη εκκλησία του Χριστού που γνωρίζει την γλώσσα και την αισθάνεται. Τι έχεις να πεις; Τίποτα απολύτως.

    Είσαι και αγράμματος! Τι σημαίνει τρισυπόστατος γνωρίζεις; Άντε άνοιξε κάνα λεξικό να μάθεις! Ο Ιησούς είναι τρισυπόστατος; 🙄🔫 Ωχ το μάτι μου! Τι κοτρόνα ήταν αυτή;

 11. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Croif σε έσβησε από τον χάρτη ο Γιδοβοσκός.

  Απάντησε αν μπορείς στην ερώτηση του ⤵️
  «Οι απόστολοι μετά την επιφοίτηση πως δεν ξεχώριζαν ότι ο Γιαχβέ είναι ο διάβολος;»

  Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα!
  Θα σε πάρουν στο κυνήγι μέχρι και τα γίδια του.

  • croif101 says:

   ΓΙΑΤΡΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ,ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!!
   ΣΕ ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ,ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ Η ΟΧΙ?
   ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΗΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΡΥΖΟΓΑΛΑ!!!

  • croif101 says:

   ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΥΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ,ΑΦΟΥ ΜΙΛΩ ΣΕ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΕ ΦΕΡΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ?
   ΕΧΕΙΣ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ,ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟΝ?
   ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ,ΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!!!!

 12. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Μεταξύ των άλλων Croif ισχυρίζεσαι ότι είσαι και χριστιανός. Εδώ λοιπόν καλείσαι να αποδείξεις την αλήθεια του ισχυρισμού σου.

  Παΐσιος 📢 «Ο ίδιος Θεός ήταν και τότε…» Γιαχβέ = Ιησούς.

  Απόδειξε μας ότι είσαι χριστιανός!
  Έλεγε μπούρδες ο Άγιος Παΐσιος; Ναι ή Όχι;

  • croif101 says:

   ΕΔΩ ΓΙΑΤΡΕ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΝ ΜΑΣΚΑ ΣΟΥ.
   ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΡΕ,Η ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΟΣΩΣ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ,ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ!!!!
   ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ,ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!ΑΦΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣ!!!
   ΚΑΙ ΘΕΟΣ,ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ?ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ!!!
   ΣΕ ΕΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ,ΚΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ.
   ΦΕΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ?
   ΕΧΕΙΣ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΜΟΥΣΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ?
   ΤΩΡΑ Η ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΟΥΣ,ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ.
   ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ,ΑΝ ΟΧΙ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
   ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΦΥΓΕΤΕ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΟΔΟΜΙΤΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΜΟΡΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΝ!!!
   ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΑΛΤΣΕΣ ΓΙΑΤΤΡΕ,ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙΣ.ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

   • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Δεν σε παραμυθιάζω εγώ φίλε μου. Δεν θα πω τίποτα απολύτως!

    Παΐσιος 📢 «Ο ίδιος Θεός ήταν και τότε…» Γιαχβέ = Ιησούς.
    Απόδειξε μας ότι είσαι χριστιανός!
    Έλεγε μπούρδες ο Άγιος Παΐσιος; Ναι ή Όχι;

    Μήπως δεν έφερε πάνω του την σφραγίδα της Αγίας Τριάδας; Μήπως δεν είχε βαπτιστεί εις το όνομα της Αγίας Τριάδας;

    • croif101 says:

     ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΡΕ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ,ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ?
     ΕΧΕΙΣ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ?
     ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΩ.

     • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Αυτός που την κοπανάει είσαι εσύ όχι εγώ. Τρέχεις πιο γρήγορα κι από τον bolt. Ως χριστιανός ορθόδοξος καλείσαι να αποδείξεις την αλήθεια του ισχυρισμού σου για τον διάολο σου και τον Θεό σου. Προπάντων να μας αποδείξεις ότι είσαι αυτό που λες ότι είσαι. Ορθόδοξος δηλαδή.

      Παΐσιος: Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Χριστός.
      Croif: Όχι είναι ο διάβολος. 🙄🔫

      Όσο χριστιανός είσαι εσύ άλλο τόσο είμαι κι εγώ Ωνάσης.

 13. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Ιάκωβος 5:11. Εδώ ο Απόστολος Ιάκωβος αποκάλεσε τον Θεό της Παλαιάς Διαθήκης (Γιαχβέ) πολυεύσπλαχνο και στοργικό για το ευτυχισμένο τέλος που έδωσε στον Ιώβ.

  Ερχόμαστε στο ερώτημα του Γιδοβοσκού ⤵️
  «Οι απόστολοι μετά την επιφοίτηση πως δεν ξεχώριζαν ότι ο Γιαχβέ είναι ο διάβολος;»

  Απάντησε αν μπορείς ψευτοχριστιανέ Croif.

 14. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Από δικό σου σχόλιο croif.

  «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» (croif101 9 Μαρτίου 2016 @ 22:09)

  Ερώτηση: Συμφωνείς με τα παραπάνω; Θα λάμψει ο ορθοδοξία Ναι ή Όχι;
  Απάντησε αν σε παίρνει ψευτοχριστιανέ.

 15. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Γιδοβοσκέ ο Croif δεν συμφωνεί ούτε με αυτά που λέει ο ίδιος. Κλασική περίπτωση βλάβης δηλαδή. Είναι για το τρελάδικο!

  • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

   Εαν ηταν μονο βλαβη θα ηταν καλα.μια μεντα στον εγκεφαλο λιγο-πολυ ολοι την εχουμε(εγω δεν εχω λιγο-πολυ,εχω πολυ).ο Γιοχαν συνδυαζει τη μεντα με την ξεροκεφαλια κ τον εγωισμο.ΤΖΑΚ-ΠΟΤ.πεταει τη μαλακια(κ ποιος δεν πεταει μαλακιες?) κ μετα επιμενει να την υποστηριζει.εγραψε παραπανω » ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ,ΤΟΝ ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΥΙΟΝ,ΚΑΙ ΘΕΟΝ ΛΟΓΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ».μαλιστα.ο Ιησους Χριστος ειναι η μια υποσταση της Τριαδος.αλλα παραλληλα ειναι τρισυποστατος https://www.youtube.com/watch?v=VQIkk8kA7ok

   • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Croif 📢 .Ο Ιησούς Χριστός είναι η μια υπόσταση της Τριάδος αλλά παράλληλα είναι τρισυπόστατος. χα χα χα 🤣

    Γιδοβοσκέ είναι για τα σίδερα και δεν το ξέρει.
    Ένας να τον μαζέψει ρε παιδιά δεν υπάρχει;

   • croif101 says:

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ.
    Καὶ προσπορεύονται αὐτῷ Ἰάκωβος καὶ Ἰωάννης υἱοὶ Ζεβεδαίου λέγοντες· διδάσκαλε, θέλομεν ἵνα ὃ ἐὰν αἰτήσωμεν ποιήσῃς ἡμῖν.
    ὁ δὲ εἶπεν αὐτοῖς· τί θέλετε ποιῆσαί με ὑμῖν;
    οἱ δὲ εἶπον αὐτῷ· δὸς ἡμῖν ἵνα εἷς ἐκ δεξιῶν σου καὶ εἷς ἐξ εὐωνύμων σου καθίσωμεν ἐν τῇ δόξῃ σου.
    ὁ δὲ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτοῖς· οὐκ οἴδατε τί αἰτεῖσθε. δύνασθε πιεῖν τὸ ποτήριον ὃ ἐγὼ πίνω, καὶ τὸ βάπτισμα ὃ ἐγὼ βαπτίζομαι βαπτισθῆναι;
    τὸ δὲ καθίσαι ἐκ δεξιῶν μου καὶ ἐξ εὐωνύμων οὐκ ἔστιν ἐμὸν δοῦναι, ἀλλ᾿ οἷς ἡτοίμασται.
    καὶ ἀκούσαντες οἱ δέκα ἤρξαντο ἀγανακτεῖν περὶ Ἰακώβου καὶ Ἰωάννου.
    δὲ Ἰησοῦς προσκαλεσάμενος αὐτοὺς λέγει αὐτοῖς· οἴδατε ὅτι οἱ δοκοῦντες ἄρχειν τῶν ἐθνῶν κατακυριεύουσιν αὐτῶν καὶ οἱ μεγάλοι αὐτῶν κατεξουσιάζουσιν αὐτῶν·
    οὐχ οὕτω δὲ ἔσται ἐν ὑμῖν, ἀλλ᾿ ὃς ἐὰν θέλῃ γενέσθαι μέγας ἐν ὑμῖν, ἔσται ὑμῶν διάκονος,
    καὶ ὃς ἐὰν θέλῃ ὑμῶν γενέσθαι πρῶτος, ἔσται πάντων δοῦλος·
    καὶ γὰρ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου οὐκ ἦλθε διακονηθῆναι, ἀλλὰ διακονῆσαι, καὶ δοῦναι τὴν ψυχὴν αὐτοῦ λύτρον ἀντὶ πολλῶν.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,ΑΠΛΑ ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΧΛΕΥΑΣΕ ΜΕ.

    • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Croif 📢 Άκουσε τον λόγο του Χριστού και ακολούθησε τον. 🙄🔫

     Μάρκος 12:18-27. Εδώ ο Ιησούς Χριστός αποκαλεί τον Θεό του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ (Γιαχβέ) ΘΕΟ ζωντανών και όχι νεκρών, ενώ εσύ τον αποκαλείς κοπρόσκυλο (croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

     Ουδέν σχόλιον!

     • croif101 says:

      Μαρκ. 12,26 περὶ δὲ τῶν νεκρῶν ὅτι ἐγείρονται, οὐκ ἀνέγνωτε ἐν τῇ βίβλῳ Μωϋσέως, ἐπὶ τοῦ βάτου πῶς εἶπεν αὐτῷ ὁ Θεὸς λέγων, ἐγὼ ὁ Θεὸς Ἀβραὰμ καὶ ὁ Θεὸς Ἰσαὰκ καὶ ὁ Θεὸς Ἰακώβ;
      Μαρκ. 12,27 οὐκ ἔστιν ὁ Θεὸς νεκρῶν, ἀλλὰ ζώντων· ὑμεῖς οὖν πολὺ πλανᾶσθε.
      ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΣΟΥ,ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ!!!
      ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΥ ΠΛΑΝΑ ΠΟΛΛΟΥΣ?
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΩΤΟΝ!!!!
      ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.

     • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Τι δεν καταλαβαίνεις φίλε μου; Μας κοροϊδεύεις;

      Παραθέτω την ερμηνεία της ορθόδοξης εκκλησίας ⤵️
      «Και αφού τους απάντησε στο αρχικό τους ερώτημα, επεκτείνετε και στις απόκρυφες σκέψεις τους. Δεν είναι λοιπόν ο Θεός (όχι ο διάβολος), Θεός ανύπαρκτων που εξαφανίστηκαν, αλλά Θεός ζωντανών.»

      ▪️ Για ποιο Θεό των νεκρών που πλανά μιλάς; Δεν μπορείς να καταλάβεις τα πιο απλά πράγματα;

      Πιάσε λοιπόν και τα ίδια λόγια του Χριστού από τον Λουκά (20:38) «Μαθετε δε ότι ο Θεός δεν είναι Θεός νεκρών, αλλά ζωντανών. Διότι όλοι, όσοι έχουν φύγει από την γην και είναι δι’ ημάς νεκροί, δια τον Θεόν είναι ζωντανοί, ζουν πλησίον αυτού εις επικοινωνίαν με αυτόν.»

      Είτε είσαι πολύ χαζούλης είτε τρολάρεις.

    • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     croif101 says: «Εμενα δεν μπορεις να μου ξεφυγεις μεσα απ τις γραφες!» (6 Αυγούστου 2019 at 01:12)

     Αυτή ήταν η δικαιολογία σου για όσα σου έδειξα μέσα από την Βίβλο. Γιατί λοιπόν τώρα μιλάς μέσω αυτής; Σου τελείωσαν τα επιχειρήματα;

 16. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Γιδοβοσκέ για τον φίλο μας η Αποκάλυψη είναι Άγια. Χωρίς πλάκα!

  Παραθέτω από δικό του σχόλιο. «ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ …» (9 Μαρτίου 2016 at 22:09)

  Και τι αποκαλύπτει αυτή η Άγια Αποκάλυψη; «Εγώ είμαι η ρίζα και το γένος του Δαβίδ» (Αποκάλυψη 22:16)

  Croif δέχεσαι τις αποκαλύψεις της ΑΓΙΑΣ Αποκάλυψης;

  • croif101 says:

   Και είπεν ο καθήμενος επί του θρόνου· Ιδού, κάμνω νέα τα πάντα. Και λέγει προς εμέ· Γράψον, διότι ούτοι οι λόγοι είναι αληθινοί και πιστοί. Ησ 43:19, Β’ Κορ 5:17, Απ 19:9
   6 Και είπε προς εμέ· Ετελέσθη. Εγώ είμαι το Α και το Ω, η αρχή και το τέλος. Εγώ θέλω δώσει εις τον διψώντα εκ της πηγής του ύδατος της ζωής δωρεάν. Απ 16:17, Ησ 41:4, Ησ 44:6, Απ 1:8, Απ 22:13, Ησ 55:1
   7 Ο νικών θέλει κληρονομήσει τα πάντα, και θέλω είσθαι εις αυτόν Θεός και αυτός θέλει είσθαι εις εμέ υιός. Ζαχ 8:8, Εβρ 8:10
   ΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ,ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
   ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΩΡΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
   ΟΜΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΥΔΕΟΠΟΤΕ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ?
   ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ.

   • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

    Καλα σου ειπε ο Γιατρος οτι εισαι αγραμματος.το εδαφιο λεει »εγω ειμι η ριζα κ το ΓΕΝΟΣ Δαυιδ».παραπανω λεει »Εγω Ιησους επεμψα τον αγγελον μου……» κ ακολουθει »εγω ειμι….».επομενως μιλαει ο Ιησους,ο Θεανθρωπος,ο οποιος εχει γεννηθει απο ανθρωπο κ ως ανθρωπος αναληφθηκε στους ουρανους κ ως ανθρωπος(για την ακριβεια Θεανθρωπος,Ιησους) θα ερθει στην Δευτερα Παρουσια να μας Κρινει.μας δειχνει οτι ειναι ο Μεσσιας που περιμεναν οι Ιουδαιοι ο οποιος,ως ανθρωπος,καταγεται απο τον Δαυιδ.εσυ τι εγραψες?τι σημαινει οτι ο Θεος Λογος ειναι η ριζα του Ισραηλ κ ολων των λαων εκτος των Ελληνων?τι ειναι αυτα που γραφεις?Γιατρε καταλαβες τιποτα?μηπως εμεις οι Ελληνες ειμαστε υπερανθρωποι?μηπως ηρθαμε απο τον αστερισμο της ανδρομεδας?απο τον Σειριο κ φερουμε το Ιχωρ?κ για να πω την αληθεια παντα ενιωθα οτι ειμαι απογονος του Καλ-Ελ απο τον Κρυπτον.θα με προσκυνησετε ολοι καποια μερα γατακια

   • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Επειδή κάνεις ότι δεν κατάλαβες θα αφήσω τον Απ Παύλο να σε βάλει στην θέση σου.

    «περί του Υιού αυτού, όστις εγεννήθη ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΑΒΙΔ κατά σάρκα» (Ρωμαίους 1.3)

    Καλή χώνεψη αγύριστο κεφάλι!

 17. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Croif ο Χριστιανός Πρωτομάρτυρας Στέφανος, ονομάζει ΘΕΟ και ΚΥΡΙΟ το πρόσωπο που συνομίλησε με τον Μωϋσή.

  Εδώ ➡️ (Πράξεις 7: 2) Καλή χώνεψη!

  Ο Άγιος Στέφανος, αναγνωρίζει την ύπαρξη και την θεότητα του Γιαχβέ. Παραδέχεται ότι ο Γιαχβέ είναι ο Αληθινός Θεός ο οποίος παρουσιάστηκε στον Μωϋσή. Μάλιστα μετά την ομολογία αυτή, αξιώνεται να δει τον Ιησού Χριστό να βρίσκεται στα δεξιά του Θεού.

  Εδώ ➡️ (Πράξεις 7:55-56) Περαστικά σου χριστιανέ της πλάκας. Αν θες να λέγεσαι χριστιανός ακολούθα τον Γιδοβοσκό. Πατάει σταθερά στην χριστιανική πίστη. Είναι δηλαδή χριστιανός με τα όλα του, όχι σαν κι εσένα ψεύτικος και χλευαστής των Ιερών και όσιων της εκκλησίας.

 18. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Ο Άγιος Στέφανος λέγει ότι ο Θεός ήταν Αυτός που έξωσε τα έθνη (τα οποία κατοικούσαν στην γη της επαγγελίας) από προσώπου των Εβραίων. (Πράξεις 7:44-45)

  Το ίδιο λέγει και ο Απ. Παύλος (Πράξεις 13:16-19). Ο Θεός στον οποίο αναφέρονται οι Χριστιανοί Άγιοι, (Στέφανος και Παύλος), είναι ο Αληθινός Θεός (δηλαδή ο Γιαχβέ). Δεν αναφέρονται στον διάβολο ο Απ. Παύλος και ο Άγιος Στέφανος.

  Σε λυπάμαι φίλε Croif, σε λυπάμαι.

 19. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Απόστολος Παύλος: «Από του σπέρματος τούτου (του Δαβίδ) ο Θεός κατά την επαγγελίαν αυτού ανέστησεν εις τον Ισραήλ σωτήρα τον Ιησούν.» (Πράξεις 13:23)

  Ιησούς: «Εγώ είμαι η ρίζα και το γένος του Δαβίδ» (Αποκάλυψη 22:16 )

  Όλοι και όλα φίλε μου Croif είναι εναντίον σου. Σε λυπάμαι, σε λυπάμαι.

 20. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Ο Croif μας προτρέπει να διαβάσουμε την Αγία Γραφή για να ανοιχτούν οι οφθαλμοί μας.

  Από δικό του σχόλιο: «ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ.» (croif101October 24, 2016 at 3:15 PM)

  Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας.

 21. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  croif101 says: «Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΓΙΑΧΒΕ) ΚΕΚΡΙΤΑΙ!»

  Ξέρεις τι κάνουν τώρα φίλε μου οι Άγιοι; Προσεύχονται για την ψυχή σου!
  Τα λέω καλά Γιδοβοσκέ;

 22. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Χρυσόστομος:
  “Τους ερωτούμε λοιπόν: Ακούσατε για τον κατακλυσμό, για την πανωλεθρία εκείνη; Μήπως και αυτό είχε ειπωθή για απειλή; Δεν έγινε, δεν πραγματοποιήθηκε; Και ενώ επί εκατό έτη κατασκευαζόταν η κιβωτός, και ο δίκαιος Νώε εφώναζε, κανείς δεν επίστευε. Και επειδή δεν επίστευσαν στην απειλή των λόγων, υπέστησαν ξαφνικά την τιμωρια των πραγμάτων. Εκείνος λοιπόν που επεφερε σ’ αυτούς τόσο μεγάλη τιμωρια, δεν θα μας τιμωρήση εμάς πολύ περισσότερο; Διότι βέβαια τα κακά που γίνονται τώρα δεν είναι μικρότερα από τα κακά που εγίνονταν τότε. Τώρα δεν υπάρχει είδος αμαρτίας που να μη διαπράττεται.»

  Ο Άγιος Χρυσόστομος εδώ δεν διαχωρίζει τον Γιαχβέ από τον Χριστό. Μιλάει για τον Θεό που τιμώρησε τους ανθρώπους στον κατακλυσμό και που θα τιμωρήσει στο μέλλον όσους δεν υπακούν στο θέλημα του.

  Β Θεσ. 1:8 «Θα φανερωθή δε με φλόγα πυρός και θα αποδώση την δικαίαν τιμωρίαν εις εκείνους, που δεν θέλουν να γνωρίζουν τον Θεόν και να υπακούουν στο Ευαγγέλιον του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.»

  Περαστικά σου Croif.

 23. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Παραθέτω από σχόλιο του Croif.

  «ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ » (17 Απριλίου 2019 at 03:10)

  Γιδοβοσκέ άρπαξε τον τώρα από τα μαλλιά.

  • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

   Ο Γιοχαν λοιπον ειναι Ορθοδοξος.κ μιας κ εγραψες φιλος απο τον Ιερο Χρυσοστομο(ο οποιος ηταν Ορθοδοξος οπως ο Γιοχαν κ αντιπροσωπευει την πιστη των σημερινων Ορθοδοξων) θα γραψω κ’γω κατι απο τον αγιο »Τίποτε περιττό δεν υπάρχει στις Άγιες Γραφές, ούτε προφέρεται τίποτε χωρίς λόγο…Αλλά
   δυστυχώς μερικοί είναι τόσο χονδροειδείς και βραδείς στη σκέψη….ώστε νομίζουν ότι είναι
   περιττά όχι μόνον ονόματα, αλλά και ολόκληρα βιβλία όπως π.χ. το Λευιτικόν και ο Ιησούς του
   Ναυή και άλλα περισσότερα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο πολλοί απ’ αυτούς τους ανοήτους απέρριψαν
   την Παλαιά Διαθήκη. Και, αφού πήραν κατήφορο ακολουθούντες την πονηρή αυτή συνήθεια,
   περιέκοψαν και πολλά τμήματα της Καινής Διαθήκης. Αλλά με αυτούς δε θ’ ασχοληθούμε για
   πολύ. Αυτοί μοιάζουν με μεθυσμένους, με τους οποίους δεν είναι εύκολη η συνεννόηση..Ούτε όσα
   φαίνονται μικρά στη Γραφή υπάρχουν τυχαίως χωρίς λόγο και σκοπό…Διότι όλα αυτά είναι τύποι
   όσων επρόκειτο να συμβούν και γράφησαν προς νουθεσία μας. Γι’ αυτό και ο θείος Παύλος έγραφε
   προς τον Τιμόθεο «Πρόσεχε τη αναγνώσει, τη παρακλήσει» (Α’ Τιμ. 4:13). Δηλ. να καταγίνεται με
   επιμέλεια στην ανάγνωση των Αγίων Γραφών και με την παρηγοριά των θλιβομένων. Και με αυτά,
   τον προέτρεπε να μελετά με προσοχή τα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης. Ποιόν δε προέτρεπε; Τον
   Τιμόθεο, ο οποίος είναι γνωστόν, ότι είχε τόσο πνεύμα, ώστε να μπορεί να κάνει θαύματα…και να
   ανιστά ακόμη και νεκρούς (Εις την Προς Ρωμαίους ομιλία 31η IX, 821)». »Η Παλαιά Διαθήκη προέλαβε την Καινή και ερμήνευσε την Παλαιά η Καινή…Το αυτό πνεύμα
   υπάρχει και στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη. Διότι είναι αδελφές οι δύο Διαθήκες, από έναν
   Πατέρα προερχόμενες (Migne P.G. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΟΛΟΓΙΑ, τόμ.50, 796)».Γιοχαν δεν εισαι Ορθοδοξος.μη καπηλευεσαι το ονομα,μη συμπεριφερεσαι οπως ο Σιμων ο μαγος

  • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Croif δες τι λέει η ορθοδοξία για τον Θεό.

   «Ὁ Θεός τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης, πού ἀναφέρεται σχεδόν σέ κάθε ἐδάφιο αὐτῆς, εἶναι τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, δηλαδή ὁ Υἱός καί Λόγος τοῦ Πατρός.»

   Άγιος Χρυσόστομος: «Το αυτό πνεύμα υπάρχει και στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη. Διότι είναι αδελφές οι δύο Διαθήκες, από ΕΝΑΝ Πατέρα προερχόμενες.»

   Από έναν Πατέρα από ΕΝΑΝ Θεό.

   Παΐσιος: Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Χριστός.

   Είσαι χριστιανός ορθόδοξος;

 24. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Croif ο πράκτορας της KGB (όπως λέει ο Γιδοβοσκός) γνωρίζει τα πάντα για σένα. Για αυτό λοιπόν μην πουλάς και πολύ τρέλα γιατί δεν το έχει σε τίποτα να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα και να γελάσουν μέχρι και τα γίδια του Γιδοβοσκού.

 25. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Παραθέτω από σχόλιο του Croif.

  «ΤΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΣΠΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!» (croif101 11 Σεπτεμβρίου 2016 @ 17:52)

  Croif ποιος είναι ο εβραιοχριστιανισμός; χα χα χα
  Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα.

 26. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Μάρκος 12:28-30. Εδώ ο Χριστός απαντά σε έναν από τους γραμματείς που τον ρώτησε ποια είναι η πρώτη εντολή.

  «Η πρώτη από όλας τας εντολάς είναι αυτή· άκουε λαέ Ισραήλ, ο Κύριος ο Θεός ημών (Γιαχβέ) ένας και μόνος Κύριος είναι. Και οφείλεις να αγαπάς Κυριον τον Θεόν σου με όλην σου την καρδίαν και με όλην σου την ψυχήν.»

  ➡️ Ο Χριστός εδώ χρησιμοποίησε αυτούσια τα λόγια του Γιαχβέ όπως αναφέρονται στο Δευτερονόμιο 10:12. Μήπως ο Χριστός δίδαξε αυτόν τον ειλικρινή άνθρωπο (τον οποίο επαίνεσε στο τέλος για την στάση του) με διδασκαλίες του έξω από`δω;

  ➡️ Αποκάλεσε τον Γιαχβέ διάβολο;

  ▪️ Εσύ λοιπόν λες ότι είσαι χριστιανός αλλά τα έργα σου δείχνουν ότι είσαι υπηρέτης του διαβόλου. Δεν τηρείς την Πρώτη και σπουδαιότερη εντολή του Χριστού.

  Αγάπα τον Θεό σου Γιαχβέ Ιησού.

  Παΐσιος: Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Χριστός.
  Croif: Όχι είναι ο διάβολος. 🙄🔫

  Άντε καλά κρασά!

 27. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

  Κοιταω τα σχολια κ δεν ξερω τι να σκεφτω.κολλησα λες κ εχω φαει μια χουφτα αρνταν.για παραδειγμα βλεπω το σχολιο του Γιατρου στις 8 Αυγ 23 23′.κοιταω κ την απαντηση του Γιοχαν 9 Αυγ 02 43′.δεν υπαρχει αυτο που βλεπω.σιγουρα ειναι τρολλ ο Γιοχαν.κ μαλιστα τοσο καλο τρολλ που εδω κ τρια χρονια μας δουλευει ψιλο γαζι.δεν γινεται να γραφει την απαντηση ως σοβαρη.αποκλειεται.ονειρο βλεπω κ σε λιγο θα ξυπνησω.εδειξα στον σκυλο μου το σχολιο κ εκανε βουτια στο ποταμι.συμπεριφερεται σαν νεροφιδο πλεον.η γατα ανεβηκε στο δεντρο κ κακαριζει.ενα μηρμυγκι ανεβηκε στο σβερκο μου κ προσπαθει να με κανει κεφαλοκλειδωμα.ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

  • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Χωρίς πλάκα Γιδοβοσκέ κοίτα τι του απάντησα (πέρα από τα δογματικά) ⤵️
   «Είτε είσαι πολύ χαζούλης είτε τρολάρεις.»

   Τι λες, είναι πολύ χαζούλης ή μεγάλο Τρόλ;

  • croif101 says:

   ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ Μ ΕΣΕΝΑ Θ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΛΙΓΟ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ.
   «Κατα Ιώαννην» 8:19 – «ἔλεγον οὖν αὐτῷ· ποῦ ἐστιν ὁ πατήρ σου;»
   «Απεκρίθη ᾿Ιησοῦς· οὔτε ἐμὲ οἴδατε οὔτε τὸν πατέρα μου..»
   ΓΙΟΒΟΣΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΤΤΑΝ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.
   ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΧΒΕ?ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΤΕ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.
   καὶ Μωϋσῆς ἐμήνυσεν ἐπὶ τῆς βάτου, ὡς λέγει Κύριον τὸν Θεὸν Ἀβραὰμ καὶ τὸν Θεὸν Ἰσαὰκ καὶ τὸν Θεὸν Ἰακώβ. Θεὸς δὲ οὐκ ἔστι νεκρῶν, ἀλλὰ ζώντων.» (Λκ 20,37)
   ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΝΕΚΡΩΝ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ.
   ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ᾿ ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ.» (Ιω 8,44)
   ΕΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ(ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΓΛΩΤΤΑΝ), ΤΟ ΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΙΣ,(ΕΚ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ,ΕΚ ΤΑΜΙΕΥΩ),ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ,Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ,ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΕΣΤΕ,ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΙΜΙ,ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ,ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ,ΠΑΤΗΡ Η ΛΕΞΗ ΣΗΜΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ,Η ΠΗΓΗ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ?ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ.
   ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ,ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ,
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΔΛΔ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΑΚΡΥΑ.
   ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,ΤΟ ΛΕΓΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ,ΟΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΨΥΕΤΗΣ,ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΕΜΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.ΑΦΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΧΙ ΑΠ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΣ.
   ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ.Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΓΓΕΝΗΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ,ΔΕΝ ΑΡΧΕΙ,ΓΙΑ ΥΤΟ ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟ,ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
   Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΗΣ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ,,ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.
   ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΙΤΙΑ,ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ.
   ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΤΟΥΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
   ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΤΗΡ ΙΣΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ(ΑΙΤΙΑ).ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ.
   ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΛΑΝΑΣΑΙ.ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ,ΤΙ ΔΛΔ ΑΦΟΥ ΨΟΦΗΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΚΑΤΣΙΚΑ,ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.
   ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.
   ΕΓΕΙΡΑΤΕ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.
   ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ,ΠΕΡΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΓΙΑΧΒΕ.
   ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ.
   «Ας μην ταράζεται η καρδιά σας. να πιστεύετε στο Θεό, και σ’ εμένα να πιστεύετε.
   Στην οικία του Πατέρα μου υπάρχουν πολλά μέρη διαμονής. Ειδεμή θα σας έλεγα ότι πορεύομαι να σας ετοιμάσω τόπο; Και αν πορευτώ και σας ετοιμάσω τόπο, πάλι θα έρθω και θα σας παραλάβω κοντά μου, για να είστε και εσείς όπου είμαι εγώ. Και όπου εγώ πηγαίνω ξέρετε την οδό». Του λέει ο Θωμάς: «Κύριε, δεν ξέρουμε πού πηγαίνεις. Πώς μπορούμε να ξέρουμε την οδό;»
   Του απαντά ο Ιησούς: «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή. Κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα παρά μόνο διαμέσου εμένα.
   Αν με έχετε γνωρίσει, θα γνωρίσετε και τον Πατέρα μου. Αλλά από τώρα τον γνωρίζετε και τον έχετε δει». Του λέει ο Φίλιππος: «Κύριε, δείξε μας τον Πατέρα και μας αρκεί». Του απαντά ο Ιησούς: «Τόσο χρόνο είμαι μαζί σας και δε με έχεις γνωρίσει, Φίλιππε; Όποιος έχει δει εμένα έχει δει τον Πατέρα. Πώς εσύ λες: “Δείξε μας τον Πατέρα”;
   Δεν πιστεύεις ότι εγώ είμαι μέσα στον Πατέρα και ο Πατέρας είναι μέσα σ’ εμένα; Τα λόγια που εγώ σας λέω δε τα μιλώ από τον εαυτό μου, μάλιστα ο Πατέρας που μένει μέσα μου κάνει τα έργα του.
   Πιστεύετέ με ότι εγώ είμαι μέσα στον Πατέρα και ο Πατέρας είναι μέσα σ’ εμένα. Ειδεμή, εξαιτίας αυτών των έργων ας πιστεύετε.
   Αλήθεια, αλήθεια σας λέω, όποιος πιστεύει σ’ εμένα τα έργα που εγώ κάνω κι εκείνος θα κάνει. Και μεγαλύτερα από αυτά θα κάνει, γιατί εγώ πορεύομαι προς τον Πατέρα.
   Και ό,τι ζητήσετε στο όνομά μου αυτό θα το κάνω, για να δοξαστεί ο Πατέρας μέσω του Υιού.
   Αν κάτι μου ζητήσετε στο όνομά μου, εγώ θα το κάνω»
   – Μέσα σε όλα τα ευαγγέλια, ο Χριστός ξεχωρίζει την εθνικότητά του από αυτή των Εβραίων, λέγοντας: Το γένος σας, οι πατέρες σας, ο νόμος σας, ο θεός σας, οι προφήτες σας, δείχνοντας έτσι ότι δεν είναι ομοεθνής τους.
   – Ο Χριστός απαγόρευσε στους μαθητές του να ονομάζονται Ραβίνοι, δηλαδή Ιουδαίοι διδάσκαλοι: «μὴ κληθῆτε ῥαββί· εἷς γὰρ ὑμῶν ἐστιν ὁ διδάσκαλος, ὁ Χριστός.» (Μτ 23,8)
   – Ο Χριστός δεν έκανε περιτομή, όπως θέλουν να νομίζουμε, διότι ο Ιωσήφ, η Μαρία και ο Ιησούς έφυγαν αμέσως στην Αίγυπτο από τον φόβο για τον Ηρώδη.
   ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΣΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ.
   – Τέλος, ο Χριστός καταδικάστηκε από το Ρωμαϊκό Δικαστήριο, όχι από το εβραϊκό. Στο Ρωμαϊκό Δικαστήριο δικάζονταν μόνο οι Ρωμαίοι και οι Έλληνες. Η δε ρωμαϊκή εξουσία αναγνώριζε το δικαίωμα στους Εβραίους να εφαρμόζουν τον Μωσαϊκό νόμο μόνο μεταξύ τους. Για τον λόγο αυτό, οι Εβραίοι δεν μπορούσαν να τον σκοτώσουν και έτσι έπρεπε να βρουν κάτι άλλο για να τον κατηγορήσουν.
   ΑΥΤΟ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΠΕΡΙ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝΤΑΙ!!!
   ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

   • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Γιατί πονηρέ Croif έκοψες τον στίχο στην μέση; Τέτοιες αγυρτείες κάνουν οι απατεώνες! Για πάμε να το δούμε;

    ➡️ Λουκάς 20:38 «Ο δε Θεός δεν είναι νεκρών, αλλά ζώντων· διότι πάντες ζώσι εν αυτώ.»

    ▪️ «διότι πάντες ζώσι εν αυτώ.» Γιατί το παρέλειψες απατεωνάκο μου;

    Για πάμε να δούμε τώρα την εγκεκριμένη από την Ιερά Σύνοδο μετάφραση του στίχου αυτού.

    ➡️ «Μαθετε δε ότι ο Θεός δεν είναι Θεός νεκρών, αλλά ζωντανών. Διότι όλοι, όσοι έχουν φύγει από την γην και είναι δι’ ημάς νεκροί, δια τον Θεόν είναι ζωντανοί, ζουν πλησίον αυτού εις επικοινωνίαν με αυτόν.»

    Κατάλαβες φιλαράκι μου; Αλλά τι λέω τώρα; Είτε είσαι χαζούλης είτε το παίζεις. Βλέπεις πουθενά εδώ να γίνεται λόγος για κάποιον Θεό των νεκρών;

    replay Τι σημαίνει η φράση «ο Θεός δεν είναι Θεός νεκρών, αλλά ζωντανών»; Σημαίνει ότι «όσοι έχουν φύγει από την γην και είναι δι’ ημάς νεκροί, δια τον Θεόν είναι ζωντανοί, ζουν πλησίον αυτού εις επικοινωνίαν με αυτόν.»

    Και το πιο σημαντικό από`όλα είναι ότι ο Ιησούς Χριστός αποκαλεί τον Θεό του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ (Γιαχβέ) ΘΕΟ ζωντανών και όχι νεκρών, (αληθινό Θεό) ενώ εσύ τον αποκαλείς κοπρόσκυλο (croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

    Παραθέτω από την ορθόδοξη εκκλησία ⤵️
    «Ο Άγιος Στέφανος, αναγνωρίζει την ύπαρξη και την θεότητα του Γιαχβέ. Παραδέχεται ότι ο Γιαχβέ είναι ο Αληθινός Θεός (Πράξεις 7: 2) ο οποίος παρουσιάστηκε στον Μωϋσή. Μάλιστα μετά την ομολογία αυτή, αξιώνεται να δει τον Ιησού Χριστό να βρίσκεται στα δεξιά του Θεού.»

    Παραθέτω από δικό σου σχόλιο ⤵️
    «ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ » (17 Απριλίου 2019 at 03:10)

    Μας δουλεύεις; Ως ορθόδοξος λοιπόν ομολόγησε την ορθόδοξη πίστη.
    Εδώ και τώρα! Περιμένω…

 28. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Croif παραθέτω από δικά σου σχόλια.

  croif101 says: «Καταλαβαίνουμε πώς, όταν τον 4ο μ.Χ αιώνα, οι εγκάθετοι ιερείς της μαύρης μασονίας, θέλησαν να ενώσουν την νοοτροπία του Γιαχβέ και του Χριστού σε μία πίστη-θρησκεία που την ονόμασαν Ορθοδοξία ή αλλιώς Εβραιοχριστιανισμό, έπρεπε να παρουσιάσουν και ένα Χριστό κατ εικόνα του τιμωρού Γιαχβέ» (5 Αυγούστου 2019 at 21:46)

  ➡️ Εδώ μας λες ότι ο λεγόμενος εβραιοχριστιανισμός είναι η ορθοδοξία η οποία είναι μια ψεύτικη θρησκεία.

  croif101 says: «ΤΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΣΠΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!» (11 Σεπτεμβρίου 2016 @ 17:52)

  ➡️ Εδώ κάποιος ασπάζεται τον εβραιοχριστιανισμό (δηλαδή την ορθοδοξία) και εσύ croif δεν θέλεις να έχεις καμιά παρτίδα μαζί του αφού αυτός εκπροσωπεί την ψεύτικη θρησκεία.

  croif101 says: «ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΔΟΞΟΣ.» (17 Απριλίου 2019 at 19:56)

  🙄 🔫 χα χα χα Γιδοβοσκέ μήπως ο φίλος μας είναι Τρόλ;

 29. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Από δικό σου σχόλιο ⤵️
  «ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ, ΤΟΝ ΣΑΒΑΩΘ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!!!»
  (croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

  ➡️ Ο Ιάκωβος αποκαλεί Σαβαώθ τον Χριστό. Εδώ: Ιάκωβος 5:4,7-8, άπιστε Θωμά!

 30. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Αυτή είναι η πρώτη εντολή του Ιησού (Μάρκος 12:28-30) την οποία παρέθεσε από την Παλαιά Διαθήκη. Καλή διασκέδαση!

  « Άκουε, Ισραήλ· Κύριος ο Θεός ημών (Γιαχβέ) είναι εις Κύριος. Και θέλεις αγαπά Κύριον τον Θεόν σου εξ όλης της καρδίας σου και εξ όλης της ψυχής σου και εξ όλης της δυνάμεώς σου.» (Δευτερονόμιο 6:5)

  ➡️ Ο Ιησούς (του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ είναι σωτηρία) μίλησε μέσα από την Παλαιά Διαθήκη παραθέτοντας τους στίχους που αφορούσαν την λατρεία στο πρόσωπο του Γιαχβέ.

  ➡️ Σύμφωνα με την Αγία Γραφή, τους Αποστόλους, τους Αγίους και την ορθόδοξη πίστη, ο Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Ιησούς.

 31. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

  Γιατρε λυσε μου αν μπορεις μια απορια.ειναι ειλικρινης απορια.σε απαντηση προς εσενα στις 9Αυγ 03 02′ εγραψε ο φιλος »ΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ,ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!».τι να εννοει με αυτο?Γιοχαν θα ζητουσα απο εσενα να μου το εξηγησεις αλλα δεν βλεπω να απαντας κ σε τιποτα απο αυτα που ρωτω

  • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Εγώ θα ρίξω στην συζήτηση ένα παλαιότερο σχόλιο του και άσε τον να βγάλει από μόνος του το φίδι από την τρύπα. Όπως κατάλαβες ο λόγος του δεν έχει καμιά αξία ούτε βγάζουν νόημα τα όσα λέει.

   croif101 says: «ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 144000 ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ, ΓΝΗΣΙΟΙ ΓΕΓΟΝΑΜΕΝ.» (9 Μαρτίου 2016 at 22:09)

   Ό,τι να ‘ναι!

 32. croif101 says:

  ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ ΤΟΝ ΣΕΡΝΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.
  ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ,ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΓΡΑΜΑ,ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΖΕΙΣ ΚΟΤΣΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΟΣ(ΓΙΑΧΒΕ),ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ!!!
  ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ?
  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΓΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΣΕ ΡΩΤΩ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ?
  ΑΜΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ!!!
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΘΕΟ.
  ΜΟΝΟΝ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΙΛΑ ΠΕΡΙ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.
  ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!
  ΟΣΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΗΚΑ,ΠΛΗΝ ΑΠΟ ΙΕΧΩΒΑΔΙΚΑ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΩΣ ΓΙΑΧΒΕ!!!
  ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ,ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΕ.
  ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑΡΩΤΩ.
  ΕΙΣΑΙ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΣ?
  ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ?
  ΕΣΥ ΡΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ?ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ?

  • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Δεν υποχρεούμαι να απαντήσω στην ερώτηση σου καθότι ουδέποτε δήλωσα ότι είμαι χριστιανός σε αντίθεση με σένα που δήλωσες το παρακάτω ⤵️

   «ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ » (17 Απριλίου 2019 at 03:10)

   Εφόσον είσαι ορθόδοξος (όπως λες) καλείσαι να αποδείξεις την αλήθεια του ισχυρισμού σου.

   Παραθέτω από την ορθόδοξη εκκλησία :

   ➡️ «Ο Άγιος Στέφανος, αναγνωρίζει την ύπαρξη και την θεότητα του Γιαχβέ. Παραδέχεται ότι ο Γιαχβέ είναι ο Αληθινός Θεός (Πράξεις 7: 2) ο οποίος παρουσιάστηκε στον Μωϋσή. Μάλιστα μετά την ομολογία αυτή, αξιώνεται να δει τον Ιησού Χριστό να βρίσκεται στα δεξιά του Θεού.»

   ➡️ «Ὁ Θεός τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης πού ἀναφέρεται σχεδόν σέ κάθε ἐδάφιο αὐτῆς, εἶναι τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, δηλαδή ὁ Υἱός καί Λόγος τοῦ Πατρός.»

   ➡️ Άγιος Χρυσόστομος: «Το αυτό πνεύμα υπάρχει και στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη. Διότι είναι αδελφές οι δύο Διαθήκες, από ΕΝΑΝ Πατέρα προερχόμενες.»

   ➡️ Παΐσιος: «Ο ίδιος Θεός ήταν και τότε…»

   ➡️ «το όνομα Γιαχβέ οιονεί αναλύεται εις το «Πατήρ, Υιός και Άγιον Πνεύμα». Ούτω Γιαχβέ ο Πατήρ, Γιαχβέ ο Υιός, Γιαχβέ το Άγιον Πνεύμα. Πλην δεν υπάρχουν τρεις Γιαχβέ, αλλ’ εις Γιαχβέ (Δευτ. 6: 4), διότι υπάρχει μία θεία ουσία. Επειδή δε έκαστον των τριών προσώπων έχει όλόκληρον την θείαν ουσίαν…δυνάμεθα να λέγωμεν, ου μόνον ότι ο Υιός είνε Γιαχβέ, αλλά και ότι είνε ο Γιαχβέ (ενάρθρως), ο όλος δηλαδή θεός.»

   📢 Ως ορθόδοξος λοιπόν ομολόγησε την ορθόδοξη πίστη. Ομολόγησε ότι τα παραπάνω ορθόδοξα κείμενα είναι αληθή. Δεν θέλω δικαιολογίες! Απόδειξε την αλήθεια του ισχυρισμού σου.
   Εδώ και τώρα! Περιμένω…

   • croif101 says:

    ΜΑ ΓΙΑΤΙ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ.
    ΓΙΑΤΡΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,Μ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙΣ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΩΒΕΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.
    ΑΜΗΝ.

    • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Δεν είναι θέμα υπομονής αλλά βλακείας. Συγκεκριμένα δικής σου βλακείας. Καλείσαι να αποδείξεις την αλήθεια του ισχυρισμού σου. Δηλαδή ότι είσαι ορθόδοξος! Όχι μόνο αυτό αλλά και την όλη θεολογία σου.

     Είπα εγώ ποτέ ότι είμαι ορθόδοξος; Είπα ότι είμαι χριστιανός; Δεν δεσμεύομαι να απαντήσω σε καμιά ερώτηση σου. Δεν εκφέρω την άποψη μου, αλλά την άποψη και την πίστη της ορθόδοξης εκκλησίας. Από κει να καταλάβεις πόσο μπουμπούνας είσαι! Σε πολεμώ με τα όπλα της ορθόδοξης εκκλησίας κι εσύ επιτίθεσαι!

     📢 Ως ορθόδοξος λοιπόν ομολόγησε την ορθόδοξη πίστη. Ομολόγησε ότι τα παραπάνω ορθόδοξα κείμενα είναι αληθή. Δεν θέλω δικαιολογίες! Απόδειξε την αλήθεια του ισχυρισμού σου.
     Εδώ και τώρα! Περιμένω…

     Εκτός κι αν δεν είσαι ορθόδοξος οπότε είσαι ένας ψεύτης.

     • croif101 says:

      ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΓΙΑΤΡΕ,ΩΣ ΜΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ,ΔΛΔ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!!
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΣΟΥ!!!
      ΑΜΑ ΘΕΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΔΛΔ ΠΕΡΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.
      ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝ,ΚΑΙ ΑΝ ΟΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗ,Η Ο ΕΛΛΗΝ,ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.
      ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
      ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΡΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!
      ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΣ ΤΟ ΧΑΟΣ!!!
      ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΩΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ!!!
      ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ!!!
      ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.

     • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Από που κι ως που είναι ο Γιαχβές μου;

      Παραθέτω από την ορθόδοξη εκκλησία ⤵️
      «το όνομα Γιαχβέ οιονεί αναλύεται εις το Πατήρ, Υιός και Άγιον Πνεύμα. Ούτω Γιαχβέ ο Πατήρ, Γιαχβέ ο Υιός, Γιαχβέ το Άγιον Πνεύμα. Πλην δεν υπάρχουν τρεις Γιαχβέ, αλλ’ εις Γιαχβέ (Δευτ. 6: 4), διότι υπάρχει μία θεία ουσία. Επειδή δε έκαστον των τριών προσώπων έχει όλόκληρον την θείαν ουσίαν…δυνάμεθα να λέγωμεν, ου μόνον ότι ο Υιός είνε Γιαχβέ, αλλά και ότι είνε ο Γιαχβέ (ενάρθρως), ο όλος δηλαδή θεός.»

      📢 Ως ορθόδοξος λοιπόν ομολόγησε την ορθόδοξη πίστη. Ομολόγησε ότι το παραπάνω ορθόδοξο κείμενο είναι αληθή. Απόδειξε την αλήθεια του ισχυρισμού σου. Εδώ και τώρα! Περιμένω…

      Εκτός κι αν δεν είσαι ορθόδοξος οπότε είσαι ένας ψεύτης.
      Έγινες ρόμπα croif. Χωρίς καμιά αμφιβολία είσαι το χειρότερο είδος ανθρώπου. Πως αντέχεις τον εαυτό σου;

 33. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

  Γιοχαν οχι μονο δεν εισαι Ορθοδοξος,δεν εισαι καν χριστιανος.εχεις γνωστικιζουσες αποψεις κ οι γνωστικοι δεν ηταν χριστιανοι.θυμαμαι οτι ξανακαναμε αυτη την συζητηση πριν καιρο.μιλαω περι Γιαχβε που ελεγες οτι ειναι κομματι Του Θεου κ οτι ο Θεος ειναι το κεφαλι κ ο Γιαχβε τα χερια κ μετα αποστατησε ο Γιαχβε κ κατι τετοιες μπουρδες με περικεφαλαια.κ σου ειχα πει οτι πρεπει να διαλεξεις ενα απο τα δυο.τι δηλαδη?η εχουμε εναν Θεο με δυο οψεις η δυο Θεους.δυο Θεους Ομοουσιους,ισαξιους,ισοδυναμους.κανεις χριστιανος,ειτε Ορθοδοξος,ειτε παπικος,ειτε διαμαρτυρομενος,ειτε οτι αλλο θελεις δεν πιστευει σε δυο Θεους.παλι πρωτοπορεις.πως να λεγεσαι χριστιανος ρε μπουμπουνα οταν δεν δεχεσαι την Αγια Γραφη?ασε την Παλαια Διαθηκη(σαν γνωστικιζον δεν τη δεχεσαι) κ πιασε την Καινη.ουτε αυτη δεχεσαι κεφαλακο.εχεις δημιουργησει μια δικια σου Καινη Διαθηκη.ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.ανεβασαν τα Κατοχικα αρθρο για τον Σαβαωθ.αυτη ειναι η Αγια σου Γραφη.ΤΟ ΕΝΟΧΟ ΜΥΣΤΙΚΟ του λιακου λεμπουρα.κ τα ασπρα,κοκκινα,κιτρινα,μπλε βιβλια του χριστιανο-γκουρου.εισαι κ χαζουλης.ουτε καν δινεις αξια σε αυτο που λεει η Γραφη για τα ΑΛΛΑ »ευαγγελια» που θα εμφανιστουν.θα σε φαει το μαυρο το σκοταδι φουκαρα.λες οτι ο Ιησους δεν εκανε περιτομη.»και οτε επλησθησαν ημεραι οκτω του περιτεμειν το παιδιον,και εκληθη το ονομα αυτου Ιησους».δεν εισαι χριστιανος.δεν πιστευεις τιποτα απο τη Γραφη.Αγια Γραφη για σενα ειναι βιβλια του εμποριου.ποτε εφυγαν για την Αιγυπτο η Παναγια κ ο Ιωσηφ?οταν ηταν δυο ημερων ο Ιησους?τριων ημερων?για πες ρε μπουμπουνα.γραφεις για το χωριο »εγειρατε τεκνα Σιων…….κτλ».ποιος ηταν ο κατακτητης τοτε Γιοχαν?ειμασταν η δεν ειμασταν κατακτητες?μηπως εισαι υπερ των τουρκων οι οποιοι ηταν κατακτητες σε εμας?μηπως εισαι χιτλερικος?φασιστας?οταν ειμαστε εμεις κατακτητες ειναι καλα,οταν ειναι οι αλλοι ποναει.υποκριτη.διπροσωπε.κατι αλλο περι Γιαχβε.στην Αγια Αποκαλυψη(εγω ειμι η ριζα κ το γενος Δαυιδ) βλεπουμε στο τελος να νικιεται ο εχθρος.ποιος ειναι ο εχθρος?ο διαβολος.γιατι δεν κανει αναφορα για τον μεγαλο εχθρο τον Γιαχβε?εαν αυτος ειναι ο μεγαλος εχθρος γιατι δεν τον αναφερει καθολου αλλα κανει αναφορα μονο στον διαβολο?γραφεις στον Γιατρο για τον αγιο Παισιο εαν εχει πει οτι ο Ιησους ειναι ο Γιαχβε.παρε φορα κ ριξε κεφαλια τον τοιχο.ισως μπει το μυαλο στη θεση του.γραφεις οτι ο Ιησους ξεχωριζει τον εαυτο Του απο τους Ιουδαιους.ΚΑΤΑ Ιωαννη κεφ δ’ »λεγει ουν αυτω η γυνη η Σαμαρειτις,πως συ ΙΟΥΔΑΙΟΣ……».γυρισε ο Ιησους να της πει οτι λεει βλακειες κ οτι ειναι Ελληνας?μπααα.τι της ειπε?Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΕΣΤΙΝ.ποιος ειναι η σωτηρια?ο Ιησους.αρα Ιησους=Ιουδαιος.απλη λογικη,ανυπαρκτη για σενα.για πες ρε φιλος τι εννοεις με αυτο »ΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ,ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».για πες ρε φιλος,γιατι ψευδεσαι(δεν ψευδεσαι απλα τα’χεις χαμενα.βασικα δεν ξερεις τι σου γινεται.αλλο θεμα αυτο).εχεις γραψει εκατο φορες οτι εισαι Ορθοδοξος.αλλες τοσες οτι η Ορθοδοξια ειναι εβραιοχριστιανισμος,αιρεση.τι απο τα δυο ισχυει?Γιοχαν σ’εχουν παρει χαμπαρι ακομα κ τα βατραχια

 34. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Croif παραθέτω από δικό σου σχόλιο:

  «Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ!» (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  ➡️ Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος:
  «Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός ενανθρωπίστηκε ως ένας τυπικός και παραδοσιακός Εβραίος, καταγόμενος εκ της γενεάς του προφητάνακτος Δαβίδ. Όχι μόνο μιλούσε την παραδοσιακή γλώσσα των Εβραίων κατοίκων της Παλαιστίνης την εποχή εκείνη, αλλά σε όλα Του έμοιαζε με χαρακτηριστική μορφή της Παλαιάς Διαθήκης.» (Ομιλία στην Πάτρα κατά την εορτή του Απ. Ανδρέου)

  ➡️ Παραθέτω κείμενο από τον Πρωτοπρεσβύτερο π.Κυριακού Τσουρού επί των αιρέσεων: «Στα ελληνικά νεοπαγανιστικά κινήματα συναντάμε τέσσερις διαφορετικές τοποθετήσεις έναντι του προσώπου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού: … Ήταν Έλληνας και όχι Εβραίος. Οι φανεροί πολέμιοι του Ιησού Χριστού. » (Για σένα λέει croif)

  ➡️ Ρωμαίους 1.3 «περί του Υιού αυτού, όστις εγεννήθη ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΑΒΙΔ κατά σάρκα»

  Ο Ιησούς για τον οποίο μιλάς croif είναι αυτός του Νεοπαγανισμού. Όλα αυτά τα εξηγεί η ορθόδοξη εκκλησία εδώ: https://www.impantokratoros.gr/xristos-neopaganismos.el.aspx

  Από δικά σου σχόλια ⤵️
  «ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ » (17 Απριλίου 2019 at 03:10)

  «ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΔΟΞΟΣ.» (croif101 17 Απριλίου 2019 at 19:56)

  📢 Ως ορθόδοξος λοιπόν ομολόγησε την ορθόδοξη πίστη. Ομολόγησε ότι τα παραπάνω ορθόδοξα κείμενα είναι αληθή. Δεν θέλω δικαιολογίες! Απόδειξε την αλήθεια του ισχυρισμού σου.
  Εδώ και τώρα! Περιμένω…

  • croif101 says:

   1. Ο άγιος απόστολος Παύλος λέγει:
   « Ο θάνατος του Χριστού στον Σταυρό είναι:
   • για τους Ιουδαίους σκάνδαλο, αφού ο Νόμος ορίζει: επικατάρατος πας ο κρεμάμενος επί ξύλου (Γαλ. 3,13, Δευτ. 21,23).
   • για τους λογοκράτες έλληνες μωρία. Οι λογοκράτες λένε: Πώς είναι δυνατό εκείνος που δεν μπόρεσε να περιφρούρηση τον Εαυτό Του και να Τον προφυλάξη από τέτοιο θάνατο, να είναι σωτήρας άλλων;
   • για μας, τους σωζομένους, είναι Θεού δύναμις και Θεού σοφία» (Α’ Κορ. 1,24).
   ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΓΝΗΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΓΙΑΤΡΕ,ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ.

   • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    «Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ!» (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

    Αυτά που παρέθεσες παραπάνω δεν επιβεβαιώνουν την αλήθεια του ισχυρισμού σου. Είναι άσχετα με την δήλωση σου ότι ο Χριστός είναι Έλληνας.

    Συνεπώς το σχόλιο σου έχει ως αντικειμενικό σκοπό να αποφύγεις το στρίμωγμα ή έστω να κερδίσεις λίγο χρόνο. Εγώ εδώ είμαι και σε περιμένω.

    📢 Ως ορθόδοξος ομολόγησε την ορθόδοξη πίστη. Ομολόγησε ότι όσα πρεσβεύει η ορθόδοξη εκκλησία και η Γραφή είναι αληθή. Απόδειξε την αλήθεια του ισχυρισμού σου (ότι είσαι ορθόδοξος).

    ➡️ replay «Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός ενανθρωπίστηκε ως ένας τυπικός και παραδοσιακός Εβραίος, καταγόμενος εκ της γενεάς του προφητάνακτος Δαβίδ. » (Χριστόδουλος)

    ➡️ «Και παίρνει σάρκα και περιτέμνεται κι αυτός μαζί με τους Ιουδαίους. Πήρε το ίδιο με αυτούς σώμα, πήρε και την ίδια περιτομή. Έκανε α­ναντίρρητη την συγγένειά Του με αυτούς, ώστε να μη τον αρνη­θούν, Αυτόν, ο οποίος ήταν ο Χριστός που έρχεται από την γενιά του Δαυίδ, και που αυτοί προσδοκούσαν. Έδειξε το γνώρισμα της συγγενείας Του με αυτούς. » (Άγιος Χρυσόστομος)

    ➡️ Ρωμαίους 1.3 «περί του Υιού αυτού, όστις εγεννήθη ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΑΒΙΔ κατά σάρκα»

    🔻 Άγιος Χρυσόστομος + Χριστόδουλος +++ 🆚 Croif 101 fm stereo με τα μυαλά στα κάγκελα της ανοησίας.

 35. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

  Ξεχασα να σου απαντησω σε αυτο.λες οτι ο Ιησους ειπε στους μαθητες Του να μην ονομαζονται ραββινοι(δηλαδη διδασκαλοι).»υμεις δε μη κληθητε ραββι».το παρακατω ποναει?ποναει αιρετικε μου φιλε.η γνωστη τακτικη των αιρετικων να απομονωνουν χωρια.»εις γαρ υμων εστιν ο διδασκαλος,ο Χριστος».τα ακριβως παραπανω χωρια γιατι δεν τα κοιτας?διοτι ετσι βγαινει νοημα τι εννοουσε ο Ιησους.τους λεει να μην επιδεικνυωνται,να μην ζητουν τις πρωτες θεσεις,να μην επιζητουν απο τους ανθρωπους να τους προσφωνουν διδασκαλε-διδασκαλε διοτι αναμεσα τους ειναι ο Ενας Διδασκαλος.»Στην Καινή Διαθήκη ο Ιησούς Χριστός αποκαλείται δώδεκα φορές «Ραββί» με την έννοια του «Δασκάλου» και, παρόμοια, δύο φορές «Ραββουνί» (που σημαίνει κατά γράμμα, «Δάσκαλέ μου»)[1]. Μία φορά γίνεται η χρήση αυτού του όρου για τον Ιωάννη τον Βαπτιστή. (Ιωάννης 3:26)»(Βικιπαιδεια).Γιοχαν ο Ιωαννης ο Βαπτιστης ηταν Ελληνας?

  • croif101 says:

   ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΙΛΑ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,ΔΛΔ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
   ΕΔΩ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
   ΚΑΤΑ ΜΑΤΑΘΙΟΝ ΚΕΦ 10.
   Καὶ προσκαλεσάμενος τοὺς δώδεκα μαθητὰς αὐτοῦ ἔδωκεν αὐτοῖς ἐξουσίαν πνευμάτων ἀκαθάρτων ὥστε ἐκβάλλειν αὐτὰ καὶ θεραπεύειν πᾶσαν νόσον καὶ πᾶσαν μαλακίαν.

   2 Τῶν δὲ δώδεκα ἀποστόλων τὰ ὀνόματά ἐισι ταῦτα· πρῶτος Σίμων ὁ λεγόμενος Πέτρος καὶ Ἀνδρέας ὁ ἀδελφὸς αὐτοῦ, Ἰάκωβος ὁ τοῦ Ζεβεδαίου καὶ Ἰωάννης ὁ ἀδελφὸς αὐτοῦ, 3 Φίλιππος καὶ Βαρθολομαῖος, Θωμᾶς καὶ Ματθαῖος ὁ τελώνης, Ἰάκωβος ὁ τοῦ Ἁλφαίου καὶ Λεββαῖος ὁ ἐπικληθεὶς Θαδδαῖος, 4 Σίμων ὁ Κανανίτης καὶ Ἰούδας ὁ Ἰσκαριώτης ὁ καὶ παραδοὺς αὐτόν. 5 Τούτους τοὺς δώδεκα ἀπέστειλεν ὁ Ἰησοῦς παραγγείλας αὐτοῖς λέγων· Εἰς ὁδὸν ἐθνῶν μὴ ἀπέλθητε, καὶ εἰς πόλιν Σαμαριτῶν μὴ εἰσέλθητε· 6 πορεύεσθε δὲ μᾶλλον πρὸς τὰ πρόβατα τὰ ἀπολωλότα οἴκου Ἰσραήλ.

   7 πορευόμενοι δὲ κηρύσσετε λέγοντες ὅτι Ἤγγικεν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν. 8 ἀσθενοῦντας θεραπεύετε, λεπροὺς καθαρίζετε, νεκροὺς ἐγείρετε, δαιμόνια ἐκβάλλετε· δωρεὰν ἐλάβετε, δωρεὰν δότε. 9 Μὴ κτήσησθε χρυσὸν μηδὲ ἄργυρον μηδὲ χαλκὸν εἰς τὰς ζώνας ὑμῶν, 10 μὴ πήραν εἰς ὁδὸν μηδὲ δύο χιτῶνας μηδὲ ὑποδήματα μηδὲ ῥάβδον· ἄξιος γὰρ ἐστιν ὁ ἐργάτης τῆς τροφῆς αὐτοῦ. 11 εἰς ἣν δ’ ἂν πόλιν ἢ κώμην εἰσέλθητε, ἐξετάσατε τίς ἐν αὐτῇ ἄξιός ἐστι· κἀκεῖ μείνατε ἕως ἂν ἐξέλθητε. 12 εἰσερχόμενοι δὲ εἰς τὴν οἰκίαν ἀσπάσασθε αὐτήν λέγοντες· εἰρήνη τῷ οἰκῳ τούτῳ. 13 καὶ ἐὰν μὲν ᾖ ἡ οἰκία ἀξία, ἐλέθτω ἡ εἰρήνη ὑμῶν ἐπ’ αὐτήν· ἐὰν δὲ μὴ ᾖ ἀξία, ἡ εἰρήνη ὑμῶν πρὸς ὑμᾶς ἐπιστραφήτω. 14 καὶ ὃς ἐὰν μὴ δέξηται ὑμᾶς μηδὲ ἀκούσῃ τοὺς λόγους ὑμῶν, ἐξερχόμενοι ἔξω τῆς οἰκίας ἢ τῆς πόλεως ἐκείνης ἐκτινάξατε τὸν κονιορτὸν τῶν ποδῶν ὑμῶν. 15 ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἀνεκτότερον ἔσται γῇ Σοδόμων καὶ Γομόρρας ἐν ἡμέρᾳ κρίσεως ἢ τῇ πόλει ἐκείνῃ.

   16 Ἰδοὺ ἐγὼ ἀποστέλλω ὑμᾶς ὡς πρόβατα ἐν μέσῳ λύκων· γίνεσθε οὖν φρόνιμοι ὡς οἱ ὄφεις καὶ ἀκέραιοι ὡς αἱ περιστεραί. 17 προσέχετε δὲ ἀπὸ τῶν ἀνθρώπων· παραδώσουσι γὰρ ὑμᾶς εἰς συνέδρια, καὶ ἐν ταῖς συναγωγαῖς αὐτῶν μαστιγώσουσιν ὑμᾶς· 18 καὶ ἐπὶ ἡγεμόνας δὲ καὶ βασιλεῖς ἀχθήσεσθε ἕνεκεν ἐμοῦ εἰς μαρτύριον αὐτοῖς καὶ τοῖς ἔθνεσιν. 19 ὅταν δὲ παραδῶσωσιν ὑμᾶς, μὴ μεριμνήσητε πῶς ἢ τί λαλήσητε· δοθήσεται γὰρ ὑμῖν ἐν ἐκείνῃ τῇ ὥρᾳ τί λαλήσητε· 20 οὐ γὰρ ὑμεῖς ἐστε οἱ λαλοῦντες ἀλλὰ τὸ Πνεῦμα τοῦ πατρὸς ὑμῶν τὸ λαλοῦν ἐν ὑμῖν. 21 παραδώσει δὲ ἀδελφὸς ἀδελφὸν εἰς θάνατον καὶ πατὴρ τέκνον, καὶ ἐπαναστήσονται τέκνα ἐπὶ γονεῖς καὶ θανατώσουσιν αὐτούς· 22 καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων διὰ τὸ ὄνομά μου· ὁ δὲ ὑπομείνας εἰς τέλος οὗτος σωθήσεται. 23 ὅταν δὲ διώκωσιν ὑμᾶς ἐν τῇ πόλει ταύτῃ, φεύγετε εἰς τὴν ἄλλην· ἀμὴν γὰρ λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ τελέσητε τὰς πόλεις τοῦ Ἰσραὴλ ἕως ἂν ἔλθῃ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου. 24 Οὐκ ἔστι μαθητὴς ὑπὲρ τὸν διδάσκαλον οὐδὲ δοῦλος ὑπὲρ τὸν κύριον αὐτοῦ. 25 ἀρκετὸν τῷ μαθητῇ ἵνα γένηται ὡς ὁ διδάσκαλος αὐτοῦ, καὶ ὁ δοῦλος ὡς ὁ κύριος αὐτοῦ. εἰ τὸν οἰκοδεσπότην Βεελζεβοὺλ ἐκάλεσαν, πόσῳ μᾶλλον τοὺς οἰκιακοὺς αὐτοῦ;

   26 Μὴ οὖν φοβηθῆτε αὐτούς· οὐδὲν γάρ ἐστι κεκαλυμμένον ὃ οὐκ ἀποκαλυφθήσεται, καὶ κρυπτὸν ὃ οὐ γνωσθήσεται. 27 ὃ λέγω ὑμῖν ἐν τῇ σκοτίᾳ, εἴπατε ἐν τῷ φωτί· καὶ ὃ εἰς τὸ οὖς ἀκούετε, κηρύξατε ἐπὶ τῶν δωμάτων. 28 καὶ μὴ φοβεῖσθε ἀπὸ τῶν ἀποκτεννόντων τὸ σῶμα, τὴν δὲ ψυχὴν μὴ δυναμένων ἀποκτεῖναι· φοβήθητε δὲ μᾶλλον τὸν δυνάμενον καὶ ψυχὴν καὶ σῶμα ἀπολέσαι ἐν γεέννῃ. 29 οὐχὶ δύο στρουθία ἀσσαρίου πωλεῖται; καὶ ἓν ἐξ αὐτῶν οὐ πεσεῖται ἐπὶ τὴν γῆν ἄνευ τοῦ πατρὸς ὑμῶν. 30 ὑμῶν δὲ καὶ αἱ τρίχες τῆς κεφαλῆς πᾶσαι ἠριθμημέναι εἰσί. 31 μὴ οὖν φοβηθῆτε· πολλῶν στρουθίων διαφέρετε ὑμεῖς. 32 Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· 33 ὅστις δ’ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς. 34 Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπὶ τὴν γῆν· οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἀλλὰ μάχαιραν. 35 ἦλθον γὰρ διχάσαι ἄνθρωπον κατὰ τοῦ πατρὸς αὐτοῦ καὶ θυγατέρα κατὰ τῆς μητρὸς αὐτῆς καὶ νύμφην κατὰ τῆς πενθερᾶς αὐτῆς· 36 καὶ ἐχθροὶ τοῦ ἀνθρώπου οἱ οἰκιακοὶ αὐτοῦ.
   37 Ὁ φιλῶν πατέρα ἢ μητέρα ὑπὲρ ἐμὲ οὐκ ἔστι μου ἄξιος· καὶ ὁ φιλῶν υἱὸν ἢ θυγατέρα ὑπὲρ ἐμὲ οὐκ ἔστι μου ἄξιος· 38 καὶ ὃς οὐ λαμβάνει τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθεῖ ὀπίσω μου, οὐκ ἔστι μου ἄξιος. 39 ὁ εὑρὼν τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἀπολέσει αὐτήν, καὶ ὁ ἀπολέσας τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἕνεκεν ἐμοῦ εὑρήσει αὐτήν. 40 Ὁ δεχόμενος ὑμᾶς ἐμὲ δέχεται, καὶ ὁ ἐμὲ δεχόμενος δέχεται τὸν ἀποστείλαντά με. 41 ὁ δεχόμενος προφήτην εἰς ὄνομα προφήτου μισθὸν προφήτου λήψεται, καὶ ὁ δεχόμενος δίκαιον εἰς ὄνομα δικαίου μισθὸν δικαίου λήψεται. 42 καὶ ὃς ἐὰν ποτίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων ποτήριον ψυχροῦ μόνον εἰς ὄνομα μαθητοῦ, ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ ἀπολέσῃ τὸν μισθὸν αὐτοῦ.
   ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΘΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΚΕΦ 12.
   Ἐν ἐκείνῳ τῷ καιρῷ ἐπορεύθη ὁ Ἰησοῦς τοῖς σάββασιν διὰ τῶν σπορίμων· οἱ δὲ μαθηταὶ αὐτοῦ ἐπείνασαν, καὶ ἤρξαντο τίλλειν στάχυας καὶ ἐσθίειν. 2 οἱ δὲ Φαρισαῖοι ἰδόντες εἶπον αὐτῷ· Ἰδοὺ οἱ μαθηταί σου ποιοῦσιν ὃ οὐκ ἔξεστι ποιεῖν ἐν σαββάτῳ. 3 ὁ δὲ εἶπεν αὐτοῖς· Οὐκ ἀνέγνωτε τί ἐποίησε Δαυῒδ ὅτε ἐπείνασεν αὐτὸς καὶ οἱ μετ’ αὐτοῦ; 4 πῶς εἰσῆλθεν εἰς τὸν οἶκον τοῦ Θεοῦ καὶ τοὺς ἄρτους τῆς προθέσεως ἔφαγεν, οὕς οὐκ ἐξὸν ἦν αὐτῷ φαγεῖν οὐδὲ τοῖς μετ’ αὐτοῦ, εἰ μὴ μόνοις τοῖς ἱερεῦσιν; 5 ἢ οὐκ ἀνέγνωτε ἐν τῷ νόμῳ ὅτι τοῖς σάββασιν οἱ ἱερεῖς ἐν τῷ ἱερῷ τὸ σάββατον βεβηλοῦσι καὶ ἀναίτιοί εἰσι; 6 λέγω δὲ ὑμῖν ὅτι τοῦ ἱεροῦ μεῖζόν ἐστιν ὧδε. 7 εἰ δὲ ἐγνώκειτε τί ἐστιν, ἔλεον θέλω καὶ οὐ θυσίαν, οὐκ ἂν κατεδικάσατε τοὺς ἀναιτίους. 8 κύριος γάρ ἐστιν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου καὶ τοῦ σαββάτου.
   9 Καὶ μεταβὰς ἐκεῖθεν ἦλθεν εἰς τὴν συναγωγὴν αὐτῶν·
   10 καὶ ἰδοὺ ἄνθρωπος ἦν ἐκεῖ τὴν χεῖρα ἔχων ξηράν· καὶ ἐπηρώτησαν αὐτὸν λέγοντες· Εἰ ἔξεστι τοῖς σάββασι θεραπεύειν; ἵνα κατηγορήσωσιν αὐτοῦ. 11 ὁ δὲ εἶπεν αὐτοῖς· Τίς ἔσται ἐξ ὑμῶν ἄνθρωπος ὃς ἕξει πρόβατον ἕν, καὶ ἐὰν ἐμπέσῃ τοῦτο τοῖς σάββασιν εἰς βόθυνον, οὐχὶ κρατήσει αὐτὸ καὶ ἐγερεῖ; 12 πόσῳ οὖν διαφέρει ἄνθρωπος προβάτου; ὥστε ἔξεστι τοῖς σάββασι καλῶς ποιεῖν. 13 τότε λέγει τῷ ἀνθρώπῳ· Ἔκτεινόν σου τὴν χεῖρα· καὶ ἐξέτεινε, καὶ ἀποκατεστάθη ὑγιὴς ὡς ἡ ἄλλη.
   14 ἐξελθόντες δὲ οἱ Φαρισαῖοι συμβούλιον ἔλαβον κατ’ αὐτοῦ, ὅπως αὐτὸν ἀπολέσωσιν. 15 Ὁ δὲ Ἰησοῦς γνοὺς ἀνεχώρησεν ἐκεῖθεν· καὶ ἠκολούθησαν αὐτῷ ὄχλοι πολλοί, καὶ ἐθεράπευσεν αὐτοὺς πάντας, 16 καὶ ἐπετίμησεν αὐτοῖς ἵνα μὴ φανερὸν ποιήσωσιν αὐτὸν, 17 ὃπως πληρωθῇ τὸ ῥηθὲν διὰ Ἡσαΐου τοῦ προφήτου λέγοντος· 18 Ἰδοὺ ὁ παῖς μου, ὃν ᾑρέτισα, ὁ ἀγαπητός μου, εἰς ὃν εὐδόκησεν ἡ ψυχή μου· θήσω τὸ Πνεῦμά μου ἐπ’ αὐτόν, καὶ κρίσιν τοῖς ἔθνεσιν ἀπαγγελεῖ· 19 οὐκ ἐρίσει οὐδὲ κραυγάσει οὐδὲ ἀκούσει τις ἐν ταῖς πλατείαις τὴν φωνὴν αὐτοῦ. 20 κάλαμον συντετριμμένον οὐ κατεάξει καὶ λίνον τυφόμενον οὐ σβέσει, ἕως ἂν ἐκβάλῃ εἰς νῖκος τὴν κρίσιν·
   21 καὶ τῷ ὀνόματι αὐτοῦ ἔθνη ἐλπιοῦσι.
   22 Τότε προσηνέχθη αὐτῷ δαιμονιζόμενος τυφλὸς καὶ κωφός, καὶ ἐθεράπευσεν αὐτόν, ὥστε τὸν τυφλὸν καὶ κωφὸν καὶ λαλεῖν καὶ βλέπειν. 23 καὶ ἐξίσταντο πάντες οἱ ὄχλοι καὶ ἔλεγον· Μήτι οὗτός ἐστιν ὁ Χριστὸς ὁ υἱὸς Δαυῒδ; 24 οἱ δὲ Φαρισαῖοι ἀκούσαντες εἶπον· Οὗτος οὐκ ἐκβάλλει τὰ δαιμόνια εἰ μὴ ἐν τῷ Βεελζεβοὺλ, ἄρχοντι τῶν δαιμονίων. 25 εἰδὼς δὲ ὁ Ἰησοῦς τὰς ἐνθυμήσεις αὐτῶν εἶπεν αὐτοῖς· Πᾶσα βασιλεία μερισθεῖσα καθ’ ἑαυτὴν ἐρημοῦται, καὶ πᾶσα πόλις ἢ οἰκία μερισθεῖσα καθ’ ἑαυτὴν οὐ σταθήσεται. 26 καὶ εἰ ὁ σατανᾶς τὸν σατανᾶν ἐκβάλλει, ἐφ’ ἑαυτὸν ἐμερίσθη· πῶς οὖν σταθήσεται ἡ βασιλεία αὐτοῦ; 27 καὶ εἰ ἐγὼ ἐν Βεελζεβοὺλ ἐκβάλλω τὰ δαιμόνια, οἱ υἱοὶ ὑμῶν ἐν τίνι ἐκβάλλουσι; διὰ τοῦτο αὐτοὶ κριταὶ ἔσονται ὑμῶν. 28 εἰ δὲ ἐγὼ ἐν Πνεύματι Θεοῦ ἐκβάλλω τὰ δαιμόνια, ἄρα ἔφθασεν ἐφ’ ὑμᾶς ἡ βασιλεία τοῦ Θεοῦ. 29 ἢ πῶς δύναταί τις εἰσελθεῖν εἰς τὴν οἰκίαν τοῦ ἰσχυροῦ καὶ τὰ σκεύη αὐτοῦ ἁρπάσαι, ἐὰν μὴ πρῶτον δήσῃ τὸν ἰσχυρόν; καὶ τότε τὴν οἰκίαν αὐτοῦ διαρπάσει. 30 ὁ μὴ ὢν μετ’ ἐμοῦ κατ’ ἐμοῦ ἐστι, καὶ ὁ μὴ συνάγων μετ’ ἐμοῦ σκορπίζει. 31 Διὰ τοῦτο λέγω ὑμῖν, πᾶσα ἁμαρτία καὶ βλασφημία ἀφεθήσεται τοῖς ἀνθρώποις, ἡ δὲ τοῦ Πνεύματος βλασφημία οὐκ ἀφεθήσεται τοῖς ἀνθρώποις· 32 καὶ ὃς ἐὰν εἴπῃ λόγον κατὰ τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου, ἀφεθήσεται αὐτῷ· ὃς δ’ ἂν εἴπῃ κατὰ τοῦ Πνεύματος τοῦ ἁγίου, οὐκ ἀφεθήσεται αὐτῷ οὔτε ἐν τῷ νῦν αἰῶνι οὔτε ἐν τῷ μέλλοντι. 33 Ἢ ποιήσατε τὸ δένδρον καλὸν, καὶ τὸν καρπὸν αὐτοῦ καλόν, ἢ ποιήσατε τὸ δένδρον σαπρὸν καὶ τὸν καρπὸν αὐτοῦ σαπρόν· ἐκ γὰρ τοῦ καρποῦ τὸ δένδρον γινώσκεται. 34 γεννήματα ἐχιδνῶν, πῶς δύνασθε ἀγαθὰ λαλεῖν πονηροὶ ὄντες; ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ. 35 ὁ ἀγαθὸς ἄνθρωπος ἐκ τοῦ ἀγαθοῦ θησαυροῦ ἐκβάλλει ἀγαθά, καὶ ὁ πονηρὸς ἄνθρωπος ἐκ τοῦ πονηροῦ θησαυροῦ ἐκβάλλει πονηρά. 36 λέγω δὲ ὑμῖν ὅτι πᾶν ῥῆμα ἀργὸν ὃ ἐὰν λαλήσωσιν οἱ ἄνθρωποι, ἀποδώσουσι περὶ αὐτοῦ λόγον ἐν ἡμέρᾳ κρίσεως· 37 ἐκ γὰρ τῶν λόγων σου δικαιωθήσῃ, καὶ ἐκ τῶν λόγων σου καταδικασθήσῃ.
   38 Τότε ἀπεκρίθησάν τινες τῶν γραμματέων καὶ Φαρισαίων λέγοντες· Διδάσκαλε, θέλομεν ἀπὸ σοῦ σημεῖον ἰδεῖν. 39 ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπεν αὐτοῖς· Γενεὰ πονηρὰ καὶ μοιχαλὶς σημεῖον ἐπιζητεῖ, καὶ σημεῖον οὐ δοθήσεται αὐτῇ εἰμὴ τὸ σημεῖον Ἰωνᾶ τοῦ προφήτου. 40 ὥσπερ γὰρ ἐγένετο Ἰωνᾶς ὁ προφήτης ἐν τῇ κοιλίᾳ τοῦ κήτους τρεῖς ἡμέρας καὶ τρεῖς νύκτας, οὕτως ἔσται ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐν τῇ καρδίᾳ τῆς γῆς τρεῖς ἡμέρας καὶ τρεῖς νύκτας. 41 ἄνδρες Νινευῖται ἀναστήσονται ἐν τῇ κρίσει μετὰ τῆς γενεᾶς ταύτης καὶ κατακρινοῦσιν αὐτήν· ὅτι μετενόησαν εἰς τὸ κήρυγμα Ἰωνᾶ, καὶ ἰδοὺ πλεῖον Ἰωνᾶ ὧδε. 42 βασίλισσα νότου ἐγερθήσεται ἐν τῇ κρίσει μετὰ τῆς γενεᾶς ταύτης καὶ κατακρινεῖ αὐτήν· ὅτι ἦλθεν ἐκ τῶν περάτων τῆς γῆς ἀκοῦσαι τὴν σοφίαν Σολομῶντος, καὶ ἰδοὺ πλεῖον Σολομῶντος ὧδε.
   43 Ὅταν δὲ τὸ ἀκάθαρτον πνεῦμα ἐξέλθῃ ἀπὸ τοῦ ἀνθρώπου, διέρχεται δι’ ἀνύδρων τόπων ζητοῦν ἀνάπαυσιν, καὶ οὐχ εὑρίσκει. 44 τότε λέγει· εἰς τὸν οἶκόν μου ἐπιστρέψω ὅθεν ἐξῆλθον· καὶ ἐλθὸν εὑρίσκει σχολάζοντα καὶ σεσαρωμένον καὶ κεκοσμημένον. 45 τότε πορεύεται καὶ παραλαμβάνει μεθ’ ἑαυτοῦ ἑπτὰ ἕτερα πνεύματα πονηρότερα ἑαυτοῦ, καὶ εἰσελθόντα κατοικεῖ ἐκεῖ· καὶ γίνεται τὰ ἔσχατα τοῦ ἀνθρώπου ἐκείνου χείρονα τῶν πρώτων. οὕτως ἔσται καὶ τῇ γενεᾷ τῇ πονηρᾷ ταύτῃ. 46 Ἔτι δὲ αὐτοῦ λαλοῦντος τοῖς ὄχλοις ἰδοὺ ἡ μήτηρ καὶ οἱ ἀδελφοὶ αὐτοῦ εἱστήκεισαν ἔξω, ζητοῦντες λαλῆσαι αὐτῷ. 47 εἶπεν δέ τις αὐτῷ· Ἰδοὺ ἡ μήτηρ σου καὶ οἱ ἀδελφοί σου ἑστήκασιν ἔξω ζητοῦντές σε ἰδεῖν. 48 ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπε τῷ λέγοντι αὐτῷ· Τίς ἐστιν ἡ μήτηρ μου, καὶ τίνες εἰσὶν οἱ ἀδελφοί μου; 49 καὶ ἐκτείνας τὴν χεῖρα αὐτοῦ ἐπὶ τοὺς μαθητὰς αὐτοῦ ἔφη· Ἰδοὺ ἡ μήτηρ μου καὶ οἱ ἀδελφοί μου· 50 ὅστις γὰρ ἂν ποιήσῃ τὸ θέλημα τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς αὐτός μου ἀδελφὸς καὶ ἀδελφὴ καὶ μήτηρ ἐστίν.
   ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ.
   ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΛΕΥΑΣΤΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ.
   ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΠΕΡΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΔΥΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
   ΕΚΙΝΟΣ ΤΟ ΟΡΙΣΕ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!!!Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΑ.
   ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΧΙΣΗ,ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΣΦΑΛΜΑΤΑ,ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ.
   Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΗΡΘΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ,ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟΝ,ΑΠ ΤΟ ΨΕΥΤΟΘΕΟ,ΤΩΝ ΘΕΟΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
   ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ ΚΑΤΑ ΣΩΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ ΚΑΤΑ ΨΥΧΗ.
   ΚΑΜΜΙΑ ΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΕΑΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΙΣΗ ΤΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ.

   • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

    Υπαρχει ενας Θεος με δυο οψεις η δυο Ομοουσιοι κ ισαξιοι Θεοι?για απαντησε εαν σε παιρνει.εαν ζητησω απο τον Γιατρο να φανερωσει εκεινη την συζητηση(νομιζω ητανε οταν ο Κατοχικος μας την ειπε εμενα,τον Γιατρο κ τον Ασχετο για τα πολλα σχολια) θα κλαις σαν τον psychaos στα εκκλησακια.γι’αυτο μην γραψεις οτι δεν το ειπες.ειπες οτι ο Γιαχβε ειναι κομματι Του Θεου που αποστατησε.ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ.η Παναγια κ ο Ιωσηφ ποτε φυγανε για την Αιγυπτο?πριν τις οχτω μερες?οι μαγοι στην Αιγυπτο Τον προσκυνησαν?ΑΓΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ε?Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΕΣΤΙΝ!!σε ξεφτιλησε το Αγιο Ευαγγελιο.περι του υιου αυτου του γενομενου εκ σπερματος Δαυιδ ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ.μπατσακια στο σβερκακι του Γιοχαν απο τη Γραφη.εγω ειμι η ριζα κ το γενος Δαυιδ.κοκκινησε το πωπουδακι του Γιοχαν.εισαι Ορθοδοξος ε?η Ορθοδοξια ειναι εβραιοχριστιανισμος?ρομπα ο Γιοχαν.»ο Θεος της Παλαιας Διαθηκης ειναι Ο ΙΔΙΟΣ με της Καινης Διαθηκης»(αγιος Παισιος).ωπα κριμα το παιδι.τι εννοουσες με αυτο »ΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ,ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».ΤΡΙΛΑΡΑΛΑΡΟ χαχα.σε ενα θα συμφωνησω.σ’αυτο που εγραψες,οτι δηλαδη σαν ανθρωπος επεσες σε συγχυση.γι’αυτο μετανοησε μικρε μου φιλε διοτι θα σε φαει το μαυρο το σκοταδι.εγω λεω να τα παρατησω,αρκετα επαιξα μαζι σου.δεν ειναι συζητηση αυτη,ειναι ενας μονοτονος μονολογος.λες κ ειμαι ναυαγος κ μιλαω σε καρυδα.καλη ξεμπερδα με τον Γιατρο.να ξερεις εχει συμβαση με την Πεντελη κ κατι πηρε το αυτι μου οτι εχουν ελλειψη απο πελατες(μην ανησυχεις,εχει πινκ-πονκ κ θα περνας την ωρα σου.εαν φευγει το μπαλακι απο το παραθυρο θα περναει το περιπολο κ θα το μαζευει χαχα.)αν δω ικανοποιητικη απαντηση(χαχαχα) δεν θα φυγω

    • croif101 says:

     ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ!!!Μ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!
     ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ,ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!
     ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.ΟΤΑΝ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΜΗΔΕ ΕΚ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ,ΜΗΔΕ ΕΚ ΣΑΡΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΘΕΟΥ ΕΓΓΕΝΝΗΘΗΣΑΝ,ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ?
     ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΕΙΣΑΙ ΧΛΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΑΝΔΡΟΣ!!!
     ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,ΤΟ ΣΦΑΛΛΕΙΝ ΕΣΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ,ΤΟ ΕΜΜΕΝΕΙΝ ΟΜΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΝ!!!

 36. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Όλοι και όλα croif είναι εναντίον σου.

  Η Αγία Γραφή που κρατάς στα χέρια σου περιέχει ΔΥΟ διαθήκες. Η πρώτη Διαθήκη είναι αυτή που έκανε ο Θεός με τον Λαό Ισραήλ. ΟΧΙ με τους Έλληνες!

  Σύμφωνα με τα ευαγγέλια ο Χριστός είπε στους μαθητές του να κηρύξουν ΜΟΝΟ στα απολωλότα πρόβατα του οίκου Ισραήλ. ΌΧΙ στους εθνικούς! ΌΧΙ στους Έλληνες! «Εις οδόν εθνών μη υπάγητε, και εις πόλιν Σαμαρειτών μη εισέλθητε· υπάγετε δε μάλλον προς τα πρόβατα τα απολωλότα του οίκου Ισραήλ.» (Ματθ 10.5-6.)

  😂 Το παρέθεσες κι ο ίδιος χαζούλη. Καλά θα κάνεις να αφήσεις την Γραφή στην ησυχία της διότι ξεφτιλίζεσαι.

  ▪️ Λίγο πριν τον θάνατο του ο Χριστός αποκάλυψε στους μαθητές του ότι έχει και άλλα πρόβατα που δεν είναι από την αυλή αυτή (του Ισραήλ) και ότι είναι και αυτά συμμέτοχα στην ουράνια βασιλεία. Μετά την πεντηκοστή λοιπόν ο Απ Πέτρος βλέπει σε όραμα ένα σεντόνι να κατεβαίνει από τον ουρανό έχοντας πάνω του όλα τα ζώα της Γης ακόμα και αυτά που θεωρούνταν ακάθαρτα από τον μωσαϊκό νόμο. (Πράξεις 10.15-20).

  Αυτά τα ακάθαρτα ζώα ήταν όλοι οι άλλοι λαοί της Γης εκτός από τον Ισραήλ. Ήταν τα έθνη τα οποία ο Θεός καθάρισε και έτσι ο Απ Πέτρος και οι υπόλοιποι άρχισαν να κηρύττουν και στα έθνη και στους Έλληνες.

  ➡️ «Εάν λοιπόν ο Θεός έδωκεν εις αυτούς την ίσην δωρεάν ως και εις ημάς, διότι επίστευσαν εις τον Κύριον Ιησούν Χριστόν, εγώ τις ήμην ώστε να δυνηθώ να εμποδίσω τον Θεόν; Ακούσαντες δε ταύτα ησύχασαν και εδόξαζον τον Θεόν, λέγοντες· Και (ΚΑΙ) εις τα έθνη λοιπόν έδωκεν ο Θεός την μετάνοιαν εις ζωήν» (Πράξεις 11.18. )

  ▪️ Η απαρχή είναι ο λαός ΙΣΡΑΗΛ και όχι οι Έλληνες όπως εσύ ο χαζούλης λες.

  ➡️ «Σεις είσθε υιοί των προφητών και της διαθήκης, την οποίαν έκαμεν ο Θεός προς τους πατέρας ημών. Προς εσάς ΠΡΩΤΟΝ (τον Ισραήλ) ο Θεός αναστήσας τον Υιόν αυτού Ιησούν απέστειλεν αυτόν διά να σας ευλογή..» (Πραξ 3.26)

  Περαστικά σου Ελληναρά croif που νομίζεις ότι οι Ελληνάρες είχαν τα πρωτεία.

  • croif101 says:

   ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ,ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑΤΡΕ.
   ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΛΥΣΗ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!!!!
   ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

   • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    « Προς εσάς ΠΡΩΤΟΝ (τον Ισραήλ) ο Θεός αναστήσας τον Υιόν αυτού Ιησούν απέστειλεν αυτόν διά να σας ευλογή..» (Πραξ 3.26)

    📢 Περαστικά σου!

 37. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Παραπάνω croif ισχυρίστηκες ότι ο Ιησούς δεν έκανε περιτομή. Ο Γιδοβοσκός σου παρέθεσε έναν στίχο της Βίβλου που λέει ότι έκανε. Εγώ θα το πάω λίγο παραπέρα και θα παραθέσω από τον Άγιο Χρυσόστομο.

  Λόγος του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Υπαπαντή του Ιησού Χριστού. ➡️ «Και παίρνει σάρκα και περιτέμνεται κι αυτός μαζί με τους Ιουδαίους. Πήρε το ίδιο με αυτούς σώμα, πήρε και την ίδια περιτομή. Έκανε α­ναντίρρητη την συγγένειά Του με αυτούς, ώστε να μη τον αρνη­θούν, Αυτόν, ο οποίος ήταν ο Χριστός που έρχεται από την γενιά του Δαυίδ και που αυτοί προσδοκούσαν. Έδειξε το γνώρισμα της συγγενείας Του με αυτούς. »

  📢 Ομολόγησε ενώπιον μας ότι τα λόγια του Χρυσοστόμου και της Αγίας Γραφής είναι αληθή. Ομολόγησε την ορθόδοξη πίστη ως ορθόδοξος που λες ότι είσαι. Απόδειξε ενώπιον μας την αλήθεια του ισχυρισμού σου. (ότι είσαι ορθόδοξος)

  Περιμένω…

  • croif101 says:

   ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΕ?
   ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΠΩΣ ΚΑ ΙΕΣΥ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΓΩ ΓΙΑΤΡΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ,ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΕΥΘΕΙΑ Σ ΕΚΕΙΝΟΝ(ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ)
   ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ.

 38. croif101 says:

  ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΜΕ ΒΟΥΛΩΣΕΣ ΛΕΜΕ!!!
  ΠΡΩΤΑ,ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!!ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ?
  ΟΤΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ(ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΧΙΔΝΑ?),ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΤΟ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΣΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ?
  ΑΡΘΗΣΕΤΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ(ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΑΤΡΕ?)ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΔΟΘΗΣΕΤΑΙ ΕΙΣ ΕΘΝΟΣ(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΑ ΨΙΛΑ!!!ΠΟΥ ΠΟΙΕΙ ΤΑ ΕΓΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ!!!ΤΟΜΠΟΛΑ!!
  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΙ? ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙΑ ΝΥΠΑΡΚΤΟΣ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΒΗΜΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ,ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ (ΔΙΑΒΟΛΟΝ)ΔΙΝΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΙΚΟΣ,Μ ΕΣΕΝΑ?
  ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑΤΡΕ?
  ΓΙΑΤΡΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ,ΕΘΝΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ,ΑΔΟΛΑ!!!
  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΥ ΕΚ ΘΕΟΥ ΕΓΕΝΝΗΘΗΣΑΝ.
  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΡΕ!!!ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ!!!ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!!ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΝΟΗΜΑΤΑ.
  ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΡΕ!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ ΜΠΑΝΑΚΙ!!!!

  • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Είσαι ένας ψεύτης και ο λόγος σου είναι χωρίς αξία. Ο στόχος σου δεν είναι τα βαθιά νοήματα αλλά πώς να χλευάσεις την νοημοσύνη των άλλων. Πρώτα τους φλομώνεις στα ψέματα και έπειτα τους τρολάρεις.

   Είσαι το πιο σιχαμερό είδος ανθρώπου! Όχι δεν είσαι ένας απλός άνθρωπος σαν κι εμένα.

   Ισχυρίζεσαι ότι: «ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΔΟΞΟΣ.» (croif101 17 Απριλίου 2019 at 19:56)

   📢 Ως ορθόδοξος λοιπόν ομολόγησε την ορθόδοξη πίστη. Ομολόγησε ότι τα παραπάνω ορθόδοξα κείμενα είναι αληθή. Δεν θέλω δικαιολογίες!

   ➡️ Μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν είσαι ψεύτης;

   • croif101 says:

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΥΡΑΚΙ!!!Σ ΕΦΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
    ΩΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ?ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΟΥ,ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΣ!!!
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!ΓΙΑΤΡΕ Τ Ι ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ??ΚΑΛΑ Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΧΙΣΗ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΘΕΟΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΟΧΝΩΝΤΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ,ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ!!!
    ΠΕΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ,Η ΜΑΛΟΝ ΣΤΕΙΛΤΟΥ ΚΑΝΑ ΜΥΝΗΜΑ,ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΕ,ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΙΝ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ(ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ).
    ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Ν ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΠΕΙΘΟΝΤΑΣ ΜΕ,ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ,ΚΑΙ Ν ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΘΕΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ.
    ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΓΙΑΤΡΕ!!!ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ,ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ!!!
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ.
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

    • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Δεν με έφερες εσύ εκεί που ήθελες αλλά εγώ εκεί που ήθελα.

     «Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ!» (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

     ➡️ Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος:
     «Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός ενανθρωπίστηκε ως ένας τυπικός και παραδοσιακός Εβραίος, καταγόμενος εκ της γενεάς του προφητάνακτος Δαβίδ. Όχι μόνο μιλούσε την παραδοσιακή γλώσσα των Εβραίων κατοίκων της Παλαιστίνης την εποχή εκείνη, αλλά σε όλα Του έμοιαζε με χαρακτηριστική μορφή της Παλαιάς Διαθήκης.» (Ομιλία στην Πάτρα κατά την εορτή του Απ. Ανδρέου)

     ➡️ Παραθέτω κείμενο από τον Πρωτοπρεσβύτερο π.Κυριακού Τσουρού επί των αιρέσεων: «Στα ελληνικά νεοπαγανιστικά κινήματα συναντάμε τέσσερις διαφορετικές τοποθετήσεις έναντι του προσώπου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού: … Ήταν Έλληνας και όχι Εβραίος. Οι φανεροί πολέμιοι του Ιησού Χριστού. » (Για σένα λέει croif)

     ➡️ Ρωμαίους 1.3 «περί του Υιού αυτού, όστις εγεννήθη ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΑΒΙΔ κατά σάρκα»

     Ο Ιησούς για τον οποίο μιλάς croif είναι αυτός του Νεοπαγανισμού. Όλα αυτά τα εξηγεί η ορθόδοξη εκκλησία εδώ: https://www.impantokratoros.gr/xristos-neopaganismos.el.aspx

     Από δικά σου σχόλιο ⤵️
     «ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΔΟΞΟΣ.» (croif101 17 Απριλίου 2019 at 19:56)

     📢 Ως ορθόδοξος λοιπόν ομολόγησε την ορθόδοξη πίστη. Ομολόγησε ότι τα παραπάνω ορθόδοξα κείμενα είναι αληθή.

     ➡️ Μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν είσαι ψεύτης;

     Όχι δεν μπορείς. Είσαι ψεύτης! Ο λόγος σου δεν έχει καμιά αξία. Για την ορθόδοξη εκκλησία είσαι ένας πολέμιος του Χριστού.

     Πολέμιος του Χριστού + ψεύτης = είσαι ένα τίποτα που με διασκεδάζει με την ανοησία του.

     • croif101 says:

      ΓΙΑΤΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ!!!ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΩ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΟΥ,ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ!!!ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΙΣΗ!!!ΕΤΣΙ Ο ΑΛΛΟΣ Θ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΡΗΞΗ!!!
      ΔΕΝ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΣ ΓΙΑΤΡΕ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ,ΕΓΩ ΣΕ ΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ.
      ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
      ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΡΑΣΗ,ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΩΣ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
      ΑΝ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ,ΕΜΕΝΑ ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
      ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΝ,ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ.
      ΓΙΑΤΡΕ ΛΕΓΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΣ ΕΜΕ ΕΧΕΙ ΖΩΗΝ ΑΙΩΝΙΟΝ,ΟΧΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΨΥΧΗΣ,ΑΛΛΑ ΖΩΗΝ ΑΙΩΝΙΟΝ!!!
      ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΡΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ.
      +++ΙΣΧΝ+++ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ.
      ΑΜΗΝ.

 39. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Σύμφωνα με την ορθοδοξία δεν ομολογείς τον Ιησού Χριστό αλλά είσαι ένας πολέμιος του.

  «Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ!» (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  Πρωτοπρεσβύτερος π.Κυριακού Τσουρού επί των αιρέσεων:
  ➡️ «Στα ελληνικά νεοπαγανιστικά κινήματα συναντάμε τέσσερις διαφορετικές τοποθετήσεις έναντι του προσώπου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού: … Ήταν Έλληνας και όχι Εβραίος. Οι φανεροί πολέμιοι του Ιησού Χριστού. »

  📢 Είσαι πολέμιος του Χριστού! (ορθοδοξία)

  «ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΔΟΞΟΣ.» (croif101 17 Απριλίου 2019 at 19:56)

  📢 Είσαι και ψεύτης!

  Ορθόδοξη εκκλησία +++ 🆚 Croif 101 fm stereo με τα μυαλά στα κάγκελα της ανοησίας.

  Άλλαξε συχνότητα! Από το 101 πήγαινε το στο 89.5 (ραδιοφωνικός σταθμός της εκκλησίας της Ελλάδος) και γίνε ο croif 89.5 fm stereo με τα μυαλά στα κάγκελα της ορθοδοξίας.

  • croif101 says:

   ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ!!!!
   ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝ.ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΕΙΣ(ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ),ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΕΛΛΗΝ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!
   ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
   ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ,ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ,ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ!!!
   ΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ,ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΝΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!!!!
   ΧΑΧΑΧΑ!!!!

 40. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Croif 101 fm stereo αυτό το άρθρο είναι η ταφόπλακα σου. Συνέχισε την ανοησία σου! Δεν θέλω να εγκαταλείψεις τώρα!

 41. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Δεν είναι θέμα δικής μου κατανόησης. Δεν εκφέρω την άποψη μου!
  Ελληνικά καταλαβαίνεις φίλε Croif που μας το παίζεις Έλληνας;
  📢 Δεν εκφέρω την άποψη μου!

  ➡️ Παρέθεσα αυτούσιο τον λόγο της Αγίας Γραφής, των Αποστόλων, του Χριστού, των Αγίων και της ορθόδοξης εκκλησίας τον οποίο απέρριψες μετά βδελυγμίας.

  ▪️ Δεδομένου ότι δηλώνεις ορθόδοξος δεν έχεις λόγο. Δεν ομολογείς τον Χριστό!
  📢 Είσαι ένας ψεύτης! Ένας υποκριτής!

  Ιησούς Χριστός: «Εγώ ο Ιησούς είμαι η ρίζα και το γένος του Δαβίδ.» (Αποκάλυψη 22.16 )
  Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  📢 Απορρίπτεις τον λόγο του Χριστού!

  Απόστολος Παύλος: «περί του Υιού αυτού, όστις εγεννήθη ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΑΒΙΔ κατά σάρκα» (Ρωμαίους 1.3)

  Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  📢 Απορρίπτεις τον λόγο του Αποστόλου Παύλου.

  Ευαγγελιστής Λουκάς: «Ούτος θέλει είσθαι μέγας και Υιός Υψίστου θέλει ονομασθή, και θέλει δώσει εις αυτόν Κύριος ο Θεός τον θρόνον ΔΑΒΙΔ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΥ. (Λουκας 1:31-33)

  Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  📢 Απορρίπτεις τον λόγο του ευαγγελιστή Λουκά!

  Ευαγγελιστής Λουκάς: «Ανέβη δε και Ιωσήφ από της Γαλιλαίας εκ της πόλεως Ναζαρέτ εις την Ιουδαίαν εις την πόλιν του Δαβίδ, ήτις καλείται Βηθλεέμ, επειδή αυτός ήτο εκ του οίκου και της πατριάς του Δαβίδ» (Λουκάς 2:4)

  Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  📢 Απορρίπτεις τον λόγο του ευαγγελιστή Λουκά!

  Απόστολος Παύλος: «Ενθυμού τον εκ σπέρματος Δαβίδ Ιησούν Χριστόν, τον αναστάντα εκ νεκρών, κατά το ευαγγέλιόν μου.» (Β τιμοθεον 2:8)

  Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  📢 Απορρίπτεις τον λόγο του Αποστόλου Παύλου!

  Ευαγγελιστής Ματθαίος: «Βίβλος της γενεαλογίας του Ιησού Χριστού, υιού του Δαβίδ, υιού του Αβραάμ» (Ματθαίος 1:1)

  Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  📢 Απορρίπτεις τον λόγο του Ευαγγελιστή Ματθαίου!

  Άγιος Χρυσόστομος: «Αυτόν, ο οποίος ήταν ο Χριστός που έρχεται από την γενιά του Δαυίδ και που αυτοί προσδοκούσαν.» (Λόγος του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Υπαπαντή του Ιησού Χριστού)

  Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  📢 Απορρίπτεις τον λόγο του Αγίου Χρυσοστόμου!

  Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: «Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός ενανθρωπίστηκε ως ένας τυπικός και παραδοσιακός Εβραίος, καταγόμενος εκ της γενεάς του προφητάνακτος Δαβίδ. » (Ομιλία στην Πάτρα κατά την εορτή του Απ. Ανδρέου)

  Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  📢 Απορρίπτεις τον λόγο του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου!

  Πρωτοπρεσβύτερος π.Κυριακού Τσουρού επί των αιρέσεων: «Στα ελληνικά νεοπαγανιστικά κινήματα συναντάμε τέσσερις διαφορετικές τοποθετήσεις έναντι του προσώπου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού: … Ήταν Έλληνας και όχι Εβραίος. Οι φανεροί πολέμιοι του Ιησού Χριστού.»

  Croif: «Σαφώς και είμαι χριστιανός ορθόδοξος» (croif101 17 Απριλίου 2019 at 19:56)

  📢 Είσαι ψεύτης! Δεν έχεις λόγο! Σύμφωνα με την ορθόδοξη εκκλησία είσαι πολέμιος του Χριστού!

  Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας (οοδε) : «Ένα σύμπτωμα του νοσηρού εθνικισμού είναι η προσπάθεια κάποιων κύκλων του νεοπαγανισμού να αποδειχθεί η (δήθεν) ελληνική καταγωγή του Χριστού, ώστε και η σωτηρία του κόσμου, όπως και αν την κατανοούν οι εκπρόσωποί τους, να αποδοθεί στον Ελληνισμό.»

  ➡️ Ολόκληρος ο διάλογος του Χριστού με την Σαμαρείτιδα είναι διαφωτιστικός. Η γυναίκα αποκαλεί τον Χριστό Ιουδαίο και Αυτός δεν την διορθώνει. Η Σαμαρείτιδα αντιμετωπίζει τον Χριστό ως Ιουδαίο, «υμείς λέγετε ότι εν Ιεροσολύμοις εστίν ο τόπος όπου δεί προσκυνείν»,

  ΕΣΕΙΣ (δηλαδή οι Ιουδαίοι) λέγετε ότι πρέπει στα Ιεροσόλυμα να λατρεύεται ο Θεός. (Σημ: Οι Ιουδαίοι υποστήριζαν ότι μόνο στον Ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ πρέπει να λατρεύεται ο Θεός. Αντίθετα οι Σαμαρείτες λάτρευαν τον Θεό στο όρος Γαριζίν).

  Ο Χριστός απαντά στην Σαμαρείτιδα ως Ιουδαίος, «ημείς προσκυνούμεν ό οίδαμεν: ότι η σωτηρία εκ των Ιουδαίων εστίν», ΕΜΕΙΣ λέγει ο Χριστός (δηλαδή οι Ιουδαίοι).

  ➡️ Ιωάννης 18: 33-35 Ο Πιλάτος λέγει στον Ιησού: ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΕΔΩΚΑΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. Από τα λόγια του Πιλάτου βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Χριστός είναι ΟΜΟΕΘΝΗΣ των Εβραίων που τον παρέδωσαν στον Πιλάτο.

  ➡️ Πρωτομάρτυρας Στέφανος: Αυτός είναι ο Μωϋσής, που είπε στους Ισραηλίτας· Προφήτην εις σας θα αναδείξη Κυριος ο Θεός σας ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ, ωσάν εμέ, νομοθέτην και ελευθερωτήν. Εις αυτόν θα υπακούετε. (Πράξ. 7: 37)

  ▪️ Πως είναι δυνατόν να λες ότι είσαι χριστιανός ορθόδοξος και να απορρίπτεις την ομολογία της χριστιανικής πίστεως ότι ο Ιησούς Χριστός είναι απόγονος του Δαβίδ κατά σάρκα;

  Όλη η Γραφή αυτό ομολογεί. Δεν υπάρχει χριστιανική εκκλησία που να το αρνείται αυτό. Από την στιγμή που κάποιος το αρνείται παύει να είναι χριστιανός. Έρχεται σε αντιπαράθεση με τα ίδια τα λόγια του Χριστού ο οποίος κατά την επίγεια διακονία του διαβεβαίωσε τους ανθρώπους ότι ο προφητευόμενος Μεσσίας των Εβραϊκών γραφών είναι αυτός. «Σήμερον επληρώθη η γραφή αύτη εις τα ώτα υμών.» (Λουκάς 4:16-19.) Στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού εκπληρώθηκαν οι Μεσσιανικές προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης. Το βεβαιώνει ο ίδιος!

  📢 Δεν ομολογείς τον Χριστό! Είσαι ένας ψεύτης! Ένας υποκριτής!
  Συνεχίζεται …

 42. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

  «Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας (οοδε) : «Ένα σύμπτωμα του νοσηρού εθνικισμού είναι η προσπάθεια κάποιων κύκλων του νεοπαγανισμού να αποδειχθεί η (δήθεν) ελληνική καταγωγή του Χριστού, ώστε και η σωτηρία του κόσμου, όπως και αν την κατανοούν οι εκπρόσωποί τους, να αποδοθεί στον Ελληνισμό.»» Έτσι τώρα η σωτηρία του κόσμου αποδίδεται στον Εβραϊσμό απλα! και ο οοδε δεν είναι σύμπτωμα του νοσηρού σιωνισμού έτσι;; 1700 χρόνια κατοχής που θα πάει θα το καταλάβετε ελληνεζοι

 43. croif101 says:

  ΚΥΤΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΣΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ,ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
  ΕΔΩ ΓΙΑΤΡΕ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΡΜΑ,ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΑΡΚΑΣ,ΔΛΔ ΑΠΟ ΣΥΝΟΥΣΙΑ(ΗΜΑΡΤΟΝ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ),ΑΛΛΑ ΕΚ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ,ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ!!!
  ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΑΚΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ!!!
  ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΠΕΡΝΜΑ ΑΜΑΡΤΙΑΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΟΡΕΑΣ!!!!
  ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ,ΟΤΙ ΩΣ ΥΠΑΡΞΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΣΤΟΣ(Η ΑΜΠΕΛΛΟΣ),ΚΑΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΓΙΑΤΡΕ,ΑΣΕΒΗ,ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΤΗ ΤΟΥ.
  ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΞΑΝΑ,ΚΑΙ ΞΑΝΑ,ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ.
  ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.

 44. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Δεν είναι θέμα δικής μου κατανόησης. Δεν εκφέρω την άποψη μου!

  ➡️ Παρέθεσα αυτούσιο τον λόγο της Αγίας Γραφής, των Αποστόλων, του Χριστού, των Αγίων και της ορθόδοξης εκκλησίας τον οποίο απέρριψες μετά βδελυγμίας.

  ▪️ Δεδομένου ότι δηλώνεις ορθόδοξος δεν έχεις λόγο. Δεν ομολογείς τον Χριστό!
  📢 Είσαι ένας ψεύτης! Ένας υποκριτής!

  Άγιος Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης είναι ο Χριστός.» (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄)

  Croif: «Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης είναι το κοπρόσκυλο ο διάβολος» (croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

  📢 Απορρίπτεις τον λόγο του Αγίου Παϊσίου!

  Ο Άγιος Στέφανος, αναγνωρίζει την ύπαρξη και την θεότητα του Γιαχβέ. Παραδέχεται ότι ο Γιαχβέ είναι ο Αληθινός Θεός ο οποίος παρουσιάστηκε στον Μωϋσή. (Πράξεις 7: 2)

  📢 Περαστικά σου ψευτοχριστιανέ απατεώνα!

  Ορθοδοξία: «Ὁ Θεός τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης, πού ἀναφέρεται σχεδόν σέ κάθε ἐδάφιο αὐτῆς, εἶναι τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, δηλαδή ὁ Υἱός καί Λόγος τοῦ Πατρός.»

  Croif: Όχι, είναι ένα σατανικό λυσσασμένο κοπρόσκυλο.

  📢 Σκέτος Αντίχριστος!

  Άγιος Χρυσόστομος: «Το αυτό πνεύμα υπάρχει και στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη. Διότι είναι αδελφές οι δύο Διαθήκες, από ΕΝΑΝ Πατέρα προερχόμενες.» (Migne P.G. τόμ. 50)

  Από έναν Πατέρα από ΕΝΑΝ Θεό!

  Croif: Όχι, η Παλαιά είναι του κοπρόσκυλου! 🙄🔫

  Ορθοδοξία: «το όνομα Γιαχβέ οιονεί αναλύεται εις το «Πατήρ, Υιός και Άγιον Πνεύμα». Ούτω Γιαχβέ ο Πατήρ, Γιαχβέ ο Υιός, Γιαχβέ το Άγιον Πνεύμα. Πλην δεν υπάρχουν τρεις Γιαχβέ, αλλ’ εις Γιαχβέ (Δευτ. 6: 4), διότι υπάρχει μία θεία ουσία. Επειδή δε έκαστον των τριών προσώπων έχει όλόκληρον την θείαν ουσίαν…δυνάμεθα να λέγωμεν, ου μόνον ότι ο Υιός είνε Γιαχβέ, αλλά και ότι είνε ο Γιαχβέ (ενάρθρως), ο όλος δηλαδή θεός.»

  Croif: Όχι, ο Γιαχβέ είναι ένα σατανικό λυσσασμένο κοπρόσκυλο.

  📢 Σκέτος Αντίχριστος!

  Ιάκωβος 5:11. «ο Απόστολος Ιάκωβος αποκάλεσε τον Γιαχβέ αληθινό Θεό πολυεύσπλαγχνο και στοργικό για το χαρούμενο και ευτυχισμένο τέλος που έδωσε στον Ιώβ.

  Croif: Όχι, ο Γιαχβέ είναι ένα σατανικό λυσσασμένο κοπρόσκυλο.

  📢 Σκέτος Αντίχριστος!

  ➡️ Ολόκληρη η Καινή Διαθήκη, οι Απόστολοι και οι Άγιοι μαρτυρούν ότι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης (Γιαχβέ) είναι ο Ιησούς του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ σώζει.

  📢 Είσαι ένας ψεύτης! Ένας υποκριτής!
  Συνεχίζεται …

  • croif101 says:

   ΓΙΑΤΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ,ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ,ΑΘΕΟΣ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!ΑΝ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΘΕΟΣ,ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ,ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ>
   ΣΕ ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΣ?ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Τ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΑΦΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ.
   ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ,ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΑΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ?
   ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΥΕΙΣ.
   ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ

   • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    «ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΔΟΞΟΣ.» (croif101 17 Απριλίου 2019 at 19:56)

    Εφόσον είσαι ορθόδοξος (όπως λες) καλείσαι να αποδείξεις την αλήθεια του ισχυρισμού σου. Παραθέτω τα λόγια ενός βαπτισμένου στο Άγιο Πνεύμα ορθοδόξου.

    Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Χριστός.»

    Παραθέτω από την ορθόδοξη εκκλησία :
    «Ὁ Θεός τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης πού ἀναφέρεται σχεδόν σέ κάθε ἐδάφιο αὐτῆς, εἶναι τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, δηλαδή ὁ Υἱός καί Λόγος τοῦ Πατρός.»

    📢 Ως ορθόδοξος λοιπόν ομολόγησε την ορθόδοξη πίστη! Απόδειξε την αλήθεια του ισχυρισμού σου! Μπορείς;

    ➡️ Όχι δεν μπορείς διότι είσαι ένας ψεύτης!

    Έγινες ρόμπα croif. Χωρίς καμιά αμφιβολία είσαι το χειρότερο είδος ανθρώπου. Πως αντέχεις τον εαυτό σου;

    • croif101 says:

     ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ!!!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΘΕΣΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ,ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
     Ο ΔΙ ΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΕΝΕΤΟ.
     ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ,ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

     • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Ο μόνος που δεν μπορεί να συνεννοηθεί εδώ είσαι εσύ. Δεδομένου ότι είσαι το χειρότερο είδος ανθρώπου, δεν αποβλέπω στην παραδοχή της βλακείας σου, αλλά διασκεδάζω με τα χάλια σου.

      Άγιος Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης είναι ο Χριστός.» (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄)

      Croif: «Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης είναι το κοπρόσκυλο ο διάβολος» (croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

      ▪️ Ετοιμάσου χαζοτρόλ να αλλάξεις ψευδώνυμο! Αυτό το άρθρο είναι η ταφόπλακα σου. Όπου σε βρίσκουν οι αναγνώστες του Κατοχικά θα σε φτύνουν. Έχεις να φας ροχάλα που θα πάει σύννεφο! Είσαι για φτύσιμο!

      Ντροπή σου ανθυγιεινό υποκείμενο!
      ➡️ Τι έκανε ο αδερφός Παΐσιος; Τα λέει πολύ σωστά; 🙄🔫

    • croif101 says:

     ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ Μ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ!!!
     ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΡΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΡΙΑΔΥΚΟΥ,ΤΡΕΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ?
     ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ.ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?
     ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΘΕΟΣ,Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ?
     ΒΟΥΤΑ ΓΙΑΤΡΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

     • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Τι έκανε λέει; Ασχολείσαι με έναν άνθρωπο που η γνώση του είναι πεπερασμένη; 🤪 Ωχ το μάτι μου, μου το`βγαλε ο κερατάς!

      Εγώ φίλε μου δεν θα πω τίποτα δικό μου!

      Ορθοδοξία: «Ὁ Θεός τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης, πού ἀναφέρεται σχεδόν σέ κάθε ἐδάφιο αὐτῆς, εἶναι τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, δηλαδή ὁ Υἱός καί Λόγος τοῦ Πατρός.»

      ➡️ Άρα λοιπόν η πεπερασμένη γνώση δεν είναι δική μου, αλλά της ορθοδοξίας.

      Croif: «ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΔΟΞΟΣ.» 🤪

      Φίλε μου σε καμαρώνω! Είσαι υπόδειγμα χριστιανού ορθόδοξου! Εύγε σου!

 45. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

  Γιοχαν δεν ξερω εαν παρακολουθεις καθολου μπασκετ.εαν παρακολουθεις θα εχεις δει οτι ο βαζελος τον γαυρο τον εχει ξεφτιλησει με χιλιους-δυο τροπους.κ εντος κ εκτος κ εναλλαξ κ επι ταυτα κ οτι μπορει να φανταστει ο νους του ανθρωπου.αυτο το αρθρο ειναι η ταφοπλακα σου.οι μασκες επεσαν.σε προειδοποιησα για τον τρελο αλλα δεν ακουσες.αποκτησες το συνδρομο οπου ο βιαζομενος ερωτευεται τον βιαστη.εκατσες στα γονατα του τρελου κ αφεθηκες να σε περιποιηθει ο θειος.στο χωριο εχουμε μια φραση »εισαι κ χαζος εισαι κ λεβεντης»

  • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Γιδοβοσκέ μιας και λες για μπάσκετ ρίξε μια ματιά στο σκορ.

   Doctor 🆚 Croif 98-0

   Να του χαρίσω κάνα καλάθι;

  • croif101 says:

   ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ,ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

   • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Την έκατσες την βάρκα. Έπιασες πάτο! Η μια ανοησία διαδέχεται την άλλη. Φτάσαμε στο σημείο οι πορδές των Αγυρτών και κάθε λογής πλανεμένου με τα μυαλά στα κάγκελα, να συμπληρώνουν την «Μελωδία της Ανοησίας».

 46. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  📢 «ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΔΟΞΟΣ.» (croif)

  χα χα χα 😂 Ωραίο ανέκδοτο αυτό!

  Θα αποχωρήσεις ρεζιλεμένος όπως συνέβη και σε άλλους. Τα ίδια σου τα λόγια θα σε προδώσουν (ήδη συμβαίνει). Την κατάλληλη στιγμή θα φας ένα άπερκατ από τον μποξέρ της αλήθειας και θα σωριαστείς νεκρός στην πίστα του Κατοχικά.

  Μάλιστα η αποχώρηση σου θα είναι επεισοδιακή! Το αιρετικό πνεύμα σου αλλά και οι άπειρες κωλοτούμπες σου, θα χρωματίσουν την ατμόσφαιρα δίνοντας τελικά ένα εκρηκτικό φινάλε. Θα κάνεις μεγάλο μπαμ! Μέχρι και τα Γίδια του Γιδοβοσκού θα γελάσουν.

  • croif101 says:

   ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΑΛΛΟΙΩΣ.ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΩ,ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ?ΠΡΩΤΟΝ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΕΙΣΑΙ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ,ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ?
   ΕΝΑ ΝΑΙ,Η ΕΝΑ ΟΧΙ,ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΡΕΛΛΑΡΑ.

   • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Τα ίδια σου τα λόγια σε πρόδωσαν!

    Στην ερώτηση μου αν ήσουν ορθόδοξος απάντησες:
    «Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.» (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 18:10)

    «ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΔΟΞΟΣ.» (croif101 17 Απριλίου 2019 at 19:56)

    ➡️ «Χρειάζεται να είσαι σοφός για να χειριστείς ένα ψέμα. Ο βλάκας καλύτερα να παραμένει ειλικρινής.» (Norman Douglas, 1868-1952)

 47. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Ο croif είναι ένας από τους μεγαλύτερους αναγνωρισμένους Λόγιους της βίβλου. Έχει αποσπάσει καλές κριτικές καθώς και ένα βραβείο Βιβλίου Public 2017. Στο βιβλίο του με θέμα «Ο διάβολος Γιαχβέ» υποστηρίζει ότι η Αγία Γραφή στο μεγαλύτερο μέρος της δεν είναι Θεόπνευστη, επισημαίνοντας ότι ο λόγος του διαβόλου Γιαχβέ, έχει επισκιάσει τον Λόγο Ιησού Χριστό διαβάλλοντας την αλήθεια. Επίσης τονίζει ότι οι χριστιανοί θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί όταν διαβάζουν την Αγία Γραφή και καλό είναι για όσους το επιχειρούν να έχουν ως οδηγό το βιβλίο «Ο διάβολος Γιαχβέ.»

  χα χα χα 😂

  • croif101 says:

   ΓΙΑΤΡΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΝΗΘΕΙ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ,ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.
   ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΣ Σ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΘΕΟΣ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ.
   ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑΤΡΕ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!!!
   ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

   • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Croif

    📢 «Δεν είμαι ορθόδοξος!» (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 18:10)

    📢 «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (croif101 17 Απριλίου 2019 at 19:56)

    ➡️ «Το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια έχει αντοχή.» (Edgar J. Mohn)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *