Συναγερμός για την προοπτική «εμφύτευσης μικροτσίπ» σε εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους στην Βρετανία

Δεν σταματούν τα δημοσιεύματα για την εμφύτευση μικροτσίπ σε υπαλλήλους ανά την Ευρώπη,

μετά την αποκλειστική αποκάλυψη του el.gr, ότι η συγκεκριμένη μέθοδος έρχεται μαζικά στην «Γηραιά Ήπειρο».

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Φυσικά, τότε είχε χαρακτηριστεί από αυτούς που όλοι γνωρίζετε ως «ψευδής είδηση».

Μετά από την Σουηδία, το Βέλγιο, την Γερμανία, την Τσεχία (ενώ και στην Ελλάδα μας έχουν ενημερώσει για το θέμα, δείτε το βίντεο παρακάτω) και άλλες χώρες, σειρά παίρνει η Βρετανία.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Ο μεγαλύτερος Οργανισμός εργοδοτών της Βρετανίας, σύμφωνα με τον GUARDIAN, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς επιχειρήσεις στην χώρα εξετάζουν το ενδεχόμενο εμφύτευσης μικροτσίπ στους υπαλλήλους τους για την ενίσχυση της… ασφάλειας.

Η βρετανική εταιρεία «BioTeq», η οποία προσφέρει εμφυτεύματα σε επιχειρήσεις και άτομα, έχει προβεί ήδη σε εκατοντάδες εμφυτεύσεις.

Η Biohax, μια άλλη σουηδική εταιρεία, η οποία παρέχει ανθρώπινα εμφυτεύματα τσιπ σε μέγεθος κόκκου ρυζιού, δήλωσε στην βρετανική Telegraph ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με ορισμένες νομικές και χρηματοοικονομικές εταιρείες στην Βρετανία, για την εμφύτευση τσιπ στους υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένης μιας κορυφαίας εταιρείας με εκατοντάδες χιλιάδες (!!!) υπαλλήλους.

Ο οργανισμός CBI, ο οποίος εκπροσωπεί 190.000 βρετανικές επιχειρήσεις εγείρει προβληματισμούς και ανησυχίες σε σχέση με αυτή την προοπτική και καλεί τις εταιρείες να αναλογιστούν τις συνέπειες.

Τα εν λόγω μικροτσίπ είναι ίδια με αυτά που τοποθετούνται στα κατοικίδια (!!!) και τοποθετούνται στο δέρμα μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη, όντας σε θέση να ανοίξουν πόρτες ή να ξεκινήσουν ένα αυτοκίνητο. Μπορούν επίσης να φορτωθούν με ιατρικά και άλλα προσωπικά δεδομένα.

Όλα στην διάθεση της όποιας εξουσίας…

el.gr

One thought on “Συναγερμός για την προοπτική «εμφύτευσης μικροτσίπ» σε εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους στην Βρετανία

  1. 888 Characters says:

    Η Three Square Market είναι Εβραιο-Σατανιστική εταιρία. “Three” σημαίνει τρία, “Square” σημαίνει Τετράγωνο. Ένας αριθμός εις την Τρίτη το λέμε στα μαθηματικά: n εις τον Κύβο, δηλαδή n3. Άρα έχουμε το Τετράγωνο εις τον Κύβο, το τετράγωνο του “Εωσφόρου Τετραγράμματον” δηλαδή, επί τρεις φορές που μας δίνει έναν ΚΥΒΟ. Ο Κύβος είναι κρόνιο σύμβολο των Εβραιο-Σατανιστών του Γιεχωβά/Εωσφόρου/Γιαλνταμπαώθ. Η λέξη Market σημαίνει αγορά, αλλά επίσης μπορούμε να το δούμε και ως MARK + ET, όπου Mark = χάραγμα. Άρα η Three Square Market είναι η Αγορά του Μαύρου Κύβου ή το Χάραγμα του Μαύρου Κύβου. Ο Κύβος αναλύεται και σε 666 σε άλλη διάσταση οπότε πλέον γίνεται ξεκάθαρο γιατί η Three Square Market προωθεί το Χάραγμα του 666. Ο Σατανισμός δεν μπορεί να κρυφτεί, διότι υπάρχει μια συγκεκριμένη τυπολατρία κι ένα συγκεκριμένος συμβολισμός, λειτουργεί σε ένα συγκεκριμένο ψυχαναγκαστικό μοτίβο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *