22:51 - 28/03/2021

Σύμπτωση;;; Οι επικίνδυνες μεταλλάξεις κορώνας προέρχονται από 3 χώρες όπου έχει δοκιμαστεί το εμβόλιο AstraZeneca

Σύμπτωση;;; Οι επικίνδυνες μεταλλάξεις κορώνας προέρχονται από 3 χώρες όπου έχει δοκιμαστεί το εμβόλιο AstraZeneca

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι πολιτικοί το αρνούνται ακόμα, αλλά επιστημονικές μελέτες δηλώνουν σαφώς ότι η εφαρμογή εμβολίων ιού – όπως το εμβόλιο αδενοϊού “χιμπατζή” από την AstraZeneca – μεταβάλει το DNA μας και μπορεί να υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά.
Οι τρεις υποτιθέμενες “πιο επικίνδυνες” μεταλλάξεις κοροναϊού που χρησιμοποιούνται για να κρατήσουν την οικονομία και την κοινωνία ομήρους προέρχονται από τρεις χώρες όπου το εμβόλιο του ιού “χιμπατζή” του Oxford / AstraZeneca δοκιμάστηκε το 2020. Και πάλι, «σύμπτωση», η γενική τυπική εξήγηση για όλα τα δυσάρεστα γεγονότα και συμβάντα γύρω από τους εμβολιασμούς; Ή θα μπορούσε ίσως να έχει σχέση με το επιστημονικά επιβεβαιωμένο γεγονός ότι οι μεταλλαγμένοι ιοί γίνονται πιο μεταδοτικοί, αλλά λιγότερο επιβλαβείς και θανατηφόροι, και ότι η εμφάνιση πιο επικίνδυνων παραλλαγών προωθείται πραγματικά από τα εμβόλια;

Οι τρεις «επικίνδυνες» μεταλλάξεις που αναφέρονται προέρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία, τη Νότια Αφρική και τη Βραζιλία, τις χώρες όπου το εμβόλιο AstraZeneca δοκιμάστηκε μεταξύ Απριλίου και Νοεμβρίου 2020, όπως συζητήθηκε σε πρόσφατη επιστημονική ανάλυση στο The Lancet. (1)

Το εμβόλιο φορέα αδενοϊού AstraZeneca, το οποίο “απελευθερώθηκε” στον πληθυσμό μέσω εξεταζόμενων ατόμων, σε συνδυασμό με τον “ζωντανό” ιό, ή είναι πραγματικά απλή σύμπτωση ότι οι “επικίνδυνες” μεταλλάξεις προέρχονται από αυτές τις τρεις χώρες δοκιμής;

Η μεταβολή του DNA με αυτά τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσει καρκίνο και DNA βλάβη στους απογόνους

Τα εμβόλια ιικών φορέων είναι μια αρκετά νέα τεχνολογία που χρησιμοποιεί έναν «ξένο» ιό – στην περίπτωση του AstraZeneca, ενός αδενοϊού χιμπατζή – για τη μεταφορά μηνυμάτων DNA σε ανθρώπινα κύτταρα.

Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως γονιδιακή θεραπεία, η οποία βρίσκεται ακόμη σε φάση πειραματικής ανάπτυξης στον ιατρικό κόσμο, κυρίως επειδή ο χειρισμός του DNA φαίνεται συχνά να έχει ακούσιες συνέπειες, όπως η ανάπτυξη και προώθηση καρκίνου και άλλων γενετικών και αυτοάνοσων ασθενειών.
Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος, ένας αδενοϊός να “παραβιάσει το φράγμα Weismann και να μολύνει μικροβιακές γραμμές”, οι οποίες θα μπορούσαν να μεταδώσουν μη αναστρέψιμη βλάβη στο DNA σε απογόνους και σε όλες τις επόμενες γενιές.

Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια ότι “τα διαρροή εμβολίων ενέχουν” μεγάλους κινδύνους. Εάν οι αβλαβείς μεταλλάξεις ιών εξαλείφονται με εμβόλια που δεν ανοσοποιούν (όπως αυτά κατά του ιού SARS-CoV-2), υπάρχει ο κίνδυνος να επικρατήσουν πιο επικίνδυνες, θανατηφόρες παραλλαγές, όπως επιβεβαιώνεται στην επιστημονική μελέτη του 2015 «Imperfect Vaccination Can Enhance» η μετάδοση εξαιρετικά παθογόνων παθογόνων ». Ακριβώς τα εμβόλια οδηγούν στη συνέχεια μιας πιο θανατηφόρας παραλλαγής, στη χειρότερη περίπτωση ακόμη και ενός «σούπερ ιού».

Πέρυσι, οι ερευνητές προειδοποίησαν ότι το φαινόμενο «διαρροή εμβολίου» φαίνεται να συμβάλλει στην παρατηρούμενη σταθερή μειωμένη αποτελεσματικότητα του ετήσιου εμβολίου κατά της γρίπης. Αυτή η «αποτελεσματικότητα» είναι πάντοτε αμφιλεγόμενη, οπότε αν υπάρχουν περισσότερες αμφιβολίες σχετικά με αυτό, το ερώτημα δικαιολογείται γιατί συνεχίζεται.

Εκτός από τα σούπερ βακτήρια, θα δούμε τώρα και τους σούπερ ιούς;

Η αποτελεσματικότητα των αντιβιοτικών απειλείται από παρόμοιο αποτέλεσμα εδώ και χρόνια. Πολύ σύντομα, πολύ συχνά, εσφαλμένα συνταγογραφούμενα και ημιτελή μαθήματα έχουν δώσει στα βακτήρια την ευκαιρία να γίνουν ανθεκτικά, δημιουργώντας “superbugs” που μερικές φορές κανένα φάρμακο δεν θα βοηθήσει. Τώρα υπάρχει επίσης ο κίνδυνος ανάπτυξης των σούπερ ιών.

Ένα καλό παράδειγμα από τον κόσμο των ζώων είναι η νόσος του Marek, μια πολύ μεταδοτική ασθένεια στα κοτόπουλα που προκαλείται από τον ιό του έρπητα που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο και παράλυση. Στη δεκαετία του 1970 θεωρήθηκε ότι αυτός ο ιός ελέγχθηκε με εμβόλια. Ωστόσο, ο Μάρεκ δεν ήταν τόσο εύκολο να νικηθεί- αντίθετα. Μέσα σε 10 χρόνια, μεταλλάχθηκε σε μια ακόμη πιο θανατηφόρα παραλλαγή που προκαλεί ακόμη πιο σοβαρούς καρκίνους, συμπεριλαμβανομένων των νεαρών κοτόπουλων.
Οι επιστήμονες έθεσαν λοιπόν ερωτήσεις σχετικά με τα εμβόλια Covid-19 πέρυσι, αλλά με τον αντίθετο στόχο, δηλαδή την προώθηση της μαζικής χορήγησης αυτών των εμβολίων. Το άρθρο “Ένα ατελές εμβόλιο θα περιορίσει την πανδημία Covid-19 στις ΗΠΑ;” Αναφέρει ότι τουλάχιστον το 82% του πληθυσμού πρέπει να εμβολιαστεί για να επιτευχθεί η ασυλία του κοπαδιού. Όπως γνωρίζετε, δεν μπορεί να ειπωθεί από πέρυσι ότι η ομαδική ανοσία επιτυγχάνεται πολύ πιο γρήγορα και ασφαλέστερα μέσω του φυσικού ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος. Στα τέλη του 2020, η ΠΟΥ αφαίρεσε ακόμη και τη φυσική ασυλία από τις επίσημες «απόψεις» της.

Όπως τα αντιβιοτικά, έτσι και τα εμβόλια πρέπει να χρησιμοποιούνται όσο το δυνατόν λιγότερο

Ακριβώς όπως δεν δίνουμε υποχρεωτικά αντιβιοτικά σε 8 στα 10 άτομα για να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα φάρμακα συνεχίζουν να λειτουργούν βέλτιστα σε άτομα με λοιμώξεις, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποχρεώνουμε 8 στα 10 άτομα να κάνουν την ίδια ένεση με εμβόλια. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό έχει διαμετρικό αποτέλεσμα με τελικά καταστροφικές συνέπειες: το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα αποδυναμώνεται, ενώ η μαζική χρήση αυτών των παραγόντων προωθεί ταυτόχρονα την εμφάνιση απειλητικών για τη ζωή superbugs και υπερ-ιών.

Εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια συνεχίζουν να λειτουργούν (χωρίς να λάβετε υπόψη τις πολλές αμφιβολίες για τα εμβόλια για λίγο), τότε θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν λιγότερο.

Τα αντιβιοτικά παραμένουν αποτελεσματικά εάν τα συνταγογραφήσετε μόνο όταν οι λοιμώξεις δεν μπορούν να ξεπεραστούν από το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ασθενούς.
Τα εμβόλια παραμένουν (εικάζεται) αποτελεσματικά εάν εμβολιάζετε μόνο τις ομάδες υψηλότερου κινδύνου (κυρίως άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα ή / και υποκείμενη ταλαιπωρία ή / και σοβαρό ιατρικό ιστορικό, αν και μπορεί να γίνουν και κάποια σχόλια σε αυτές τις ομάδες), έτσι ώστε ο υπόλοιπος υγιής πληθυσμός να δημιουργεί φυσική ανοσία έναντι των πολλών αβλαβών μεταλλάξεων ιών και οι πιο θανατηφόρες παραλλαγές δεν έχουν πλέον πιθανότητα. Μέχρι το τέλος του 2020, η αναπαραγωγή της φυσικής ασυλίας των κοπαδιών με αυτόν τον τρόπο ήταν ένα αδιαμφισβήτητο επιστημονικό γεγονός, το οποίο, ωστόσο, ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικό για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, καθώς υπονομεύει πλήρως την ανάγκη εμβολιασμού δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Από τον ξένο τύπο

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh