22:40 - 28/03/2021

Γερμανία: 16 περιπτώσεις θρόμβωσης εγκεφάλου – τέσσερις με θανατηφόρο έκβαση

Γερμανία: 16 περιπτώσεις θρόμβωσης εγκεφάλου – τέσσερις με θανατηφόρο έκβαση

16 γνωστές περιπτώσεις θρόμβων αίματος στον εγκέφαλο στη Γερμανία σχετίζονται με το εμβόλιο της Astrazeneca.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία τη Δευτέρα, όλες εκτός από μία από τις περιπτώσεις αφορούσαν γυναίκες ηλικίας από 20 έως 63 ετών. Αυτό ανάφερε μια εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Paul Ehrlich (PEI) στο Langen, το οποίο είναι υπεύθυνο για τα εμβόλια, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP την Τρίτη. Σε τέσσερις περιπτώσεις, η λεγόμενη θρόμβωση εγκεφαλικής φλέβας κατέληξε θανατηφόρα, αναφέρει η Epoch Times.

Σε δέκα από τις 16 περιπτώσεις, εκτός από τη θρόμβωση κόλπων, μια ειδική μορφή εγκεφαλικής φλεβικής θρόμβωσης, βρέθηκε επίσης έλλειψη αιμοπεταλίων. Μέχρι την περασμένη Δευτέρα, στη Γερμανία χορηγήθηκαν συνολικά περισσότερες από 1,8 εκατομμύρια πρώτες δόσεις και 269 δεύτερες δόσεις του εμβολίου Astrazeneca.

Το Augsburger Allgemeine και το Allgäuer Zeitung (έκδοση Τρίτη) ανέφεραν τελευταία τον θάνατο μιας 55χρονης νοσοκόμας από το Allgäu, η οποία είχε πεθάνει στο νοσοκομείο Kempten μετά από εμβολιασμό Astrazeneca.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι γιατροί υποθέτουν θρόμβωση εγκεφαλικής φλέβας και υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο θάνατος της νοσοκόμου να σχετίζεται με τον εμβολιασμό.

Ο Οργανισμός Φαρμάκων της ΕΕ (EMA) είχε κηρύξει το εμβόλιο για την Corona, το οποίο κατασκευάστηκε από τον βρετανό-σουηδό κατασκευαστή Astrazeneca, «ασφαλές και αποτελεσματικό» μετά από μελέτη την περασμένη Πέμπτη.

“Τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων”, ανέφερε η Επιτροπή σε απάντηση σε αναφορές θρόμβωσης εγκεφαλικής φλέβας σε προσωρινή σχέση με τον εμβολιασμό. Στη Γερμανία, οι προσωρινά ανασταλμένοι εμβολιασμοί Astrazeneca συνεχίστηκαν.

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh