23:11 - 12/05/2020

Σκακιέρα ή σκακιστής; Διάλεξε…

Θα ξεκινήσω με ένα παραμυθάκι…

Μια φορά και έναν καιρό λοιπόν στο δάσος ήταν η ώρα της εύρεσης τροφής μας, η ζωή μας ήταν κυνήγι για τροφή και επιβίωση ανάμεσα σε αντίξοες συνθήκες. Μαζευτήκαμε οι ποιο ικανοί και ξεκινήσαμε το ταξίδι ανάμεσα στην επιβίωση του ισχυρού, αλλά και στα διδάγματα της φύσης.

Μπαίνοντας στην ζούγκλα βαθιά η ομίχλη σκέπασε τα γόνατα μας, δεν βλέπαμε.. κάναμε σιγή και παρατηρούσαμε σημάδια και δεδομένα να μας οδηγήσουν στο θήραμα. Μέσα στην αναταραχή εμφανίστηκε ένας άγνωστος άντρας. Φαινόταν ισχυρός, σκληροτράχηλος και έξυπνος.

Έκθαμβοι στα όπλα, στην πανοπλία και στο αγέρωχο ύφος του προσμέναμε με ελπίδα να είναι ο καθοδηγητής.. Πήρε τον έλεγχο λέγοντας μας, πώς γνωρίζει ένα μονοπάτι που μόνο αυτός ξέρει γεμάτο θηράματα και κάθε είδους αγαθά για την διαιώνιση μας.

Πήραμε το μονοπάτι με θάρρος και αυτός μπροστά καθοδηγητής. Περάσαμε από τοπία φανταστικά που πρώτη φορά βλέπαμε και φτάσαμε στην σπηλιά. -Εδώ είναι ο δρόμος είπε και έδειξε με κύρος. Μπήκαμε δειλιάζοντας στην αρχή άλλα στην πορεία μας έταζε..για πράγματα πού ‘χαμε ακούσει στα παραμύθια…

Ελάτε πλησιάζουμε μας είπε.. και αντικρίσαμε σε μια απόκοσμη κίτρινη ομίχλη την απέναντι πλευρά..ένας κόσμος γεμάτος ζωή, βλάστηση, θηράματα και ευθύς αμέσως ξεκινήσαμε το κυνήγι..

Πριν από αυτό μας μάζεψε σε ένα πλάτανο και μας έδωσε φως και γνώση.. η μεταλαμπάδευση των γνώσεών του τρομερή.. πλέων γνωρίζαμε τρόπους που δεν είχαμε φανταστεί να ζούμε.. Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μας σένα κόσμο που δεν φανταζόμασταν ότι υπάρχει και θα μπορούσαμε να ζήσουμε με πλήθος αγαθών.

Νιώσαμε ευτυχία, αλλαγή, ασφάλεια. Το κυνήγι ξεκίνησε και γινόταν για καιρό. Επιστρέφαμε και ξαναγυρνούσαμε.. Εκεί ήρθε η στιγμή που θα θέλαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω.. ένας από μας ο αρχηγός της ‘αγέλης’ έντρομος γύρισε και μας είπε ότι ανακάλυψε κάτι περίεργο..ότι όλο αυτό ήταν μια πλάνη.

Δεν τον πιστέψαμε και τον είπαμε ευφάνταστο και περίεργο και ξεκινήσαμε να πάμε να μας δείξει τι είδε. Περνώντας την σπηλιά της ‘αρχής’ στον γνωστό αυτό πλούσιο κόσμο περιπλανηθήκαμε έως ..μετά από μέρες ανακαλύψαμε πως κάναμε κύκλους σε ίδια σημεία. Επανάληψη και ντε ζαβού ήταν αυτό που ζούσαμε. Μα τι στο καλό….. η σπηλιά της επιστροφής χάθηκε και στην περιπλάνησή μας ο περίεργος από την ‘αγέλη’ το βράδυ γύρω απ’την φωτιά μας είπε τι γνώριζε…

-Καλοί μου φίλοι, αυτό που ανακάλυψα είναι τρομερό, τώρα το βλέπετε και σεις. Μείναμε εδώ παγιδευμένοι! Δυστυχώς όταν πριν καιρό το ανακάλυψα δεν πίστεψα..έως είδα με τα μάτια μου.. Τι είδες.. τι είδες, ρωτήσαμε. Ήρθε ο καθοδηγητής.. αυτός που μας έφερε εδώ και με πήρε να μου δείξει κάτι.. πετάξαμε ψηλά μένα τρόπο μαγικό και είδα ανάκτορα, έναν βασιλιά και στρατό μεγάλο, μυριάδες! Με οδήγησε μπροστά στον Βασιλέα τους και εκεί ανακάλυψα μια αλήθεια που δεν θα σας αρέσει. Τι ρε λέγε μας έχεις σκάσει ξαναρωτήσαμε..

Ακούστε φίλοι μου, ο χώρος αυτός δεν ανήκει στον κόσμο. Ανήκει στον Βασιλέα. Είμαστε πλέον φυλακισμένοι εδώ γιατί αυτός επέλεξε να ψυχαγωγηθεί, βλέπεις αυτοί οι άρχοντες έχουν τρόπους που εμείς δεν θα καταλάβουμε ποτέ. Η επιβίωσή μας, ψυχαγωγία τους ένας σκοπός που κρατά χρόνια στο αίμα τους. Και χρησιμοποιούν καθοδηγητές που εμφυτεύουν την ιδέα, κάνουν επίκληση στο συναίσθημα και έτσι μας κερδίζουν. Έτσι μας κέρδισαν και μας. Πεινάτε..ελάτε να σας δώσω αγαθά, θέλετε να επιβιώσετε ξέρω τον τρόπο..ακούστε με.

Τώρα δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω. Εμείς θα κυνηγάμε εδώ γύρω για να επιβιώσουμε και ο Βασιλέας με όλο το βασίλειο του θα ‘ναι σένα κόσμο τον δικό τους και θα ψυχαγωγούνται η θα ικανοποιούν τα σχέδια ..μα το κακό ξεκίνησε και δεν θα τελειώσει..υπάρχουν πίσω σύντροφοί μας που ξέρουν.. και μιας και δεν θα μπορέσουμε να τους ειδοποιήσουμε όλο και θα μαζεύονται και θα περνάνε την σπηλιά και θα εγκλωβίζονται εδώ μαζί μας!

Σκέφτομαι… όταν τα θηράματα τελειώσουν και εφόσον μέσα μας είναι καταγεγραμμένη η ιδέα της επιβίωσης και του κυνηγιού, τότε ποιόν θα κυνηγάμε, τι θα τρώμε;

Το υπόλοιπο λοιπόν το αφήνω στην φαντασία σας.

ΚΛΑΠ.. ΚΛΑΠ.. ΞΥΠΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ!

Εδώ και χιλιετίες υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, οι εξουσιαστές και οι εξουσιαζόμενοι. Οι πρώτοι καπηλεύονται και φαντάζονται κάθε είδους ιδέες για την χειραγώγηση και καταστρατήγιση των ελευθεριών μας και πώς να αλλάξουν τον τρόπο ζωής μας μέσα σένα πεδίο δράσης αντίδρασης που αυτοί ορίζουν με ορισμούς που γι αυτούς είναι κανόνες, ενώ για εμάς γίνονται τρόπος ζωής.

ΠΑΣΑΝ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΩ

Μιλάει ο αρχηγός και παύουν όλοι.. Ακόμα και ότι όλοι χρειάζονται έναν αρχηγό είναι μια καλά εφαρμοσμένη ιδέα για να εξυπηρετεί το σύστημα. Αμφιβάλεις; Σε ρωτάω λοιπόν ευθέως.. αφού το πάμε στα ίσα.

Πόσα κίνήματα, ιδέες, δράσεις, στύλ ήταν απο παρθενογέννεση;

Πάμε πάλι σε μένα…

Με τα παραπάνω και αν ανατρέξεις η ερευνήσεις αφιερώνοντας πολύ λίγο χρόνο θα καταλάβεις πως πίσω από κάθε κίνημα, κίνηση ή νέα ιδέα βρίσκονται σκοτεινές δυνάμεις δικών τους συμφερόντων..

Θα στα πω πιο απλά.. Θυμάσαι το χαρτί και τι φόλα έπεσε από την παιδική μας ηλικία περί χαρτιού και βλάβης του περιβάλλοντος; Το χαρτί άλλαξε στα πλαστικά που τώρα πάλι πρωτοστατεί ως μια από τις μεγαλύτερες αιτίες καταστροφής του πλανήτη και μας γυρίζουν πάλι στο χαρτί. Δεν λέω ότι δεν είναι έτσι, δεν λέω για το χαρτί και τα δάση κάτι αντίθετο, αναφέρω πως πίσω από αυτό ενορχηστρώθηκε ένα σχέδιο επιβολής όσον αφορά την περιβαντολογική καταστροφή, την οικολογική συνείδηση και την να είχαμε να λέγαμε υπερθέρμανση του πλανήτη.

Γκρέτα Τούμπεργκ ..με τς υγείες σου..καλά τα τάλαντα, καλύτερα τα αργύρια..

Αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτό.. Πόσο καιρό μας βομβαρδίζουν για την συμπεριφορά του ρατσισμού.. ήρθε η ώρα να αναμμετρηθούμε όμως με το σχέδιο τους..της διασποράς μέσω πολέμων ..μεταναστών και κάθε λογής κατατρεγμένου στις πόλεις μας. Αλήθεια ακόμα είσαι τόσο φιλάνθρωπος; Ακόμα και σήμερα θα πήγαινες εθελοντικά σε μια απο τις γνωστές άγνωστες ΜΚΟ;

Φεμινιστικό κίνημα. Τι όμορφα. Ισοτιμία ανάμεσα στην γυνή και τον άρρεν. Μισογύνης δεν είμαι αλλά λίγοι καταλάβατε ότι το κίνημα αυτό ήταν χρηματοδοτούμενο για να αποσπάσουν τα παιδιά από την μάνα τους ώστε να είναι πλέον στα σχολεία χωρίς καθοδήγηση και σένα συνεχή προγραμματισμό. Βλέπεις η γυναίκα έγινε εργαλείο προς εκμετάλλευση.. να εργάζεται όπως ο άντρας. Γιατί όχι θα μου πεις. Πάλι το σχέδιο του καπιταλισμού εξυπηρετείτε από ολο αυτό, οπότε μετά μην αναρωτιέσαι γιατί φτάσαμε ως εδώ και γίναμε μπαταρίες.. ούτε πώς η μεσαία τάξη χάνεται στο τέλμα και οι λίγοι είναι εκεί που είναι. Παραταύτα εσύ επέλεξες να το δεχτείς ως πράξη αναχρονισμού. Εύγε!

Κινήματα μουσικής βιομηχανίας προς τέρψη επιθυμιών Rock, Rave μπλα, μπλα όλα για κάποιους σκοπούς που δεν θα μάθεις ποτέ. Το αστείο είναι ότι δεν τα αναφέρω απέξω απέξω ..τα έζησα.

Είσαι αναρχικός; Αλήθεια πίστεψες ποτέ ότι είσαι ελεύθερος να αποφασίζεις;

Πας προσκοπισμό; Αλήθεια πίστεψες ότι ότι κάνεις γίνετε για δραστηριότητα και περιπέτεια;

Πας εκκλησία; Αλήθεια πίστεψες ότι Ο Θεός είναι Αυτός ή όσα σου έχουν σερβίρει μέσα από τα δόγματα και τους κανόνες τους;

Ψηφίζεις; Αλήθεια πίστεψες ότι είσαι ελεύθερος και ζεις σε μια δημοκρατία;

Κάθε ιδέα κάθε κίνηση κάθε κίνημα κάθε ιδέα έχει ιδιαιτέρως αναλυθεί και προσαρμοστεί στα μέτρα τους για να σαι ζωντανός στο δικό σου όνειρο και όχι στην πραγματικότητα..

Ολα τα έχουν πετύχει με την: Επίκληση στο συναίσθημα!

Και με αφορμή τον κορεσμό των πληροφοριών σε άρθρα που θα βρεις στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ (Pizza gate, Epstein, εξωγήινοι, Λευκή μαύρη αδελφότητα, Σατανισμός, Ιλλουμινάτι, Τσιπάρισμα και και τόσα άλλα…) και τον χαμό και την αταξία μέσα στην πληροφορία που έχουν καταστρατηγίσει σκάνε στο προσκήνιο οι Q.

Καταθέτω λοιπόν την προσωπική μου άποψη για Q.

Πόσο ακόμα μαλ@##@#ς θα είσαι να πιστεύεις σένα ‘κίνημα’ που θα σώσει τον κόσμο από όλα όσα έχεις ψάξει και έχουν αναφερθεί ως θεωρίες συνωμοσίας; Πόσο ακόμα θα σου καρφώνουν ιδέες οι από πίσω CIA, NSA, MOSAD οι γνωστές και άλλες τόσες άγνωστες να αγωνιστείς για κάτι που έχουν δημιουργήσει αυτοί; Πόσο ακόμα θα επενδύεις τον χρόνο σου να ασχολείσαι με ζητήματα που σε έχουν κεντρίσει δίχως πραγματικά να γνωρίζεις το γιατί.. επειδή κάνουν επίκληση στο συναίσθημα; Παιδάκια λέει σκλαβωμένα για χρόνια στα τούνελ, ένας Τράμπ που θα σώσει τον πλανήτη και όσα εμείς αγωνιζόμαστε. Κοίτα πράγματα που συμβαίνουν.. οπότε οι θεωρίες για τον Πύργο 666 , για τον γιό μπλα μπλα πάνε περίπατο. Ε μα..έσκασαν οι Q και ο αρχηγός τους να μας πάνε στην Χρηστή Εποχή απο την Νέα εποχή που θέλουν οι σκοταδιστές. Μωρε μπράβο!

Συγνώμη παιδιά εμένα αυτό με ξεπερνάει.. και πραγματικά επειδή εγώ δεν θα αφιερώσω δευτερόλεπτο χρόνου στον πολυδιαφημιζόμενο Q θα προσθέσω και ακόμα κάτι;

Αναρωτηθήκατε γιατί τώρα.. γιατί είτε πραγματικά είτε μονομερής ενέργειες όλοι αυτοί δικτυώνονται σε πολλές χώρες; Αναρωτηθήκατε αν όλοι αυτοί όπως οι οπαδοί κομμάτων κάποια στιγμή γίνουν ο Δούρειος ίππος του συστήματος για την μεγάλη αλλαγή. Την αλλαγή που έχουν σίγουρα οργανώσει στα σχέδια τους και συ που παλεύεις για αυτάρκεια, ελευθερία και πληροφόρηση ώστε για να αποφασίσεις με ποιο στρατόπεδο είσαι να βρεθείς στον κόσμο του παραμυθιού που σας ανέφερα στην αρχή δίχως τρόπο επιστροφής και αναγκασμένος να πράξεις όλα όσα συγκρούονται με κάθε αρχή σου για να επιβιώσεις;

Ευχαριστώ, εγώ δεν θα πάρω!

Αν και δεν έχει τόσο σημασία, η ιστορία αναιρείτε από μεγάλα κρυμμένα μυστικά.

Ευχαριστώ!

Ηiddencharacter, Michalis Prf

Loading...
Σχετικά με hidden character
Τaking a "red pill" that reveals an unpleasant truth, and taking a "blue pill" to remain in blissful.

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. ονειρευτης 05/12/2020 @ 11:40 ΜΜ

  εν κατακλειδι
  μεταφορικα με την πολιτικη πραγματικοτητα..
  εσυ εισαι με τον καραγκιοζη.εγω με τον χατζιαβατη κι ο αλος με τον βελιγκεκα
  το παιχνιδι ομως το κανει ενας καραγιοζοπαιχτης πισω απο την κουρτινα παιζοντας με τις σκιες..και το παιχνιδι ειναι η παγκοσμια σημερινη χουντα..
  πρεπει να βρεθει σχεδιο να γκρεμισουμε την κουρτινα και να βγαλουμε εξω αυτον που παιζει με τις σκιες..αν δεν γινει αυτο παντα στο ιδιο εργο θεατες θα ειμαστε

 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 05/12/2020 @ 11:45 ΜΜ

  ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.
  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΜΑΙ [ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ] ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΜΑΔΑ.

  • Αυτο ακριβως .Δεν ειμαστε στην τριτη ομαδα απο την στιγμη που οδηγηθηκες εδω /Αλλα αλλοι ειναι φταγμενοι με ιδιοτητες του παιχνιδιου και αλλοι οχι .

 3. Angelo Karageorgos 05/18/2020 @ 2:34 ΠΜ

  Εξαιρετικό φίλε, αυτός είναι ο παλμός. Όσο ξεχνάμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε την αλλαγή μόνοι μας τόσο μας παρασύρουν σε διάφορες ατραπούς που μας λένε να καθίσουμε στον καναπέ και να περιμένουμε τους “καλούς” να μας απελευθερώσουν…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh