22:57 - 12/05/2020

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΒΕΝΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Σε προειδοποιώ, δεν θα είναι ευχάριστο αυτό το βίντεο. Εσένα όμως ξέρω πως αυτό δεν σε αποτρέπει καθώς νοιάζεσαι να αντικρίσεις την πραγματικότητα του σημερινού μας κόσμου και να την αλλάξεις.

Μιλούν και παραλογίζονται. Προσπαθουν να εξηγήσουν και τα μπερδεύουν κι άλλο. Κάνουν ότι σε ενημερώνουν αλλά τα σοβαρά στα κρύβουν. Είναι ανοιχτόμυαλοι λένε αλλά δεν ακούνε. Υπηρετούν τη δημοκρατία αλλά απλά διατάσσουν. Θέλουν το καλό σου αλλά σε βλάπτουν. Την ώρα που ισχυρίζονται ότι σε σέβονται, σε προσβάλλουν. Κάνουν τους ανεξάρτητους αλλά διαβάζουν χαρτάκια. Μιλάνε για επιστήμη αλλά δεν τεκμηριώνουν. Αναφέρουν τη λογική αλλά κάνουν επίκληση στην αυθεντία.

Και το χειρότερο απ’ όλα, είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν κάθε είδους βια για να εφαρμόσουν την ατζέντα τους πάνω σε σενα και στα παιδιά σου.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh