Ο σύγχρονος κόσμος

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

7 thoughts on “Ο σύγχρονος κόσμος

 1. το αυριο θα ειναι χειροτερο απο το σημερα says:

  Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ.ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ.
  ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ     ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΈΝΤΑ  ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ .   ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ Ο  ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗΣ   Η  ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Ο  ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΈΧΟΥΝ .
  ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ.ΑΥΤΆ ΤΑ ΒΛΉΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΛΌΣ ΠΊΕΣΗΣ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΛΑΟΎΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΌΝΙΑ ΣΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΌ ΈΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΆΝΤΩΝ.Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ  ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ  ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ  ΚΑΙ  ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ.
  ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ  ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.
  ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΑΤΈΛΕΙΩΤΗ  ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ .ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΌΣ Η ΧΏΡΑ ΤΕΛΕΊ ΥΠΟ ΚΑΤΆΛΗΨΗ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ.ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΆΚΙ ΤΟ ΠΡΟΧΏΡΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ   ΤΩΝ ΑΝΕΛ.
  ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ …ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ…ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΙΖΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ..ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ……ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ..ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. Εξελίσσεται ενα απο τα μεγαλητερα cover-up και κάνεις δεν βγάζει κουβέντα Η ανακαλυψη των απορριμμάτων απο άνθρωπο όχι πίθηκο στην Κρήτη Με χρονολογία 5.7 εκατομμύρια χρονιά .Όχι μονο καταργεί τον μυθο  περι  δήθεν Αφρικανικής προέλευσης του ανθρώπου αλλά περίτρανα αποδεικνύει ότι ο Ελληνικός χώρος ήταν η κούνια του ανθρώπινου γένους και για μια ακόμη φορά αδιαμφισβήτητα αποδεικνύει οτι οχι μονο οι Έλληνες ειναι αυτόχθονες αλλά ότι το γένος μας είναι το αρχαιότερο  Όπως επίσης τρίβει στα μούτρα κάποιων τα Εβραϊκά παραμυθάκια για Αδάμ και Εύα..Όχι μονο τα μισά αποτυπώματα τα έκλεψε με καλεμι κσι σφυρι ο «καθηγητης του ΕΠΑΛ ,ΑΛΛΆ ΥΠΈΣΤΗΣΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ΚΑΙ ΔΕΎΤΕΡΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΌ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΈΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΏΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΌΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΏΩΝ ΠΡΟΓΌΝΩΝ .ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΆΧΩΝ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ Η ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΟΥΜΕΝΑ. ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ SCIFICTION ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ .
  Η κρίση των προσφύγων με την Αραβικη ανοιξη και την δημιουργια του ISIS ΕΓΙΝΕ για να καλύψει τον πραγματικό λόγο. ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΚΑΡΥΔΙΆΣ ΚΑΡΎΔΙ.. ΤΑ ΠΡΌΒΑΤΑ ΠΆΝΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΛΥΚΟΎΣ ΓΎΡΩ ΜΆΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΎΝ ΤΙΣ ΖΩΈΣ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΎΣ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΠΆΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΎΝΟΥΣ . ΜΕ ΜΗΧΑΝΈΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ . ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΆΣ ΣΏΣΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΎΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΡΑΤΟ . ΌΠΟΥ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΕΛΈΓΧΟΝΤΑΙ .Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ . ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΕΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΥΗΜΕΡΊΑΣ….ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΆΡΧΕΙ Ο ΔΉΘΕΝ ΚΊΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΎΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉΣ «ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ» . ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

  • Ηλιαννα says:

   ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ,ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΣΟΦΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΧ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ..

 2. Ηλιαννα says:

  ΘΕΩΡΩ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΠΛΑ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΚΕΨΗΣ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *