in

ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Εδώ και αιώνες προσπαθούν ΑΥΤΟΙ με κάθε τρόπο να μην αναστηθεί ποτέ ο ελληνικός λαός. Εκεί που δίνεται καθημερινά η μάχη τους είναι να κρατούν με κάθε τρόπο τον ελληνικό λαό διαιρεμένο.

Αυτό το επιτυγχάνουν με δύο τρόπους: ο ένας είναι η σπορά αμφιβολιών, αλλά και λασπών σε κάθε τι και κάθε έναν που αφυπνίζει τον κόσμο· ειδικά τώρα που ο ελληνικός λαός έχει ποιμένες που κρατούν τον λαό στα σκοτάδια, με μαγείες και αποκρύπτοντάς του την εξήγηση και ουσία της φράσης που είπε ο Χριστός για όλους τους ανθρώπους «θεοί εστέ και υιοί υψίστου άπαντες» (αυτό είναι μια άλλη κουβέντα όμως που θα γίνει ειδικό άρθρο), και άλλα πολλά. Έτσι ο άνθρωπος μπερδεύεται και αφού είναι και αμελέτητος σκέφτεται «βρε μπας και είναι όπως τα λένε ΑΥΤΟΙ;» (όπου ΑΥΤΟΙ είναι οι διχαστές εχθροί).  Κλασικό παράδειγμα την σποράς αμφιβολιών είναι τα 500+ σχόλια που είχε το άρθρο στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ «ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ» : ανάμεσα σε πολύ λίγα υγιή σχόλια (που αφορούν το άρθρο), ο αναγνώστης μπορεί εύκολα να δει με τα ίδια του τα μάτια ότι δημιουργήθηκαν ίντριγκες με άσχετα θέματα του δημοσιευμένου· κάποιος που πραγματικά τον ενδιαφέρει να διαβάσει σχόλια χάνεται και τελικά μπερδεύεται με όλα αυτά.  Φαίνεται πόνεσε πολύ το άρθρο ΑΥΤΟΥΣ κι αμόλυσαν τα σκυλιά, για την ακρίβεια τους «λευκούς σκύλους» όπως ονομάζονται στην γλώσσα τους. Όσοι σχολιαστές μυγιάζεστε, θίγεστε με τον χαρακτηρισμό μου, ευκαιρία να αποδείξετε το αντίθετο.

Ακόμα όμως και μέσα στο facebook, πόσες αναρτήσεις γίνονται και εμφανίζονται οι επιτήδειοι και ρίχνουν λάσπες; Η σπορά αμφιβολιών και οι λάσπες εναντίον όποιου αφυπνίζει και προσπαθεί να ενώσει τον λαό σε ένα σώμα, μια καρδιά είναι οδηγίες του Ταλμούδ τους, διαβάστε το, για να γνωρίσετε τον εχθρό.

Ο δεύτερος τρόπος των αχυρανθρώπων είναι να κομματιάζουν τον λαό σε διάφορα κόμματα κι ό,τι άλλο μπορούν να σκεφτούν, αρκεί ο λαός να μην έχει άμυνες να σκεφτεί ότι η μόνη σωτηρία του έθνους μας είναι να είμαστε ΕΝΑ απέναντι στον κοινό εχθρό. Κόμματα, παρατάξεις, κινήματα, 250 αυτόνομα βασίλεια η Ορθόδοξη Εκκλησία, και συνεχώς προκύπτουν και άλλα. Πώς ο λαός να μπορεί να συγκεντρωθεί με τόσες διαιρέσεις; Και δεν αναφέρω καν την προπαγάνδα που γίνεται για να στηριχθεί όλο αυτό το ψέμα.

Πώς περιμένεις ελληνικέ λαέ να έχεις την όποια ελπίδα για το μέλλον όταν επιτρέπεις να συμβαίνουν τα παραπάνω; Πώς πιστεύεις ότι θα έχεις ζωή αύριο, όταν στο τώρα σου είσαι νεκρός; Πώς είναι δυνατόν όταν όλοι μας μιλάμε για τον κοινό εχθρό και να νομίζουμε ότι τον πολεμάμε διαιρεμένοι; Κοροϊδευόμαστε τώρα; Μήπως φοβάστε Έλληνες; Πότε Έλληνας φοβήθηκε να υπερασπιστεί την πατρίδα του, το σπιτικό του, την πίστη του;

Σκεφτείτε Έλληνες, αναρωτηθείτε, προτού πέσουμε ολοσχερώς.

Socratesnios

Report

What do you think?

Written by Socratesnios

Comments

Leave a Reply
 1. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα είσαι παππού… Μιλάς για διαιρέσεις και έπειτα αυτοακυρώνεσαι κατατάσσοντας τον εαυτό σου σε δόγμα. Γελάμε με την ανοησία που σας διακατέχει

  • ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΣΥΛΟΓΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ, ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.

    • ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟΣ.
     ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΝΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΠΙ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟ. ( ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΝΠΡΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΜΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.) ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΩΣ= ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΝΑΖΑΡ Η ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΓΙΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΝΟΗΣΗΣ. ΑΠΛΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ. ΔΟΓΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟ ΕΔΡΑΙΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΓΝΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ. ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ,ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ. ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ; ΤΟΤΕ Η ΤΩΡΑ, ΣΕ ΠΙΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ Η ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΟΛΕΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ.

     • ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΤΟΥ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

 2. Τι λέει ο αρθρογράφος ρε σεις ..θα μας τρελάνει;;; κομματιάζουν.. Κεειβτον ελληνικό λαο σε κόμματα ομάδες κ.λ.π..και στο τέλος βάζει και την ορθόδοξη εκκλησία!!!! Πρώτον η ΟΡθΟΔΟΞΙΑ είναι όχι κομμάτι αλλά οοοολλη η πίτα του ελληνικού λαού… Αν εξαιρέσεις… Ενα 2 /τις εκατό.. Που είναι καθολλικοιι..και παγανιστές… Οι μετανάστες δεν πιάνονται γιατί δεν είναι ελληνικός λαος!!!!

  • Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ ΣΕ ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. 18 ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΙΜΝΗ 250. ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑΞΗ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΥΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ.

  • ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 2 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ, ΟΡΘΙΟΣ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΙΚ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ, ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ!!!!

   • Πολύ φοβάμαι οτι εχεις δίκιο… Μήτσο… Βάλε και ενα πεντε τίς εκατό… Κομουνιστές… Και ενα 23 τις εκατό Σύριζα… Που ο αρχηγός τους δηλώνει άθεος… Βάλε και το παλιό ΠΑΣΟΚ…και οι σοσιαλιστές!!!!! Πολύ φοβάμαι οτι τελικά όντως θα σωθούμε κάπου τρία εκατομύρια.. Σύμφωνα με μια προφητεία.. Έλληνες ..μονο τρια εκατομύρια απο τα δέκα… Και λες να εννοείτους διασωθέντες της ψυχής;;; λες ;;;

 3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ΣΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕΣ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΑΡΘΡΑ. Η ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΧΗ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΟΨΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ.

  • Φίλε μπορεί να διαφωνούμε κατά καιρούς αλλά η λογοκρισία μη υβριστικών σχολίων είναι απαράδεκτη. Ναι, γράφτηκαν 500+ σχόλια στο άλλο άρθρο αλλά υπήρξε ολοκληρωμένος αντίλογος και εκφράστηκαν, νομίζω, και οι δυο πάντες σε αρκετά ζητήματα. Το μόνο που με ενόχλησε και εμένα είναι η λογοκρισία, που συνέβη πράγματι… τελείως απροσδόκητα με την ταμπέλα “αντινόηση”… που θυμίζει στρατόπεδα μετεκπαίδευσης στα γκουλαγκ. Όπως είχε γράψει και άλλος αναγνώστης … η λογοκρισία εδώ μέσα εξαρτάται με το πως θα ξυπνήσει το πρωί…..

   • ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΕΒΡΙΣΑ, ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΤΗΝ ΒΗΡΣΑΒΕΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ 16 Σεπτεμβρίου 2017 @ 21:28
    13 8
    Δεν θα στηριξω την στημενη ηλιθιοτητα που σας εκπαιδευουν στις στοες α,απο την στιγμη που καθε αρθρο εξηγει απολυτα τι λεει και εμεις εχουμε πει χιλιαδες φορες τι κανουμε ..η βλακεια καιη αποδομηση θα τελειωσει ..πηγαινε σε κανα πρακτοριστικο site να ζητησεις δημοκρατια εδω ξεκινησε η » χουντα» γιατι μονο αυτο σας αξιζει ..και μιλαω για εσας που εχετε την ικανοτητα και το θρασος να κανετε σχολια αντινοησης ωστε να εμποδισετε τους συνανθρωπους σας να διαβασουν και να κρινουν μονοι τους ! Πολεμο κανετε αμυνα θα κανουμε ..στο καλο να πας ! ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΧΗΓΕ ΝΙΚΟΛΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΣΟΥΝΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ.

 4. καλησπερα αδελφια, ο SOCRATESNIOS,[συγνωμη που στο λεω αδελφε],εχει μια σχεδον παιδικη αποψη σχετικα με το θεμα πατριδα………………ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ,ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ…πχ ενα σπιτι να μεινεις ,γη να δουλεψεις και εστω και θεωρητηκα να εχεις την δτνατοτητα να αποφαζιζεις για το μελλον σου και των παιδιων σου!!!!!!…………………..χαχχαχχαχαχχαχ …..ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ………………………………………………………….Γραφεις ,να πολεμησει ο ελληνας ,για ποιον ρε?……Για τον ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ EYROBANK που κατεχουν τα σπιτια των Ελληνων?…Για τις ξενες πολυεθνικες που εχουν για κολιγους τους ντοπιους?……………..Θα πολεμησει ο Ελληνας ,με τους Τουρκους π.χ…ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ,ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ μαλακα ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ του ελληνικου λαου…..!!!!!!……………………………………………………………..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ,ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ μετα ΤΟΥΣ ΑΠΕΞΩ………. η εκκλησια ειναι γνωστο οτι εινα μπουρδελο και μισο και ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ……ναι ρε, δεκανικι του ειναι…….ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…μια ζωη την ιδια δουλεια εκανε,να κρατει το ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΗΣ σε καταστολη..!!!…………..ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΗΣ……μολις ομως την φορολογησει χoντρα ο γιγαντας ο ALEX ,ΤΟΤΕ θα ξεσηκωσει τον λαο……………………………………………………………οποτε χεστηκα αγαπητε φιλε αν η εκκλησια εχει ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ Η ΧΙΛΙΑ!!! Και με το ενα και με τα χιλια,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ………………………………………………Εδω ο κοσμος χανεται και οι πιστοι χτενιζονται…………..τα παιδια μας φευγουν στο εξωτερικο ,οι γεροντες ψοφανε στα νοσοκομεια,πανε με γριπη και φευγουν για τον Αγιο Πετρο με ενδονοσοκομειακη λοιμωξη,εμες γαμιΟμαστε απο το πρωι εως το βραδυ για να βγαλουμε ενα κωλομεροκαματο για να ζησουμε την οικογενεια ……….ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!!…………χαχαχααχ, αυτα τα γραφουν οι χορτατοι αδελφε,τα λιγουρια πρωτα πρεπει θα ζησουν και μετα θα φανε με μαχαιροπηρουνα ,ετσι?…..μεχρι τοτε θα πεσει χεριιιιιιιιι..χαχχαχχ ……..πρωτα σφαζεις ολος αυτους που σου ρουφανε το αιμα,και μετα κανεις νομους εναντιων των σφαγων αυτων,για τους επωμενους και οχι για τους προηγουμενους……………….πρωτα απελευθερωνεσαι και μετα κανεις επεκτατικο πολεμο……….δεν μπορεις να υπερασπησεις την πατριδα, αν ανηκει ΑΛΛΟΥ!!!!…..και μην ειναι δικια μας, αντε να φρεναρεις μια δημοπρασια η αντε πηγαινε στην βουλη να διωξεις αυτα τα λαμογια,η πηαγινε στην ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ………….σηκωτο θα σε παρουν αδελφε αυτα τα μπατηρια οι μπατσοι,αυτα τα μαντροσκυλα του συστηματος………………χαχχαχαχχαχαχαχχα,αντε πολεμα εσυ να εχει ο μπατσος την δουλεια του,για να βαραει αυριο το παιδι σου που θα παει κοντρα στις τραπεζες και τις πολυεθνικες

 5. καλησπερα αδελφια, ο SOCRATESNIOS,[συγνωμη που στο λεω αδελφε],εχει μια σχεδον παιδικη αποψη σχετικα με το θεμα πατριδα………………ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ,ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ…πχ ενα σπιτι να μεινεις ,γη να δουλεψεις και εστω και θεωρητηκα να εχεις την δτνατοτητα να αποφαζιζεις για το μελλον σου και των παιδιων σου!!!!!!…………………..χαχχαχχαχαχχαχ …..ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ………………………………………………………….Γραφεις ,να πολεμησει ο ελληνας ,για ποιον ρε?……Για τον ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ EYROBANK που κατεχουν τα σπιτια των Ελληνων?…Για τις ξενες πολυεθνικες που εχουν για κολιγους τους ντοπιους?……………..Θα πολεμησει ο Ελληνας ,με τους Τουρκους π.χ…ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ,ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ μαλακα ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ του ελληνικου λαου…..!!!!!!……………………………………………………………..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ,ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ μετα ΤΟΥΣ ΑΠΕΞΩ………. η εκκλησια ειναι γνωστο οτι εινα μπουρδελο και μισο και ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ……ναι ρε, δεκανικι του ειναι…….ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…μια ζωη την ιδια δουλεια εκανε,να κρατει το ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΗΣ σε καταστολη..!!!…………..ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΗΣ……μολις ομως την φορολογησει χoντρα ο γιγαντας ο ALEX ,ΤΟΤΕ θα ξεσηκωσει τον λαο……………………………………………………………οποτε χεστηκα αγαπητε φιλε αν η εκκλησια εχει ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ Η ΧΙΛΙΑ!!! Και με το ενα και με τα χιλια,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ………………………………………………Εδω ο κοσμος χανεται και οι πιστοι χτενιζονται…………..τα παιδια μας φευγουν στο εξωτερικο ,οι γεροντες ψοφανε στα νοσοκομεια,πανε με γριπη και φευγουν για τον Αγιο Πετρο με ενδονοσοκομειακη λοιμωξη,εμες γαμιΟμαστε απο το πρωι εως το βραδυ για να βγαλουμε ενα κωλομεροκαματο για να ζησουμε την οικογενεια ……….ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!!…………χαχαχααχ, αυτα τα γραφουν οι χορτατοι αδελφε,τα λιγουρια πρωτα πρεπει θα ζησουν και μετα θα φανε με μαχαιροπηρουνα ,ετσι?…..μεχρι τοτε θα πεσει χεριιιιιιιιι..χαχχαχχ ……..πρωτα σφαζεις ολος αυτους που σου ρουφανε το αιμα,και μετα κανεις νομους εναντιων των σφαγων αυτων,για τους επωμενους και οχι για τους προηγουμενους……………….πρωτα απελευθερωνεσαι και μετα κανεις επεκτατικο πολεμο……….δεν μπορεις να υπερασπησεις την πατριδα, αν ανηκει ΑΛΛΟΥ!!!!…..και μην ειναι δικια μας, αντε να φρεναρεις μια δημοπρασια η αντε πηγαινε στην βουλη να διωξεις αυτα τα λαμογια,η πηαγινε στην ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ………….σηκωτο θα σε παρουν αδελφε αυτα τα μπατηρια οι μπατσοι,αυτα τα μαντροσκυλα του συστηματος………………χαχχαχαχχαχαχαχχα,αντε πολεμα εσυ να εχει ο μπατσος την δουλεια του,για να βαραει αυριο το παιδι σου που θα παει κοντρα στις τραπεζες και τις πολυεθνικες

 6. στις πολλές προτάσεις , είθισται να υπάρχουν κρυμμένες ερωτήσεις και απαντήσεις.
  και έτσι γεννιέται ένας διάλογος . Μέσα από την διαφορετικότητα του καθενός , πάντα ένας δρόμος ενός μονοπατιού θα υπάρχει που θα ενώνει αυτήν την διαφορετικότητα. Τα άλλα μονοπάτια που ακολουθεί ο καθένας ξεχωριστά δεν βγάζει πουθενά. Τον οδηγεί κάπου , αλλά μπορεί να τα αντεπεξέλθει; Τι όμως κάνει τον άλλον να σκέφτεται διαφορετικά και να εκφράζεται στο κατόπιν του;
  Είναι πρωτότυπα ή αντίγραφα ; Μέσα ο καθένας έχει για αρχή την αλήθεια του. Την υποστηρίζει και τον υποστηρίζει. Πότε όμως δεν τον υποστηρίζει; Όταν απλά τα λέει και συνήθως είναι εντοπισμοί άλλων θέσεων και όχι καθαυτά βγαλμένα από το είναι του.

 7. Για δυο χιλιάδες χρόνια, η ενότητά μας ήταν βασισμένη σε μια θρησκεία που ονομάζεται Χριστιανισμός. Σε μια εκκλησία που ονομάζεται Καθολική Εκκλησία… Πάρτε εμένα σαν παράδειγμα. «Είμαι άθεη και αντικληρικών αντιλήψεων, δεν έχω τίποτε κοινό με την Καθολική Εκκλησία», δηλώνω πάντοτε. Κι αυτό είναι αλήθεια. Αλλά, ταυτόχρονα, είναι και ψέμα.

  Γιατί, είτε μου αρέσει είτε όχι, έχω αρκετά κοινά με την Καθολική Εκκλησία. Πιστέψτε με, γαμώτο! Πώς θα μπορούσα να μην έχω; Γεννήθηκα σ’ έναν τοπίο γεμάτο τρούλους εκκλησιών, μοναστήρια, Χριστούς, Μαντόνες, Αγίους, σταυρούς και καμπάνες. Οι πρώτες μελωδίες που άκουσα όταν γεννήθηκα ήταν οι μελωδίες από τις καμπάνες.

  Τι καμπάνες του Καθεδρικού της Σάντα Μαρία ντελ Φιόρε, που τον Καιρό του Αντίσκηνου, ο μουεζίνης προσβλητικά κατέπνιγε με τα δικά του Αλλάχ-ακμπάρ. Γεννήθηκα και μεγάλωσα με αυτή τη μουσική, με αυτό το τοπίο γύρω μου, με αυτή την Εκκλησία που την έχουν προσκυνήσει ακόμη και μεγάλα μυαλά, όπως ο Δάντης Αλιγκιέρι, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Γαλιλαίος Γαλιλέι.

  Μέσα από αυτήν έχω μάθει τι είναι γλυπτική, αρχιτεκτονική, ζωγραφική, ποίηση και λογοτεχνία, καθώς και τι σημαίνει ο συνδυασμός της ομορφιάς με τη γνώση. Χάρη σ’ αυτήν άρχισα κάποτε ν’ αναρωτιέμαι τι είναι το Καλό και το Κακό, αν υπάρχει Θεός.

  Αν μας έπλασε Εκείνος, ή εμείς Εκείνον και αν η ψυχή είναι μια χημική ένωση που μπορεί να υποστεί επεξεργασία σε εργαστήρια ή είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Και, μα τον Θεό…

  Βλέπετε; Πάλι χρησιμοποίησα τη λέξη «Θεός». Παρ’ όλες τις λαϊκές και αντικληρικές μου αντιλήψεις, παρ’ όλο τον αθεϊσμό μου, είμαι τόσο διαποτισμένη από τον Καθολικό πολιτισμό, ώστε αυτός να είναι αναπόσπαστο μέρος του γραπτού και προφορικού μου λόγου.

  Μα τον Θεό, για όνομα του Θεού, προς Θεού, δόξα τω Θεώ, Θεέ και Κύριε, Παναγία μου, έλα Παναγία μου, Χριστέ και Παναγιά μου, στην ευχή του Χριστού. Χριστέ μου… Τέτοιες εκφράσεις μου έρχονται τόσο αυθόρμητα, που δε συνειδητοποιώ ότι τις λέω ή ότι τις γράφω.

  Και να σας τα πω όλα; Παρ’ όλο που ποτέ δε συγχώρεσα την Καθολική Εκκλησία για τα αίσχη που μου επέβαλε, με πρωταρχικό εκείνο της γ…..ς Ιεράς Εξέτασης που τον δέκατο έβδομο αιώνα έκαψε ζωντανή την προγιαγιά μου Ιλντεμπράντα, την κακόμοιρη την Ιλντεμπράντα, παρ’ όλ’ αυτά, οι μελωδίες από τις καμπάνες συνεχίζουν να γλυκαίνουν την καρδιά μου. Μου αρέσουν.

  Επίσης, μ’ αρέσουν όλες αυτές οι όμορφες αγιογραφίες με τον Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους. Είμαι μάλιστα συλλέκτρια παλαιών εικονισμάτων. Επίσης, μου αρέσουν τα αβαεία και τα μοναστήρια και τα περιβόλια τους. Μου δημιουργούν μια ακαταμάχητη αίσθηση γαλήνης και συχνά ζηλεύω αυτούς που μένουν σ’ αυτά.

  …. Όλ’ αυτά τα συμβολικά στολίδια που ανήκαν στη δική μου ζωή. Στον δικό μου πολιτισμό.

  Της Oriana Fallaci* (από το βιβλίο της «H Οργή και η Περηφάνεια», 2003)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Δημιουργία Μαύρης Θάλασσας στην Αττική για χάρη του Ποντιακού Ελληνισμού!

Ο σύγχρονος κόσμος