in

Ο ΟΗΕ σχεδιάζει να εφαρμόσει Παγκόσμια Βιομετρική Ταυτοποίηση για όλη την Ανθρωπότητα…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

nea-taksi
Τρομακτική Εφαρμογή από τον ΟΗΕ – Μέχρι το 2030 σε Όλους

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

Ο ΟΗΕ σχεδιάζει να εφαρμόσει Παγκόσμια Βιομετρική Ταυτοποίηση για όλη την Ανθρωπότητα…

Μια Κεντρική Βάση Δεδομένων στη Γενεύη, της Ελβετίας θα είναι αυτή που θα συλλέγει τα δεδομένα από τις κάρτες που θα έχουν στην κατοχή τους (Κάρτα Πολίτη-Χάραγμα Θηρίου-666) οι άνθρωποι….

Και αν νομίζετε πως αυτό το γεγονός δεν θα αγγίξει την Ελλάδα είστε βαθιά γελασμένοι…

Μάθετε πως τα Ηνωμένα Έθνη προτίθενται να έχουν βιομετρικά δελτία ταυτότητας στα χέρια κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού σε ολόκληρο τον πλανήτη μέχρι το έτος 2030;

Και Πρέπει να Γνωρίζεται ότι μια κεντρική βάση δεδομένων στη Γενεύη, της Ελβετίας θα είναι σε θέση να συλλέγει δεδομένα από αυτές τις κάρτες; Το νέο αυτό πρόγραμμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών είναι πραγματικά ένα πρότυπο για μια «Νέα Τάξη Πραγμάτων»… Ο Κόσμος Θα πρέπει να Ανησυχεί…

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ήδη εργάζεται σκληρά προς την υλοποίηση αυτού του στόχου – ιδιαίτερα μεταξύ των προσφυγικών πληθυσμών. Ο ΟΗΕ έχει συνεργαστεί με την Accenture για να εφαρμόσει ένα σύστημα βιομετρικής ταυτοποίησης που παρέχει πληροφορίες «πίσω σε μια κεντρική βάση δεδομένων στη Γενεύη».

Η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) κινείται προς τα εμπρός με τα σχέδιά της για τη χρήση τεχνολογίας βιομετρικού εντοπισμού και παρακολούθησης των προσφύγων, έχοντας επιλέξει ήδη έναν προμηθευτή για το συγκεκριμένο έργο. Η Accenture, ένας διεθνής φορέας παροχής τεχνολογικών υπηρεσιών, κέρδισε στην ανταγωνιστική διαδικασία υποβολής προσφορών και θα επιβλέπει την εφαρμογή της τεχνολογίας, έχοντας υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Η Ύπατη Αρμοστεία θα χρησιμοποιήσει το Βιομετρικό Σύστημα Διαχείρισης Ταυτότητας της Accenture (BIMS) για την προσπάθεια. Η BIMS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή του προσώπου, ίριδας, δακτυλικών αποτυπωμάτων και βιομετρικών δεδομένων, και θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επίσημη τεκμηρίωση πολλών προσφύγων (το τυράκι για να πεισθεί ο κόσμος).

Το σύστημα θα λειτουργήσει σε συνδυασμό με την πλατφόρμας της Accenture (UISP) για να στείλει αυτές τις πληροφορίες πίσω σε μια κεντρική βάση δεδομένων στη Γενεύη, επιτρέποντας στα γραφεία της ΥΑ σε όλο τον κόσμο να συντονίσουν αποτελεσματικά με την κεντρική εξουσία της Ύπατης Αρμοστείας την παρακολούθηση των προσφύγων.

Πραγματικά Ανατριχιαστικό… Με τους Πρόσφυγες να χρησιμοποιούνται πάλι ως πρόσχημα για να επιβληθεί χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο απόλυτος έλεγχος ολόκληρης της Ανθρωπότητας.

Το αποκαλύπτει άλλωστε και η έκθεση των FindBiometrics, που αναφέρει πως οι αρχές ελπίζουν αυτή η τεχνολογία θα τους δώσει τη δυνατότητα να επιτύχουν το στόχο τους, να τοποθετήσουν δηλαδή την βιομετρική τεχνολογία στα χέρια του κάθε άνδρα, κάθε γυναίκας και κάθε παιδιού στον πλανήτη μέχρι το έτος 2030, όπως ορίζει η ατζέντα του ΟΗΕ.

https://youtu.be/LX7ahnSVcQU

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Μάθημα «Φορολογικής Συνείδησης» στα σχολεία

Πήρε την καραμπίνα… για να διεκδικήσει τα λεφτά της δουλειά του!