Πήρε την καραμπίνα… για να διεκδικήσει τα λεφτά της δουλειά του!

karampina

Με την καραμπίνα στα χέρα, ένας 39χρονος δημότης εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αγιάς, ζητώντας τα λεφτά που του χρωστάει ο δήμος.

Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, ο ίδιος είχε εργαστεί, ως εποχικός εργάτης, τον Σεπτέμβριο του 2014, αλλά από τότε δεν είχε λάβει τα δεδουλευμένα των 500 ευρώ που του όφειλαν.

Όταν τον αντίκρισαν, ένας αντιδήμαρχος, ένας δημοτικός σύμβουλος και οι υπάλληλοι, πάγωσαν αλλά κουβέντα στην κουβέντα τον ηρέμησαν.

«Δεν έχω ούτε να φάω», τους έλεγε ο απελπισμένος δημότης, ο οποίος τελικά αποχώρησε αφού έλαβε έναντι 100 ευρώ.

Από την πλευρά του δήμου Αγιάς έγινε γνωστό ότι δεν επιθυμούν τη δίωξή του. Η αστυνομία πάντως, αργότερα, πήγε στο σπίτι του και τον συνέλαβε, ύστερα από καταγγελία αγνώστου, και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

pronews


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 thoughts on “Πήρε την καραμπίνα… για να διεκδικήσει τα λεφτά της δουλειά του!

  1. ΙΩ says:

    ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ? ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΚΟΜΑ ? ΒΡΩΜΙΑΡΑΙΟΙ -” ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΜΑΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ… ” ΠΙΟ ΕΜΠΑΙΧΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ..

    ΝΑ ΔΩ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΤΕ Η ΠΕΙΝΑ, ΟΙ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ….

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *