09:39 - 10/06/2021

Ο Μεταξάς σας έφερε το ανθρώπινο οχτάωρο, οι διεθνιστές καμπαλιστές σας το ξαναπαίρνουν πίσω.

Και ακούτε τις τυμπανοκρουσίες των δημοσιογράφων γελωτοποιών τους ότι είναι μία υγειονομική κρίση.

Υγειονομική την κατήντησαν με τα δηλητήρια που σας μπολιάζουν. Πριν αυτών, μία γριπούλα ήτανε.

Πρόκειται για μία ξεκάθαρα οικονομική και πνευματική κρίση όπου χτυπιούνται διαχρονικές αξίες, καταπατώνται ατομικές ελευθερίες, και εγκαθιδρύεται ένα νεοταξικό ολοκληρωτικό κράτος ελέγχου.

Για κάθε έναν έλληνα που υποφέρει κάποιος μισέλληνες χαίρεται. Για κάθε έναν άνθρωπο που υποφέρει, κάποιος μισάνθρωπος χαίρεται.

Αν νομίζετε ότι οι καμπαλιστές και τα τσιράκια τους στυλ Gates και Κλάους Σουάμπ (του Νταβός), σας βλέπουν τίποτα παραπάνω από γκοίμ, γελιέστε. Γελάδια είμαστε για αυτούς που ζουν σε ένα πλανητικό σκουπιδότοπο (που τον κάναν έτσι τα δαιμονικά σχέδια και απληστία της εωσφορίζουσας Ελίτ). Ένα σκουπιδότοπο τελείως ξεκομμένο από το τρυφηλό παράλληλο σύμπαν στο οποίο εκείνοι ζουν. Και το τρυφηλό ψευτοπαράδεισο οποίο χτίσαν με το δικό σας αίμα. (ψευτό-γιατί παράδεισος που δεν περιλαμβάνει τους άλλους είναι κόλαση).

Οι αλλαγές που ήρθαν και έρχονται μας χτύπησαν σε πολλά, όπως το ψυχικό και οικονομικό, αλλά το υγειονομικό θα είναι μονάχα παράπλευρη απώλεια των ελευθεριών που τους δίνετε.  Φτωχοποιημένα και άνεργα νοικοκυριά, σμπαραλιασμένες επιχειρήσεις, εκμηδενισμένα δικαιώματα, και ένα παγκόσμιο κεφάλαιο ισχυρότερο από ποτέ, δεν θα αφήσουν και πολλή ηρεμία ή αληθινή τροφή σε εσάς. Ανακατανομή πλούτου ντυμένη ως διαχείριση υγειονομικής κρίσης. Ερχομός αντίχριστης παγκοσμιοποίησης ντυμένος σαν πανανθρώπινη μάχη κατά του αόρατου.

Θα έρθουν και τα υγειονομικά θέματα απευθείας λόγω των εμβολιασμένων, αλλά όταν χαίρονται να αυτο-γενοκτονούνται οι πληθυσμοί τι να σου κάνει και ο Θεός. Στην βλακεία ούτε αυτός μπορεί να επέμβει… . Όσοι πιστοί αγωνιστείτε μέρι τέλους τουλάχιστον. Μην μας πάνε ασάλιωτους… .

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Κυρά Τασία 06/10/2021 @ 11:22 ΠΜ

    Ο άνθρωπος πρέπει να δουλεύει 12 ώρες την ημέρα, ώστε να μην έχει χρόνο να σηκώσει κεφάλι και να σκεφτεί. Αυτό είναι το σχέδιο κι έχει πετύχει ήδη στην Κίνα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh