09:16 - 01/05/2011

O πάμπλουτος Τεντ Τέρνερ επιτίθεται στον χριστιανισμό στην ‘Παγκόσμια Σύνοδο Θρησκευτικών Ηγετών για την Ειρήνη’, του 2000(2video)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τον Αύγουστο του 2000, (28-31 Αυγούστου) κατά την διάρκεια της λεγόμενης «Παγκόσμιας Συνόδου για την Ειρήνη» ο μεγιστάνας των media Τεντ Τέρνερ (Ted Turner) απευθύνθηκε στους σχεδόν 1.000 συνέδρους στην αίθουσα της Γενική Συνέλευσης του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.
Ο νεοεποχίτης δισεκατομμυριούχος…. Maurice Strong παρουσίασε τον Turner, λέγοντας για τα πόσα έχει κάνει για την ειρήνη, το περιβάλλον και τα Ηνωμένα Έθνη περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Ο Turner ανέβηκε στο βήμα καθώς το…..
πλήθος φάνηκε να τον υποδέχεται ως ήρωα κατακτητή.

Αμέσως ο Turner κατήγγειλε τη χριστιανική του πίστη στα χρόνια της παιδικής του ηλικίας. Τα γέλια του πλήθους φάνηκαν ότι ήταν η έγκριση στα όσα έλεγε ο Τέρνερ, καθώς εξηγούσε γιατί απομακρύνθηκε από το χριστιανισμό, όταν ανακάλυψε «ότι (οι χριστιανοί) δεν ήταν ανεκτικοί γιατί δίδασκαν ότι ήμασταν οι μόνοι που θα πηγαίναμε στον Ουρανό. Αυτό με μπέρδευε πολύ, δεδομένου ότι έτσι θα αφήναμε στον Ουρανό ένα τεράστιο χώρο άδειο”.

Κατόπιν ο Turner, εξήρε τις «αυτόχθονες» θρησκείες και στη συνέχεια μίλησε για τα πράγματα που όλοι οι άνθρωποι έχουν κοινά “πολιτισμό, γλώσσα, αγάπη για τα πουλιά, τις πεταλούδες, τις συζύγους και τα λουλούδια.” Στην πνευματική του αναζήτηση ο Turner συνειδητοποίησε ότι υπήρχε «ένας Θεός και οι πολλαπλοί τρόποι που αυτός παρουσιάζεται» και ότι δεν έχει σημασία ποιον θα επιλέξεις”.

Σε αντίθεση με την ενθουσιώδη υποδοχή στον Turner, οι σύνεδροι έδωσαν μια παγωμένη υποδοχή στον Πατριάρχη της Αιθιοπίας, ο οποίος προέτρεψε για την προστασία των αγέννητων παιδιών. Η ίδια αντίδραση υπήρχε όταν ο βοηθός γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Συνεδρίου Μουσουλμάνων προέτρεψε τους συνέδρους να αναγνωρίσουν μόνο τον γάμο μεταξύ «ενός άνδρα και μιας γυναίκας» και κατήγγειλε κάθε “ανώμαλη σεξουαλική δραστηριότητα.”

Λίγα λεπτά αργότερα ένας Βουδιστής “δάσκαλος” δέχθηκε τις θερμές και παρατεταμένες επευφημίες όταν καταδίκασε όλες τις απόπειρες θρησκευτικού προσηλυτισμού, κάτι που βρίσκεται στο κέντρο του Ισλάμ και του χριστιανισμού.

Στην σύνοδο παραβρέθηκαν:

Francis Cardinal Arinze – Πρόεδρος του Ποντιφικού Συμβουλίου για διαθρησκευτικό διάλογο στο Βατικανό
Samdech Preah Maha Gosananda – βουδιστής υποψήφιος για το βραβείο Νόμπελ
Abdullah Salaih Al-Obaid – Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου για τον Μουσουλμανικό Κόσμο
Αρχιραββίνος Israel Meir Lau -αρχιραβίνος του Ισραήλ
Δρ Μουσταφά Ceric – Ο Μεγάλος Μουφτής της Βοσνίας
Ραβίνος Αδιν Steinsaltz – Μέγας Μελετητής του Ταλμούδ
Αιδεσιμότατος Konrad Raiser-Γενικός Γραμματέας του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών
Sheik Ahmad Kuftaro – Ο Μεγάλος Μουφτής της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας
Ndungane Njongonkulu- Ο Αρχιεπίσκοπος του Κέιπ Τάουν
Abune Παύλος – Πατριάρχης της Αιθιοπίας
Swami Dayanand Saraswati – εκπρόσωπος της Shankracharya στην Ινδία
Mata Ammritanandamayi – ινδουιστής ηγέτης
αιδεσιμότατος Jesse Jackson – χριστιανός ηγέτης και ειδικός απεσταλμένο του προέδρου Κλίντον
Αρχηγός Oren Lyons – πνευματικός ηγέτης του Έθνους των Onondaga
Karekin II – Πατριάρχης της Αρμενικής Εκκλησίας

Δείτε ένα σχετικό βίντεο με την ομιλία του Τέρνερhttp://redskywarning.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*