ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

O πάμπλουτος Τεντ Τέρνερ επιτίθεται στον χριστιανισμό στην ‘Παγκόσμια Σύνοδο Θρησκευτικών Ηγετών για την Ειρήνη’, του 2000(2video)

· Κατοχικά Νέα

Τον Αύγουστο του 2000, (28-31 Αυγούστου) κατά την διάρκεια της λεγόμενης «Παγκόσμιας Συνόδου για την Ειρήνη» ο μεγιστάνας των media Τεντ Τέρνερ (Ted Turner) απευθύνθηκε στους σχεδόν 1.000 συνέδρους στην αίθουσα της Γενική Συνέλευσης του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.
Ο νεοεποχίτης δισεκατομμυριούχος…. Maurice Strong παρουσίασε τον Turner, λέγοντας για τα πόσα έχει κάνει για την ειρήνη, το περιβάλλον και τα Ηνωμένα Έθνη περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Ο Turner ανέβηκε στο βήμα καθώς το…..
πλήθος φάνηκε να τον υποδέχεται ως ήρωα κατακτητή.

Αμέσως ο Turner κατήγγειλε τη χριστιανική του πίστη στα χρόνια της παιδικής του ηλικίας. Τα γέλια του πλήθους φάνηκαν ότι ήταν η έγκριση στα όσα έλεγε ο Τέρνερ, καθώς εξηγούσε γιατί απομακρύνθηκε από το χριστιανισμό, όταν ανακάλυψε «ότι (οι χριστιανοί) δεν ήταν ανεκτικοί γιατί δίδασκαν ότι ήμασταν οι μόνοι που θα πηγαίναμε στον Ουρανό. Αυτό με μπέρδευε πολύ, δεδομένου ότι έτσι θα αφήναμε στον Ουρανό ένα τεράστιο χώρο άδειο”.

Κατόπιν ο Turner, εξήρε τις «αυτόχθονες» θρησκείες και στη συνέχεια μίλησε για τα πράγματα που όλοι οι άνθρωποι έχουν κοινά “πολιτισμό, γλώσσα, αγάπη για τα πουλιά, τις πεταλούδες, τις συζύγους και τα λουλούδια.” Στην πνευματική του αναζήτηση ο Turner συνειδητοποίησε ότι υπήρχε «ένας Θεός και οι πολλαπλοί τρόποι που αυτός παρουσιάζεται» και ότι δεν έχει σημασία ποιον θα επιλέξεις”.

Σε αντίθεση με την ενθουσιώδη υποδοχή στον Turner, οι σύνεδροι έδωσαν μια παγωμένη υποδοχή στον Πατριάρχη της Αιθιοπίας, ο οποίος προέτρεψε για την προστασία των αγέννητων παιδιών. Η ίδια αντίδραση υπήρχε όταν ο βοηθός γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Συνεδρίου Μουσουλμάνων προέτρεψε τους συνέδρους να αναγνωρίσουν μόνο τον γάμο μεταξύ «ενός άνδρα και μιας γυναίκας» και κατήγγειλε κάθε “ανώμαλη σεξουαλική δραστηριότητα.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγα λεπτά αργότερα ένας Βουδιστής “δάσκαλος” δέχθηκε τις θερμές και παρατεταμένες επευφημίες όταν καταδίκασε όλες τις απόπειρες θρησκευτικού προσηλυτισμού, κάτι που βρίσκεται στο κέντρο του Ισλάμ και του χριστιανισμού.

Στην σύνοδο παραβρέθηκαν:

Francis Cardinal Arinze – Πρόεδρος του Ποντιφικού Συμβουλίου για διαθρησκευτικό διάλογο στο Βατικανό
Samdech Preah Maha Gosananda – βουδιστής υποψήφιος για το βραβείο Νόμπελ
Abdullah Salaih Al-Obaid – Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου για τον Μουσουλμανικό Κόσμο
Αρχιραββίνος Israel Meir Lau -αρχιραβίνος του Ισραήλ
Δρ Μουσταφά Ceric – Ο Μεγάλος Μουφτής της Βοσνίας
Ραβίνος Αδιν Steinsaltz – Μέγας Μελετητής του Ταλμούδ
Αιδεσιμότατος Konrad Raiser-Γενικός Γραμματέας του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών
Sheik Ahmad Kuftaro – Ο Μεγάλος Μουφτής της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας
Ndungane Njongonkulu- Ο Αρχιεπίσκοπος του Κέιπ Τάουν
Abune Παύλος – Πατριάρχης της Αιθιοπίας
Swami Dayanand Saraswati – εκπρόσωπος της Shankracharya στην Ινδία
Mata Ammritanandamayi – ινδουιστής ηγέτης
αιδεσιμότατος Jesse Jackson – χριστιανός ηγέτης και ειδικός απεσταλμένο του προέδρου Κλίντον
Αρχηγός Oren Lyons – πνευματικός ηγέτης του Έθνους των Onondaga
Karekin II – Πατριάρχης της Αρμενικής Εκκλησίας

Δείτε ένα σχετικό βίντεο με την ομιλία του Τέρνερ



http://redskywarning.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

25 χρόνια από την 11η Σεπτεμβρίου: Η MI5 προειδοποιεί ότι το επόμενο μεγάλο σοκ ίσως ήδη σχεδιάζεται

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Οι «Dancing Israelis» της 11ης Σεπτεμβρίου: Τι αποκαλύπτουν τα αρχεία του FBI και πού αρχίζει η θεωρία περί Mossad

Ο Alexander Lukashenko σε συνέντευξηΔΙΕΘΝΗ

Lukashenko: «Το Βατικανό και Ισραηλινοί μεσολαβητές έπεισαν τη Ρωσία να αποχωρήσει από το Κίεβο το 2022»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά