17 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ Ε-ΣΕΝΑ…Βίντεο

Η Πρωτομαγιά είναι η μέρα της εργατικής τάξης.
Για ανεξακρίβωτους λόγους μετατράπηκε σε μέρα των….λουλουδιών.

Αλλά, από μία Πρωτομαγιά και μετά η μέρα αυτή παίρνει και μία άλλη μελαγχολική διάσταση.

Την Πρωτομαγιά του 1994 ο πιλότος της Φόρμουλα1 τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρήκε τραγικό θανατο όταν το μονοθέσιο που οδηγούσε προσέκρουσε στον τοίχο της στροφής Ταμπουρέλο στην πίστα της Ίμολα.Για τους περισσότερους, εδώ το ζήτημα παίρνει και μία άλλη διάσταση γιατί έχει άμεση σχέση με τη λεγόμενη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα από την πλευρά αυτή και είναι πονηρεμένοι επισημαίνουν ότι η Πρωτομαγιά είναι ημέρα ίδρυσης των Ιλλουμινάτι. Ο θάνατος του Ayrton Senna ήταν ίσως ο πιο «ορατός» θάνατος στην Ιστορία αφού εκατομμύρια άνθρωποι είδαν από την τηλεόραση το αυτοκίνητο να «σκάει» στον τοίχο. Αλλά τα αίτια του θανάτου παραμένουν ακόμα αίνιγμα.

Πριν δύο χρόνια ένας αμερικανός ανέβασε ένα βίντεο στο youtube. Το βίντεο ήταν από το μαύρο κουτί του αυτοκινήτου που κόπηκε κατά περίεργο τρόπο πριν τη στιγμή της σύγκρουσης. Πρόκειται για το πασίγνωστο βίντεο που υπάρχει παντού.  Αυτό που ήταν περίεργο ήταν η περιγραφή που έκανε στο βίντεο. Ότι ο Senna  πυροβολήθηκε στο κεφάλι την ώρα που έμπαινε στη στροφή από ελεύθερο σκοπευτή που βρισκόταν πίσω από τον τοίχο. Πίσω από τον τοίχο υπήρχε ένα ποτάμι και πάρκο με πυκνή βλάστηση χωρίς καθόλου θεατές. Υπερασπιζόταν την άποψή του ότι ήταν εύκολο να χτυπήσει παρ’ όλο που έμπαινε στη στροφή με 300 χλμ της ώρας γιατί η απόσταση ήταν κοντινή και η κατεύθυνση κάθετη.

Οι μυστήριες φωτογραφίες ότι η αλήθεια για το θάνατο του Σέννα δεν είναι αυτή που περιγράφουν αλλά κάτι τελείως διαφορετικό υπάρχουν σε αυτή τη σελίδα.


Στη ζελατίνα του κράνους εμφανίζεται μία μικρή τρυπίτσα σαν από σφαίρα.
Η επίσημη εκδοχή ήταν ότι αυτή η τρύπα δημιουργήθηκε από ένα αιχμηρό αντικείμενο, εξάρτημα του αυτοκινήτου. Αλλά οποιοδήποτε αντικείμενο θα διαλούσε το κράνος και θα κατέστρεφε τελείως τη ζελατίνα.
Το βίντεο με την περιγραφή και τα σχόλια σβήστηκε ξαφνικά από το youtube από τον ίδιο το χρήστη και δεν απάντησε πια σε κανένα από τα μηνύματά των φίλων του.
Στην περιγραφή του βίντεο ανέφερε ότι ο Σέννα δολοφονήθηκε με σφαίρα και η δολοφονία αυτή ήταν προγραμματισμένη να γίνει την πρωτομαγιά ημέρα ίδρυσης των Ιλουμινάτι. Ενώ ήταν ο πιο ορατός θάνατος στην ιστορία κανείς δεν είδε φωτογραφίες του Σέννα μετά θάνατον. Απαγορεύτηκε ακόμα και στους πιο στενούς συγγενείς ακόμα και  στους γονείς να δουν τη σορό του.

Οι μαρτυρίες όσων τον είδαν  μετά το ατύχημα διχάζονται.  Η γιατρός του νοσοκομείου είπε 10 χρόνια μετά και αφού συνταξιοδοτήθηκε, ότι το πρόσωπό του δεν ήταν καθόλου παραμορφωμένο, παρά τη σύγκρουση, αντίθετα από τις μαρτυρίες άλλων που ισχυρίζονται ότι τον είδαν μετά το «ατύχημα».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιλογή της Ίμολα που σαν όνομα στα Ιταλικά σημαίνει «θυσία».

Ο αμερικανός χρήστης αναφέρθηκε στο ναζιστικό παρελθόν του Max Mosley του προέδρου της FIA και στη στενή φιλία των γονέων του με το Χίτλερ. Υπήρχαν φήμες για ναζιστικό παρελθόν του προγενέστερου προέδρου Balestre πράγμα που δείχνει ότι ο χώρος της Formula 1 κυριαρχείτο επί δεκαετίες από άτομα με ναζιστικό παρελθόν.

Ο χώρος αυτός δεν είναι τυχαίο ότι ονομάζεται «καπιταλιστικό τσίρκο» και παίζονται μεγάλα συμφέροντα. Θέλουν του πιλότους σαν μαριονέτες  ή κάτι σαν πειραματόζωα που να μην ξεπερνούν σε ευφυΐα τα όρια που έχουν προσδιορίσει ώστε να μην είναι επικίνδυνοι για τα συμφέροντα τους.

Εκτός από τη στιγμή του θανάτου όλη η ζωή και η καριέρα του Σέννα παρουσιάζει ενδιαφέρον ακόμα και για κείνους που ο μηχανοκίνητος αθλητισμός τους αφήνει παγερά αδιάφορους. Ο Σέννα ήταν άτομο το οποίο είχε μεταφυσικές εμπειρίες και μάλιστα μιλούσε γι’  αυτές δημόσια.  Ήταν πολύ θρήσκος και στο G P της Ιαπωνίας το 1988 όπου ανακηρύχθηκε για πρώτη φορά παγκόσμιος Πρωταθλητής ισχυρίστηκε ότι είδε το Θεό που του έδειξε το δρόμο για το πώς θα νικήσει.


Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και η δημόσια δήλωση ότι είδε το θεό λίγο πριν το τέλος της κούρσας.
Ο Σέννα λίγο πριν τον τερματισμό στην κούρσα που του έδωσε τον πρώτο τίτλο ως παγκόσμιου πρωταθλητή είχε μεταφυσική εμπειρία, για την οποία μίλησε δημόσια. Ισχυρίστηκε ότι ένοιωσε την παρουσία του Θεού. Οτι είχε μία αποκάλυψη.
Στη συνέντευξη τύπου είπε ότι ο θεός του έδειξε τον τρόπο για τη νίκη.
Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει το Σεννα να μιλάει δημόσια γι αυτή την εμπειρία.


«Είναι πολύ δύσκολο να μιλάς για το Θεό.
Είναι πολύ δύσκολο να νοιώσεις το Θεό.
Εχώ είχα το προνόμιο να εχω αυτή την εμπειρία.
Στο Γκραν Πρι της Ιαπωνίας στον τελευταίο γύρο που μου έδωσε τη νίκη ευχαρίστησα το Θεό και τότε ένοιωσα την παρουσία του.
Τον είδα. Ήταν το πιό υπεροχο πράγμα που έχω νοιώσει στη ζωή μου. Θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου.
Θα έχω την αίσθηση αυτή σαν κομμάτι της ζωής μου.
Πιστεύω ότι είναι ένα προνόμιο που λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να έχουν».
Μετά από αυτές τις δηλώσεις πλάκωσαν οι ειδικοί να εξηγήσουν το φαινόμενο.
Είπαν ότι είναι υδρατμοί και σταγονίδια στη ζελατίνα του κράνους που έδωσαν την ψευδαίσθηση της παρουσίας του Θεού.  Άλλοι είπαν ότι κάποιος κάτω από μία κατάσταση έντονου στρες έχει παραισθήσεις.

Ένα άλλο στοιχείο που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η σχέση του με μία διάσημη παρουσιάστρια της βραζιλιάνικης τηλεόρασης που την έλεγαν Σούσα που κυριαρχεί ακόμα και σήμερα στα τηλεοπτικά κανάλια.

Στο βιντεο αυτό θα σταθώ στο σημείο 1.21.

Δείχνει την αρχή της σχέσης του με την διάσημη ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια της Βραζιλίας Σούσα.
Ήταν Χριστούγεννα του 1988 όταν τον κάλεσε σε μία τηλεοπτική εκπομπή για παιδιά.
Του έδωσε ένα φιλί λέγοντας:
Ευτυχισμένο το 89, το 90 το 91 το 92 το 93 και εκεί σταματησε!
Το 94 έγινε το «ατύχημα»!!
Ήταν μία σύμπτωση ή αυτή η γυναίκα κάτι ήξερε?


Όσοι είναι πονηρεμένοι σε νεοταξικά θέματα ας μας πούν.
Όταν σχεδιάζεται μία δολοφονία υπάρχει χρονοδιάγραμα για το πότε θα γίνει και μάλιστα 5 χρόνια πριν?  Ή ήταν μία σύμπτωση? youtube υπάρχουν πολλά βίντεο που τη δείχνουν να κάνει σατανιστικές χειρονομίες.

Εχουν βγεί φήμες για την εμπλοκή της γυναίκας αυτής σε σατανιστικές οργανώσεις και σε υποσυνείδητα μηνύματα προς τα παιδιά. Είναι εδώ και 20 χρόνια παρουσιάστρια παιδικών προγραμματων. Στο

Το περίεργο είναι ότι οι μάνανζερ της αγόρασαν ένα βιντεο που έλεγε ότι αυτή η σκηνή με το Σέννα δεν ήταν συμπτωματική αλλά είχε κάποιο νόημα. Ότι αυτή ήξερε ότι το 94 δεν θα είναι ευτυχισμένο και σταμάτησε εκεί…

Τα συμπεράσματα δικά σας φίλοι μου…

http://www.ofioyxos.com/2011/04/17.html#more Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *