ΜΕΓΑΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ

megas-eniavtos
ΜΕΓΑΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ

Ζούμε τώρα την εποχή του ενιαυτού του Πλάτωνος…..δηλαδή 25.920 έτη…οπότε έχουμε αλλαγές….με λίγα λόγια ο Μέγας Ενιαυτός είναι εκείνο το σημείο το οποίο κινείται στο ηλιακό μας σύστημα μέσα στον γαλαξία όπου μία ανεβαίνει και μία κατεβαίνει κάθε 25.920 έτη και έρχονται σε εμάς εδώ στη Γαία νέες συχνότητες, νέες ταλαντώσεις, με νέο πιο φωτονιακό ενεργειακό τρόπο φοράς ανώτερης υφής. Στο κέντρο του Γαλαξία μας (μαύρη τρύπα) επεκτείνεται αυτό το ενεργειακό πεδίο ως ένα υλικό μόρφωμα πεδίου-ενεργειών-συχνοτήτων και πάλλεται, όπου είναι προηγμένης μορφής (αρχικής υπόστασης) σε σύγκριση με εμάς, όπου διαπερνάει από μέσα του και έρχεται ανανεωμένο με τις νέες λαμποδοφόρες συχνότητες. Το ανθρώπινο Ντι-Εν-Ει….όταν λειτουργεί στην 4η αρμονική…τότε αρρωσταίνει και οι σκοτεινές δυνάμεις αυτό επιδιώκουν και προσπαθούν κάνοντας διάφορα….με την (νέα) τεχνολογία…χημικοί αεροψεκασμοί-αλλοίωση διατροφής-χαμήλωση της ταλάντωσης των συχνοτήτων με εργοστάσια παραγωγής σε όλο τον κόσμο κοντά στις κατοικημένες περιοχές-χαρπ-εσελον κλπ….θέλουν να μας έχουν σε νάρκωση …αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να δεχτούμε την 5η αρμονική-5ος αρμονικός κόμβος….ο οποίος είναι συμβατός με το Ντι-Εν-Ει μας….ο οποίος θα μας ανεβάσει τις συχνότητες μας και τα φωτοχρώματά μας σε ανώτερο πεδίο…οπότε η θέαση σε ήλιο, ο σωστός ύπνος το βράδυ στο σκοτάδι, το να είσαι στη φύση, το να πας στα ιερά μας μνημεία είναι επιτακτικός και αναγκαίος λόγος …σήμερα.

Οι Πρόγονοί μας ήλθαν για πρώτη φορά στη Γαία πριν πάρα πολλά χρόνια και (πάρκαραν) στον Ταύγετο. Κατόπιν λοιπόν εξερεύνησης της Γαίας με διαστημόπλοιο άρχισε η ενεργειακή καταγραφή (ηλιακά τείνια) και άρχισαν την επέκταση πρώτα προς τα επάνω και έφτασαν στο σημείο δύο που είναι ο Όλυμπος. Όμως η μισή διαδρομή-απόσταση είναι το σημείο των Δελφών….το μέσον…με ότι αυτό συνεπάγεται….και κατόπιν πήγαν στο σημείο τρία (Τροία) στην σημερινή κατεχόμενη περιοχή από τους Τούρκους..κλπ κλπ. Και συνέχισαν προς βόρεια…και νότια…κλπ κλπ και πήγαν και στην άλλη πλευρά της Γαίας…Μεσικό (Μεξικό) κι εκεί έγινε το ίδιο….γιαυτό βλέπουμε σε όλη τη Γαία να υπάρχουν μνημεία Ελληνικά και να έχουν επεηρεαστεί οι επόμενοι λαοί. Αυτό δεν έγινε αμέσως και συνεχίζονταν οι αποστολές σε μεγάλα χρονικά διαστήματα. Οι πρόγονοί μας και απόγονοί μας στη συνέχεια ανέπτυξαν ένα προηγμένο πολιτισμό….που ακόμη και σήμερα ανακαλύπτουμε όλο και νέα εφευρήματα αλλά και κρυμμένες γνώσεις τόσο σε γραπτά κείμενα…αλλά και σε ενεργειακούς τόπους. Ως Ελληνες….έχουμε το γράμμα Ε(ψιλον) στην κεφαλή μας…Ε=5….Πέμπτη αρμονική και έχοντας το ΙΧΩΡ μέσα μας συνδεόμεθα με τις νέες συχνότητες…αλλά όχι σε αρνητικά σημεία πλέγματα…εννοείται αυτό…!!!

Τώρα για αυτή την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ-ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ …θα δοθεί στην ανθρωπότητα τα επόμενα χρόνια…δεν ξέρω ακριβώς το πότε…και είναι διάσπαρτη αυτή η γνώση και κρυμμένη σε 6 σημεία στον πλανήτη Γαία.

Θεού θέλοντος…(Δία…. θέλοντος…) και εάν ερμηνεύω σωστά τον οιωνό που είδα ιδίως όμμασι….το 2011…σε Ιερό μέρος…το έτος 2017 που έρχεται …θα γίνει κάτι καλό για την Ελλάδα….το οποίο θα επηρεάσει και όλο τον Πλανήτη. Ήδη έχετε αντιληφθεί….ότι πολλά πράγματα «παίζονται» με την χώρα μας…δηλαδή γιατί να ασχολούνται με μία τόσο μικρή χώρα…έτσι για πλάκα..λέτε…όχι ασφαλώς….διότι η Χώρα μας είναι η πρώτη που κατοικήθηκε για πρώτη φορά…στη Γαία…και υπάρχουν πολλά «μυστικά» για τα οποία πολλοί κόπτονται…!!! Αλλά να ξέρετε ότι έχουν γνώση οι Φύλακες. Θα σας το πω δημόσια…όταν ανέβηκα στο όρος Ταύγετος…και προτού φτάσουμε στην κορυφή(βράδιασε)…όταν ζήτησα τη βοήθεια του φύλακα…Έλληνα Δημήτριου Λιαντίνη μου φανερώθηκε…ως ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ….γύρω στις 50 με 60 φορές…στις ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΠΥΛΕΣ. Από τους τέσσερις που ανεβαίναμε μόνον ειμί τον έβλεπα….τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται να ειπωθούν….!!!

Αυτή τη στιγμή γίνεται ένας (πόλεμος) και στο γήινο πεδίο και σε ανώτερο. Έχετε ανοιχτά τα μάτια σας….και τα μάτια της Ψυχής σας. Η Ίασις για την Ελλάδα έρχεται σύντομα. Όλοι ΕΜΕΙΣ…..είμαστε ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ….παραμένουμε ΦΩΤΕΙΝΟΙ….και ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ….για κάθε συμβάν.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ…ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ….ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ (ΜΑΖΑ) ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ…ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ….ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΨΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΡΜΟΝΙΚΗ….ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΏΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΤΩΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ …ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ….ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ….ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.

ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ….ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ…ΝΤΟ-ΡΕ-ΜΙ-ΦΑ-ΣΟΛ-ΛΑ-ΣΙ-ΝΤΟ….

ΝΤΟ=ΔΙΑΣ

ΡΕ=ΑΡΗΣ

ΜΙ=ΗΛΙΟΣ

ΦΑ=ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΣΟΛ=ΕΡΜΗΣ

ΛΑ=ΣΕΛΗΝΗ

ΣΙ=ΚΡΟΝΟΣ

ΝΤΟ=ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ…Ο ΔΙΔΩΝ ΖΩΗ

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ…ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΑΙΑΣ

(ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ) Ε.Ι……μίλησε….

IOANNIS STOGIANNOS

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Loading...

20 thoughts on “ΜΕΓΑΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ

 1. Ανώνυμος says:

  και στο βαθος πυραμυδα εεε;βρε δεν ντρεποσαστε λιγο!!!αραγε η λεξη δια ολος τι σημαινει;με τα μυαλα που κουβαλαμε βαδιζουμε σε δρομο που δεν εχει επιστροφη.

 2. Ανώνυμος says:

  Ατυχες το παραδειγμα του λιαντινη αγαπητε μου .θα προτιμουσα να μου ανεφερες παραδειγματα ανθρωπων που πολεμησαν για τις ιδεες τους αχρι θανατου και οχι φυγομαχωντας απο τη ζωη .αυτοακυρωθηκε δυστυχως .

 3. ΣΩΤΗΡΙΑ says:

  εχθές το βράδυ, την ώρα που έπινα το κρασάκι μου στην παγωμένη μου βεράντα με πλησίασε ένα μυστήριο κουνούπι, έλαμψε θεικά και μου ψιθύρισε ότι στις 19/3/2025 στις 21.45 και – προσοχή, μην το ξεχάσω είναι σημαντικό – 32 δευτερόλεπτα θα γίνει κάτι πολύ σημαντικό αλλά δε σας το λέω, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
  α, και τις προάλλες που έτρωγα λαχανοσαρμάδες, τα φύλλα του λάχανου εναρμονίστηκαν στην πέμπτη συχνότητα και μου έπαιξαν ένα καταπληκτικό κομμάτι μπιθικώτση σε φα μείζονα και στη συνέχεια σε ντο ελλάσσονα.
  και το πιο σημαντικό: την ώρα που τα λαχανόφυλλα συντονίστηκαν στην πέμπτη συχνότητα και επίπεδο λαχανοσυνειδητότητας, άρχισαν να δονούνται γουστόζικα πετώντας ολούθε τη γέμιση.
  τώρα τα ξέρουμε όλα!!!!
  ο καιρός γαρ εγγύς και τα κουκκιά μπαγλάν!

 4. Μκ says:

  Εμένα οι προγονοι μου ήταν ο Αδάμ και η Ευα. Εσένα οι δικοί σου λές ότι ήρθαν με ούφο και πάρκαραν στον ταύγετο. Αρα είσαι ή εξωγήινος ή ούφο.

  • Μκ says:

   Συνέλληνα μιλώντας σοβαρά τώρα, αφου λέει οτι ήρθε απο άλλο πλανητη, να φυγει και να πάει αποκει πουρθε, ο λαθροεξωγήινος. Ποιος τουδωσε άδεια προσεδάφησης;
   Τοσοι χιλιαδες πλανήτες ας πάει αλλου. Τουλάχιστον με τους γήινους λαθρομετανάστες είμαστε αδέρφια (λόγω κοινών γονέων Αδαμ και Ευας). Με αυτό το εξωγήινο σπέρμα τι σχέση έχουμε. Ασε που μπορεί να μας μολύνει με καμιά εξωγήινη αρρώστια.

 5. Σιμωνιδης says:

  Τον αρθρογράφο δεν το ξέρω και την θεωρία του ,αλλά από προσωπική μελέτη που έχω κάνει και πραγματάκια που ξέρω ,για την Αρκαδία,Λακεδαίμονα,Μινύες…..μου μοιάζει πολύ λογικά αυτά που λέει(όχι όλα),και κλειδώνουν……και εξηγούμε…
  Οι Πυραμίδες της Αιγύπτου είναι μπαταρίες που αντλούν ενέργεια από την Γη και την μαζεύει πάνω στον κώνο στην μύτη της πυραμίδας(εξού και το μάτι -ενέργεια στα τεκτωνικά σηματάκια)!Φαντάζομαι ότι έχετε δει το stargate και που κλειδώνουν-προσγειώνονται τα διαστημόπλοια.Φανταστείτε λοιπόν αυτήν την εικόνα,όπως τα κινητά(διαστημόπλοιο) τα βάζουμε όρθια πάνω στον φορτιστή(πυραμίδα).
  Πάμε τώρα…όταν οι Θεοί ήρθαν για πρώτη φορά,έψαξαν αν βρουν το καλύτερο μέρος για να “κλειδώσουν”προσγειώσουν τα διαστημόπλοια τους.Φαντάζομαι σκάναραν την επιφάνεια της Γης και βρήκαν το καταλληλότερο μέρος της Γης…που δεν είναι άλλο από την πυραμίδα της Λακωνίας-Λακεδαίμονα(λίμνη Δαιμόνων=Θεών ,ρήμα δαίω=χαρίζω-μοιράζω τύχη)…Ο ΤΑΥΓΕΤΟΣ.Η Ελλάδα από μόνη της είναι σαν το εσωτερικό μιας μπαταρίας..ιδίως η Πελοπόννησο(πέντε δάχτυλα) και το άγιο όρος.θυμηθείτε ότι είναι πλακέτες μέσα σε υγρό..
  xkosm.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html

  in2greece.com/mappages/greeceall.htm

  δείτε την Πελοπόννησο την Εύβοια και την Χαλκιδική!!!!

  αλλά ακόμα και η Ατλαντίδα έτσι όπως ήταν δομημένη μέσα σε νερό και Γαίες κομμάτια κομμάτια …μοιάζει με ΜΠΑΤΑΡΙΑ..ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ!!!!!(ΤΕΣΛΑ!!!!!!)

  Συνεχίζουμε λοιπόν….πριν τον κατακλυσμό της Ωγύγου οι Θεοί ζούσαν στην Λακεδαίμονα,εκεί που προσγειώθηκαν.Εκεί υπάρχει και ο πολιτισμός των αρχαιότερων προ-Ελλήνων …των Μινύων.Εκεί πριν το κατακλυσμό γνωρίζουμε από γεωλογικές μελέτες ότι υπήρχε “έλος” και νησίδες …που μοιάζει με την ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ!!
  Εκεί είναι και η Ατλαντίδα όπως σας έχω πει πολλές φορές(Πελοπόννησος+Κρήτη+Κυκλάδες-Σαντορίνη+Εύβοια=600 με 500 * 500 με 400 στάδια…χωριστά από την Στερεά Ελλάδα ,από τον Κορινθιακό κόλπο-Αλκυονίδες Σαρωνίδα=σαρώνω Ανάβυσσο=άβυσσο και το ρήγμα της Ατ(Α)λάντης στην Εύβοια)….που συμφωνώ με τον αρχαιολόγο Σπυρόπουλο.
  .Μετά οι Θεοί η την ίδια εποχή που έφτασαν στην Γη(ΔΙΑΣ) δημιούργησαν τον Αρκαδικό πολιτισμό ο οποίος είναι στο κέντρο της Πελοποννήσου…και τα υπόλοιπα είναι από εκεί και πέρα στον ρου της Ιστορίας….

  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ says:

   κ. Σιμωνίδη υπενθυμίζω και για εσάς και για όλους ότι τα σχόλιο τα λινκ δεν πρέπει να είναι ενεργά. Δηλαδή ΔΕΝ πρέπει να περιέχουν το κομμάτι http:\\wwww.

   Αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας του σερβερ μας.

   Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με backlinks που έχουν πολλά σιτε και δεν το γνωρίζουν.

   Επιτρέπονται μόνο τα ενεργα λινκ του youtube
   Eυχαριστώ για την κατανόηση

 6. Σιμωνιδης says:

  ξέχασα ότι οι Πυραμίδες της Αιγύπτου έγιναν πολύ αργότερα,από την προσγείωση στην Πελοπόννησο….έχω την εντύπωση ότι τους βόλευε η Αίγυπτος…διότι αν παρατηρήσετε αρκετές από τις πέτρες των πυραμίδων…είναι συμπυκνωμένη πυρακτωμένη άμμος…δηλαδή συγκολλήθηκαν….και η άμμος είναι γεμάτο στην Αίγυπτο ,αλλά καθώς και ο Νείλος(νερό),που στο δέλτα του είναι μια μεγάλη μπαταρία…

 7. ΗΡΩ says:

  ντο ρε μι φα σολ λα σι
  α ε η ι ο υ ω

  7 νότες 7 φωνήεντα….
  αν πάρουμε και του πλανήτες 7 και αυτοί,
  όλα έχουν ένα αυτόματο συγχρονισμό όποτε προσφωνηθούν σωστά.

 8. Ακέλας says:

  …Είναι το στιγμιαίο ξύπνημα(που όμως για μας διαρκεί χίλια χρόνια),κατά το ο οποίο ο Θεός κάνει μια σκέψη η οποία όμως είναι καθοριστικής σημασίας γιά εμάς!(κατά τους Ινδοϊστές βέβαια αυτά!).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *