Ξέσπασμα «προόδου»: Αριστερά μαθήματα Σατανισμού σε σχολεία

Ξέσπασμα «προόδου»: Αριστερά μαθήματα Σατανισμού σε σχολεία

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Ο λεγόμενος «Σατανικός Ναός» υπέβαλε, πριν έναν χρόνο, αίτημα για δημιουργία εκπαιδευτικού προγράμματος με τον τίτλο «After School Satan Club – Λέσχη Σατανισμού Μετά το Σχολείο».

Το πρόγραμμα, όπως λένε δεν είναι σχεδιασμένο για να διδάξει τους μαθητές τον Σατανισμό ή ένα συγκεκριμένο δόγμα. Η οργάνωση των Σατανιστών θεωρεί δήθεν τον Σατανά ως μία φανταστική φιγούρα, η οποία συμβολίζει την «ανεξάρτητη σκέψη».

Εδώ γελάνε! Βλέπετε όμως πως ακόμα και αυτοί που δηλώνουν ανοιχτά σατανιστές δεν παραδέχονται την ύπαρξη του Διαβόλου, ο οποίος προτιμά να εργάζεται… αμέριμνος.

Τα μαθήματα θα διδάσκονται πάνω στην βάση του… «επιστημονικού ορθολογισμού». «Ακτιβισμός, φυσιολατρία και κριτική έρευνα»: Αυτός θα είναι ο πυρήνας της διδασκαλίας των Σατανιστών στα μικρά παιδιά, οι οποίοι άλλωστε δηλώνουν «αριστεροί»!

Σύμφωνα με δήλωση του ιδρυτή του «ναού του Σατανά» Lucien Greaves, που δημοσιεύθηκε, πρόσφατα, ως άρθρο στην Washington Post, «ο ναός του Σατανά, μακριά από την υιοθέτηση σφοδρής εθνικιστικής φυλετικής τάξης, παλεύει ενεργά για την ατομική ανεξαρτησία και τις κοσμικές αξίες!

(…) Σε εμάς δεν έχουν θέση οι στενόμυαλοι υπερεθνικιστές, οι εθνικιστές ιδεολόγοι και είναι αδύνατο να ερμηνεύσουμε τις αρχές μας διαφορετικά».

Οι Σατανιστές αναγνωρίζουν τον κάθε άνθρωπο, ο οποίος επιλέγει να βρίσκεται μαζί τους, ως συν-εργάτη στο μεγάλο έργο να «ελευθερώσουν» τον άνθρωπο από κάθε είδους ταυτότητα σε έναν κόσμο χωρίς σύνορα, ο οποίος, ωστόσο, θα περιμένει τον παγκόσμιο ηγέτη να κυβερνήσει.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, οι Σατανιστές ζητούν συμμετοχή στην εκπαίδευση των παιδιών. Ωστόσο, η δουλειά θα γίνει στα ολοήμερα σχολεία της Ατζέντας 2030! Ως εκ τούτου, οι σατανιστές δεν πρέπει να ανησυχούν. Τα κράτη δουλεύουν για αυτούς!

el.gr

Loading...

28 thoughts on “Ξέσπασμα «προόδου»: Αριστερά μαθήματα Σατανισμού σε σχολεία

 1. Satanist says:

  Ναι, εμείς οι Σατανιστές δεν έχουμε παράπονο, ούτε ανησυχούμε. Όλα καλά πάνε και τα κράτη δουλεύουν για μας! Το 1966 ξεκίνησε η «Νέα Σατανική Εποχή», από τότε κάθε χρόνο γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί σε όλον τον πλανήτη. Στο Satanic Temple δεχόμαστε σατανιστές κάθε κατηγορίας, είτε πιστεύουν στην ύπαρξη του Σατανά, είτε όχι. Ενωθείτε μαζί μας και απελευθερωθείτε!
  https://thesatanictemple.com/pages/join-us

   • Satanist says:

    Αυτά που γράφεις δε στέκουν, γελοίος και ανήθικος για ποιο λόγο; Στηρίζεις κάπου τους χαρακτηρισμούς σου, ή απλά να είχαμε να λέγαμε καμιά κακία; Σοβαρολογείς όταν ζητάς να βάλω το όνομά μου; Οι χριστιανοί είναι επικίνδυνοι και αυτό το έχει αποδείξει η ιστορία, οπότε λοιπόν δεν έχω κανένα όφελος να στοχοποιηθώ! Μπορεί να δουλεύω στο δημόσιο, μπορεί να δουλεύω σε κάποιο νοσοκομείο σαν νοσηλευτής, μπορεί να είμαι δάσκαλος σε σχολείο ή να βρίσκομαι σε άλλη υπεύθυνη θέση. Με τόσους τρελούς χριστιανούς που ζούνε στην Ελλάδα, θα ρίσκαρα να αποκαλύψω δημόσια τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις; Ούτε στην Αμερική δεν το κάνουν αυτό, που ο Σατανισμός είναι αναγνωρισμένη θρησκεία από το κράτος. Ειδικά οι περισσότεροι Σατανιστές που έχουν θέσεις εργασίας στο δημόσιο δε μιλάνε ποτέ για αυτό, ούτε φοράνε διακριτικά σύμβολα πάνω τους. Από ότι μας έχουν πει ανώτερα στελέχη του Σατανισμού, στην Αμερική υπάρχουν πολλοί Αστυνομικοί και Στρατιωτικοί που είναι μέλη αλλά πάντα υπό μυστικότητα! Άσχετα αν είμαστε απόλυτα νόμιμοι, πάντα εγγυμονεί το ενδεχόμενο να πέσεις θύμα ρατσισμού και θρησκευτικών διακρίσεων, οι χριστιανοί είναι μανούλα στην κακία! Πάρε παράδειγμα εσένα!

    • ANTISATANASSASIN says:

     ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ…..ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ……ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ….. ΕΡΧΟΜΑΙ………

  • ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΒΟΣ ??? says:

   ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ/ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ, ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΚΡΟΝΙΟΙ;;; ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ: «SATANIC TEMPLE VETERANS MONUMENT» ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΚΥΒΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΠΕΝΤΑΛΦΕΣ!!!! ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΥΒΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ… ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ… ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑΩ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ: https://cdn.shopify.com/s/files/1/0428/0465/articles/The_Satanic_Temple_Veterans_Monument.jpg

   • Satanist says:

    Ναι, Ναι, καλά, μάθε πρώτα να γράφεις σωστά τη λέξη “Φωτογραφία” και μετά θα σου απαντήσω. Με “Ι” γράφεται κι όχι με “ΕΙ” ! Hello! Χαχαχα! Εδώ δεν γνωρίζετε ορθογραφία μερικοί, μετά το παίζετε ειδικοί κι επάνω στον αποκρυφισμό; Πριν μπεις στον κόπο να με ρωτήσεις, έκατσες να διαβάσεις για τα Σατουρνάλια Μυστήρια; Έπειτα διάβασες κάποια βιβλία Σατανισμού; Αν τα έκανες όλα αυτά, θα είχες μόνος σου την απάντηση. Πάντως για τα τυπικά, εμείς πουθενά δεν έχουμε δηλώσει ότι είμαστε Κρόνιοι, επιπλέον σε κανένα βιβλίο του Anton LaVey δεν υπάρχει λατρεία προς τον Κρόνο. Αν υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ Σατανισμού και Σατουρνάλιων Μυστηρίων, αυτό μπορεί να το ανακαλύψει ο καθένας μόνος του.

  • ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΝΑΝΤΙΟΣ" Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ says:

   Ο Σαταν, ο «εναντιος» είναι Άρρην και φυλετιστής στο έσω πυκνωμένο σύμπαν «666»ως βάση ζωής, δηλαδή αντίθετα από αυτό που πρεσβεύει ή αφήνει να εξελίσσεται η συνολική «αντίληψη» των σχημάτων του ψευδοσάταν. ΄Οσοι αποδέχονται και κατανοούν αυτή τη διαφοροποίηση τείνουν εναρμονισμένα στην καλή όψη του σατανισμού, ήτοι την πραγματική. Η «ειδωλολατρεία» δεν έχει καμία σημασία για τον σατανισμό. Οι σατανιστές δεν είναι ειδωλολάτρες αλλά θειστές ξεχωρίζοντας το συμβολισμό πυκνωμένων νοημάτων στην ύλη ως χωροδιάταξη αναλογιών, από την πραγματικότητα και ουσία πράξεων, ιδεών και νοημάτων άνωθεν του ειδώλου. πιστεύουν στην υπέρτατη νοημοσύνη που δομεί τον κόσμο μας ως όνειρο στο Νού του Θεού, του Σάταν γεωμέτρη – ενάντιου, που ένα ελάχιστο τμήμα της δημιουργίας του βρίσκεται υπο πειρατεία σε πεδίο διανοητικής φυλακής.
   Δεν πιστεύουν στο θεώρημα πως το σύμπαν είναι ατελές και υποδιάσταση που φυλάκισε-απομόνωσε τον εωσφόρο να «παιζει» με την ανθρωπότητα. Δεν εκπροσωπεί ο Σάταν τον γνωστικισμό. Η κακή όψη ή η καπήλευση του Σαταν είναι έκπτωτο ανθρώπινο παράγωγο όπως και οι περισσότερες μη θρησκείες ιδεολογημάτων που λανσάρονται ως θρησκείες ενώ είναι αθεϊες φιλτραρισμένες μέσα από την προσωπικότητα του κάθε σχηματισμού αδελφοτήτων αχρείων που καπηλεύονται την αλχημεία για αρνητική εφαρμογή coagulation, δηλαδή οι νεοαριστεροί ή αφυλετικές ομάδες που έχουν ανάγκη την δυσγονία των άλλων, δηλαδή τον φυλετικό βαμπιρισμό. Ο φυλετικός βαμπιρισμός δεν εκπροοσωπεί σε καμία περίπτωση τον Αληθινό Σάταν, διότι ο Σαταν είναι η ευγονία, η βιολογική ευγονία. Η διαστροφή του Σάταν επεκτείνεται σε πολλά από από τα ψευδομυστήρια της φυλετικής δυσγονίας.
   Επι της ευκαιρίας να πούμε τι είναι με πολύ λίγα λόγια ο γνωστικισμός. Είναι δεδομένο πως είναι συνυφασμένος με διάφορες λατρείες του Σάταν, δηλαδή τον συμβολισμό και τις γενικότητες του μπαφόμετ, ενος επινοημένου στην αποτύπωση «δαίμονα» που συμπυκνώνει την δυαδική φύση, όμως δεν εκπροσωπεί την ουσία του ιδιώς η ερμηνεία του και οι μαγείες βάσει αυτού. Ο γνωστικισμός είναι η χρήση των αλχημειών και συμβολισμών (σκαρλετς – διονυσιακά στερεότυπα, μίξεις καταστάσεων με αρχή τα στοιχεία και τα μέταλλα – για τους αμφιλεγόμενους σκοπούς που θέλει ο γνωστικιστής. Τίποτα παραπάνω. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΙ αποδίδουν αρνητικό coaguling που εκφράζει κυρίως την πολιτική αριστερά. Ο Σάταν δεν ενδιαφέρεται για τον τεχνητό πλουρεαλισμό -μιγαδισμό. ΄Ολα τα σύμβολα και οι αποτυπώσεις του Σαταν ανήκουν στον αρχαϊκό πολιτισμό ως προέκταση της νοημοσύνης της δημιουργίας: σπείρες, που αποτέλεσαν το αποτύπωμα του ιωνικού ρυθμού αλλά και του ιπποκάμπειου έλιξ και πολλά άλλα όταν οι φυλετικές επιμειξίες ήταν και σωστά, φυλετικό ταμπού. Ο Σάταν εσωκοσμικά εκπροσωπεί τις γενετήσιες λειτουργίες βιολογικά υπό του Αγίου πνεύματος. Την ίδια τη ζωή. Καμία θυσία, κανένα χρέος δεν δημιούργησε, ούτε ζήτησε ούτε ζητάει η ουσία του Σάταν και σύντομα θα αποκατασταθεί αυτή η διεστρεύλωση. H υπέρτατη αντίφαση που μαρτυρά την αγαθότητα του Σάταν είναι η προσωποποίηση του Τράγου, του αποδιοπομπαιου τράγου ως κακόν, ενώ αποτελεί την ίδια η θυσία από τους ψευδοσατανιστές. Οι ψευδοσατανιστές εκφράζονται από την ανάστροφή πιθηκοειδή ¨νεαντερταλική» οπισθοδρόμιση του εγκληματικού λιμπεριαλισμού.

   Οι πραγματικοί σατανιστές δεν έχουν ανάγκη να πειράξουν ούτε μυρμήγκι και στον δυισμό της πνευματικής και διανοητικής κατάστασης ή κοσμικής προσωπικότητας λειτουργούν σε υψηλές δονήσεις και ελεγχόμενα μέσες χωρίς καταχρήσεις.
   Ο κοσμικός σατανισμός είναι μια διεστρεύλωση του Σάταν, μια μεν μερικής βιωματικής αλήθειας ως προς το «απτον» του ζητήματος της ανεξέλεγκτης οργιαστικής διεξόδου των ενστίκτων – εκεί που βασιλεύει ο κοσμικός σατανισμός , στις καταστάσεις βιολογίας και παθών και της διονυσιακής έκφρασης ως κάποιες σύνθεσεις και έκφραση – αλλά ψεύδος ως προς την ολοκληρωμένη πραγματικότητα του Σάταν. Ο Σάταν σέβεται το μέτρον Άριστον.
   Ο Σάταν είναι αυτός που εγγυάται τη ζωή, αυτός που την τροφοδοτεί και ενδύει σώματι στο κοσμικό πεδίο δημιουργίας συνηφασμένα ψυχή και πνεύματι υπο το επίπεδο του Διός.

   Ο Σάταν ως προς την αποκατάσταση του θεωρεί άξιους μόνο τους ΄Ελληνες. Δεν ενδιαφέρεται να συγκρουστεί με έσωκοσμικά δημιουργήματα ανθρώπων που θεωρούν πως συνδέονται με μεταφυσική δύναμη. όλες οι οντότητες «καλες» ή «κακες» βοηθούν ή δημιουργούν αντίστοιχα πλήγματα μέσα από κάθε θρησκεία. Ο Σάταν και οι ονότητες του είναι το αντικειμενικά καλό και για τους Χριστιανούς μέσα από άλλα ονόματα ή ψυχοσυναισθηματικές αντιλήψεις ή κάποια «υπερβατικότητα». Οι καλές οντότητες είναι του Σάταν-εναντίου, οι κακές καπηλεύονται τον Σάταν ή ενεργούν εναντίον του εαυτού τους ή του Σάταν μέσω του Χριστιανισμούή του Ιουδαισμού ή μέσου του σατανισμού εναντίων θετικών σχηματισμών κάθε μορφής και ονόματος. Οι μορφές που αποδίδονται στον Σάταν ή σε «οντότητες» ως δυσμορφικές ή δαιμονικές είναι αντανάκλαση ανθρώπινης απεικόνισης μέσα από ψυχικές δυσλειτουργίες, συμβολισμούς, ή έκπτωτες φυλές που δεν ανήκουν πουθενά.
   Ο Σάταν δεν ψεύδεται, διότι δεν αφήνει περιθώρια να παρερμηνεύεται. Δεν έχει σχέση επίσης με κακές προσωπικότητες επικλήσεων που επικαλούνται ως ονομαζόμενοι δαίμονες. Δεν έχει σχέση με απομονωμένες λειτουργίες αρνητικών προσωπικοτήτων. Δεν έχει σχέση με τον τρόπο που χρησιμοποιεί τον Εγκέφαλο του κάποιος και το δωσμένο απο τον Σάταν σώμα του ως χώρο εκδήλωσης αρνητισμών και αρνητικής ρύθμισης στο φυσικό πεδίο ενστίκτων και παθών. Ο Εγκέφαλος του Ανθρώπου και τα ενεργειακά του κέντρα μπορεί συνδιαστικά να επιφέρουν και δώσουν άπειρες μορφές εκδηλώσεων στο ψυχοπνευματικό πεδίο σύνθεσης προσωπικότητας. Ο Σάταν δεν επιθυμεί ούτε ευθύνεται για τον ζωικό ή κτηνώδη μιμυτισμό λόγω επιρροών κακής ρύθμισης των «αχαρτογράφητων» Ανθρώπινων πνευματικο-βιολογικών και ορμονικών λειτουργιών που παράγουν συνολικές δυσλειτουργιές.
   Ο ζωικός μιμυτισμός ως χθονιοποίηση είναι ο αρνητικός δαιμονισμός, ο κατακερματισμός του ψυχισμού και του νού. Ο Σάταν ως οντότητα φυσικά δεν έχει σχέση με αυτές τις ψυχοπνευματικές ανισσοροπίες που εκδηλώνονται σαν συνδυασμοί ζώων όλης της πανίδας, ως δηλαδή ανθρωποζωα ψυχικά υβρίδια συμπεριφοράς με κάθε πιθανή μορφή και συνδυασμό παράγωντας μια «κακή προσωπικότητα». Τα βακχικά μυστήρια είναι ως ανθρώπινο επινόημα μια προσπάθεια ισορροπίας αρνητικής αφομοίωσης μεταξύ της περιρρέουσας κοσμικής ολικής «συνείδησης» της πανίδας και του Ανθρώπου, ως τα απειράριθμα ζωϊκα «μάτια» διάφορων ζώων δια του Ανθρώπου, ή και των δύο φύλων σε ένα άτομο-γένος. Πολύ επικίνδυνο και εκτροπή που δεν αφορά όμως τον Σάταν αν και γίνεται στο πεδίο δημιουργίας 666 και ουσίας του Σάταν.
   Ο Σάταν είναι υπεράνω του πνευματικού ,ή μεταφυσικού ή αγγελικού πολέμου της μέσης αντίληψης.

   • Υπεροντότητα Πληροφορίας says:

    Γεια σου παιδί μου! Πρέπει να γράψεις βιβλίο για τον Πραγματικό Σατανισμό όπως τον κατανοείς Εσύ! Έχουν πολύ ενδιαφέρον τα όσα μας παραθέτεις και ήδη σε θεωρώ έναν από τους εκλεκτούς μου. Δες το σοβαρά και δημιούργησέ το βιβλίο! Σπάνια γράφω θετικά σχόλια για κάποιον άνθρωπο (διότι λίγοι είναι οι άξιοι), αλλά Eσύ είσαι λαμπρό μυαλό κι αν το επιθυμείς θα σε υποστηρίξω με τους τρόπους μου. Επίσης ήταν εκπληκτική η αναφορά σου, ότι ο Σατανάς θεωρεί άξιους μόνο τους Έλληνες! Προφανώς βλέπεις πολύ μπροστά, παρουσίασε λοιπόν τους Έλληνες ως τον Περιούσιο Λαό του Σατανά και δώσε την ιδέα ότι από τους Έλληνες θα γεννηθεί ο Μεσσίας, ο αληθινός Υιός του Δράκου. Στο Ναό του Παρθενώνα, ένας Έλληνας θα στεφθεί βασιλιάς του Κόσμου και θα ενώσει όλους τους ανθρώπους της Γης, φέρνοντας πίσω το Χρυσό Αιώνα, αναβιώνοντας τη Χρυσή Εποχή. Ο Έλλην Μεσσίας θα βάλλεται εναντίον του Διός, και θα δοξάζει τον Πατέρα του Δία. Αν αυτά που έχεις ερευνήσει, τα γράψεις σε βιβλίο και παρουσιάσεις τον Σατανά ως τον αληθινό Θεό του Σύμπαντος, τότε σου υπόσχομαι να έχεις Πλούτη, Τύχη και Δόξα σε αυτόν τον κόσμο. Πάντα κρατάω τις υποσχέσεις μου κι ο λόγος μου είναι συμβόλαιο! Αόρατη είναι η εύνοιά μου και την παραχωρώ σε όσους με αναγνωρίζουν. Οδηγώ σωστά τους αγαπημένους μου και τους επίλεκτους μου, με αόρατα μέσα.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZRXGsPBUV5g

    • Ανώνυμος says:

     Στον σατανά θεωρητικά ανήκει κάθε τι πριν το ετος 1Μ.Χ. καθώς και ο οποιοσδήποτε προσπαθεί να χρησιμοποιήσει στοιχεία πριν την καθιέρωση του Χριστιανισμού συγκαταλέγεται στις σατανικές επιρροές, αλλά μπορεί να τον λένε απλώς «αρχαιόπληκτο». Οι «νεώτερες» θρησκείες, οι κακές επιρροές με κάθε όνομα, το έχουν λύσει το πρόβλημα των σατανικών επιρροών, με μηδενισμό.
     Τους χαλάνε βέβαια το αφήγημα οι πλατωνικοί ιδεαλισμοί.
     Μην χαρίζεστε στην χριστιανική «πολιτική ορθότητα». Ούτε βέβαια και στην άλλη πολιτική ορθότητα.

     ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: ΤΟ ΚΑΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.
     ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΓΕΝΝΗΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΚ ΒΑΘΕΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ Ή ΚΑΚΟΠΟΡΑΙΡΕΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΠΑΡΑΦΥΣΕΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ Η ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΚΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ Ή ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΩΣ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΩΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ή Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ Ή ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ.

 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  «Ακτιβισμός, φυσιολατρία και κριτική έρευνα»: Αυτός θα είναι ο πυρήνας της διδασκαλίας των Σατανιστών στα μικρά παιδιά, οι οποίοι άλλωστε δηλώνουν «αριστεροί»! …………………. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ; ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ; ΔΕΞΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;…… ΑΝΤΕ, ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ, ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ… ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ…

  • Ανώνυμος says:

   12 Σεπτεμβρίου 2017 @ 18:16 ΑΣ ΜΠΕΙ ΩΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΓΡΆΨΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ.
   ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ «ΡΑΦΙ» ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

 3. Αποστολος says:

  Όλα αυτά που τα γνωρίζεις ρε φίλέ για τον σαταν;Σου παρουσιάστηκε;Έχεις επαφή μαζί του εσύ η κάποιος άλλος;Υπάρχουν ιεροίς που σας τα διδάσκουν;Και αν ναι,αυτοί που γνωρίζουν για τον πραγματικό ρολο του;Εμείς οι Χριστιανοί γνωρίζουμε απο τον ίδιο τον Ιησού για τον ρόλο του.Εσεις απο που;Αν είναι τόσο καλός όσο μας περιγράφεις,ποιά είναι τα θαυμαστά του έργα εδω στην γη;Αν έχω ορθογραφικά λάθη,μην με μαλώσεις.

  • KING SATAN says:

   Το τραγούδι λέει: SATAN, YOU ARE THE TRUE GOD OF THIS WORLD. Αυτή είναι η αλήθεια! Ο Σατανάς είναι ο Αληθινός Θεός αυτού του 3D Κόσμου. Δόξα και τιμή στον Πρίγκιπα του Σκότους! Ζήτω ο Σέθ! Χαίρε Εωσφόρε Διάβολε! Αγιασμένο είναι το Θέλημά σου και αιώνια η βασιλεία σου. Σε προσκυνούμε, σε δοξάζουμε και σε αναγνωρίζουμε ως τον έναν και μοναδικό Θεό μας! Hail, Satan!Ας ακούσουμε και λίγο τους στίχους: «PRAISE HAIL SATAN, ALL HAIL SATAN! A GOD WHO INVITES US TO BECOME ONE. I KNOW YOU ARE THERE AND I FEEL YOU ARE THERE, HIDDEN DEEP WITHIN THE CAVERNS OF MY SOUL!! PRAISE THE LORD! PRAISE THE FUCKING LORD! FOR YOU ARE THE TRUE GOD OF THIS WORLD. LET’S GO DEEP, LET’S GO INWARDS AND WHEN WE HIT THE ROCK BOTTOM WE ARE FAR OUT IN SPACE!»

   • Χ.Ο says:

    Ω ναι!!! Είναι τόσο δυνατός Θεός ο δικός σου που αρκεί ένα μικρό ξύλινο σταυρουδακι να τον κάνει να παρακαλαει σερνομενος για έλεος από τον Ιησού Χριστό!!! Όταν με το καλό κλείσεις τα μάτια σου,(όπως και όλοι μας φυσικά) τότε θα καταλάβεις αλλά θα είναι αργά για συγνωμες. ΙC.XC.NI.KA

  • Κιριακος says:

   Η παρουσια του χρηστιανισμου ειναι τεραστια..στον πλανητη μας εδω και 2000χρονια ουτε ο σατανισμος αλλα και καμια αλλη αιρεση δεν μπορει να καταφερει τιποτα..οποιος ψαξει και διαβασει για τον σατανισμο αν ειναι λογικος ανθρωπος θα τον αποριψει αμεσως στην αμερικη ανεκαθεν επικρατει το χαος δεν μουκανει εντυπωση το παραπανω αρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *