Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:53 - 04/04/2024

Η μακροχρόνια μάχη των Ροκφέλερ με τη λατρεία της κλιματικής αλλαγής δεν είναι αυτό που φαίνεται

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πριν από σχεδόν 15 χρόνια, ο Jacob Nordangård άρχισε να ερευνά την πολιτική που κρύβεται πίσω από την κλιματική αλλαγή. Οι σκεπτικιστές επιστήμονες δυσφημίζονταν με κατηγορίες ότι πληρώνονταν από πετρελαϊκές εταιρείες για να δυσφημίσουν την ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη. Ο Nordangård θέλησε να διαπιστώσει αν όντως συνέβαινε κάτι τέτοιο. Αντ’ αυτού, όμως, ανακάλυψε κάτι άλλο.

Το 2008, στην προσπάθειά του να διαπιστώσει αν οι επιστήμονες που αμφισβητούσαν την αφήγηση περί κλιματικής αλλαγής χρηματοδοτούνταν από πετρελαϊκές εταιρείες, ο Nordangård διαπίστωσε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί, με λίγες αξιοσημείωτες εξαιρέσεις, ήταν αβάσιμοι. Αλλά αυτό που ανακάλυψε, τον εξέπληξε.

“Εγώ, αντίθετα, προς μεγάλη μου έκπληξη, διαπίστωσα ότι οι πετρελαϊκές εταιρείες αντλούσαν στην πραγματικότητα χρήματα σε έργα που ασπάζονταν το μήνυμα της καταστροφής του Αλ Γκορ! Και το έκαναν αυτό από τις αρχές της δεκαετίας του 1960!” είπε.

Αυτό οδήγησε σε ερωτήματα όπως: από πού προήλθε η ιδέα της απειλής της κλιματικής αλλαγής, από πού ξεκίνησε; Δεν μπόρεσε να βρει απάντηση.

“Κανείς στο Κέντρο Επιστημονικών και Πολιτικών Ερευνών για το Κλίμα (στο οποίο ήμουν συνδεδεμένος εκείνη την εποχή) δεν ήξερε”, είπε. “Υπήρχαν πολλοί που έκαναν έρευνα για θέματα που σχετίζονται με το κλίμα χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για την προέλευση της αποστολής τους. Αλλά αν τα [Ηνωμένα Έθνη] είχαν δηλώσει ότι πρόκειται για ένα κρίσιμο ζήτημα για την ανθρωπότητα, πρέπει να είναι αλήθεια, φαινόταν να είναι το σκεπτικό τους- “όλοι έτσι πιστεύουν”.” Υπήρχαν πάντα αναφορές στη Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC). Η συζήτηση είχε τελειώσει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:H κλιματική αλλαγή βασίζεται σε ψεύδη

Τα αναπάντητα ερωτήματα οδήγησαν τον Nordangård να κάνει περαιτέρω έρευνα. Σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε από το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (κοινώς γνωστό ως Chatham House) βρήκε πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη της κλιματικής αλλαγής, όπως αυτή μας πωλείται σήμερα.

“Αναφέρθηκαν μερικά βασικά γεγονότα, τα οποία χρησιμοποίησα ως αφετηρία: το Διεθνές Γεωφυσικό Έτος 1957-58, μια διάσκεψη για το κλίμα που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Διατήρησης το 1963, η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Ανθρώπινο Περιβάλλον στη Στοκχόλμη το 1972 και οι διασκέψεις στο Βίλαχ της Αυστρίας στο πρώτο μισό της δεκαετίας του 1980″, δήλωσε.

Μπόρεσε να ανακαλύψει ποιοι φορείς συμμετείχαν, ποια έγγραφα χρησιμοποίησαν, ποιος τους χρηματοδότησε και ποιες προτάσεις πολιτικής κατέθεσαν για την επίλυση του υποτιθέμενου προβλήματος της κλιματικής αλλαγής.

Αρχικά σχεδίαζε να γράψει ένα δοκίμιο 5 σελίδων για την έρευνά του. Ωστόσο, οι 5 σελίδες έγιναν σχεδόν 50.

“Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και κάπως σοκαριστικό. Προέκυψε ένα σαφές μοτίβο. Ήξερα ότι θα ήταν αμφιλεγόμενο να επικοινωνήσω αυτά τα ευρήματα. Έρχονταν σε αντίθεση με τις απόψεις που πρέσβευαν οι πιστοί. Ιδιαίτερα όσον αφορά το γεγονός ότι ένας αριθμός δισεκατομμυριούχων πετρελαιάδων των ΗΠΑ είχε εμπλακεί σε πρώιμο στάδιο. Αυτό συνέβαινε ιδιαίτερα με την πιο εξέχουσα πετρελαϊκή οικογένεια από όλες. Οι ιδρυτές της Standard Oil/Exxon. Οι Ροκφέλερ”, είπε.

Συμπεριέλαβε τα ευρήματά του στη διδακτορική του διατριβή, η οποία δημοσιεύθηκε το 2012. Αυτό “έπεσε σαν βόμβα”, είπε.

Το 2016, εμβάθυνε περισσότερο. Το αποτέλεσμα ήταν η πρώτη έκδοση του 456 σελίδων βιβλίου του “Rockefeller: Έλεγχος του παιχνιδιού” (2019). Το βιβλίο εκδόθηκε στα σουηδικά. Χθες το βιβλίο του κυκλοφόρησε στα αγγλικά.

Το βιβλίο παρακολουθεί την οικογένεια από την ίδρυση της Standard Oil και του Ιδρύματος Ροκφέλερ, μέχρι τα επακόλουθα της Συμφωνίας του Παρισιού, με την ανακήρυξη της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης τον Ιανουάριο του 2016, μέχρι σήμερα.

Απαντά στα ερωτήματα: Γιατί η οικογένεια Ροκφέλερ χρηματοδότησε και επηρέασε την έρευνα για το κλίμα από τη δεκαετία του 1950 και συνέβαλε στη διαμόρφωση της πολιτικής για το κλίμα από τη δεκαετία του 1980; Και γιατί το Ταμείο Αδελφών Ροκφέλερ ανακοίνωσε το 2014 ότι θα αποεπενδύσει από όλες τις συμμετοχές του σε ορυκτές πηγές ενέργειας; Γιατί να επιτεθούν στην ίδια τη βιομηχανία στην οποία βασίστηκε ο τεράστιος πλούτος τους; Ποιο ήταν το κίνητρό τους με τα δικά τους λόγια – και πώς ξεκίνησαν όλα αυτά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Όταν το 2009 αποκαλύφθηκε το μεγαλύτερο επιστημονικό “HOAX” της γενιάς μας, η κλιματική αλλαγή

Όπως αποδεικνύει ο Nordangård στο βιβλίο του, η μακροχρόνια μάχη της οικογένειας Ροκφέλερ κατά της κλιματικής αλλαγής περιέχει στοιχεία εξελιγμένων τεχνικών προπαγάνδας, φουτουρισμού και φιλοσοφίας της Νέας Εποχής, με στόχο τον πλήρη μετασχηματισμό ολόκληρου του γήινου συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της οικονομίας, της οικολογίας, του πολιτισμού, ακόμη και της ίδιας της ανθρωπότητας.

Πηγές για αυτό το άρθρο είναι οι εξής: Ο Ρόκετλερ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παραγωγούς του κόσμου: Rockefeller: Nordangård, 2 Απριλίου 2024Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Αν υπάρχει ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή, οφείλεται στη γεωμηχανικη μέσω αεροψεκασμών.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*