Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:55 - 04/04/2024

Η γερμανική κυβέρνηση παραδέχεται ότι ΠΟΤΕ δεν υπήρξε πανδημία

Δεν υπήρχε πανδημία λέει η γερμανική κυβέρνηση

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τεράστια νέα από τη Γερμανία καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι οι λεγόμενοι «συνωμοσιολόγοι» είχαν δίκιο για τα πάντα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid.

Η γερμανική κυβέρνηση παραδέχεται ότι ΠΟΤΕ δεν υπήρξε πανδημία

Σον, Η Φωνή του Λαού:

Τεράστια νέα από τη Γερμανία καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι οι λεγόμενοι συνωμοσιολόγοι έχουν δίκιο για τα πάντα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τα στοιχεία της γερμανικής κυβέρνησης, δεν υπήρξε καθόλου πανδημία, απλώς υπήρχε μια αυστηρά χορογραφημένη επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου στρατιωτικού επιπέδου που αποσκοπούσε στην πλύση εγκεφάλου της μάζας ώστε να αποδεχτεί ένα πειραματικό εμβόλιο με καταστροφικές συνέπειες.

Αυτά τα απόρρητα έγγραφα της γερμανικής κυβέρνησης, που ελήφθησαν μέσω αιτήματος για την ελευθερία της πληροφόρησης και επακόλουθων μηνύσεων, ξεμπρόστιασαν τα ψέματα της παγκόσμιας ελίτ και είναι ζωτικής σημασίας όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να ενημερωθούν για την αλήθεια.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξυπνούν και βλέπουν την παγκόσμια ελίτ όπως ήταν πάντα, ως διαταραγμένοι ψυχοπαθείς που στρέφονται στην καταστροφή και την κυριαρχία. Η Γερμανία δεν είναι διαφέρει.

Ο γερμανικός πληθυσμός υπέστη μερικά από τα πιο βάναυσα lockdown και τα υποχρεωτικά εμβόλια σε όλη την Ευρώπη και τώρα ο κόσμος ξεσηκώνεται και απαιτεί λογοδοσία. Μπροστάρης ήταν ο Πολ Σρίερ (Paul Schreier )και το περιοδικό Μουλτιπόλα (Multipola), οι οποίοι υπέβαλαν αίτημα για την ελευθερία της πληροφόρησης και στην συνέχεια έκαναν μήνυση κατά της γερμανικής κυβέρνησης όταν προσπάθησε κάθε κόλπο για να κρατήσει τα έγγραφα μυστικά και υπό λουκέτο.

Όπως εξηγεί ο καθηγητής Στέφαν Χόμπουργκ, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και αντιπροσωπεύουν την πλήρη δικαίωση για όλους όσους τόλμησαν να αμφισβητήσουν την αφήγηση των lockdown και των εντολές για μάσκες και εμβόλια. Τα μυστικά κυβερνητικά έγγραφα στις 2000 σελίδες τους, αποκάλυψαν ότι είχαμε δίκιο σχεδόν σε όλα και ότι η λεγόμενη πανδημία ήταν μια απάτη.

Στέφαν Χόμπουργκ (Stefan Homburg):

Κυρίες και κύριοι, έχουμε μαύρα χρόνια πίσω μας. Πρώτα απ ‘όλα, τα κλινικά αρχεία στην Γερμανία έπεσε σε εθνικό επίπεδο το 2020 σε ιστορικό χαμηλό όλων των εποχών, αναφέρει το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας.

Δεύτερον, δεν υπήρξαν πιο σοβαρές ασθένειες του αναπνευστικού το 2020 και το 2021 από το συνηθισμένο. Ήρθε η κορώνα, η γρίπη εξαφανίστηκε. Αυτό λένε τα στοιχεία Sentinel του RKI (Το Ινστιτούτο Robert Koch είναι το ινστιτούτο δημόσιας υγείας στη Γερμανία).

Τρίτον, το 2020, δεν πέθαναν περισσότεροι άνθρωποι από ό,τι συνήθως. Όμως από το 2021, η θνησιμότητα αυξάνεται. Αυτό λένε τα στατιστικά στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας.

Τέταρτον, τα άτομα που πέθαναν, ή με κορωνοϊό, ήταν 83 ετών και οι υπόλοιποι νεκροί ήταν 82 ετών, αναφέρει το RKI και η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία.

Πέμπτο και τελευταίο, η Σουηδία τα πήγε καλύτερα από τη Γερμανία όσον αφορά τις μάσκες και τα lockdown, λέει ο ΠΟΥ. Άρα δεν ήταν τα «μέτρα».

Συνολικά, οι πέντε ισχυρισμοί είναι τόσο απίστευτοι που θα βρείτε μία ανατύπωση μου στα καθημερινά σας έγγραφα, που ονομάζεται «Επίσημα Στοιχεία Κορονοϊού». Εκεί έχετε έναν σύνδεσμο για καθεμία από αυτές τις αξιώσεις.

Σον, Η Φωνή του Λαού:

Αυτά τα γεγονότα είναι καταδικαστικά και αποδεικνύουν ότι η επίσημη αφήγηση για τον κορονοϊό που προωθείται από τις παγκόσμιες κυβερνήσεις και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι εντελώς ψεύτικη, γεγονός που κάνει την τυραννία που βιώσαμε κατά τη διάρκεια της λεγόμενης πανδημίας ακόμη πιο δύσκολη να καταπιούμε, όπως εξηγεί ο καθηγητής Χόμπουργκ.

Στέφαν Χόμπουργκ:

Αυτά είναι γεγονότα και αυτό είναι το πιο σημαντικό σημείο. Η ιδέα της πανδημίας γεννήθηκε αποκλειστικά από νέες, άνευ προηγουμένου μαζικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων είχαν τεράστιες διακυμάνσεις και έκαναν το κοινό να πιστέψει ότι θα υπήρχαν περισσότεροι ασθενείς και νεκροί από το συνηθισμένο. Κάτι που δεν ήταν αλήθεια. Με ένα τεστ PCR σε ρινοϊό, θα μπορούσε κανείς να δημιουργήσει την ίδια ψευδαίσθηση, και θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό τώρα, αν το θέλατε.

Πώς αντέδρασε η πολιτική σε αυτό το νέο κλινικό φυσιολογικό; Έκλεισε σχολεία, καταστήματα, εκκλησίες και επιχειρήσεις για μήνες, άφησε τους ηλικιωμένους να απομονωθούν και να πεθάνουν μόνοι, κατέστρεψε την ύπαρξη των λαών.

Η αστυνομία απαγόρευσε την ανάγνωση βιβλίων σε παγκάκια, κυνήγησε νέους στο ύπαιθρο και παιδιά στο χιόνι και ξυλοκόπησε ειρηνικούς διαδηλωτές. Οι ηγέτες απέκλεισαν όποιον ρωτούσε για το νόημα των μέτρων. Έκαναν το ZDF (Δεύτερη Γερμανική Τηλεόραση) να ανακοινώσει ότι τα παιδιά ήταν σαν τους αρουραίους που μεταδίδουν ιούς θα έπρεπε πραγματικά να αποτρέψουν τις λοιμώξεις, κάτι που προφανώς δεν έκαναν, ή, πολύ περισσότερο, ο στόχος ήταν να σπάσουν την αντίσταση στον εμβολιασμό του πληθυσμού.

Η απάτη του κορονοϊού

Σον, Η Φωνή του Λαού:

Ο στόχος της παγκόσμιας ελίτ ήταν πάντα η κατάρριψη του δισταγμού κατά των εμβολίων μέσω των βάναυσων περιορισμών, δυστυχώς, για όσους δεν είδαν τον ψυχολογικό πόλεμο εκείνη την εποχή.

Η υγεία, τα δεδομένα αποκαλύπτουν επίσης ότι η Σουηδία, η οποία ήταν η μόνη ευρωπαϊκή χώρα χωρίς μάσκες και lockdown, είχε πολύ καλύτερη απόδοση από τη Γερμανία. Γεγονός που εγείρει το ερώτημα, «Τι ήταν πραγματικά τα τυραννικά lockdown και η υποχρεωτικότητα;» Ο καθηγητής Χόμπουργκ έχει την απάντηση. Και όπως αποδείχτηκε, είχαμε δίκιο από τότε. Οι συνέπειες είναι τραγικές. Πρέπει να τεθούν σοβαρά ερωτήματα.

Στέφαν Χόμπουργκ:

Τρίτον και τελευταίο, γιατί η πολιτικές ηγεσίες όχι μόνο επέτρεψε την διανομή ενός πειραματικού εμβολίου, αλλά ανάγκασε τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο μέσω των υποχρεώσεων διπλών – τριπλών εμβολιασμών ανά τομέα; Γιατί υπήρχαν έκτακτες άδειες χωρίς έκτακτη ανάγκη; Γιατί οι αμέτρητες βλάβες του εμβολιασμού παραμένουν χωρίς συνέπειες;

Σον, Η Φωνή του Λαού:

Δυστυχώς για τους εμβολιασμένους, τα άσχημα νέα δεν σταματάνε εδώ. Ιάπωνες ερευνητές έχουν συνδέσει τα εμβόλια κορονοϊού με εκατοντάδες ασθένειες. Ενώ μια νέα μελέτη των ΗΠΑ διαπίστωσε ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί και έχουν κάνει τα ενισχυτικά εμβόλια (μπούστερ) μπορεί να περιμένουν να συναντήσουν τον Άγιο Πέτρο πολύ νωρίτερα από ό,τι θα περίμεναν.

Μια ανησυχητική νέα μελέτη αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί πλήρως με εμβόλια κορονοϊού mRNA μπορεί να περιμένουν να χάσουν 25 χρόνια από το προσδόκιμο ζωής τους. Οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα από το CDC, της κλινικής του Κλίβελαντ και δεδομένα αξιολόγησης κινδύνου ασφαλιστικής εταιρείας και αποκάλυψαν μια ανησυχητική τάση πτώσης του προσδόκιμου ζωής μεταξύ εκείνων που είχαν πολλαπλές δόσεις mRNA.

Δυστυχώς για τους εμβολιασμένους, τα νέα γίνονται ακόμη χειρότερα. Η χρόνια βλάβη στην υγεία που προκαλείται από κάθε δόση εμβολίων mRNA δεν μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, όπως πίστευαν παλαιότερα. Στην πραγματικότητα, οι αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία φαίνεται να συνεχίζονται επ’ αόριστον.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα δεδομένα του CDC για την θνησιμότητα για όλες τις αιτίες, αποκαλύπτουν ότι κάθε εμβόλιο αύξησε την θνησιμότητα κατά 7% το έτος 2022 σε σύγκριση με τη θνησιμότητα το 2021. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που είχαν λάβει πέντε δόσεις, δηλαδή δύο δόσεις και τρεις αναμνηστικές, είχαν 35% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν το 2022 από ό,τι το 2021. Σε σχέση με τις γερμανικές πληροφορίες, η μελέτη επιβεβαίωσε επίσης ότι τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί δεν είχαν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν το 2022 από ό,τι το 2021.

Αυτοί οι αριθμοί είναι καταδικαστικοί, αλλά όποιος προσέχει μπορεί να δει ότι κάτι δεν πάει καλά με τους εμβολιασμένους. Πέφτουν σαν μύγες με καρδιακά προβλήματα και επιθετικούς καρκίνους σε όλο τον πλανήτη.

Οι επαγγελματίες αθλητές υποτίθεται ότι είναι από τους πιο υγιείς ανθρώπους στον πλανήτη, αλλά τα τελευταία χρόνια χιλιάδες έχουν καταρρεύσει με ξαφνικές και ανεξήγητες καρδιακές παθήσεις. Πλήρως εμβολιασμένοι επαγγελματίες αθλητές συνεχίζουν να πέφτουν σαν μύγες, με τέσσερις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να έχουν καταρρεύσει ξαφνικά, σφίγγοντας την καρδιά τους μόνο την τελευταία εβδομάδα.

Ο Αιγύπτιος αστέρας Ahmed Rafit έγινε ο τρίτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που υπέστη καρδιακή ανακοπή σε ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές και μπροστά στις κάμερες, με τους γιατρούς να παραδέχονται ότι δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Ο Μακαλίνε Μακάλα (Makhehlene Makhaula), μέσος των Orlando Pirates της Νότιας Αφρικής, ήταν το δεύτερο αστέρι του ποδοσφαίρου που κατέρρευσε στο γήπεδο αυτήν την εβδομάδα, καθώς το ιατρικό προσωπικό προσπαθούσε απεγνωσμένα να αναβιώσει τον Νοτιοαφρικανό σταρ.

Ακούστε πώς ο έκπληκτος εκφωνητής, παραδέχεται με δικά του λόγια, ότι οι ποδοσφαιριστές πέφτουν σαν μύγες σε όλο τον κόσμο από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια.

Τηλεοπτικός σχολιαστής 1: 

Ας ρίξουμε μια ματιά. Εδώ είναι η μπάλα. Πέταξε κάτι καθώς κουβαλούσε την μπάλα; Ω, τι συμβαίνει εδώ;

Τηλεοπτικός σχολιαστής 2:

Makhehlene Makhaula, midfielder of Orlando Pirates collapsed in Nedbank Cup game against Hungry Lions

Δεν φαίνεται καλά. Απλά δεν φαίνεται καλό.

Τηλεοπτικός σχολιαστής 1:

Φωνάξτε το ιατρικό προσωπικό. Φέρτε τους τώρα. Προσευχές. Σε τέτοιες καταστάσεις, πάντα προσεύχομαι.

Τηλεοπτικός σχολιαστής 2:

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο δυστυχώς έχει υποστεί τόσες πολλές οδυνηρές σκηνές στο γήπεδο τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω πραγματικά για το καλύτερο εδώ πάνω. Απλώς περιμένω μαζί με όλους εσάς που βλέπετε από το σπίτι για να μάθουμε οποιαδήποτε νέα πληροφορία. Είναι λάθος αυτήν την στιγμή που μιλάμε μόνο για το παιχνίδι, το ποδόσφαιρο, τα στατιστικά, απλά θέλουμε να ξέρουμε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Σον, Η Φωνή του Λαού:

Την Κυριακή στην κορυφαία κατηγορία της Αργεντινής, ο Χαβιέ Αλταμιράνο υπέστη επιληπτική κρίση και κατέρρευσε ξαφνικά στον μεγάλο αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς, έναν από τις μεγαλύτερες ομάδες στη Νότια Αμερική.

Δεν πέφτουν μόνο οι επαγγελματίες αθλητές σαν τις μύγες. Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών ανθρώπων που επηρεάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλήττονται από καρδιακές παθήσεις και σπάνιες μορφές καρκίνου σε πρωτοφανή ποσοστά.

Ανήθικα μέσα ενημέρωσης θα υπογράμμιζαν αυτά τα περιστατικά στις πρωτοσέλιδες τους, θέτοντας τους πόρους τους στη διερεύνηση γιατί τόσοι πολλοί νέοι και υγιείς άνθρωποι υποφέρουν από καρδιακή ανακοπή, εγκεφαλικά επεισόδια και σπάνιες μορφές καρκίνου.

Αντίθετα, τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να ομαλοποιήσουν το φαινόμενο και να σας πείσουν ότι οι επαγγελματίες αθλητές και οι νέοι που υποφέρουν από καρδιακή προσβολή είναι φυσιολογικό. Ωστόσο, όποιος είναι ικανός για ανεξάρτητη σκέψη καταλαβαίνει ότι αυτή η κατάσταση απέχει πολύ από το φυσιολογικό.

Πηγή

Απομαγνητοφώνηση & Μετάφραση:
Ξένια Ιωαννίδου, Δασκάλα Εναλλακτικών ΘεραπειώνΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών. Πολιτεύομαι από το 2012 ενώ από το 2015 και μετά είμαι στέλεχος του Αγροτικού-Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Αυτο με τον Στέφαν Χόμπουργκ ισχυει υπαρχει και σχετικο βιντεο που κανει κριτικη επι του θεματος. Αυτο με την Γερμανικη Κυβερνηση ειναι χοαξ γιατι πρεπει να σκεφτειτε λογικα αν παραδεχοταν ποτε κατι τετοιο θα εφερνε χαος στο εσωτερικο και επιπλεον θα πεφταν οι αλλες χωρες να τους φανε.Το αν ξερουν ή οχι αυτο δεν παιζει κανενα ρολο.

  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ TRAVELLER ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”,ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*