11:59 - 27/01/2017

Έρχεται η Νέα Παγκόσμια Τάξη; Οι Ιλλουμινάτι απέκτησαν δική τους ιστοσελίδα.

Έρχεται η Νέα Παγκόσμια Τάξη; Οι Ιλλουμινάτι απέκτησαν δική τους ιστοσελίδα.

ΣΧΟΛΙΟ: Oι Ιλλουμινάτι απέκτησαν ιστοσελίδα και μας απαντούν σε όσα ξέρουμε γι αυτούς!!!Ιλλουμινάτι.Η πιο μυστικοπαθή παγκόσμια ελίτ που βρίσκεται πίσω από πολλές κυβερνήσεις του κόσμου,και κινεί τα νήματα για να φέρει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη,για να ελέγχει τον κόσμο.

Η θρυλική μυστική κοινωνία,που τρομάζει όλο τον κόσμο,τώρα απέκτησε ιστοσελίδα η οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να προσπαθήσουν να ενταχθούν σε αυτή.Στόχος της η παγκόσμια κυβέρνηση,όπως λένε όλες οι θεωρίες συνωμοσίας.

Η Www.illuminatiofficial.org υποστηρίζει την οργάνωση,έχει το δικό της γραφείο τύπου και αντιπρόεδρο που ονομάζεται Thaddeus Iam.

Θέλει να διαλύσει τους «αρνητικούς μύθους» σχετικά με την παγκόσμια ηγεσία και προτείνει ότι η κοινωνία είναι στην πραγματικότητα μια δύναμη για το καλό.

Η ενότητα «ποιοι είμαστε» στην ιστοσελίδα, λέει: «Οι Ιλλουμινάτι είναι μια ελίτ οργάνωση,με ηγέτες από όλο τον κόσμο, επαγγελματίες, αρχές, νεωτεριστές, καλλιτέχνες και άλλα σημαίνοντα μέλη αυτού του πλανήτη.
Ο Συνασπισμός μας ενώνει,σαν συνδιαμορφωτές του, όλα τα πολιτικά, θρησκευτικά και γεωγραφικά υπόβαθρα, για την περαιτέρω ευημερία του ανθρώπινου είδους, στο σύνολό του.

Ενώ πολλές από τις επιχειρήσεις μας χρειάζονται την τήρηση ανωνυµίας, για την ασφάλεια των μελών μας, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κατανόηση μεταξύ μας και για το λαό μας,που προστατεύουμε.

Οι εργασίες των Ιλλουμινάτι απαιτούν συχνά ανωνυμία τόσο για τα μέλη μας όσο και για το έργο μας.

Έχει βοηθήσει σε κάθε σημαντική κίνηση ,σε αυτόν τον πλανήτη,Από το σχηματισμό των Iλλουμινάτι, πολλοί πολίτες έχουν- ανακριβώς- απεικονίσει τον οργανισμό μας με αρνητικό τρόπο.

Αυτές οι παρερμηνείες έχουν διαιωνιστεί για αιώνες, μέσω βίντεο, φωτογραφίες, άρθρα, βιβλία και ανεπίσημα σε απευθείας σύνδεση με πόρους, που ζητούν να κατανοήσουν την αποστολή και τα μέλη μας.
«Με τη δημιουργία αυτού του online προορισμού, προσπαθούμε να ανακουφίσουμε τις ανησυχίες που εξέφρασαν οι άνθρωποι αυτού του πλανήτη και παρέχουμε ενόραση για τους στόχους και τις πράξεις μας».

Η ιστοσελίδα διαθέτει ένα τμήμα όπου οι επισκέπτες μπορούν ακόμη και να εφαρμόσουν την ένταξη στον οργανισμό μας.
Υποστηρίζει επίσης,ότι άλλες ομάδες που αυτοαποκαλούνται Iλλουμινάτι είναι ψεύτικες, και ότι η οργάνωση δεν είναι σατανική, όπως έχει προταθεί.

Λέει: «εδώ και δεκαετίες, ένα πλήθος ατόμων έχουν λειτουργήσει κάτω από το όνομα των Illuminati — με εξαπάτηση στη δημόσια αντίληψη του οργανισμού μας, προκαλώντας πολλούς πολίτες να πιστέψουν ότι οι παρανομίες διαπράττονται από μας, με εντολές.

Για οποιονδήποτε θέλει να διεκδικήσει ότι οι Iλλουμινάτι είναι συνδεδεμένοι με μια θρησκευτική πεποίθηση — είναι ο Θεός ή ο Σατανάς, Μπαθομέτ ή Βάαλ — υπονομεύει τον ίδιο τον σκοπό της ανεξαρτησία μας, με ανθρώπινες διαιρέσεις.
Ούτε δεχόμαστε ούτε αρνούμαστε οποιαδήποτε θεότητα. Λειτουργούμε αποκλειστικά προς όφελος του ανθρώπινου είδους, που μας έχει ανατεθεί να προστατεύσουμε.

Ακόμη πιο ειδεχθή φήμες έχουν αποδοθεί για την οργάνωσή μας ,για ανθρώπινες θυσίες και βίαιες τελετουργίες.
Οι Ιλλουμινάτι σαν σύνολο είναι αφιερωμένοι στη διατήρηση του ανθρώπινου είδους. Ως εκ τούτου, οι ανθρώπινες θυσίες ή οποιαδήποτε πράξη που δεν εξυπηρετεί τη βελτίωση της ανθρωπότητας, θα αντιμετωπίσει ό, τι αντιπροσωπεύει, και συνεπώς απαγορεύεται.»

Η ιστοσελίδα καταχωρείται ιδιωτικά, μέσα από ένα ιδιωτικό web υποδοχής, στο Τορόντο του Καναδά, έτσι δεν είναι εύκολα δυνατό να εντοπισθεί ποιος είναι από πίσω τους.

http://www.express.co.uk/news/weird/758675/Illuminati-website-New-World-Order-Illuminatioffical-org

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS:corfiatiko

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Ας κάνουν και blog να μπούμε να τρολαρουμε…

  • Μέχρι στιγμής εγώ προτείνω να τρολλάρουμε αυτούς τους απαταιώνες της SCOAN, που είναι και στην Ελλάδα μας!!! Ιστοσελίδα: http://www.scoanthessalonica.org
   Email: scoanthessalonica@gmail.com

   • Να σαι καλά, με έκανες και γέλασα!!! Καταπληκτικό όλο το σκηνικό! Άλλοι να φτύνουν και να γλύφουν τα σάλια τους από το πάτωμα, άλλοι αλλοδαποί να παίζουν τους δαιμονισμένους, γριούλες να επαναλαμβάνουν τα λόγια του εξορκιστή και να κουνιούνται σαν ρομπότ! Θεϊκά πράγματα, εδώ έφτασε η Ελλάδα…

 2. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 01/27/2017 @ 2:47 ΜΜ

  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ) ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

  ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΣΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΣΕ ΜΩΒ ΚΑΙ ΦΟΥΞΙΑ ΧΡΩΜΑ (ΜΚ ΟΥΛΤΡΑ).

 3. φτυσιματα……………μηξες………… σε λιγο κατρουλια και σκατα…………..σκετη αηδια!!!!!!!!!ανακατευτηκε το σοτομαιχ μου μπρουουουουου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*