Είναι αυτά τα τρία «σημάδια» που δείχνουν τον ερχομό του Μεσσία και το τέλος του κόσμου;

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Mirror» τα τρία γεγονότα συνέβησαν στο Ισραήλ και έχουν εκπληκτικές ομοιότητες με προφητείες που προβλέπουν τον ερχομό του Μεσσία και αφορούν στη γέννηση μιας κόκκινης δαμαλίδας, την πιθανότητα εντοπισμού ζωής στην Νεκρά Θάλασσα και σε ένα φίδι που βρέθηκε στο Τείχος των Δακρύων.

Η κόκκινη δαμάλη

Αναφορικά με το πρώτο από τα τρία γεγονότα, αυτό της γέννησης της κόκκινης δαμαλίδας, η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι το Ινστιτούτο του Ναού, ένα ερευνητικό κέντρο που επικεντρώνεται στην ανέγερση του τρίτου Ναού, εισήγαγε κατεψυγμένα έμβρυα κόκκινων αγελάδων (red angus) και τα εμφύτευσε σε εγχώριες ισραηλινές αγελάδες με σκοπό να γεννηθεί η πρώτη κόκκινης δαμάλη εδώ και 2.000. Μάλιστα ειδικοί ερευνητές επιβεβαίωσαν ότι το μοσχαράκι πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να εκπληρώσει την προφητεία της Αγίας Γραφής.

«Λάλησον τοῖς υἱοῖς Ἰσραὴλ καὶ λαβέτωσαν πρὸς σὲ δάμαλιν πυῤῥὰν ἄμωμον, ἥτις οὐκ ἔχει ἐν αὐτῇ μῶμον, καὶ ᾗ οὐκ ἐπεβλήθη ἐπ᾿ αὐτὴν ζυγός»

Ψάρια στην Νεκρά Θάλασσα


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το δεύτερο γεγονός που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επισήμως, αφορά σε φωτογραφίες που δείχνουν ψάρια να κολυμπούν στην Νεκρά Θάλασσα. Ο Ισραηλινός φωτορεπόρτερ Noam Bedei δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες φαίνονται να υπάρχουν ψάρια σε δολίνες της Νεκράς Θάλασσας. Η Νεκρά Θάλασσα, η οποία αποτελεί το χαμηλότερο σημείο επιφάνειας στην ηπειρωτική Γη, καθώς βρίσκεται 430,5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, έχει σχεδόν 10 φορές περισσότερη περιεκτικότητα σε άλατα από τους ωκεανούς, καθιστώντας αδύνατη την διατήρηση ζωής. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο προφήτης Ιεζεκιήλ είχε αναφέρει ότι πριν το τέλος του κόσμου θα υπάρξει ζωή στην Νεκρά Θάλασσα.

Φίδι στο Τείχος των Δακρύων

Η εμφάνιση ενός φιδιού ανάμεσα στις πέτρα του τείχους των Δακρύων στο Ισραήλ είναι το τρίτο «σημάδι» το οποίο σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα προκάλεσε ερωτήματα για την «έλευση του Μεσσία». Το φίδι το οποίο αναζητούσε τροφή, ενδεχομένως στις φωλιές περιστεριών που βρίσκουν καταφύγιο στις πέτρες του Δυτικού Τείχους, προκάλεσε ερωτήματα ανάμεσα στους πιστούς που βρέθηκαν στην περιοχή, με κάποιους εξ αυτών να υποστηρίζουν ότι σύμφωνα με προφητείες, ο «διάβολος», που ταυτίζεται με το ερπετό στην εβραϊκή αλλά και χριστιανική μυθολογία, θα επανεμφανιστεί πριν τον ερχομό του Μεσσία.

protothema.gr

Loading...

11 thoughts on “Είναι αυτά τα τρία «σημάδια» που δείχνουν τον ερχομό του Μεσσία και το τέλος του κόσμου;

 1. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

  “ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ”
  ΤΑ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ» ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00001 ] [ 2009.01.22 04:00 ]
  Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Ή ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ “666” ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ (Ε.Ε.) ΛΟΓΩ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (Η.Π.Α.)
  http://megistias.pa-sy-a.gr/2009/01/22/04-00/pa-sy-a_megistias_2009-01-22_04-00.htm#plohgos_05

 2. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Όλα αυτά δεν είναι τίποτε απολύτως. Το πότε θα έλθει ο αντίχριστος το γνωρίζει μόνον ο Θεός. Αυτός ελέγχει τα γεγονότα και την εξέλιξη των πραγμάτων στην ανθρώπινη ιστορία, είτε θέλουμε να το παραδεχθούμε, είτε όχι. Όταν αναστήθηκε, παρουσιάστηκε στο Θεό Πατέρα Του με το αναστημένο, μεταπτωτικό Σώμα του και μετά ήλθε να συναντήσει τους μαθητές Του και έμεινε μαζί τους, μέχρι την Ανάληψή Του. Τότε τους είπε ότι του δόθηκε εξουσία επί πάσης σαρκός. Έτσι λοιπόν εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε, να ζούμε εν μετανοία και να περιμένουμε

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

   http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/paterikon/a8anasios_megas_logos_peri_enan8rwphsews.htm

   Αφού ο νους των ανθρώπων ξέπεσε στα αισθητά, ο Λόγος ταπείνωσε τον
   εαυτό του να ενανθρωπήσει, για να σηκώσει στους ώμους του τους ανθρώπους
   όντας ο ίδιος άνθρωπος· να προσελκύσει προς τον εαυτό του την προσοχή
   των αισθήσεών τους, για να τον βλέπουν στο εξής ως άνθρωπο·
   να πείσει με τα έργα που εργάζεται ότι δεν είναι μόνον άνθρωπος αλλά και
   Θεός, Λόγος και Σοφία του αληθινού Θεού.
   Αυτό θέλοντας να το υπογραμμίσει και ο Παύλος λέει: «Είστε μέσα στην
   αγάπη ριζωμένοι και θεμελιωμένοι, για να μπορέσετε να καταλάβετε μαζί με
   όλους τους Αγίους ποιό είναι το πλάτος, το μήκος, το ύψος και το βάθος της·
   να γνωρίσετε την αγάπη του Χριστού που ξεπερνά τη γνώση, για να
   γεμίσετε με όλο το πλήρωμα του Θεού».
   Ο Λόγος παντού πρόσφερε τον εαυτό του· και πάνω και κάτω, και στο βάθος
   και το πλάτος. Πάνω είναι με τη δημιουργία, κάτω είναι με την ενανθρώπηση,
   στο βάθος είναι στον άδη και στο πλάτος είναι σ’ όλο τον κόσμο·
   διότι όλα είναι γεμάτα από τη γνώση του Θεού. Γι’ αυτό το λόγο,
   δεν έσπευσε, μόλις ενανθρώπησε, να θυσιαστεί αμέσως για χάρη όλων μας· να
   παραδώσει το σώμα του στο θάνατο και να το αναστήσει· διότι έτσι
   θα έμενε στην αφάνεια. Το αντίθετο· φανέρωσε πλήρως τον εαυτό του,
   μένοντας στο ανθρώπινο σώμα και κάνοντας τέτοια θαυμαστά έργα και σημεία,
   ώστε να τον αναγνωρίζουν πλέον όχι ως άνθρωπο αλλ’ ως Θεό Λόγο.
   Με την ενανθρώπησή του ο Σωτήρας έκανε από αγάπη για τον άνθρωπο και
   τα δύο: πρώτα, εξαφάνισε το θάνατό μας και μας ανακαίνισε· και δεύτερον,
   ενώ ήταν αφανής και αόρατος, φανέρωσε τον εαυτό του με τα έργα του·
   μας γνωστοποίησε ότι είναι ο Λόγος του Πατέρα, ο Παντοκράτορας και
   Βασιλιάς όλων.

  • Αθανασιος says:

   Και με τα λεφτα του ευλογιμενου αντικομουνιστικου , ελληνορθοδοξου ΔΝΤ ,και της παγκοσμιας καπιταλιστικης τραπεζας να ζησουμε και να καλοπερναμε Ελληνικα ακροδεξια και ομορφα!..βεβαως βεβαιως Βηρσαβεε..οχι μονο με την μετανοια?..ο φασιστας στρατοκρατης τραπεζιτης μαμονας ελληνογιαχωβας διαολος ειναι εδω και καιρο στην γη αυτη.απο τοτε που εδωσε το χρημα και την εξουσια στους αρχωντες εξουσιαστες αυτου κοσμου,..και η κατασκευασμενη απο το αδικο και εικονικο ματριξ αυτου του κοσμου σκεπτομορφη του ο μεσιας?και καθε μεσιας?τινα=αντι χριστος 666 η αντιχριστος ειναι το ιδιο προσωπο εμφανιζεται παντα σε ολες τις γενειες αυτου του ψευτικου αδικου δυιστικου ψευδοκοσμου,..γιαυτο φροντησαν οι μασωνοι σαιεντολογοι φρουροι του ματριξ των προβατων να μην ερχεται κανενας μεσιας πριν τον θανατο!?κανενος προσομοιμενου στο ματριξ δουλου του γιαχωβα..και παντα και απο ολους να αναμενετε..οποτε οταν ερθει ο αληθινος θεος ο Ιησους Ιασων = θεραπευτης ο οποιος δεν πεθανε ποτε δεν θα αναστησει κανανα γιατι πολυ απλα κανενας δεν εχει πεθενει!..απλα θα μας σηκωσει απο τον υπνο και το ονειρο του ματρξ που τωρα εμεις οι (πεθαμενοι?),.αρκει να ξεπερασουμε την πλανη και την ψευδαισθηση του χριστου και καθε τινα,αντι χριστου ψευτομεσια του ματριξ που δελααζει μονο με τα λεφτα…και την αλλαζονικη εξουσια με εκμεταλευση και ανελευθερια εδω, και την περιδυνιση παλι σε αυτο το ματριξ..Τωρα ημαστε ελευθεροι παρα την φτωχεια μας να χαμογελαμε να ζουμε να χαιρομαστε λιγο και να γ@μοσταυριζουμε μωχαμετιδες γιαχωβαδες διες, χριστους και τινα αντιχριστους λεφταδες φασιστες καπιταλες μισαλοδοξους στρατοκρατες προδοτες, ακροδεξιους κλεφτες ψευτοαριστερους κλεφτες μασωνους σαιεντολογους πατριαρχες μουφτιδες λεφταδες και τους κουτοπονηρους κλεφτες βολεμενους και χορτασμενους δουλους τους μαζι…Α και τους εξωγηινους (Eλληνες) φραγκατους δολοφονους φασιστες και τους εβραιους μισαλοδοξους αιμμοποτες ψευτοπροφητες θεους μην ξεχασω μαζι τον γιαχωβα τινα αντι χριστο ενα @ρχιδογρ@ψιμο…

   • Vagelis says:

    Έχεις μεγάλη πλάκα αληθοκουμουνι πλανεμενε σαλεμενε μπερδεμοματριξ βαρεμενε τεμπέλη. Περίμενε να ξυπνήσεις.

 3. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ says:

  Παλαιά Διαθήκη, Αριθμοί, Κεφ. 19,2 “Λάλησον τοῖς υἱοῖς Ἰσραὴλ καὶ λαβέτωσαν πρὸς σὲ δάμαλιν πυῤῥὰν ἄμωμον, ἥτις οὐκ ἔχει ἐν αὐτῇ μῶμον, καὶ ᾗ οὐκ ἐπεβλήθη ἐπ᾿ αὐτὴν ζυγός”

  Έχει καμία σχέση αυτό με κανέναν Μεσσία;;;;; Μάλλον Λάλησον όχι οι Υιοί Ισραήλ αλλά οι πανηλίθιοι Έλληνες που νομίζουν ότι είναι Υιοί Ισραήλ!!!!! Ξυπνάτε βόδια και δαμάλια κόκκινα, πράσινα, μπλε και μαύρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *