in , ,

Είναι αυτά τα τρία «σημάδια» που δείχνουν τον ερχομό του Μεσσία και το τέλος του κόσμου;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Mirror» τα τρία γεγονότα συνέβησαν στο Ισραήλ και έχουν εκπληκτικές ομοιότητες με προφητείες που προβλέπουν τον ερχομό του Μεσσία και αφορούν στη γέννηση μιας κόκκινης δαμαλίδας, την πιθανότητα εντοπισμού ζωής στην Νεκρά Θάλασσα και σε ένα φίδι που βρέθηκε στο Τείχος των Δακρύων.

Η κόκκινη δαμάλη

Αναφορικά με το πρώτο από τα τρία γεγονότα, αυτό της γέννησης της κόκκινης δαμαλίδας, η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι το Ινστιτούτο του Ναού, ένα ερευνητικό κέντρο που επικεντρώνεται στην ανέγερση του τρίτου Ναού, εισήγαγε κατεψυγμένα έμβρυα κόκκινων αγελάδων (red angus) και τα εμφύτευσε σε εγχώριες ισραηλινές αγελάδες με σκοπό να γεννηθεί η πρώτη κόκκινης δαμάλη εδώ και 2.000. Μάλιστα ειδικοί ερευνητές επιβεβαίωσαν ότι το μοσχαράκι πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να εκπληρώσει την προφητεία της Αγίας Γραφής.

«Λάλησον τοῖς υἱοῖς Ἰσραὴλ καὶ λαβέτωσαν πρὸς σὲ δάμαλιν πυῤῥὰν ἄμωμον, ἥτις οὐκ ἔχει ἐν αὐτῇ μῶμον, καὶ ᾗ οὐκ ἐπεβλήθη ἐπ᾿ αὐτὴν ζυγός»

Ψάρια στην Νεκρά Θάλασσα

Το δεύτερο γεγονός που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επισήμως, αφορά σε φωτογραφίες που δείχνουν ψάρια να κολυμπούν στην Νεκρά Θάλασσα. Ο Ισραηλινός φωτορεπόρτερ Noam Bedei δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες φαίνονται να υπάρχουν ψάρια σε δολίνες της Νεκράς Θάλασσας. Η Νεκρά Θάλασσα, η οποία αποτελεί το χαμηλότερο σημείο επιφάνειας στην ηπειρωτική Γη, καθώς βρίσκεται 430,5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, έχει σχεδόν 10 φορές περισσότερη περιεκτικότητα σε άλατα από τους ωκεανούς, καθιστώντας αδύνατη την διατήρηση ζωής. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο προφήτης Ιεζεκιήλ είχε αναφέρει ότι πριν το τέλος του κόσμου θα υπάρξει ζωή στην Νεκρά Θάλασσα.

Φίδι στο Τείχος των Δακρύων

Η εμφάνιση ενός φιδιού ανάμεσα στις πέτρα του τείχους των Δακρύων στο Ισραήλ είναι το τρίτο «σημάδι» το οποίο σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα προκάλεσε ερωτήματα για την «έλευση του Μεσσία». Το φίδι το οποίο αναζητούσε τροφή, ενδεχομένως στις φωλιές περιστεριών που βρίσκουν καταφύγιο στις πέτρες του Δυτικού Τείχους, προκάλεσε ερωτήματα ανάμεσα στους πιστούς που βρέθηκαν στην περιοχή, με κάποιους εξ αυτών να υποστηρίζουν ότι σύμφωνα με προφητείες, ο «διάβολος», που ταυτίζεται με το ερπετό στην εβραϊκή αλλά και χριστιανική μυθολογία, θα επανεμφανιστεί πριν τον ερχομό του Μεσσία.

protothema.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Όλα αυτά δεν είναι τίποτε απολύτως. Το πότε θα έλθει ο αντίχριστος το γνωρίζει μόνον ο Θεός. Αυτός ελέγχει τα γεγονότα και την εξέλιξη των πραγμάτων στην ανθρώπινη ιστορία, είτε θέλουμε να το παραδεχθούμε, είτε όχι. Όταν αναστήθηκε, παρουσιάστηκε στο Θεό Πατέρα Του με το αναστημένο, μεταπτωτικό Σώμα του και μετά ήλθε να συναντήσει τους μαθητές Του και έμεινε μαζί τους, μέχρι την Ανάληψή Του. Τότε τους είπε ότι του δόθηκε εξουσία επί πάσης σαρκός. Έτσι λοιπόν εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε, να ζούμε εν μετανοία και να περιμένουμε

  • http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/paterikon/a8anasios_megas_logos_peri_enan8rwphsews.htm

   Αφού ο νους των ανθρώπων ξέπεσε στα αισθητά, ο Λόγος ταπείνωσε τον
   εαυτό του να ενανθρωπήσει, για να σηκώσει στους ώμους του τους ανθρώπους
   όντας ο ίδιος άνθρωπος· να προσελκύσει προς τον εαυτό του την προσοχή
   των αισθήσεών τους, για να τον βλέπουν στο εξής ως άνθρωπο·
   να πείσει με τα έργα που εργάζεται ότι δεν είναι μόνον άνθρωπος αλλά και
   Θεός, Λόγος και Σοφία του αληθινού Θεού.
   Αυτό θέλοντας να το υπογραμμίσει και ο Παύλος λέει: «Είστε μέσα στην
   αγάπη ριζωμένοι και θεμελιωμένοι, για να μπορέσετε να καταλάβετε μαζί με
   όλους τους Αγίους ποιό είναι το πλάτος, το μήκος, το ύψος και το βάθος της·
   να γνωρίσετε την αγάπη του Χριστού που ξεπερνά τη γνώση, για να
   γεμίσετε με όλο το πλήρωμα του Θεού».
   Ο Λόγος παντού πρόσφερε τον εαυτό του· και πάνω και κάτω, και στο βάθος
   και το πλάτος. Πάνω είναι με τη δημιουργία, κάτω είναι με την ενανθρώπηση,
   στο βάθος είναι στον άδη και στο πλάτος είναι σ’ όλο τον κόσμο·
   διότι όλα είναι γεμάτα από τη γνώση του Θεού. Γι’ αυτό το λόγο,
   δεν έσπευσε, μόλις ενανθρώπησε, να θυσιαστεί αμέσως για χάρη όλων μας· να
   παραδώσει το σώμα του στο θάνατο και να το αναστήσει· διότι έτσι
   θα έμενε στην αφάνεια. Το αντίθετο· φανέρωσε πλήρως τον εαυτό του,
   μένοντας στο ανθρώπινο σώμα και κάνοντας τέτοια θαυμαστά έργα και σημεία,
   ώστε να τον αναγνωρίζουν πλέον όχι ως άνθρωπο αλλ’ ως Θεό Λόγο.
   Με την ενανθρώπησή του ο Σωτήρας έκανε από αγάπη για τον άνθρωπο και
   τα δύο: πρώτα, εξαφάνισε το θάνατό μας και μας ανακαίνισε· και δεύτερον,
   ενώ ήταν αφανής και αόρατος, φανέρωσε τον εαυτό του με τα έργα του·
   μας γνωστοποίησε ότι είναι ο Λόγος του Πατέρα, ο Παντοκράτορας και
   Βασιλιάς όλων.

  • Έχεις μεγάλη πλάκα αληθοκουμουνι πλανεμενε σαλεμενε μπερδεμοματριξ βαρεμενε τεμπέλη. Περίμενε να ξυπνήσεις.

 2. Παλαιά Διαθήκη, Αριθμοί, Κεφ. 19,2 “Λάλησον τοῖς υἱοῖς Ἰσραὴλ καὶ λαβέτωσαν πρὸς σὲ δάμαλιν πυῤῥὰν ἄμωμον, ἥτις οὐκ ἔχει ἐν αὐτῇ μῶμον, καὶ ᾗ οὐκ ἐπεβλήθη ἐπ᾿ αὐτὴν ζυγός”

  Έχει καμία σχέση αυτό με κανέναν Μεσσία;;;;; Μάλλον Λάλησον όχι οι Υιοί Ισραήλ αλλά οι πανηλίθιοι Έλληνες που νομίζουν ότι είναι Υιοί Ισραήλ!!!!! Ξυπνάτε βόδια και δαμάλια κόκκινα, πράσινα, μπλε και μαύρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τραγωδία: Τρεις νεκροί από πυρκαγιά σε νοσοκομείο στη Βραζιλία

Ιταλία – Σικελία: Τραγωδία με 9μελή οικογένεια που χάθηκε λόγω πλημμύρας