22:45 - 03/11/2018

Φίδι στο Τείχος των Δακρύων ξαναζωντανεύει προφητείες της Βίβλου

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ένα φίδι που βρέθηκε πάνω στο Τείχος των Δακρύων στο Ισραήλ, προκάλεσε πανικό στους προσκυνητές, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που είδαν το ερπετό σαν οιωνό.

Ένα φίδι έκανε την εμφάνισή του πάνω στο Τείχος των Δακρύων και καθώς προσπάθησε να επιτεθεί σε ένα περιστέρι, πολλοί ήταν οι χρήστες που στη Βίβλο και σε προφητείες της.

Ένας εβραϊκός ιστότοπος, ο Sod1820, έγραψε ότι το Ισραήλ αναφέρεται μερικές φορές ως περιστέρι στη λογοτεχνία και υπογράμμισε πως το γεγονός ότι ένα περιστέρι προσπαθεί να ξεφύγει από ένα φίδι δείχνει ότι οι Εβραίοι ζουν σε «επικίνδυνες εποχές».

Ο ίδιος ιστότοπος ανέφερε επίσης ότι σύμφωνα με την εβραϊκή μυστικιστική θεωρία της Καμπάλα, «η ροπή προς το κακό, προσωποποιημένη από το φίδι στην Εδέμ, θα αναβιώσει τις μέρες πριν τον ερχομό του Μεσσία».

sputniknews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΜΑΥΡΟ ΦΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ
    ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΟΒΡΑΙΟΙ

  2. Με τα σημερινα...Δεν ειναι βοας δεν ειναι κροταλιας ειναι ο παλαιοδιαθηκος Ηλιας 11/04/2018 @ Νοέμβριος 4, 2018 9:29 πμ

    ….μολις εμφανιστικε ο οφις του Απολλωνα στο τοιχος που κατασκευασε ο Αντιγονος ο Μονοφθαλμος και τελειωσε ο Πτολεμαιος ο Φιλαδελφος οι της ερημου του Σινα και οι των στεπων αγελαιοι το ”’δολοφονησαν”’ το διχως αλλο…..

  3. Ωχ μωρέ ! Με τις χαζαρο καμπαλο μαφιοζικες μαλακειες ! Πηξαμε πια ! που πάτε ρε ξεβρακωτοι ; ή θα κρυφθειτε αναμεσα μας ;ααχαχαχα !ΝΕΜΕΣΙΣ !έτσι κύριε Τραμπ ;

  4. ΑΠΟ ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΕΜΑΤΟΙ ΟΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΟΤΟΙΧΙΕΣ. ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!

  5. Η παγανιστική αν δεν κάνω λάθος καμπάλα, είναι ένα απ’ τα δείγματα οτι το Ισραήλ έχει πάλι παραστρατήσει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*