12:45 - 30/07/2019

Έδωσαν το πρόβλημα, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ και τη λύση: Σας αφορά όλους και πρέπει να το ξέρετε

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οι μάσκες πλέον έχουν πέσει.

Όλα εκείνα που κάποτε φάνταζαν θεωρίες συνωμοσίας, όλο και περισσότεροι βλέπουν ακόμη κι αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν πως αποτελούν πραγματικότητα, εκτός της οποίας θέλουν να τους κρατήσουν τα συστημικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πολλούς το μεγάλο πρόβλημα στην ψηφιακή εποχή που διανύουμε, είναι η εύκολη παραβίαση οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής, αφού συνεχώς κυκλοφορούν ειδήσεις για χάκερ που παραβίασαν λογαριασμούς τραπεζών, βάσεις δεδομένων τεχνολογικών κολοσσών ή ακόμη και που πήραν εξ αποστάσεως τον έλεγχο κάποιου αυτοκινήτου.

Με λίγα λόγια, έχουν περάσει μέσα στο υποσυνείδητό μας, πως όλες μας οι συσκευές μπορούν να χακαριστούν πανεύκολα από κάποιον που έχει τη σχετική γνώση και δεν είμαστε πουθενά ασφαλείς, εκτός κι αν αποκοπούμε πλήρως από τον κοινωνικό ιστό και πάμε σε κάποια ερημιά χωρίς καμία ηλεκτρονική συσκευή μαζί μας.

Αυτό που σίγουρα ο κάθε άνθρωπος θέλει είναι ασφάλεια. Να ξέρει ότι δεν μπορούν να τον ληστέψουν και να του πάρουν όσα με κόπο απέκτησε ή οι εταιρείες θέλουν να είναι σίγουρες πως οι βάσεις δεδομένων τους είναι απροσπέλαστες στις παραβιάσεις των διαφόρων κακόβουλων ατόμων κτλ.

Σε μια εποχή που όλα ψηφιοποιούνται και στην κυριολεξία η ίδια μας η κοινωνική λεγόμενη ζωή στηρίζεται στην τεχνολογία, όλοι ανησυχούν για την «ψηφιακή» τους ασφάλεια, στον ψηφιακό αυτό νέο κόσμο.

Μπορεί λοιπόν, αυτή η ασφάλεια να επιτευχθεί; Η Νέα Τάξη αφού έδωσε το πρόβλημα (ανασφάλεια, κλοπές, παραβιάσεις, άγχος για τα κεκτημένα) ετοιμάζεται να δώσει τη λύση.

Ποια φαίνεται πως θα είναι αυτή; Η κβαντική τεχνολογία.

Σύμφωνα με το Euronews, η κβαντική φυσική μπορεί να αλλάξει την ασφάλεια των υπολογιστών για πάντα. Η επιστήμη των μικροσκοπικών σωματιδίων που αντιδρούν με απρόβλεπτο τρόπο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Αλλά πριν προχωρήσουμε πάμε να δούμε τι είναι το κβάντο.

«Το κβάντο σημαίνει πολλά πράγματα σε πολύ κόσμο. Είναι πάντα κάτι το παράξενο, το ιδιόμορφο, αν δεν προέρχεσαι από το χώρο της φυσικής. Τι εννοώ με το κβάντο; Εννοώ, θέτοντάς το απλά, ένα αντικείμενο, ένα άτομο ή ένα φωτόνιο, ένα σωματίδιο φωτός. Η δυνατότητά μας να τα ελέγχουμε έχει βελτιωθεί θεαματικά τα τελευταία 20 χρόνια» εξηγεί ο Ρομπ Θιου, κβαντικός φυσικός στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης.

Αυτή η δυνατότητα έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη των αποκαλούμενων γεννητριών τυχαίων αριθμών που βασίζονται στη κβαντική φυσική. Παράγουν απόλυτα τυχαίους αριθμούς που μπορούν να χρησιμεύσουν ως ασφαλή κλειδιά κρυπτογράφησης, που κανείς χάκερ δεν μπορεί να σπάσει.

Στην Βαρκελώνη, γίνεται το επόμενο βήμα, που είναι το κβαντικό ίντερνετ, όπου τα μηνύματα στέλνονται μέσω μερικών φωτονίων. Οποιαδήποτε προσπάθεια υποκλοπής των επικοινωνιών ανιχνεύεται αμέσως. Τα εξαρτήματα δεν είναι έτοιμα να βγουν ακόμη στο εμπόριο, αλλά όλοι είναι αισιόδοξοι για το μέλλον.

«Τα δεδομένα σας θα προστατεύονται, όσον αφορά στις οικονομικές σας συναλλαγές, αλλά και στα δεδομένα της υγείας σας. Επίσης στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας, θα υπάρχουν σημαντικά οφέλη για να μην αναφερθώ στα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και στα δίκτυα μεταφοράς» επισημαίνει ο Βαλέριο Προυνέρι, συντονιστής του πρότζεκτ CiViQ.

Τα νέα τσιπ που δεν μπορούν να χακαριστούν, δημιουργούν τυχαίους αριθμούς στοχεύοντας με δύο λέιζερ σε δύο στόχους. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς. Οι δέσμες δημιουργούν ηλεκτρονικά σήματα και τέλος μια ακολουθία τυχαίων αριθμών. Σύντομα θα τα δούμε παντού.

«Ένα παράδειγμα είναι η ενσωμάτωση αυτών των τσιπ στην τεχνολογία τύπου σέρβερ για την ασφάλεια των κέντρων δεδομένων. Άλλα παραδείγματα είναι στα συνδεδεμένα αυτοκίνητα, στα δίκτυα με τις συσκευές που έχουν να κάνουν με το ίντερνετ των πραγμάτων. Ακόμη και στα κινητά τηλέφωνα, όπου θα δούμε σταδιακά την ενσωμάτωση αυτών των τεχνολογιών» υπογραμμίζει ο Κάρλος Αμπελάν, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Quside.

Βλέπετε, πως όλα πλέον τα «έβγαλαν στη φόρα» και δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.

Τα μετρητά σύμφωνα με το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών σύντομα θα εξαφανιστούν και όλα θα γίνονται ψηφιακά μέσω κάποιας κάρτας-πορτοφόλι. Ωστόσο επειδή αυτές θα τις κλέβουν, θα δοθεί η λύση του λεγόμενου «χαράγματος», όπως τουλάχιστον το περιγράφει η Αποκάλυψη του Ιωάννου.

Δίχως αυτό κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα, θα μένει ακαριαία εκτός κοινωνίας. Στον αντίποδα, το δέλεαρ θα είναι πως όλα τα δεδομένα όλων θα είναι ασφαλή, αφού σύμφωνα με όσα λένε οι ειδικοί το εν λόγω τσιπ δεν θα μπορεί να χακαριστεί. Εμείς ωστόσο σε αυτό το τελευταίο κρατάμε πολύ μεγάλες επιφυλάξεις.

Κατόπιν και ειδικά στον τομέα των εμφυτευμάτων που σκοπεύουν επίσης να δώσουν, θα πρέπει να προπαγανδιστεί η «απόλυτη ασφάλεια», που θα διώξει από το μυαλό αρκετών τις ανησυχίες κάποιων…«γραφικών» και θα τους κάνουν να σπεύσουν να τα προμηθευτούν. Δεν αποκλείεται η εν λόγω τεχνολογία να χρησιμοποιηθεί και εκεί λοιπόν.

Επομένως, η Νέα Τάξη, θα προσφέρει σε όλους ένα τσιπάκι κάποιου είδους, που θα εγγυάται την προστασία όλων των δεδομένων αλλά και των ψηφιακών πλέον χρημάτων κάποιου, σε αντάλλαγμα με την υποδούλωση του στην παγκόσμια εξουσία του ενός δικτάτορα, του λεγόμενου Αντιχρίστου.

Δείτε τα βίντεο και προετοιμαστείτε:

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου
el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Μανιάτη Βηρσαβεέ 07/30/2019 @ Ιούλιος 30, 2019 1:45 μμ

  Δηλαδή όλα καταλήγουν στο περιβόητο χάραγμα που αναφέρει η αποκάλυψη. Να μην μπορεί να αγοράσει κάποιος ή να πωλήσει, παρά μόνο όποιος θα έχει το χάραγμα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος αυτού

  • Σωστά.
   Απλά αυτό, δεν έχει να κάνει, με το να σε σκλαβώσουν, σε κάποιο υποτειθέμενο ων με κέρατα και κατσικοπόδαρα και τραγομούρη.
   Διότι αυτό το γελοίο κατασκεύασμα ανθρώπινης φαντασίας και αρρώστιας, δεν υπάρχει καν.

   Μπορούμε όμως, να προσομοιάσουμε, αυτούς που θέλουν παγκόσμια κυριαρχία, με το θηρίο, διότι ακριβώς τα ίδια σκατά είναι μέσα τους, καθώς προσπαθούνε να έχουν παγκόσμιο έλεγχο, στον άνθρωπο, ακόμα και στο νου του, ώστε να μπορούν να συντηρούν την κρεατομηχανή τους, χρησιμοποιώντας εμάς ως γρανάζια.
   Φυσικά εκβιάζουν και τα κράτη αλλά και τα κράτη τους ακολουθούν, γιατί τους συμφέρει, καθώς οι ”γαλαζοαίματοι” θέλουν να διατηρήσουν τις δυναστείες τους.

   Συμφωνώ όμως μ αυτούς που γράψανε σε χαρτί, τα σχέδια των ”γαλαζοαίματων” ανά τους αιώνες, ως προφητείες κλπ. γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να ενημερώσεις αυτούς που δεν θα ερευνούσαν το ζήτημα από άποψη λογικής, ώστε να καταλάβουν τι παίζει. Φυσικά υπάρχουν κι αυτοί, που ούτε μ’αυτό ξυπνάνε, γιατί χαζοφέρνει το κεφάλι τους, εντάξι, αυτοί είναι κρεατοσακούλες, κιμάς προς άλεση, για το σφαγείο πάνε και δεν το ξέρουν…
   Δυστυχώς, δεν γίνεται να σωθούν όλοι. Μακάρι να γινόταν.

 2. ZIKOΣ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ: Μωρ τι μας λέν; 07/31/2019 @ Ιούλιος 31, 2019 3:56 πμ

  Εγώ έχω μια καλύτερη ιδέα… Αν τόσο πολύ θέλουν, να βάλουν και μια τεχνιτή νοημοσύνη, να ελέγχει τα πάντα, τους προκαλούμε να την προγραμματίσουν, με την Ελληνική γλώσσα (αρχαία διάλεκτο) και να βασίσουν τους κανόνες που θ’ακολουθεί, στην λογική που προκύπτει, από την σύνδεση των λέξεων και μαθηματικών, με την Πυθαγόρεια μέθοδο, ώστε ν’αφήσουμε τα μαθηματικά του νόμου του σύμπαντος, να την καθοδηγήσουν.
  Τους προκαλούμε να το κάνουν.
  Όταν θα δουν, ότι τα σχέδιά τους, θα τους οδηγήσουν στην εκτέλεσή τους, τότε θα προτιμήσουν την αυτοκτονία, θα μπορούσαν λοιπόν, ν αυτοκτονήσουν με τον προαναφερόμενο τρόπο, ώστε να μην αυτοκτονήσουν άμεσα αλλά έμεσα.

  • ZIKOΣ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ: Μωρ τι μας λέν; 07/31/2019 @ Ιούλιος 31, 2019 3:59 πμ

   Ε λοιπόν εμείς οι Έλληνες, αυτό θα κάνουμε. Δεν θα βάλουμε τεχνιτές νοημοσύνες να μας κυβερνάνε, διότι εμείς είμαστε οι δημιουργοί, όχι ανάποδα αλλά θα φτιάξουμε τεχνιτές νοημοσύνες, που θα λειτουργούν έτσι. Φυσικά και software (λογισμικά) που λειτουργούν έτσι με την προαναφερόμενη μέθοδο έχουμε βγάλει κι αν νομίζετε, ότι δεν έχουν βγει και όπλα ηλεκτρονικού πολέμου, εναντίων πάσα, επίδοξου ηλίθιου, που νομίζει ότι θα μας κάνει κουμάντο, κοιμηθείτε κι άλλο! Γιατί μετά θα χρειάζεστε υπνωτικά και ψυχοφάρμακα!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*