12:58 - 30/07/2019

Πανικός από πυρκαγιά σε υδάτινο πάρκο στην Γκραν Κανάρια: Τουρίστες έτρεχαν τρομοκρατημένοι να σωθούν

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Εφιάλτης αποδείχθηκαν για πολλούς τουρίστες οι διακοπές σε θέρετρο της Γκραν Κανάρια, όταν ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε εστιατόριο κοντά σε ένα υδάτινο πάρκο.

Δραματικές εικόνες και βίντεο καταγράφουν σκηνές πανικού με αλλόφρονες τουρίστες μαζί με τα παιδιά τους να τρέχουν φορώντας τα μαγιό τους να σωθούν καλύπτοντας τα πρόσωπά τους για να προστατευθούν από τα σύννεφα μαύρου καπνού και να βρουν κάποιο ταξί για να απομακρυνθούν από το Aqualand στο θέρετρο Maspalomas.

Οι καπνοί από την πυρκαγιά στο θέρετρο της Γκραν Κανάρια ήταν ορατοί από χιλιόμετρα

Οι υπεύθυνοι σήμαναν αμέσως συναγερμό και σύντομα κατέφθασαν στο υδάτινο πάρκο περιπολικά, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άκουγε δυνατές εκρήξεις καθώς το εστιατόριο παραδινόταν στις φλόγες, που πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από έκρηξη φιαλών υγραερίου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά στο εστιατόριο La Perla επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των πολλών απορριμμάτων που ήταν συσσωρευμένοι έξω απ’ αυτό.

Το υδάτινο πάρκο εκκενώθηκε λόγω της εγγύτητάς του με το εστιατόριο, όπου ξέσπασε η πυρκαγιά χθες το απόγευμα και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς τουρίστας, πέραν ενός ατόμου που δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες για εγκαύματα. Τουλάχιστον 15 οχήματα υπέστησαν καταστροφές. «Καταφέραμε να γλιτώσουμε χάρις στις προσπάθειες του προσωπικού», δήλωσε ένας τρομοκρατημένος τουρίστας.

Πηγή: iefimerida.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*