Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:18 - 17/05/2020

Bill Gates εμβολιασμοί και 060606

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Bill Gates, εμβολιασμοί, μικροτσίπ και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 060606.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες βλακείας, όπου ανόητοι πιστεύουν, όπως ότι η Coca-Cola χρησιμοποιεί το αίμα των χριστιανικών μωρών για να παράγει αναψυκτικά. Υπάρχουν αυτοί που φοράνε καπέλα από αλουμινόχαρτο όταν παρακολουθούν τηλεόραση για προστασία από κύματα πλύσης εγκεφάλου, τα παραληρήματα της ιουδαϊκής Βίβλου ερμηνεύονται ως προφητείες για σύγχρονες τεχνολογικές ανακαλύψεις ή καταστάσεις. Υπάρχουν όμως και γεγονότα που δεν έχει νόημα να αρνηθούμε, επειδή είναι τεκμηριωμένα. Οπως οι αεροψεκασμοί που διδάσκονται σε στρατιωτικές σχολές της Αμερικής και αλλού, η ύπαρξη της λέσχης Bilderberg, το έργο MK-Ultra της CIA, η χρηματοδότηση νεοταξίτικων δραστηριοτήτων του George Soros, ο καημός του Bill Gates να εμβολιάσει όλη την ανθρωπότητα, τα μυστικά κονδύλια που κανείς δεν ξέρει που πάνε, η παγκόσμια μαζική παρακολούθηση που έφερε στο φως ο εργαζόμενος για την NSA και την CIA Edward Joseph Snowden, από τους Αμερικάνους και τους Αγγλοσάξονες, σε αγαστή συνεργασία με τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Ο Μάθιου Μ. Ειντ, ιστορικός των μυστικών υπηρεσιών στην Ουάσινγκτον, δήλωσε ότι οι αποκαλύψεις του Snowden «επιβεβαίωσαν τις μακρόχρονες υποψίες, ότι οι παρακολουθήσεις της NSA σ’ αυτή την χώρα έχουν φτάσει πολύ πιο βαθιά απ’ όσο γνωρίζαμε». Στην ιστοσελίδα Wikileaks, την οποία δημιούργησε το 2006 ο Julian Paul Assange, έχουμε διαβάσει σημεία και τέρατα, μετά την αρχική δημοσίευση στις 28 Νοεμβρίου από το WikiLeaks περισσοτέρων των 251.000 διπλωματικών εγγράφων, 15.000 περίπου από τα οποία έφεραν την ένδειξη «εμπιστευτικό» (confidential) που εμπλουτίζονταν συνεχώς. Μέχρι σήμερα ο Assange βασανίζεται από κάθε «πολιτισμένη» δυτική χώρα.

Είναι γεγονός ότι η παραβίαση δεδομένων και η κλοπή ταυτότητας είναι από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα κάθε διαδικτυακής επιχείρησης. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες εκατομμύρια αρχεία διαρρέουν και μυριάδες παραβιάσεις συντελούνται ακόμη και σε υποτιθέμενους κολοσσούς ασφαλείας όπως αυτοαποκαλούνται. Πέρυσι, μια μόνο διαρροή δεδομένων στο Facebook άφησε πρόσβαση στο κοινό πάνω από 419 εκατομμύρια αρχεία. Είναι το συντομότερο ανέκδοτο «ασφάλεια στο διαδίκτυο» και είναι καθολική αλήθεια που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Γι΄αυτό όποιος μιλάει για παγκοσμιοποιημένες βάσεις δεδομένων, βιομετρικές ταυτοποιήσεις και εμφυτεύσεις με τσιπάκια, άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί δόλιος και το λιγότερο, ύποπτος. Οταν δε, αυτός που πρωτοστατεί είναι ο παραθυράκιας Bill Gates μαζί με όλη την σαβούρα των λαγουμιτζήδων Illuminati μπορείς να έχεις μια καλή εικόνα, για το ποιοι παίζουν το έργο και κατά πούθε το πάνε. Αυτά είναι γεγονότα κι όχι θεωρίες συνωμοσίας ή μη.

Είναι γεγονός κι όχι θεωρία το ότι η δικτατορική, κομμουνιστική Κίνα αγνοεί τις λέξεις «ατομικά δικαιώματα» και θεωρεί τους ανθρώπους σκλάβους. Είναι γεγονός τα μαύρα διαστημικά προγράμματα. Είναι γεγονός ότι πρώτη αιτία θανάτων στην δυτική επικράτεια είναι τα ιατρικά λάθη, ότι τα ναρκωτικά-φαρμάκια που εξαθλιώνουν τους ανθρώπους, τα προωθούν επίσημα οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες ή ότι ο Bill Gates και τα τσιράκια του εμβολιάζουν με δηλητήρια τις χώρες του Τρίτου Κόσμου ενώ ταυτόχρονα τους στερούν στοιχειώδη ανθρώπινες ανάγκες όπως την πρόσβαση σε καθαρό νερό, θέρμανση ή ψύξη, ηλεκτρικό, τροφή και ελευθερία διαβίωσης. Ατελείωτη η λίστα από τις αποκαλούμενες ως «συνωμοσίες» από τους νεοταξίτες για να στρέψουν την προσοχή της αγέλης ανθρωπόζωων, μακρυά απ’ ότι τους ενοχλεί και δείχνει Ολοφάνερα την βρωμιά τους.

Αυτά είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ κι όχι θεωρίες. Το παραλήρημα της βδελυγματικής Βίβλου είναι θεωρία, οτιδήποτε λένε οι θρησκείες και οι εκπρόσωποι του Γιαχβέ-Σαβαώθ-Αμπρακατάμπρα είναι θεωρίες και μάλιστα για τα σκουπίδια. Οτιδήποτε λέει η τηλεόραση είναι θεωρίες-σκουπίδια που τα προβάλλει και στα εμφυτεύει ως αληθινά.

Το πως θα μείνεις μακρυά και πως θα διακρίνεις την προπαγάνδα από την μπουρδολογία του εξουσιαστικού αφηγήματος, είναι θέμα ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ. Αλλά πως θα ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ όταν σου το απαγορεύει ο εκτρωματικός Γιαχβέ-Σαβαώθ «Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε· εν ω γαρ κρίματι κρίνετε κριθήσεσθε» και η άλλη απάτη ο Χρηστός που σου λέει «πτωχεία τω πνεύματι εν Χριστώ» … πρέπει ν’ αποτινάξεις από το μυαλό σου την λέρα των θρησκειών για να αποκτήσεις ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΝΟΥ και να μπορείς να ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ την αλήθεια από τα ψέμματα.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας WO / 2020/060606 καταχωρήθηκε στις 26 Μαρτίου 2020.

Η αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε από την Microsoft Technology Licensing, LLC, με επικεφαλής τον Bill Gates, στις 20 Ιουνίου 2019 και στις 22 Απριλίου 2020, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας παραχωρήθηκε σε διεθνές καθεστώς. Ο τίτλος του διπλώματος ευρεσιτεχνίας είναι «Σύστημα κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιεί δεδομένα δραστηριότητας σώματος». Λοιπόν, ποια είναι αυτή η εφεύρεση που οι άνθρωποι της Microsoft αποφάσισαν να κατοχυρώσουν με διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας; Η περίληψη της αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας δηλώνει:

«Η δραστηριότητα του ανθρώπινου σώματος που σχετίζεται με μια εργασία που παρέχεται σ’ έναν χρήστη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια διαδικασία εξόρυξης ενός συστήματος κρυπτογράφησης. Ενας διακομιστής μπορεί να παρέχει μια εργασία σε μια συσκευή ενός χρήστη που συνδέεται επικοινωνιακά με τον διακομιστή. Ενας αισθητήρας που συνδέεται επικοινωνιακά με ή περιλαμβάνεται στην συσκευή του χρήστη μπορεί να αισθανθεί την σωματική δραστηριότητα του χρήστη. Τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος μπορούν να δημιουργηθούν με βάση την ανιχνευμένη δραστηριότητα σώματος του χρήστη. Το σύστημα κρυπτογράφησης που συνδέεται επικοινωνιακά με την συσκευή του χρήστη μπορεί να επαληθεύσει εάν τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος πληρούν μία ή περισσότερες προϋποθέσεις που ορίζει το σύστημα κρυπτογράφησης και απονέμει κρυπτογράφηση στον χρήστη του οποίου τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος επαληθεύονται.»

Microchip για καθολικό έλεγχο και μείωση πληθυσμού των ανθρωπόζωων.

Με άλλα λόγια, ένα chip θα εισαχθεί στο σώμα για να παρακολουθεί την καθημερινή σωματική δραστηριότητα του υποκειμένου σε αντάλλαγμα για την κρυπτογράφηση. Εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις, τότε το υποκείμενο θα λαμβάνει μπόνους που μπορούν να δαπανηθούν σε κάτι.

Μια λεπτομερής περιγραφή της «εφεύρεσης» παρέχει 28 έννοιες για το πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η συσκευή. Παρέχει επίσης έναν κατάλογο χωρών για τις οποίες προορίζεται η εφεύρεση. Ουσιαστικά, είναι όλα τα μέλη των Ηνωμένων Εθνών και ορισμένων περιφερειακών οργανισμών που ορίζονται ξεχωριστά – το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας, ο Οργανισμός Ευρεσιτεχνίας Ευρασιατικών και δύο Αφρικανικοί οργανισμοί προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας.

Παρόλο που η τοποθέτηση microchip στο σώμα των ανθρώπων δεν είναι κάτι καινούργιο -το Πρόγραμμα Ταυτοποίησης Παιδιών της Μασονικής Νεολαίας λειτουργεί εδώ και καιρό και τα υποκείμενα που αυτοαποκαλούνται cyborg διαθέτουν μπόλικα εμφυτεύματα- η συμμετοχή της Microsoft είναι ενδιαφέρουσα. Και γιατί δόθηκε στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ο κωδικός αριθμός 060606; Είναι σύμπτωση ή σκόπιμη επιλογή αυτού που αναφέρεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης ως ο αριθμός του θηρίου;

Το όνομα του Bill Gates αναφέρεται συνεχώς στις έσχατες ημέρες της κορόνας, όπως άλλωστε και ο ίδιος σε πυκνές συνεντεύξεις, δημοσιεύσεις και υπερβολική προβολή του, σε σχέση με τα περίεργα ενδιαφέροντά του σε φαρμακευτικές πολυεθνικές εταιρείες, αμφιβόλου αποτελεσματικότητας εμβολιασμούς και χρηματοδότηση του ΠΟΥ. Αν και τα χρυσοπληρωμένα από τον κρατικό κορβανά παγκοσμιοποιημένα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να αναδείξουν τον Bill Gates ως έναν σπουδαίο φιλάνθρωπο και να τον προστατεύσουν από επιθέσεις και κριτικές με κάθε δυνατό τρόπο, είναι απίθανο να καταφέρουν να αποκρύψουν έναν ολόκληρο ιστό υπόγειων και περίεργων διασυνδέσεων.

Η εταιρεία του Bill Gates συμμετέχει σε ένα άλλο περίεργο έργο, αυτό της ψηφιακής ταυτότητας ID2020 Alliance. Στην αρχική σελίδα του ιστότοπου, αναφέρεται ότι το έργο αντιμετωπίζει το ζήτημα των ψηφιακών δικαιωμάτων από το 2016. Το 2018, η Συμμαχία Εμβολίων συνεργάστηκε με τον Ύπατο Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τους λαθρομετανάστες και τους ελάχιστους πρόσφυγες. Εκτός από την Microsoft, η Συμμαχία περιλαμβάνει το Ιδρυμα Rockefeller, το στούντιο σχεδιασμού IDEO.org (με γραφεία στο Σαν Φρανσίσκο και την Νέα Υόρκη), την συμβουλευτική εταιρεία Accenture και την Gavi, την Vaccine Alliance – μια εταιρεία που προωθεί ενεργά και διανέμει διάφορα αχρείαστα κι επικίνδυνα εμβόλια. Η Γραμματεία της Συμμαχίας εδρεύει στην Νέα Υόρκη.

Η Συμμαχία Εμβολίων καλύπτει κυρίως χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Στην Ευρώπη, ο οργανισμός δραστηριοποιείται μόνο στην Αλβανία, την Κροατία, την Μολδαβία και την Ουκρανία και, στον Καύκασο, στην Γεωργία, την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν. Η Συμμαχία Εμβολίων έχει δεσμούς με το Ιδρυμα Bill & Melinda Gates, τον Ομιλο της Παγκόσμιας Τράπεζας, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και την UNICEF. Ολα αυτά τα κατάμαυρα ιδρύματα αναφέρονται ως ιδρυτικοί συνεργάτες!

Από τον Φεβρουάριο του 2020, η Συμμαχία Εμβολίων επικεντρώνεται στην «πανδημία» του κοροναϊού. Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού είναι ο Δρ Seth Berkley. Αν και η έδρα της Συμμαχίας Εμβολίων βρίσκεται στην Γενεύη, ο ίδιος ο Μπέρκλεϋ, επιδημιολόγος από εκπαίδευση, είναι από την Νέα Υόρκη. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, έχει περάσει οκτώ χρόνια δουλεύοντας στο Rockefeller Foundation και είναι μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων. Είναι επίσης μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου του Acumen Fund με έδρα την Νέα Υόρκη.

Γράφουν λοιπόν επίσημα ότι πρέπει να φορέσεις μέσα στο σώμα σου χαλκά για να σε ταυτοποιούν οι εξουσίες, να σε ασθενούν, να σε τροποποιούν, να σε δολοφονούν, να σε κάνουν ότι γουστάρουν.

[…] Από το 2016, το ID2020 υποστηρίζει ηθικές προσεγγίσεις προστασίας της ιδιωτικής ζωής στην ψηφιακή ταυτότητα. Για το ένα στα επτά άτομα παγκοσμίως που δεν διαθέτει μέσα για να αποδείξει την ταυτότητά του, η ψηφιακή ταυτότητα προσφέρει πρόσβαση σε ζωτικές κοινωνικές υπηρεσίες και τους επιτρέπει να ασκούν τα δικαιώματά τους ως πολίτες και ψηφοφόροι και να συμμετέχουν στην σύγχρονη οικονομία. Αλλά η σωστή ψηφιακή ταυτότητα σημαίνει προστασία των πολιτικών ελευθεριών και επαναφορά του ελέγχου των προσωπικών δεδομένων εκεί που ανήκει … στα χέρια του ατόμου.

Κάθε μέρα, βασίζουμε σε μια ποικιλία μορφών ταυτοποίησης για την ζωή μας: άδεια οδήγησης, διαβατήριο, σήμα εργασίας και κάρτες πρόσβασης κτηρίου, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, κάρτες διέλευσης και άλλα. Αλλά η τεχνολογία εξελίσσεται με τυφλό ρυθμό και πολλές από τις συναλλαγές που απαιτούν αναγνώριση διεξάγονται σήμερα ψηφιακά. Από τα ηλεκτρονικά διαβατήρια έως τα ψηφιακά πορτοφόλια, τις διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές έως τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων, αυτές οι νέες μορφές ψηφιακής ταυτότητας μας επιτρέπουν να ταξιδεύουμε, να διεξάγουμε επιχειρήσεις, να έχουμε πρόσβαση σε οικονομικά αρχεία και αρχεία υγείας, να παραμένουμε συνδεδεμένοι και πολλά άλλα.

Ενώ η μετάβαση στην ψηφιακή ταυτότητα είχε πολλά θετικά αποτελέσματα, συνοδεύτηκε από αμέτρητες προκλήσεις και αποτυχίες, συμπεριλαμβανομένων παραβιάσεων δεδομένων μεγάλης κλίμακας που πλήττουν εκατομμύρια άτομα. Τα περισσότερα από τα τρέχοντα εργαλεία είναι αρχαϊκά, ανασφαλή, στερούνται κατάλληλης προστασίας απορρήτου και εμπορεύονται τα δεδομένα μας. Αλλά πρόκειται να αλλάξει και το ID2020 είναι το προβάδισμα. Είμαστε επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, κυβερνήσεις και ιδιώτες … συνεργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι το μέλλον της ψηφιακής ταυτότητας είναι, πράγματι, #goodID. […]

Βρέθηκε λοιπόν, ένας ακόμη σύνδεσμος μεταξύ του παραθυράκια και των υπολοίπων Illuminati.

Το κρατικό μονοπώλιο στις επίσημες ταυτότητες των πολιτών ενός έθνους, αντικαθίσταται από την παγκοσμιοποιημένη τάξη των illuminati, που φυσικά χρειάζονται την δική τους ταυτοποίηση της αγέλης των ανθρωπόζωων. Στην Σύνοδο Κορυφής ID2020 στα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη μια ημέρα πριν από την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων -των αγαπημένων τους Λαθρομεταναστών. Εκεί εταιρείες τεχνολογίας όπως η Microsoft και η Accenture και «ανθρωπιστικές» ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος και του Οργανισμού Προσφύγων των Ηνωμένων Εθνών, επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια ψηφιακή ταυτοποίηση για κάθε υποκείμενο στον πλανήτη, αυτόν που θα συνδέεται με τα δακτυλικά αποτυπώματά του, την ημερομηνία γέννησης, τα ιατρικά αρχεία, την εκπαίδευση, ταξίδια, τραπεζικούς λογαριασμούς και άλλα.

Η Accenture έδειξε ένα λειτουργικό πρωτότυπο που παρείχε τις πληροφορίες ενός υποκειμένου μέσω μιας εφαρμογής. Ελλείψει προσωπικής συσκευής, το άτομο αυτό μπορεί να αναγνωριστεί μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων, σαρώσεων ίριδας, εφόσον αυτές οι πληροφορίες ήταν στην παγκοσμιοποιημένη βάση δεδομένων. Οχι των Εθνών αλλά στην παγκοσμιοποιημένη βάση δεδομένων των Illuminati.

Κατά την διάρκεια της επίδειξης, ο David Treat, διευθύνων σύμβουλος της Accenture, δήλωσε ότι το πρωτότυπο χρειάστηκε τρεις εβδομάδες για να αναπτυχθεί και ότι ήλπιζε ότι θα χρησιμοποιηθεί στα σύνορα για να δείξει ταυτοποίηση μέσω κωδικών QR. «Δεν μιλάμε για χρόνια και χρόνια κατασκευής» δήλωσε ο Treat. «Η τεχνολογία είναι εδώ και είναι επεκτάσιμη.»

Είναι μια τρομακτική σκέψη να βάλεις όλα τα προσωπικά σου στοιχεία -συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών σου αρχείων και των τραπεζικών σου πληροφοριών – σε μια μόνο εφαρμογή, ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. Αλλά, οι «ειδικοί» στην Σύνοδο Κορυφής ID2020 πιστεύουν ότι η τεχνολογία blockchain, ένας τρόπος χρήσης βάσεων δεδομένων για την κρυπτογράφηση, δεδομένων που χρησιμοποιούνται επίσης για bitcoin, πιθανόν να μπορεί να προστατεύσει τους χρήστες. (LOL)

Προς το παρόν, η Σύνοδος Κορυφής ID2020 έχει σταμπάρει τις Ινδίες ως πειραματόζωο για το πώς μπορεί να μοιάζει ένας κόσμος με ψηφιακή ταυτότητα. Το 2009, η Ινδία ξεκίνησε το Aadhaar, ένα πρόγραμμα ψηφιακής ταυτότητας στο οποίο οι πολίτες εγγράφουν εθελοντικά το όνομα, την ημερομηνία γέννησης, το φύλο, την διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και τα δέκα δακτυλικά αποτυπώματα, δύο σαρώσεις ματιών και φωτογραφία. Σε αντάλλαγμα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ψηφιακή ταυτότητα για να υπογράψουν έγγραφα στο διαδίκτυο, να υποβάλουν αίτηση για πίστωση και εργασία, να πάνε σε νοσοκομεία και να ανταλλάξουν χρήματα, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών. Ο Pramod Varma, επικεφαλής αρχιτέκτονας του προγράμματος, πιστεύει ότι η Ινδία θα γίνει «πλούσια σε δεδομένα» σε λίγα χρόνια … και οι Ινδοί χαμστεράκια στον τροχό των Illouminati. Υπάρχουν 25 εκατομμύρια έλεγχοι ταυτότητας χρησιμοποιώντας το Aadhaar κάθε μέρα, και τον Ιούνιο, το πρόγραμμα έφτασε τα 1,1 δισεκατομμύρια υποκείμενα εγγεγραμμένα – περίπου το 85% του πληθυσμού των Ινδών.

Αλλά το πρόγραμμα ψηφιακής ταυτότητας της Ινδίας έχει τεράστια θέματα ασφαλείας. Ενώ ένας κυβερνητικός αξιωματούχος είπε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας ότι το Aadhaar είναι «η πιο ανόητη μέθοδος που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα», το Κέντρο Διαδικτύου και Κοινωνίας αποκάλυψε ότι σε 130 εκατομμύρια ανθρώπους είχαν διαρρεύσει τα προσωπικά δεδομένα τους από τέσσερις κυβερνητικούς ιστότοπους. Ο Varma είπε ότι εργάζονται για την δημιουργία μιας «αρχιτεκτονικής ηλεκτρονικής συναίνεσης», ώστε η ιδιοκτησία των δεδομένων να επιστραφεί στους χρήστες και όχι στην κυβέρνηση, ή σε πολυεθνικές. «Η κοινή χρήση δεδομένων πρέπει να βάλει τον άνθρωπο στην μέση. Εσείς ή εγώ πρέπει να κατέχουμε τα δικά μας δεδομένα και να έχουμε τον έλεγχο τους.» είπε ο Varma

Ομάδα Αρχών της Ινδονησίας με πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας για την βελτίωση του προγράμματος επιδότησης καυσίμων. Με την υποστήριξη της συμμαχίας ψηφιακής ταυτότητας ID2020, οι οργανισμοί σχεδιάζουν πιλοτικά έργα που θα εκτιμήσουν πώς το νέο τους σύστημα μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα, τη διαφάνεια και τη συμπερίληψη για το Εθνικό Πρόγραμμα Επιδότησης Υγραερίου».

Δεύτερα πειραματόζωα οι Ινδονήσιοι. Οι Αρχές της Ινδονησίας με Πλατφόρμα Ψηφιακής Ταυτότητας για την Βελτίωση του Προγράμματος Επιδότησης Καυσίμων. (2018) Μια νέα εταιρική σχέση δημόσιου-ιδιωτικού τομέα στην Ινδονησία επιδιώκει να εγκαταστήσει το blockchain, την βιομετρική και την ταυτότητα κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα ενός μεγάλου προγράμματος κοινωνικής πρόνοιας στην Ινδονησία. Το Εθνικό Πρόγραμμα Επιχορήγησης Υγραερίου στοχεύει στην παροχή υγροποιημένου πετρελαίου σε περίπου 41 εκατομμύρια νοικοκυριά της Ινδονησίας, προσφέροντάς τους ένα ασφαλέστερο και φθηνότερο καύσιμο για μαγείρεμα από την κηροζίνη.

Τώρα, η Εθνική Ομάδα για την Επιτάχυνση της Μείωσης της Φτώχειας («TNP2K») συνεργάστηκε με την Everest, μια εταιρεία με έδρα το Σαν Ντιέγκο, της οποίας η ομώνυμη πλατφόρμα ψηφιακού πορτοφολιού χρησιμοποιεί βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας και ένα σύστημα λογισμικού blockchain για τις συναλλαγές της. Με την υποστήριξη της συμμαχίας ψηφιακής ταυτότητας ID2020, οι οργανισμοί σχεδιάζουν πιλοτικά έργα που θα εκτιμήσουν πώς το νέο τους σύστημα μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα, την διαφάνεια και την συμπερίληψη για το Εθνικό Πρόγραμμα Επιδότησης Υγραερίου.

Σε μια δήλωση που ανακοίνωσε την συνεργασία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Everest, Bob Reid, εξήγησε ότι με την υιοθέτηση αυτής της τεχνολογικά καινοτόμου προσέγγισης για την διασπορά επιδοτήσεων, η ινδονησιακή κυβέρνηση «εκσυγχρονίζει την παροχή κρατικών υπηρεσιών, περιορίζει την διαρροή και επιτρέπει στις τραπεζικές υπηρεσίες με ενισχυμένη οικονομική ένταξη. Εν τω μεταξύ, ο εκτελεστικός γραμματέας της TNP2K, Bambang Widianto, πρότεινε ότι το σύστημα αναμένεται «να εξοικονομήσει περισσότερα από 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε κυβερνητικά κονδύλια επιδότησης». Οι εμπλεκόμενοι οργανισμοί δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει χρονοδιάγραμμα για το πιλοτικό τους πρόγραμμα, αλλά λένε ότι θα είναι το πρώτο του είδους του στην περιοχή του ASEAN, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα ξεκινήσει στο εγγύς μέλλον.

Ακόμη και ο Bill Gates παραδέχτηκε ότι πάνω από 700.000 άνθρωποι θα εμφανίσουν ανεπιθύμητες ενέργειες από ένα εμβόλιο κορονοϊού, και μπορεί να πεθάνουν. Ο πραγματικός στόχος είναι να συγκεντρωθούν τα ανθρώπινα όντα, όπως τα κοτοπουλάκια στο κοτέτσι και να υποβληθούν σε μια ένεση εμβολίου «kill switch», η οποία κατασκευάζεται με χημικές ουσίες στειρότητας (soft kill) και κατασκευασμένα στοιχεία που προκαλούν θάνατο λόγω ενός καταιγισμού κυτοκίνης μετά από επακόλουθη μόλυνση (σκληρό θάνατο). Ο μείωση της αγέλης των ανθρωπόζωων ειναι ο σκοπός τους όπως έχουν εντολές από τις Ταφόπλακες της Ανθρωπότητας. Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο χρειάζονται την τεχνολογία παρακολούθησης 060606: για να βεβαιωθούν ότι έχουν κάνει τα δηλητήρια – εμβόλια σε όλους τους ταυτοποιημένους.

Τα σημερινά εμβόλια που ισχυρίζονται ότι δήθεν αντιμετωπίζουν ιλαρά, παρωτίτιδα, ανεμοβλογιά, HPV και άλλες ασθένειες, αλλά πως γίνεται αυτό, αφού, αυτά τα εμβόλια εμπεριέχουν σκόπιμα έναν παράξενο κατάλογο τοξικών συστατικών, όπως: Αλουμίνιο, Υδράργυρο (Thimerosal), Αντιβιοτικά, Σκουαλένιο (φλεγμονώδη χημική ουσία), Ματαιωμένος ανθρώπινος εμβρυϊκός ιστός, Φορμαλδεΰδη, MSG, Ζώντες ιούς, HCG, μια χημική ουσία στειρότητας κι άλλα καλούδια …για το καλό σου πάντα. Εάν το εμβόλιο για τον κορονοϊό πρόκειται να παραχθεί χωρίς έλεγχο ποιότητας ή κλινικές δοκιμές, πως οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες ή οι κυβερνητικές υπηρεσίες θα γνωρίζουν εάν είναι ασφαλές; Που θα το δοκιμάσουν για να σου πουν, κάνε το; Με το FDA και το CDC να συνωμοτούν με την Big Pharma (Illuminati) για την χορήγηση «έγκρισης έκτακτης ανάγκης» σε εμβόλια δήθεν κατά της κορόνας, που δεν θα μπορούσαν να περάσουν τις απαιτούμενες δοκιμές ασφαλείας, καθίσταται Ολοφάνερο και είναι απολύτως σαφές ότι η ασφάλεια των ανθρώπων, δεν είναι το θέμα που τους ενδιαφέρει. Αλίμονο ουδέποτε η ασφάλεια σου δεν ήταν το θέμα των κερδοσκόπων. Γιατί είναι ασύστολα κερδοσκοπικές όλες οι ΜΚΟ κάθε ειδους. Τι νόμισες;

Τώρα, οι θεολογικές παρερμηνείες του αριθμού διπλώματος ευρεσιτεχνίας 060606, είναι καλύτερα να αφεθούν στους διανοητικά ασταθείς ερμηνευτές της θρησκείας, αλλά είναι σαφές ότι υπάρχουν ισχυροί δεσμοί μεταξύ πολυεθνικών οργανισμών και εταιρειών όπως το Ιδρυμα Rockefeller, η Microsoft, το βιομηχανικό φαρμακευτικό κατεστημένο και το World Bank Group, για να μην αναφερθώ στους δευτερεύοντες παρόχους υπηρεσιών. Τα διεθνή αυτά λαμόγια προσπαθούν να παίξουν το ρόλο μιας υπερεθνικής κυβέρνησης εστιάζοντας συνεχώς στο ψευδές μιμίδι ότι, οι εθνικές κυβερνήσεις, λόγω του ιού της Κίνας, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν επιδημίες, ασθένειες, λιμούς, κλπ. Αλλά, όπως έχει δείξει η κομμουνιστική και ολιγαρχική Κίνα, μιά χαρά μπορούν και οι Δημοκρατικές κυβερνήσεις να προστατέψουν τον πληθυσμό τους.

Το μόνο πράγμα που έχει δείξει η Κομμουνιστική Κίνα είναι ότι είναι επιδέξιοι στα ψέματα και την εξαπάτηση. Υποθέτω ότι είδες χιλιάδες ανθρώπους να παρατάσσονται αβοήθητοι έξω από νοσοκομεία. Υποθέτω ότι έχεις ακούσει για περισσότερα από 45.000 πτώματα που στέλνονται σε αποτεφρωτήρα ή τους 21,5 εκατομμύρια χρήστες κινητών τηλεφώνων που εξαφανίστηκαν. Ανεξάρτητα από το πόσο κρύβουν την αλήθεια, αυτή φωνάζει σε όποιον μπορεί να βλέπει. Αλλωστε είναι γνωστό πως ό,τι γίνεται στο σκοτάδι, φαίνεται πάντα στο φως.

Η Δύση δεν θέλει ν’ αναγνωρίσει καμία αδυναμία της, κυρίως επειδή είναι ψέμματα αλλά κι επειδή φυσικά, δεν θέλει να μοιραστεί την εξουσία με τα πολυεθνικά καρτέλ των Illouminati. Ετσι, τα παγκοσμιοποιημένα και χρυσοπληρωμένα ΜΜΕ με τις διανοητικές πόρνες, θα συνεχίσουν την προπαγάνδα λάσπης και με στοχευμένη αγκιτάτσια, στα δελτία και στις αρθρογραφίες τους, όπου η ευθύνη τοποθετείται οπουδήποτε εκτός από την κομμουνιστική Κίνα και τους δορυφόρους της. Τώρα τελευταία, καθώς εμφανίζονται πρόσθετες επιστημονικές πληροφορίες για την κορόνα, έχουν τρελαθεί να προωθούν ψευδείς ιστορίες για τον ρόλο της κομμουνιστικής Κίνας στην επιδημία και να χειραγωγούν τα στατιστικά στοιχεία. Είναι γνωστό πως τα στατιστικά στοιχεία είναι πάντοτε χειραγωγούμενα για να παρουσιάζουν αυτό που θέλει το εξουσιαστική αφήγημα. Καμία αξία δεν έχουν.

ID2020

Η τεχνολογία για τον περιορισμό της ελευθερίας ποτέ δεν υπήρξε τόσο αποτελεσματική. Η σημερινή τεχνολογία επιτρέπει την ανάπτυξη ενός συστήματος παρεμβατικής επιτήρησης και διαχείρισης ανθρωπίνων δραστηριοτήτων του οποίου οι δυνατότητες υπερβαίνουν κατά πολύ τα εργαλεία που είχαν στη διάθεσή τους τα αυταρχικά καθεστώτα του 20ου αιώνα. Το κράτος μπορεί να επιτηρεί κυριολεκτικά όλους μας ακολουθώντας κυριολεκτικά τα βήματά μας και ακούγοντας τις ιδιωτικές μας συνομιλίες. Για να μπορεί να διαχειριστεί την συλλογική συμπεριφορά, μια κυβέρνηση λειτουργεί ως ο κεντρικός κόμβος του κοινωνικού δικτύου, επιδιώκοντας τον ανασχηματισμό του δικτύου των αλληλεπιδράσεων ώστε η πληροφόρηση να τροφοδοτείται πίσω στο κέντρο ως προς το τι σκεφτόμαστε, λέμε και κάνουμε. Οπως γράφει ο Hilton Root στο Network Origins of the Global Economy, τα αυταρχικά καθεστώτα όπως αυτό της Κομουνιστικής Κίνας διατηρούν μια κάθετη δομή ελέγχου όπου η ροή της πληροφορίας περνά μέσα από την κεντρική διοίκηση.

Τα αυταρχικά κομουνιστικά καθεστώτα έχουν ήδη αναπτύξει αυτή την δυνατότητα χωρίς την πρόφαση μιας υποτιθέμενης πανδημίας και δημόσιας υγείας. Σε αυτά τα καθεστώτα οι ανθρωπόμαζες ήδη είναι υπόλογοι στην κυβέρνηση κι όχι το αντίστροφο. Το ιδιαίτερο στοιχείο του σύγχρονου αυταρχισμού είναι πως η σημερινή τεχνολογία επιτρέπει στα καθεστώτα αυτά όχι μόνο να καταστέλλουν τις διαδηλώσεις και την διαφωνία αλλά επίσης, επιτηρώντας κάθε κόμβο του κοινωνικού δικτύου, να δρουν προληπτικά εναντίον της γένεσης της διαφωνίας και να καταστέλλουν την αρχική της πηγή της, π.χ. ένα βίντεο κάποιου γιατρού, ένα σχόλιο που ανάρτησε κάποιος φοιτητής, ακόμη και η ιδιωτική έκφραση δυσαρέσκειας από κάποιο μέλος του κυβερνώντος κόμματος μπορεί να εντοπιστεί και να εξουδετερωθεί πριν να διαδοθεί και επηρεάσει άλλους. Οντας ικανές να επιτηρούν και να πειθαρχούν κάθε ατομικό δρώντα, οι αυταρχικές κυβερνήσεις μπορούν να σταματήσουν ανατρεπτικές δράσεις πριν την κλιμάκωσή τους χάρη στην προηγμένη τεχνολογία. Καθώς κάθε υποκείμενο ατομικά μπορεί να επιτηρείται, οι μη εγκεκριμένες πληροφορίες δεν μπορούν να διαδοθούν και να προκαλέσουν μια συλλογική αντίδραση. Αν αυτό κατά τύχη συμβεί, μπορούν αποτελεσματικά να μπλοκαριστούν όλες οι αναγκαίες για την ροή της ανατρεπτικής πληροφορίας διαδράσεις.

Στις δημοκρατίες, μια παρόμοια υποδομή κάθετου ελέγχου μπορεί να επεκταθεί σε περιόδους κρίσης και να διατηρηθεί και στην συνέχεια. Σε μια παρατεταμένη συνθήκη έκτακτης ανάγκης, οι δημοκρατίες είναι ευεπίφορες στην εφαρμογή μαζικής επιτήρησης. Η φύση των lockdown μπορεί να είναι τόσο περιοριστική που τα ανθρωπόζωα μπορεί εθελουσίως να επιλέξουν την εφαρμογή μηχανισμών επιτήρησης. Οπως ακριβώς έγινε με το θέατρο των Δίδυμων Πύργων την 9/11. Οι αγέλες των ανθρωπόζωων πρόθυμα θα παραδώσουν τις ελευθερίες τους με αντάλλαγμα την ψευδαίσθηση ασφάλειας που τους υπόσχεται και στην συνέχεια θα τους επιβάλει μια αυταρχική κυβέρνηση.

Δεκαετίες μετά την έλευση του Διαδικτύου, η σύνδεση ψηφιακών εγγραφών και η ταυτοποίηση σε μια παγκόσμια βάση δεδομένων -έξω από τον έλεγχο των εκλεγμένων κυβερνήσεων- των ανθρωπόζωων παραμένει δύσκολη για τους Illuminati. Η κλοπή της ταυτότητας και η απάτη από κυβερνητικούς και μη, είναι πανταχού παρούσα. Ετσι φέρνουν την τεχνολογία blockchain για να προσφέρει μια λύση (στο πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι που προωθούν την λύση) επειδή μπορεί να ενσωματώσει έγγραφα ταυτότητας και βιομετρικές πληροφορίες (δακτυλικά αποτυπώματα, σαρώσεις αμφιβληστροειδούς) σε λογισμικό που είναι τόσο αμετάβλητο όσο και κρυπτογραφημένο. Εταιρείες όπως η Microsoft και η Accenture, και δήθεν ανθρωπιστικές οργανώσεις όπως η Mercy Corps, εργάζονται για την δημιουργία ενός συστήματος που ονομάζεται ID2020, το οποίο καταγράφει αυτά τα δεδομένα για υποκείμενα, όπως οι λαθρομετανάστες. Παρόμοια συστήματα blockchain μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την επαλήθευση βιομετρικής ταυτότητας για σκοπούς ψηφοφορίας. Η Δυτική Βιρτζίνια χρησιμοποίησε ένα σύστημα blockchain με βιομετρικά στοιχεία για να επιτρέψει στους βετεράνους σε ορισμένες κομητείες να ψηφίσουν νωρίτερα αυτό το έτος. (2018).

Στην Φινλανδία, η Φινλανδική Υπηρεσία Μετανάστευσης προσφέρει στους λαθρομετανάστες μια προπληρωμένη Mastercard που αναπτύχθηκε από την εκκίνηση MONI που εδρεύει στο Ελσίνκι και συνδέεται με μια ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα, αποτελούμενη από το αρχείο των οικονομικών συναλλαγών, το οποίο είναι αποθηκευμένο στο blockchain.

Στην Μολδαβία, η κυβέρνηση συνεργάζεται με εμπειρογνώμονες ψηφιακής αναγνώρισης από το Γραφείο Ηνωμένων Εθνών για Υπηρεσίες Εργου (UNOPS) για να εξετάσει την ιδέα για την χρήση blockchain που να παρέχει στα παιδιά που ζουν σε αγροτικές περιοχές ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα, οπότε θα είναι πιο δύσκολο για τους λαθρεμπόρους να τα διακινούν. Οπως ακριβώς κάνουν και στα σκυλιά.

Μεταξύ των πιο ισχυρών προγραμμάτων ID2020 είναι ένα πρόγραμμα του Παγκόσμιου Προγράμματος Τροφίμων των Ηνωμένων Εθνών (WFP) που ξεκίνησε στην Ιορδανία τον Μάιο του 2017. Σύριοι πρόσφυγες που σταθμεύουν στο στρατόπεδο προσφύγων Azraq λαμβάνουν κουπόνια για να ψωνίσουν στο τοπικό μανάβικο. Το WFP ενσωμάτωσε το blockchain στην τεχνολογία βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας, έτσι οι Σύριοι πρόσφυγες μπορούν να εξαργυρώσουν τα κουπόνια τους στο σούπερ μάρκετ κοιτάζοντας έναν σαρωτή αμφιβληστροειδούς. Αυτές οι συναλλαγές καταγράφονται σε ένα ιδιωτικό blockchain με βάση το Ethereum, που ονομάζεται Building Blocks. Επειδή το blockchain εξαλείφει την ανάγκη το WFP να πληρώνει τράπεζες για την διευκόλυνση των συναλλαγών, το Building Blocks εξοικονομεί στο WFP έως και 150.000 $ κάθε μήνα σε τραπεζικές χρεώσεις μόνο στην Ιορδανία. Το πρόγραμμα ήταν τόσο επιτυχημένο που μέχρι το τέλος του έτους, το WFP σκοπεύει να επεκτείνει την τεχνολογία σε όλη την Ιορδανία. Οι διεθνιστές λάτρεις του blockchain φαντάζονται ένα μέλλον στο οποίο οι λαθρομετανάστες θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από απλά κουπόνια φαγητού, συγκεντρώνοντας ένα ιστορικό συναλλαγών που μπορεί να θεωρηθεί πιστωτικό ιστορικό όταν θα προσπαθήσουν να το επανεγκαταστήσουν.

Blockchain (στα ελληνικά ο αγγλικός όρος αποδίδεται ποικιλοτρόπως, ως «αλυσίδα μπλοκ» ή «μπλοκ αλυσίδας», «αλυσίδα συστοιχιών», «τεχνολογία κατανεμημένης εγγραφής», «αλυσίδα ομάδων συναλλαγών», «αλυσίδα κοινοποιήσεων») είναι μια τεχνολογία η οποία παρουσιάζεται ως μία δημόσια, μη δυνάμενη να τροποποιηθεί ως προς το ιστορικό της, διανεμημένη σειρά δεδομένων, ομαδοποιημένων σε χρονικά αριθμημένα «τμήματα», «συστοιχίες» (blocks). Η πρώτη ιστορικά, εφαρμογή της τεχνολογίας πραγματοποιήθηκε στον χώρο των ψηφιακών νομισμάτων και ήταν η περίπτωση του bitcoin. Η τεχνολογία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα πλήθος επιπλέον περιοχών της ανθρώπινης δραστηριότητας, όπως ενδεικτικά η καταμέτρηση ψήφων, η Παιδεία, η Υγεία, η διαφύλαξη και διαφάνεια ιστορικών, πολιτιστικών, δημοσιονομικών και άλλων αρχείων, η πιστοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών, τα κοινωνικά δίκτυα, οι τραπεζικοί, ασφαλιστικοί, κατασκευαστικοί τομείς, η ειδησεογραφική διαφάνεια (π.χ. η περίπτωση CIVIL).

Η πρώτη ιστορικά εφαρμογή της τεχνολογίας blockchain ήταν το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin, του Σατόσι Νακαμότο. Στην εργασία αυτή προτεινόταν μια λύση σε ένα διάσημο πρόβλημα των Μαθηματικών με εφαρμογή της λύσης αυτής στον χρηματοοικονομικό τομέα. Ηταν δυνατόν μία κοινότητα ανθρώπων να κτίσουν ένα δίκτυο από υπολογιστές και μέσω του δικτύου αυτού να εκτελούν χρηματοοικονομικές συναλλαγές μεταξύ τους με μαθηματικώς αποδεδειγμένη ασφάλεια διαφύλαξης των περιουσιών τους και ταυτόχρονα να μην υπάρχει κεντρική εξουσία που να μπορεί να επέμβει με οποιοδήποτε τρόπο θα ήθελε, στους κανονισμούς οι οποίοι διέπουν την πραγματοποίηση ή όχι όλων αυτών των συναλλαγών. Οι κανονισμοί αυτοί σχεδιάστηκαν από τον προγραμματιστή του πρωτοκόλλου αυτού και αποτελούν το πρωτόκολλο συναίνεσης του Bitcoin, το οποίο χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο απόδειξης μόχθου. Σήμερα χρησιμοποιούνται και άλλοι αλγόριθμοι όπως ο αλγόριθμος απόδειξης μερισμάτων στο ψηφιακό νόμισμα Ethereum.

Μια κίνηση της Νέας Υόρκης που ονομάζεται Blockchain for Change έχει αναπτύξει μια εφαρμογή Android που ονομάζεται Fummi, η οποία επιτρέπει στους άστεγους να έχουν πρόσβαση σε εστίες και καταφύγια τροφίμων, να χρησιμοποιούν οικονομικές υπηρεσίες και γενικά να διαχειρίζονται τις ψηφιακές τους ταυτότητες. Τον Δεκέμβριο του 2018, η ομάδα συνεργάστηκε με μια ομάδα που βασίζεται σε ομοσπονδιακές επιδοτήσεις για την παροχή smartphone σε άτομα χαμηλού εισοδήματος για την διανομή κινητών τηλεφώνων σε 3.000 άστεγους, ξεκινώντας από το Bronx. Η εφαρμογή δείχνει πότε οι άνθρωποι έκαναν είσοδο σε καταφύγια ή πόσα έχουν πληρώσει για ντους ή κουρέματα. Η εφαρμογή διαθέτει ψηφιακό πορτοφόλι για δολάρια, καθώς και κρυπτογράφηση που δημιουργήθηκε για το έργο.

Το δολάριο μπορεί να εξαργυρωθεί για χρόνο ομιλίας και δεδομένα. Αλλά ο στόχος είναι να βοηθήσει τους άστεγους να συνδέονται με τις υπηρεσίες πιο τακτικά και αποτελεσματικά, μειώνοντας παράλληλα το κόστος των υπηρεσιών και να τους κάνει πειραματόζωα για να καλιμπράρει το πρόγραμμα. Επειδή όσοι δεν έχουν σπίτια τείνουν να κινούνται μόνιμα, πολλοί υποβάλλουν εκ νέου αίτηση για ένα ομοσπονδιακό πρόγραμμα, σε νέο μέρος κάθε λίγους μήνες με μεγάλο διοικητικό κόστος. Επειδή οι συναλλαγές τους, οι οποίες συνθέτουν την ταυτότητά τους, αποθηκεύονται μόνιμα στο blockchain, η κίνηση ελπίζει ότι το ομοσπονδιακό πρόγραμμα μπορεί να αξιοποιήσει την μόνιμη συναλλαγή που καταγράφεται στο blockchain για να μειώσει το κόστος εγγραφής.

Ομως, καθώς η τεχνολογία αναπτύσσεται γρήγορα για τον έλεγχο της αγέλης των ανθρωπόζωων, είναι Ολοφάνερος ο κίνδυνος η υπηρεσία να βλάψει παρά να βοηθήσει. Στις πρώτες μέρες του διαδικτύου, οι υποστηρικτές του πίστευαν ότι είχαν την δυνατότητα να κάνουν τον κόσμο ένα πιο ελεύθερο και ανοιχτό μέρος. Δεν προέβλεψαν τον βαθμό στον οποίο θα ενοποιούσε την εξουσία στα χέρια μερικών εταιρικών και κυβερνητικών συμφερόντων. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ID2020 Dakota Gruener επισημαίνει ότι «ιστορικά, υπήρχε πάντα μια ανταλλαγή μεταξύ προσφοράς πρόσβασης σε υπηρεσίες και παροχής ιδιωτικότητας και ασφάλειας. Ηταν πάντα δυαδικό. Οι άνθρωποι είναι πολύ ενθουσιασμένοι που φαίνεται ότι υπάρχει τώρα ένα μοντέλο στο οποίο θα μπορούσαμε να παρέχουμε στους ανθρώπους ευρεία πρόσβαση στις υπηρεσίες που χρειάζονται με τρόπο προστασίας της ιδιωτικής ζωής».

Αλλά για ποια προστασία μιλάει ο τύπος, όταν είναι απολύτως ανίκανοι να προστατέψουν σήμερα, τα προγράμματα και τις εταιρίες στο Διαδίκτυο; Πως θα προστατέψουν το σώμα σου, που θα είναι τσιπαρισμένο και τα δεδομένα σου θα τα διαχειρίζεται μια τεχνητή νοημοσύνη και μια χούφτα λαγουμιτζήδες;

Είναι σαφές, ότι το blockchain δεν είναι πανάκεια κι ενώ μπορεί να είναι χρήσιμο για ορισμένες πτυχές που εμπλέκονται στην δημιουργία ψηφιακής ταυτότητας, μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, το ID2020 βασίζεται κυρίως στην υπάρχουσα τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Αλλά δεν μας λένε τι θα γίνει όταν αυτά τα δεδομένα θα έχουν συγκεντρωθεί και θα ελέγχονται από τις πολυεθνικές μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και θα παραδοθούν στην τεχνητή νοημοσύνη που θα έχει αποκτήσει συνείδηση; Και θα μπορεί να τα παίζει σαν χάντρες στο κομπολόι της;

Το κλείσιμο της οικονομίας έδειξε με ακραίο τρόπο, την αξία των ελευθεριών που συνήθως θεωρείς δεδομένες.

Επίσης έδειξε πως δεν έχεις δικαιώματα παρά μονάχα προνόμια που στα παίρνουν όποτε κάνουν κέφι.

Τι μέτρα έχεις πάρει για να μην σε αγγίξει ουσιαστικά το νέο lockdown που ετοιμάζουν οι Illuminati;

@Ηω Αναγνώστου / terrapapers 2020

Οι φωτογραφίες είναι από την ταινία Anon (2018).

Σε έναν δυστοπικό κόσμο όπου οι πάντες είναι δικτυωμένοι, η ανωνυμία δεν υφίσταται και το έγκλημα φθίνει, ο αστυνόμος Σαλ Φρίλαντ αναλαμβάνει μια υπόθεση δολοφονίας στην οποία ο δράστης δεν έχει πίσω του κάποιο ψηφιακό αποτύπωμα. Οσα στοιχεία υπάρχουν οδηγούν σε μια μυστηριώδη, αόρατη για το σύστημα γυναίκα με το ψευδώνυμο Anon, την οποία ο Φρίλαντ προσπαθεί να παγιδεύσει. Η γνωριμία του μαζί της θα οδηγήσει την υπόθεση σε μονοπάτια που ο ίδιος δεν φανταζόταν και σε ένα hi-tech θρίλερ με ψηφιακά εγκλήματα, παραπλανητικά ίχνη και μια δαιδαλώδη πλοκή που οδηγεί σε κάτι πολύ πιο περίπλοκο και πολιτικοκοινωνικά εφιαλτικό απ’ ό,τι είχε φανταστεί κάποιος από τους εμπλεκόμενους. Θα οπτικοποιήσεις αυτό που λέει το άρθρο. Το που το πάνε οι Illuminati με το ζόρι τους για ταυτοποίηση των πάντων με τσιπάρισμα.

terrapapers.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΣΚΟΠΌ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΞΕΡΟΛΑ!!

    • Στα σκουπίδια η αποκάλυψη του Α ΧΡΙΣΤΟΎ ΓΙΑΒΧΕ των γιδοβοσκων , μόνο οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ είναι η ελπίδα της ανθρωπότητας.

  2. Ατελείωτη η λίστα από τις αποκαλούμενες ως «συνωμοσίες» από τους νεοταξίτες για να στρέψουν την προσοχή της αγέλης ανθρωπόζωων, μακρυά απ’ ότι τους ενοχλεί και δείχνει Ολοφάνερα την βρωμιά τους.ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΆΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ, ΚΑΘΩς ΟΙ ΥΔΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΥΓΡΑΣΙΑ. ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ (CHUFF ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΦΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ, ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΕΡΟΠΛΆΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΕΣ…) ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

  3. Δείξε μου τον ΓΙΑΒΧΕ Α-ΧΡΙΣΤΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*