16:39 - 09/11/2016

ΒΒC: «Το Matrix μπορεί να είναι αληθινό και να ζούμε σε μια προσομοίωση»!

2) Φτάνουν σε αυτο το σημείο αλλά τότε αποφασίζουν να σταματήσουν ή

3) Είναι πάρα πολύ πιθανό ήδη να βρισκόμαστε σε τέτοια προσομοίωση

Τι από τα τρία συμβαίνει;

we-can-now-simulate-entire-galaxy

(Credit: Volker Springel/Max Planck for Astrophysics/Science Photo Library)
We can now simulate entire galaxy clusters (Credit: Volker Springel/Max Planck for Astrophysics/Science Photo Library)

Ο Νομπελίστας Αστροφυσικός George Smoot αποκλείει να συμβαίνουν τα δύο πρώτα.».

Πολλοί πιστεύουν ότι το Μάτριξ έχει να κάνει με το περιβόητο “multiverse”. ένα πολυσύμπαν που περιέχει άπειρα Σύμπαντα που δημιουργήθηκαν μαζί εμ το Big Bang και όλα με διαφορετικούς νόμους της Φυσικής.

Τα παράλληλα σύμπαντα όμως δεν είναι προσομοιώσεις. Είναι αυθύπαρκτες πραγματικότητες.

The Universe works like mathematics (Credit: Mark Garlick/Science Photo Library)

Η κβαντική Φυσική, η θεωρία του πολύ μικρού (την οποία ο γράφων γνώρισε επιφανειακά στο Πανεπιστήμιο όταν σπούδαζε Physics and Mathematics, άλλωστε λίγοι την κατανοούν πρακτικά) έχει εμφανίσει ως πραγματικότητες όλα τα εκείνα που παραβιάζουν την «κοινή» λογική.

Ποιο πιθανό είναι να την κατανοεί ο Μάγος Μέρλιν παρά ο σημερινός μέσος άνθρωπος.

Όσο πιο πολύ εξετάζουμε το υποατομικό τόσο πιο θολά γίνονται τα πράγματα. Στην ουσία η Κβαντική Φυσική παραπέμπει ε μια προσομοίωση καθώς δουλέυει με «πιξελωτή» πραγματικότητα, δηλαδή όχι με συνέχεια αλλά με μικρά «κβάντα» όπως ακριβώς δεν είναι συνεχής η εικόνα στην οθόνη (pixels) έτσι έχει ασυνέχειες και η ζωή μας!

Ένα δεύτερο σημείο είναι ότι το Σύμπαν φαίνεται σαν να τρέχει μια μαθηματική εξίσωση ακριβώς όπως θα έκανε ένας υπολογιστής

at-its-root-the-universe-may-be-mathematics

At its root the Universe may be mathematics (Credit: Sputnik/Science Photo Library)

Το βασικό Θεώρημα της Κβαντικής Φυσικής είναι ότι «ο παρατηρητής επηρρεάζει το πείραμα» με πολλές προεκτάσεις στην πραγματική-όπως ορίζεται- ζωή μας. Τι σημαίνει αυτό. Η συνείδησή μας δημιουργεί τον κόσμο. Υπάρχει και άλλο όμως. Ότι μπορεί κάποιος να το φανταστεί τότε μπορεί και να το παρατηρήσει, άρα υπάρχει!

Αν μπορούν κάποιοι να φανταστούν ότι ζούμε σε Μάτριξ τότε μπορεί να είναι έτσι!

Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε έλεγε ο L. Pirandello και τελικά η πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από το σύνολο και την σύγκρουση άπειρων συνειδήσεων και όλες μαζί ζουν έτσι και αλιώς στον κόσμο των ονείρων γιατί έτσι το θέλησε ο Υπερνους, ο Ων ο τα Πάντα Πληρών που τόσο όμορφα έχει ορίσει με άκρως επιστημονικό όρο η Αληθινή Ορθόδοξη Θρησκεία.

kavalarissa.eu

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. aeras d1unatos2 11/09/2016 @ 4:58 ΜΜ

  Αν όλοι αυτοί που σκέφτονται αυτά πληρώνονται τότε έχετε μπροστά σας την αιτία που τα οικονομικά πάνε κατα διαόλου.

 2. Αχ αυτή η υπεροντοτητα πληροφορίας…βλέπε παραπληροφόρησης. Κάποια στιγμή θα ήταν πρέπον να αρχίσουμε να συγκεντρωνόμαστε…

 3. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΧ -WESTWORLD-

 4. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ 11/09/2016 @ 7:34 ΜΜ

  Είμαστε όλοι Hosts στο Westworld!!!

 5. Ανώνυμος 11/09/2016 @ 11:01 ΜΜ

  ΑΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΧΑ ΕΝΑ [ MATRIX ] ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ …ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 6. ρυθμος αναπτυξης ματριξ 11/10/2016 @ 11:15 ΜΜ

  αμα ειναι κομπιουτερ καποιος να παει να το ρυθμισει και να βαλει προγραμμα στην ελλαδα με ρυθμο αναπτυξης 50% και με δικο της νομισμα και να δεις μετα αν σε συμφερει να ξυπνησεις..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*