18:06 - 25/06/2019

Αποζημιώσεις στους ΛΟΑΤΚΙ;

Μετά την αποδοχή, τις παρελάσεις και ότι άλλο έχουν «αγωνιστεί» για να κερδίσουν όλοι αυτοί, ένας καθηγητής πανεπιστημίου αρθρογραφώντας στους New York Times τώρα ζητά να τους αποζημιώσουμε.

Τώρα πως θα αποζημιώσεις μια κοινωνική ομάδα που δεν έχει άμεση γενετική γραμμή με αυτούς που υποτιθέμενα διώκονταν; Δεν έχει σημασία, έτσι και αλλιώς οι φορολογούμενοι θα τα πληρώσουν και αυτά εάν αυτή η τρελή ιδέα ευοδωθεί.

Ο παραλογισμός του δε, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα φτάνει ακόμα και στην ιερά εξέταση προς αναζήτηση διώξεων. Αυτοί οι ημίτρελοι κάνουν μαθήματα στα παιδιά μας.

nytimes.com

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Βομβίδια 06/25/2019 @ 7:16 ΜΜ

    Μη χειρότερα! Βομβίδια που τους χρειάζονται…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh