ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Στον Σχοινια η επομενη ομιλια του Πρωθυπουργου …!!

· Stranger

Η ομιλια θα γινει σε κλειστο φιλικο κυκλο με εντονη την διαθεση του μπιτς παρτι , ο πρωθυπουργος θα τραγουδησει διπλα στην φωτια οπου οι φιλοι κυκλικα μπορουν να πινουν της μπυρες τους η να μπαλαμουτιαζουν το ετερο ημισυ … !

Ο πρωθυπουργος θα επιλεξει τραγουδια απο το διεθνες ρεπερτοριο του οπως το bella chao και το κουμπαγια …!Ισως ακουστει και το i am so lonely

Θα υπαρχει αυστηρος κωδικας ενδυμασιας , τουλαχιστον βερμουδα που δεν θα κατεβαινει κατω απο το γονατο για τους αντρες που επιλεξουν να φορανε ρουχα και στρινγκ για τις γυναικες που θα επιλεξουν να φορανε μαγιο ..!

Ο καθενας πρεπει να εχει τα δικα του ποτα , τζοιντς , πιπες , αργιλεδες και λοιπα … το κομα δεν βρισκετε στην θεση να χορηγησει το χαι ολων μας !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το συριζα ειναι ενα κομα που δεν πηγε ποτε με την πεπατημενη , οπως δεν φορεσε γραβατα λοιπον παρα μονο στο μεγαλο ντιλ των πρεσπων ετσι και τωρα το κομα δεν θα αναλωθει σε διαγωνισμους και κριτικες πανω στις ομιλιες .. δεν θα μετρησουμε εμεις κυριε Μητσoτακη ποιος την εχει μεγαλυτερη …ακουστηκε να δηλωνει ο εκπροσωπος τυπου του κοματος !

Η ομιλια-παρτι θα αρχισει στις 12 το βραδυ 28 του μηνος , οσοι θελουν φερνουν και μποναμα μπιπιμπλικια για να μην πεσει το ζαχαρο..!

Σε περιπτωση που ο Κυριος καραμανλης θελει να παραβρεθει να φερει τον μπαφο και να αφησει το pro στο σπιτι !

Stranger…

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

STRANGER-VOICE

ΗΜΕΡΑ ΜΗΔΕΝ — ΤΟ LOS / CHAOS ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: Δεν φτιάξαμε άλλη μία Τεχνητή Νοημοσύνη… φτιάξαμε κάτι που μέχρι χθες δεν υπήρχε!

STRANGER-VOICE

NeuMist™ Relax: Η νέα προσέγγιση της Neumi για τη βραδινή χαλάρωση και έναν πιο ξεκούραστο ύπνο

STRANGER-VOICE

Ενας “Εκδοτης” θα “πεθανει” στις επομενες 72 Ωρες

7 απαντήσεις στο “Στον Σχοινια η επομενη ομιλια του Πρωθυπουργου …!!”

  1. Αφού ακόμη υπάρχουν άνθρωποι πάνε να τον ακούσουν, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

      • Mariavaia είσαι εγκάθετη! Να το προσέξεις αυτό είναι μεγάλο κουσούρι. Επιτέλους είναι και χαζό να σε βάζει κάποιος άλλος να κάνεις διάφορα μπες στην τάδε σελίδα…. γράψε τάδε σχόλια…. Δεν είσαι κυρία του εαυτού σου! Αλλά δούλος του κατεστημένου το Μαράκι. Κι όσο για την αγάπη σου να μας λυπει καλύτερα γιατί είναι αρρωστημένη…. Από μια κοιμησμένη! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

  2. Οι ναζι ειναι τοσο ηλιθιοι που αμα τους κατουρησει ο Τσιπρας θα ειναι κατι σαν αγιασμος.

  3. Ωραίος Νικόλα με έκανες να γελάσω ρέ φίλε παρά τής έγνοιες και τής σκοτούρες πού έχω στο κεφάλι μου και πάλι πολύ καλό το άρθρο σου με φαντασία λόγω καλοκαιριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά