19:29 - 03/04/2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Η Πραγματική Αλήθεια!! Να το ΜΑΘΟΥΝ Όλοι οι Έλληνες!!! Α Φ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ !!!

Πρώτιστος κίνδυνος αφανισμού Ελλάδος και Ελληνισμού δεν είναι η κρίση η οικονομική ούτε τα Μνημόνια των δανειστών αλλά η υπογεννητικότητα των Ελλήνων, η ανύπαρκτη πολιτική των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, η οποία, τεχνηέντως καλυμμένη υπό άκρας σιωπής, οδηγεί λίαν προσεχώς μετά κάποιες ελάχιστες δεκαετίες στον αφανισμό της ελληνικής φυλής.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Η Πραγματική Αλήθεια!! Να το ΜΑΘΟΥΝ Όλοι οι Έλληνες!!! Α Φ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ !!! - Εικόνα1

Προ τριακονταετίας η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε τον εθνοκτόνο «εκτρωτικό» νόμο 1609/1986, «Τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης», με τον οποίο νομιμοποιήθηκαν οι φονικές εκτρώσεις των εμβρύων.

Στον ίδιο νόμο αναφέρεται ότι δεν είναι άδικη πράξη η τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης, δηλαδή η ψυχρή δολοφονία που ενεργείται με τη συναίνεση της εγκύου μητρός από γιατρό μαιευτήρα-γυναικολόγο, με τη συμμετοχή και αναισθησιολόγου, α) αν δεν έχουν συμπληρωθεί 12 εβδομάδες εγκυμοσύνης, β) εντός των πρώτων 24 εβδομάδων και εφόσον υφίστανται ενδείξεις γέννησης παθολογικού εμβρύου, γ) αν υπάρχει κίνδυνος ζωής της εγκύου ή σοβαρής και διαρκούς βλάβης της σωματικής ή ψυχικής υγείας της (προϋποθέτει απλή ιατρική βεβαίωση) και δ) εντός 19 εβδομάδων αν η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα βιασμού, αποπλάνησης ανήλικης, αιμομιξίας ή κατάχρησης γυναίκας ανίκανης να αντισταθεί. Οι επόμενες κυβερνήσεις των κ. Σημίτη και Καραμανλή αναγνωρίζουν τον σοβαρό επερχόμενο εθνικό κίνδυνο, δημόσια όμως δηλώνουν λανθασμένη θεραπεία: «Φέρνουμε τους λαθρομετανάστες γιατί πάσχουμε από υπογεννητικότητα».

Λαθρομετανάστες

Επεται η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου, η οποία για θέμα «ανθρωπιστικό» ελληνοποιεί εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, και ακολουθεί η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, που χαρακτηρίζει κάθε αναφορά σε λαθρομετανάστη «έγκλημα ρατσιστικό». Ολοκληρώνεται το παζλ με τη νυν κυβέρνηση, η οποία παντελώς αδιαφορεί για το μέγα θέμα της υπογεννητικότητας με όσα πράττει, ως να γνωρίζει ή μαντεύει ότι σε έναν αιώνα δεν θα υπάρχουν Ελληνες. Το σχέδιο, σαφές και απόλυτο, δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις, εξασφαλίζει τον αφανισμό του Ελληνισμού. Ερευνα των προσεχών δημογραφικών εξελίξεων της Ευρώπης από την Ακαδημία Επιστημών της Στοκχόλμης (2003) αναφέρει: «Ηδη το 2080 στην Ελλάδα θα υπάρχουν μόνον 2.000.000 γηρασμένοι Ελληνες». Ενα έθνος ατενίζει αισιόδοξα το μέλλον όταν η νεολαία υπερτερεί των γερόντων και οι γεννήσεις των θανάτων, αρχή θεμελιώδης της φυλής μας στη μακραίωνη πορεία.

Ο γέροντας Παΐσιος παρατηρεί: «Η αξία της ζωής είναι μία και αυτή είναι η οικογένεια, η οποία, μόλις σβήσει, θα σβήσει ο κόσμος», για να συμπληρώσει: «Οταν παραβαίνει ένας άνθρωπος μία εντολή του Ευαγγελίου, ευθύνεται μόνον αυτός, όταν όμως κάτι που αντίκειται στις εντολές του Ευαγγελίου γίνεται από το κράτος νόμος, τότε έρχεται η οργή του Θεού σε όλο το έθνος, για να παιδαγωγηθεί».

Υπεύθυνοι δεν είναι μόνον όσοι ψήφισαν πριν από 30 χρόνια αυτό τον αιμοσταγή νόμο, αλλά και όλοι όσοι από τότε τον ανέχονται και δεν τον καταργούν. Η δημογραφική κρίση απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη λόγω ηθικής και θρησκευτικής καταπτώσεως, κατακεραυνώνει όμως την Ελλάδα με τον χαμηλότερο συντελεστή γονιμότητας (αριθμός παιδιών ανά γυναίκα) από 3,7 παλαιότερα σε 0,9 σήμερα. Αρνησιτεκνία και ολιγοτεκνία με εγκατάλειψη στήριξης της οικογενειακής εστίας από την Πολιτεία, ταλαντευόμενη οικογενειακή συνοχή, επιθέσεις κατά της Ορθοδοξίας και μειούμενη συνεχώς φιλοπατρία διαβρώνουν θανάσιμα την κοινωνία και απειλούν άμεσα τη μελλοντική ύπαρξή μας.

Αντικίνητρα

Δυστυχώς, στην πατρίδα μας ισχύουν μόνον αντικίνητρα τεκνογονίας, χωρίς δημογραφική πολιτική, με αντιπολυτεκνική και αντιοικογενειακή τακτική (πολιτικοί γάμοι, διαζύγια, ομοφυλοφιλία, ναρκωτικά, τροχαία, μετανάστευση κ.ά.), ενώ ο ερχομός κάθε Ελληνόπουλου καταχωρίζεται και ως «τεκμήριο οικονομικού πλούτου».

Η Ελλάδα είναι πρώτη στην Ευρώπη και τρίτη στον κόσμο στις εκτρώσεις, με πρώτη αιτία της καταστροφικής υπογεννητικότητος την τεχνητή διακοπή κυήσεως, ήτοι τις εκτρώσεις, με τον προαναφερόμενο νόμο. Τα στοιχεία αυτά κανείς δεν εγγίζει ούτε τολμά να ερευνήσει και τεκμηριωμένα, υπεύθυνα να δημοσιοποιήσει, εκ φόβου μην ακουστεί το φρικιαστικό και απίστευτο γεγονός ότι κάθε πρωί στη χώρα μας, με την ανατολή του ήλιου, εκτελείται ειδεχθές εγκληματικό τερατούργημα δολοφονίας πλέον των 1.000 εμβρύων, των αυριανών Ελλήνων πολιτών, και ας απειλείται με άμεσο αφανισμό η πατρίδα μας.

Στο μισό εκατομμύριο οι εκτώσεις κάθε χρόνο

Ο Τύπος συχνά αναφέρεται σε 300.000-350.000 εκτρώσεις ετησίως, προσφάτως ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος ανέφερε 400.000 δολοφονίες εμβρύων ετησίως, ενώ η μεγαλύτερη δημογραφική πηγή της πατρίδος, η Πανελλήνια Ενωση Φίλων των Πολυτέκνων (ΠΕΦΙΠ), η οποία κατά τον τελευταίο μισό αιώνα ενισχύει χιλιάδες άπορες υπερπολύτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, και εκδίδει το λίαν ενημερωτικό περιοδικό «Ελληνορθόδοξη πολύτεκνη οικογένεια», αναφέρει ως πλέον πιθανό τις 500.000, δηλαδή μισό εκατομμύριο, ετησίως φονικές εκτρώσεις.

Δολοφονίες κάθε χαραυγή πρωί εκτελούνται και ρίπτονται ακολούθως στους οχετούς, τα λύματα των οποίων κοκκινοβάφονται από το αίμα αγνών και αδύναμων ν’ αμυνθούν εμβρύων. Αυτό σημαίνει ότι κατά την τριακονταετία αφότου εψηφίσθη ο νόμος των εκτρώσεων 10.500.000-13.500.000 αθώα Ελληνόπουλα έχουν δολοφονηθεί, ήτοι μια μεγαλύτερη δεύτερη Ελλάδα έχει σφαγιασθεί, και όλοι είναι αθώοι και κανείς δεν ομιλεί!

Ολοι αισθανόμεθα αθώοι, πρωτεργάτες, συνοδοί, Θέμιδα και εξουσία, επιστήμη και θρησκεία, πολίτες της Ορθοδοξίας, χριστιανικές ενώσεις, πατέρες και εξομολογητές, κυριαρχεί άκρα νεκρική και ουδέτερη σιωπή για τις 1.000 εμβρυοκτονίες κάθε πρωινή. Η υπογεννητικότητα ως πρώτιστο εθνικοθρησκευτικό πρόβλημα σχετίζεται άμεσα με τους γονείς, τη Θέμιδα, την εξουσία και την ιατρική επιστήμη. Οι γονείς υπογράφουν τον φόνο του παιδιού, η Θέμιδα νομοθετεί, η Βουλή ψηφίζει και ο γιατρός εκτελεί.

Αποστολή του διάκονου ιατρού είναι να απέχει του ειδεχθούς εγκλήματος

Κυρίως όμως τα ανωτέρω θα ήταν ανέφικτα, ανεξάρτητα των οποιωνδήποτε νομοθετικών κειμένων περί διακοπής της κυοφορίας και δολοφονίας του εμβρύου, αν δεν υπήρχε ο επίορκος Ιπποκράτης ιατρός, που εκτελεί την εγκληματική αυτή πράξη, τον οποίο ο αείμνηστος καθηγητής Γυναικολογίας Κ. Λούρος χαρακτηρίζει εγκληματία ιατρό όταν διαπράττει έκτρωση, γράφοντας: «Ο ευσυνείδητος ιατρός οφείλει να απέχει της τοιαύτης εγκληματικής πράξεως και ουδέποτε να λησμονεί το του Ιπποκράτους “αγνώς και οσίως διατηρήσω τον βίον τον εμόν και την τέχνην την εμήν”».

Ομοίως ο ιπποκράτειος όρκος τονίζει σχετικά με την υπογεννητικότητα: «Ουδέ γυναικί πεσσόν φθόριον δώσω», δηλαδή «δεν θα δώσω σε έγκυο γυναίκα φάρμακο για ν’ αποβάλει έμβρυο». Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον χειρουργικό τοκετό (καισαρική τομή), η συχνότητα του οποίου στην Ευρώπη αναφέρεται σε ποσοστό 15%. Στην Ελλάδα γιατί υπερβαίνει το 60%, που σημαίνει δυνητικά σημαντικό περιορισμό τοκετών για νέα ζεύγη που αγαπούν την πολυτεκνία; Οποιαδήποτε νομοθετικά κείμενα της Πολιτείας περί διακοπής κυήσεως θανατώνοντας το έμβρυο δεν συνάδουν με τον ιπποκράτειο όρκο και την αποστολή του διάκονου ιατρού, κάθε αληθής Ιπποκράτης-ιατρός οφείλει να απέχει του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος. Θα τολμούσα να ζητήσω, γνωρίζοντας την ενάρετη θέση στην αποστολή των πολλών άξιων συναδέλφων τακτικών καθηγητών και διευθυντών πανεπιστημιακών κλινικών, διδάσκοντας και απαγορεύοντας τις εγκληματικές αυτές δολοφονίες των εμβρύων στις κλινικές των, να παραδειγματίσουν τους άλλους συμμετέχοντες γυναικολόγους να απέχουν, διασώζοντας ζωές εμβρύων και την πατρίδα μας μαζί.

Θανατική ποινή

Δυνάμεθα όλοι ν’ αναλογισθούμε τι θέλουμε και σήμερα αποφασίζουμε: Το 2080 2.000.000 γηρασμένοι Ελληνες ή ένα κράτος με 32.000.000-35.000.000 Ελληνες; Συμπληρωματικά, αναφέρεται ότι το άρθρο 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών (ΕΣΔΑ) ορίζει: «Σε κανέναν δεν μπορεί να επιβληθεί εκ προθέσεως θάνατος, παρά μόνον εις εκτέλεσιν θανατικής ποινής εκδιδομένης υπό δικαστηρίου σε περίπτωση αδικήματος που τιμωρείται από τον νόμο με την ποινή αυτή». Κατά συνέπεια, στο κυοφορούμενο έμβρυο με την έκτρωση αυτή επιβάλλεται αδίκως η «θανατική ποινή», ουδείς όμως απολογείται για το έγκλημα αυτό! Το έμβρυο εμψυχούται «άμα τη συλλήψει», αποτελεί αυτοτελή ψυχοσωματική οντότητα, αλγεί όταν φονεύεται, η καρδιά του κτυπά από τη 18η ημέρα και μετά τους 2,5 μήνες δεν δημιουργείται κανένα όργανο, απλώς αυξάνει ό,τι υπάρχει! Κατά τον καθηγητή της Νομικής Αντώνιο Μανιτάκη, σε σχετικό άρθρο του αναφέρεται: «Το κυοφορούμενο έμβρυο αποτελεί ζωή και χρήζει ιδιαίτερης προστασίας από το Δίκαιο…»

Συνοπτικά, η έκτρωση είναι εμβρυοκτονία, πρώτη αιτία αφανισμού της Ελλάδος, ψυχρή δολοφονική εκτέλεση για την οποία υπόλογοι είναι οι γονείς, η νομοθετική και η εκτελεστική εξουσία, η σιωπή της κοινωνίας, θύμα το έμβρυο, ο αυριανός Ελληνας πολίτης, η περιφρόνηση του ευαγγελικού λόγου και της Ορθοδοξίας. Αλλως, λίαν προσεχώς θα έχουν ολοκληρωθεί η γενοκτονία των Ελλήνων και ο αφανισμός του Ελληνισμού.

*Ομοτ. καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Ιατρικής Παν/μίου Αθηνών

Από την Εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια

hellasforce.com

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 6
  1
  Η ΝΑΤΟϊκή εισβολή και κατοχή δίνει τη χρυσή ευκαιρία στους ερπετοσιωνιστές τοκογλύφους δυνάστες να φέρουν το τσιπάρισμα με κυάνιο των ανεπιθύμητων για το σύστημα βρεφών που έρχονται στον κόσμο. Μ’ αυτό τον τρόπο το “σύστημα” θα μπορεί να στρατολογεί αθώα αγγελούδια ως μελλοντικούς μισθοφόρους της λυκοσυμμορίας των “εκλεκτών” και των “προθύμων” ενώ παράλληλα του δίνεται η δυνατότητα να εξοντώνει τους αντιρρησίες συνείδησης που αρνούνται να εκτελέσουν τις εντολές των αφεντικών τους.
 2. 5
  2
  “ΟΔΥΣΣΕΥΣ” ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00001 ] – [ 2008.03.03 13:00 ] Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ (!!!) http://odysseus.pa-sy-a.gr/2008/03/03/13-00/pa-sy-a_odysseus_2008-03-03_13-00.htm#plohghsh_05
 3. 1
  2
  “ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ” ::::: ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02439 ] [ 2012.09.25 00:00 ] ::::: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – “ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ” – Ε.Γ.Ε. – ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΒΛΩΣΗΣ ::::: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ “ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ” – Ε.Γ.Ε. ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “Ιστορική Αναδρομή” :: “…Η οργάνωσή μας ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα συνειδητοποιημένων φεμινιστριών γυναικών που πολιτικά ανήκαν στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς. Με επικεφαλής τη Μαργαρίτα Παπανδρέου ήταν οι : Μαρία Βούλγαρη, Ελένη Βούλγαρη, Κάκια Γεννηματά, Ντιντή Γιαννοπούλου, Νίκη Διδίκα, Μαριλένα Ευαγγελάτου, Δήμητρα Καστάνη, Κική Κούτσικα, Μαρία Κυπριωτάκη, Χρυσάνθη Λαϊου – Αντωνίου, Δέσποινα Μαζαράκη, Έφη Μπιτσαξάκη, Καλλιόπη Μπουρδάρα, Μαίρη Μωραϊτου, Κατερίνα Παντελίδου, Έφη Παπαχρήστου, Άννα Παναγοπούλου, Τιτίνα Πανταζή, Αλίκη Τσαπάρα και Λίλα Χριστοφορίδου…” :: “…To 1983 μαζί με τις άλλες γυναικείες οργανώσεις και μετά από αλλεπάλληλες πορείες, διαμαρτυρίες και πιέσεις πετύχαμε την αλλαγή του Οικογενειακού Δικαίου. Στις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές συμμετείχαν τα μέλη μας Χρυσάνθη Λαϊου-Αντωνίου και Βιλελμίνη Γεωργιλά. Παράλληλα συμβάλαμε αποφασιστικά στη δημιουργία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας με πρώτη Γ.Γραμματέα το μέλος μας Χρυσάνθη Λαϊου – Αντωνίου…” :: “…Το 1986 έκλεισε με μια ενημερωτική πανελλαδική καμπάνια για τη νομιμοποίηση της άμβλωσης…” ::::: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2012/09/25/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2012-09-25_00-00.htm#plohghsh_03
 4. 1
  2
  ωραία,ας δεχτούμε ότι η φυλή,η ράτσα,το έθνος μας δεν διπλασιάστηκε την τελευταία τριακονταετία (κάτι που συνέβαινε αδιαλείπτως στην μακραίωνη ιστορία του-ή μήπως όχι;)λόγω του φονικού νόμου. Φανταστείτε,ακόμη, πως οι αγώνες σας -επιτέλους-δικαιώνονται κι αυτός καταργείται.Χαλαρώστε τώρα και παίξτε με το εγγονάκι σας,τη νέα ελληνική ψυχή που ήρθε στον κόσμο μετά τον βιασμό της κόρης σας απο έναν πακιστανό…
 5. 2
  1
  Κ. καθηγητά, με όλο τον σεβασμό, οι προεκτάσεις του ζητήματος των εκτρώσεων, μόνο μαύρο ή άσπρο ΔΕΝ είναι. Αναμφισβήτητα είναι μια δολοφονική πράξη και, αν τα στοιχεία είναι αυτά, δηλαδή 500.000 +- εκτρώσεις/έτος, τότε έχουμε ένα πολλαπλό ζήτημα ηθικής, πολλών διαστάσεων και αποχρώσεων και μέγιστο κοινωνικοπολιτικοοικονομικό θέμα(θεματάρα μάλλον) ΑΛΛΑ, ίσως -λέω, ίσως- κάτω από κάποιες συνθήκες και περιστάσεις ακραίες, μήπως είναι εγκληματικότερη η γέννηση ενός παιδιού? Μια βασανισμένη ζωή προτιμάται για ένα άθροισμα αριθμών πληθυσμιακών ομάδων? Το ζήτημα είναι περίπλοκο και η ηθική εδώ έρχεται και από την μια μεριά και από την άλλη. Και η ανηθικότητα επίσης. Υπό το πρίσμα μιας αντιχριστιανικής γενοκτονίας ενός λαού, θα συμφωνήσω. Αλλά η ζωή, δεν είναι ένα εργαστήριο όπου οι εργαστηριακές συνθήκες θα δώσουν σαφή αποτελέσματα κάτω από συγκεκριμένα δεδομένα και προυποθέσεις, για να πούμε με πλατωνική σαφήνεια αυτό είναι έτσι και το άλλο αλλιώς, όταν στην ζωή συχνά βλέπουμε ότι αυτό είναι αλλιώς και το άλλο είναι έτσι, και να αποδεχόμαστε αυτό που βλέπουμε, όσο…κουφό και ενίοτε αλλοπρόσαλλο και ανάποδο και και…και αν είναι, αν θέλουμε να είμαστε αληθινοί στα συμπεράσματα μας χωρίς να ασκούμε νοητική βία σε εμάς τους ίδιους για να τα αλλάξουμε κατά το δοκούν όπως πιθανόν θα (μας) βόλευαν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί