ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

Ηγέτες διαφόρων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων δηλώνουν πως οι χώρες της Αφρικής και της Ασίας έχουν αρχίσει να αναγνωρίζουν το διαδεδομένο πρόβλημα, που έχει να κάνει με τους εμβολιασμούς των πληθυσμών τους, γι’ αυτό και προωθείται ένα παγκόσμιο σχέδιο εμβολιασμών μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού.

Ο Mahimbo Mdoe, εκπρόσωπος της Unicef ​​για τη Σιέρα Λεόνε, παραδέχθηκε ότι έμεινε έκπληκτος από τη δύναμη της κρατικής δέσμευσης, της Σιέρα Λεόνε, που παρέχει δωρεάν ιατρική περίθαλψη σε έγκυες γυναίκες και παιδιά ηλικίας κάτω των πέντε ετών.


Σημείωσε, επίσης, ότι είναι υπέρ της πολιτικής υπέρ των φτωχότερων χωρών, προκειμένου να ενισχυθούν τα ποσά για την υγειονομική περίθαλψη, σε όλα τα «προβληματικά» έθνη.


Η Unicef ​​αποτελεί μέρος ενός μακροχρόνιου σχεδίου για την απελευθέρωση της χώρας από την εξωτερική εξάρτηση.


Η φιλανθρωπική οργάνωση θα ηγηθεί της προσπάθειας της κυβέρνησης, της Σιέρα Λεόνε, για τα επόμενα τρία χρόνια και λογικό είναι να αναπτύσσονται διάφορα σενάρια για τα εμβόλια και τη χρήση τους σε συνάρτηση με τη μείωση του πληθυσμού, ειδικά της Αφρικής.


Το κυβερνητικό πρόγραμμα εμβολιασμών, είναι έτοιμο να ξεκινήσει και, φυσικά, να επεκταθεί, με το πρόσχημα της ιατρικής περίθαλψης, η οποία, μάλιστα, θα παρέχεται δωρεάν.


‘Oι δωρεάν υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, ακόμα και στον ανεπτυγμένο κόσμο, είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθούν. Πολύ δε περισσότερο στη Σιέρρα Λεόνε, όπου η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική», δηλώνει αξιωματούχος της κυβέρνησης.


»Είναι ιδιαίτερα σπάνιο στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Αν κοιτάξω άλλες χώρες, με τις οποίες συνεργάζεται η UNICEF, η Σιέρα Λεόνε θεωρείται προνομιούχος. Το σημαντικό είναι ότι πρόκειται για μια πολιτική υπέρ των φτωχότερων. Πρόκειται για την εξέταση των πλέον ευάλωτων ατόμων στην κοινωνία», προσθέτει.


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *