Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:27 - 01/05/2011

“Επαναστάσεις” Made In U.S.A. – Σόρος και Internet πίσω από τις «εξεγέρσεις» στον αραβικό κόσμο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μέλη του «Κινήματος της 6ης Απριλίου» στην Αίγυπτο παραδέχονται ότι έλαβαν χρήμα και τεχνογνωσία από αμερικανικές MKO (βλ. Σόρος), εν γνώσει τους ότι οι Αμερικανοί εκπαιίδευαν ταυτόχρονα και τον αντίπαλο…Οι – με μορφή ντόμινο – εξελίξεις στον αραβικό κόσμο επιβεβαιώνουν τον φανερό πλέον ρόλο ενός προσώπου που το όνομα του ακούγεται παντού και παντοιοτρόπως (προσφάτως μάλιστα συναντήθηκε και με τον ανεκδιήγητο ΓΑΠ). Αναφερόμαστε στον Τζωρτζ Σόρος, τον πιο… επικίνδυνο υπέρ-πολιτικό παράγοντα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, στην εποχή της Νέας Τάξης και της διεθνούς εξωκυβερνητικής διαπλοκής….Ως γνωστόν, η Νοτιοανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια υπήρξαν για πολύ καιρό η αγαπημένη «παιδική χαρά» του ουγγροεβραίου μεγιστάνα. Μέσω του Ιδρύματος Open Society, το οποίο έχει παρακλάδια στις περισσότερες χώρες της περιοχής, ο Σόρος κατέστη ένας ξεχωριστός παράγων στις πολιτικές εξελίξεις εντός των κρατών που δημιουργήθηκαν μετά τη διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας.
 
Ιδιαίτερα δε, ενεπλάκη στο πολιτικό σκηνικό των Σκοπίων και στήριξε τις ανιστόρητες απαιτήσεις τους για το όνομα, στη συνέχεια όμως ενίσχυσε και τις αποσχιστικές τάσεις των Αλβανών στο Τέτοβο.
Σειρά πήραν τα κράτη του αραβικού κόσμου: τηλεγραφήματα του Wikileaks αποκαλύπτουν τον διπλό ρόλο των ΗΠΑ και του Σόρος, με τη μόνιμη χρηματοδότηση των απανταχού «αντιφρονούντων». Τα αμερικανικά χρήματα (βλ. Σόρος) φτάνουν στους Άραβες αποδέκτες τους με διάφορους τρόπους. Στην περίπτωση της Συρίας η ροή τους διοχετεύθηκε σε οργανώσεις εξόριστων αντικαθεστωτικών, στις δε «φιλικές» προς τις ΗΠΑ χώρες, δηλαδή σε Αίγυπτο, Μπαχρέιν και Υεμένη, ανοικτά δραστηριοποιούνταν διάφορες ΜΚΟ.
Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε πρόσφατα και στην Αίγυπτο: ένας Βάσκος-μέλος της ΟΤΠΟΡ, είχε πιάσει δουλειά στο «Κίνημα της 6ης Απριλίου», μέλη του οποίου σε συνεντεύξεις τους παραδέχονται ότι έλαβαν χρηματοδότηση και εκπαίδευση από αμερικανικές MKO (βλ. Σόρος), πράγμα που τους παραξένεψε, εφόσον οι Αμερικανοί εκπαίδευαν ταυτόχρονα και τους διώκτες τους. Κάτι που, επίσης, έχει ήδη επισημανθεί είναι το κοινό μοτίβο που ακολουθούν οι άνθρωποι της ΟΤΠΟΡ. Η χρήση του Διαδικτύου (Facebook, Twitter και διάφορων μπλογκ), οι λεπτομέρειες στις καλοστημένες ιστοσελίδες, τα ίδια σύμβολα, κινήματα με ονόματα ημερομηνιών και ”επαναστάσεις” λουλουδιών, δέντρων και χρωμάτων (σ.σ.: των Ρόδων στη Γεωργία, του Κέδρου στον Λίβανο, της Τουλίπας στο Κιργιστάν, η Πορτοκαλί Επανάσταση στην Ουκρανία), η ίδια γραφιστική τεχνική στις ιστοσελίδες. Οφθαλμοφανής ομοιότης. Το Wikileaks αποκάλυψε ότι πολλοί από τους αντιφρονούντες έλαβαν εκπαίδευση για τη χρήση της τεχνολογίας των νέων μέσων, παρακολουθώντας, για παράδειγμα, σχετικό σεμινάριο το 2008 στη Νέα Υόρκη, στο οποίο χορηγοί ήταν, μεταξύ άλλων, η Google, το Facebook και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και φυσικά ο Τζωρτζ Σόρος…
Δυστυχώς, η Ελλάδα ανήκει πλέον στην κατηγορία των κρατών-στόχων, και τα νόμιμα συμφέροντά της πλήττονται από τον Σόρος. Ας είναι καλά ο ανθέλλην Γιωργάκης. Η Ελλάδα λοιπόν πρέπει να αντισταθεί! Σύμμαχός μας η νοημοσύνη μας, το ελληνικό αίμα που τρέχει στις φλέβες και ποτίζει την ψυχή μας, το πνεύμα και οι ηθικές αρχές μας…

paspartoy
greeknation

http://katohika.gr/2011/05/01/made-in-usa-interne/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*