Tο γνωρίζατε;; Σύμφωνα με τον νόμο 4244/2014 δεν είσαι Έλληνας…είσαι Ευρωπαίος ιθαγενής!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Tο γνωρίζατε;; Σύμφωνα με τον νόμο 4244/2014 δεν είσαι Έλληνας…είσαι Ευρωπαίος ιθαγενής!

Την ώρα που κοιμόμασταν με τα τσαρούχια και σκίζαμε τα ιμάτιά μας για το ευρωκόμμα και για τον δημοτικό σωτήρα που θα υπερασπιστεί το νερό και την γη του τόπου μας, πέρασε από την πίσω πόρτα ο νόμος που καταργεί τις εθνικές ταυτότητες. Δεν είσαι Έλληνας πλέον και με το νόμο. Είσαι Ευρωπαίος ιθαγενής. Έτσι σε αποκαλεί το Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο μάς ενημερώνει ότι από τις προσεχείς εκλογές και για τον αιώνα τον άπαντα δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην χώρα σου δεν το έχεις μόνο εσύ Ελληνάρα μου, αλλά και ο οποιοσδήποτε υπήκοος κάθε κράτους-μέλους της ΕΕ.

Με το νόμο 4244/2014 και με ημερομηνία ισχύος από την 11η Μαρτίου του 2014 μπορεί να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος όποιος θέλει αρκεί να είναι Ευρωπαίος. Το ίδιο συμβαίνει και για όποιον θέλει να κατέλθει και ως ευρωβουλευτής εκπρόσωπος της Ελλάδας. Μετά από την οδηγία του Συμβουλίου της ΕΕ οι πολίτες της Ένωσης που κατοικούν σε κράτος- μέλος της ΕΕ του οποίου δεν είναι υπήκοοι έχουν το θεμελιώδες δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι κατά τις τοπικές εκλογές της Ένωσης.

Εσένα ως κακό παιδί για την δημοκρατία τους έχουν το δικαίωμα να σού στερήσουν τα πολιτικά δικαιώματά σου, αλλά αν είσαι Άγγλος, Γάλλος, Γερμανός κλπ τότε θα μπορείς να εκπροσωπείς την δική μου χώρα στο Ευρωκοινοβούλιο και το τραγικότερο να μπορείς να διαχειρίζεσαι την δημοτική περιουσία (νερό, οικόπεδα, κτίρια, ιστορία) της δικής μου ιδιαιτέρας πατρίδας. Αρκεί να έχεις ένα εξοχικό στην Ελλάδα που κάνεις τα μπάνια σου, λεφτά να ξεκινήσεις τον προεκλογικό αγώνα και βέβαια τους ανάλογους παλαμακιστές που με 100 ευρώ σου δίνουν το κλειδί της πόλης και την διαχείριση αυτής.

Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους Έλληνες ψηφοφόρους. Το μυαλό τους είναι αυτή την στιγμή στα 500 ευρώ πληρωμένη ψήφο που τους έταξε ο Σαμαράς από το πρωτογενές πλεόνασμα. Λεφτά που θα τούς τα πάρει οποιαδήποτε ώρα πίσω βαφτίζοντας έναν νέο φόρο πατριωτικό. Η ειρωνεία των ημερών. Να σου μιλάνε για πατριωτικά μέτρα και την ίδια στιγμή να κάνουν Έλληνα πατριώτη υποψήφιο τον ίδιο σου τον εχθρό.

Αυτός ο νόμος αποδεικνύει περίτρανα ότι η ψήφος είναι ο φερετζές της δημοκρατίας και ότι ανά πάσα στιγμή βαφτίζοντας ψηφοφόρο τον οποιονδήποτε μπορούν να επαίρονται για τις “δημοκρατικές” νίκες τους. Άντε με το καλό και στις βουλευτικές εκλογές να βαφτίσετε όποιον θέλετε Έλληνα ψηφοφόρο για την απόλυτη κυριαρχία σας. Δεν πέρασαν και πολλά χρόνια από τις περίλαμπρες νίκες μεγάλων κομμάτων με βαφτισμένες ως ελληνικές αλλοδαπές ψήφους.

Δυστυχώς επειδή η αντιπολίτευση μόνο αντιπολίτευση δεν κάνει αφού περνάνε τέτοιοι νόμοι δύο μήνες πριν τις εκλογές δεν θα πάρουμε ποτέ μια επίσημη απάντηση από την κυβέρνηση για το τι θα συμβεί αν η Αλβανία και τα Σκόπια αύριο το πρωί γίνουν μέλη-κράτη της ΕΕ. Ίσως να βολεύει την αντιπολίτευση η κατάσταση βλέποντας μπροστά της την εξουσία χωρίς να την ενδιαφέρει κι αυτήν η εθνική ταυτότητα. Λίγες μέρες πέρασαν που δύο κράτη της ΕΕ έχουν έρθει σε αντιπαράθεση. Η Ουγγαρία ζητάει την αυτονομία κομματιού της Ρουμανίας διότι είναι ουγγρόφωνοι και έχουν στην διαχείριση της περιοχές εκλεγμένους Ούγγρους υπηκόους. Όπως είπε και ο Ούγγρος πρωθυπουργός “στην ΕΕ το να είσαι αυτόνομος επιτρέπεται αφού δεν ζητάς απόσχιση”.

Για ποια εθνική ανεξαρτησία μιλάει ο αντιπρόεδρος Βενιζέλος και για ποια εθνική ταυτότητα και πατριωτισμό χτυπιέται με ύφος ο Σαμαράς; Έχουν δώσει τα πάντα, έχουν συμφωνήσει στα πάντα, αποκαλούν τους Έλληνες μέσα από τις ιστοσελίδες των Υπουργείων τους ως “ευρωπαίους ιθαγενείς” αλλά ο λαουτζίκος (γιατί για λαουτζίκο πρόκειται) κοιτάει πώς θα βάλει υποψηφιότητα σε δημοτικό ψηφοδέλτιο ή για να χωθεί και να σωθεί ή λόγω της εντοπιότητάς του μην πάρει καμιά μετάθεση 20 χιλιόμετρα μακρύτερα από το σπιτάκι του.

Με την ουσία δεν ασχολείται κανένας γιατί η ουσία είναι η αλήθεια και πονάει. Η αλήθεια θέλει αλήθεια για να αντιμετωπιστεί αλλά όταν χαίρεσαι και ψηφίζεις με τα δυο χέρια τα αποδεδειγμένα ψέμματα που σου πλασάρουν είσαι άξιος της μοίρας που έγραψε για σένα το αφεντικό ΕΕ.
Με την βούλα του προέδρου της Δημοκρατίας ακόμα και η συνειδητή σου αποχή από τις εκλογές εκμηδενίζεται. Με 1,000,000 βαφτισμένους διαμένοντες στην Ελλάδα Ευρωπαίους η αποχή σου από 40% θα πάει στο 1%. Και τότε τι θα έχεις να λες; Ότι σε κυβερνάει η μειοψηφία; Άλλα θα δείχνουν τα νόμιμα και ηθικά νούμερά τους. Θα έχεις Δημοκρατία 100%. Το ίδιο ακριβώς νούμερο με τον πρόεδρο Κιμ της Βόρειας Κορέας.

Η διαφορά σου με τους βορειοκορεάτες θα είναι μία και μοναδική. Αυτοί θα συνεχίζουν να έχουν εθνική ταυτότητα, ενώ εσύ θα είσαι απλά ένας ιθαγενής μιας ηπείρου. Δεν ξέρεις ακόμα τι σημαίνει να μην έχεις ταυτότητα, χώρο, αέρα, νερό, πατρίδα, ελευθερία, κομμάτι γης για να ταφείς. Ακόμα δεν ξέρεις, αλλά πολύ σύντομα θα το νιώσεις στο πετσί σου.

Αυτά αποδέχεσαι, ευρωπαίε μου ιθαγενή. Αυτά σου αξίζουν γιατί πολύ απλά ήσουν ανάξιος για μια πατρίδα σαν την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ

Loading...

6 thoughts on “Tο γνωρίζατε;; Σύμφωνα με τον νόμο 4244/2014 δεν είσαι Έλληνας…είσαι Ευρωπαίος ιθαγενής!

 1. Ανώνυμος says:

  Tο γνωρίζατε;; Σύμφωνα με τον νόμο 4244/2014 δεν είσαι Έλληνας…είσαι Ευρωπαίος ιθαγενής! οχου πια στα παπαρτια μας κυριε!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ανώνυμος says:

   ΑΝ ΕΙΧΕΣ/ΑΜΕ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕΣ/ΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ/ΜΑΣΤΕ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ/ΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ/ΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!

 2. Ανώνυμος says:

  Δύσκολο να εξηγήσεις σε σκοταδιστές, διαταραγμένους εθνικιστές και φασιστάκια για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για αρχές ισότητας, δημοκρατίας, δημοκρατική κυβέρνηση, κράτος δικαίου και αντίστοιχες κοινωνικές και θεσμικές ελευθερίες και ότι άλλο πρεσβεύει η ΕΕ. Εσείς παραμένετε στάσιμοι στον άρρωστο κόσμο σας και οι υπόλοιποι προσπαθούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Και μην ρωτήσετε τι έχει μπροστά γιατί και να σας πει κανείς δεν θα καταλάβετε. Δεν είστε βλάκες, αλλά απλά κολλημένοι σε αποτυχημένες, ξεπερασμένες απόψεις και κοσμοθεωρίες που το μόνο που έχουν προκαλέσει είναι πόλεμοι και δυστυχία. Δεν πειράζει, η πλειοψηφία των Ελλήνων φαίνεται ότι θέλει άλλα από εσάς. Καλύτερα να το συνηθίσετε για να μην δημιουργούνται προβλήματα.

  • Ανώνυμος says:

   Η Ελλαδα δεν χρειαζεται ουτε σκοταδιστες ουτε διαταραγμενους εθνικιστες ουτε φασιστακια για να παει μπροστα. Εχω σιχαθει να ακουω αυτους τους ορους.. Η Ελλαδα χρειαζεται ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Οσο για την ΕΕ και τα κρατη δικαιου που λες, δεν ειναι παρα ουτοπιες..Οχι οτι σαν εννοιες ειναι αρνητικες, αλλα στην πραξη σημερα δεν υπαρχουν πουθενα καθαρα δημοκρατικες κυβερνησεις…Η ΕΕ ηταν η καταστροφη της Ευρωπης ! Εδω κοντευουμε να γινουμε Πακισταν.. Εαν το "προχωρησουμε μπροστα" ειναι αυτο, τοτε καλο σας ταξιδι…

 3. Ανώνυμος says:

  "Αυτά αποδέχεσαι, ευρωπαίε μου ιθαγενή. Αυτά σου αξίζουν γιατί πολύ απλά ήσουν ανάξιος για μια πατρίδα σαν την Ελλάδα."

  Και ποιος φταιει για το πως γιναμε?
  Η ανυπαρκτη ελληνικη παιδεια, την οποια μας την στερησανε οι τοσα χρονια πολιτικοι-προδοτες-ανθελληνες…Αρα ηταν προσχεδιασμενο να γινουμε "τετοιοι" και καποιοι το καταφερανε καλα…γεμισαμε ελληνες αθεους και απατρεις που ακουνε για Ελλαδα, ελληνικο πολιτισμο, φιλοσοφια, γλωσσα κτλ και τα συχαινονται ολα αυτα. Πολλοι τα μισουν κιολας και θεωρουν το να εισαι Ελληνας και να μαθαινεις για τους προγονους σου γραφικο, ξεπερασμενο και ρατσιστικο… Ο λαος ειναι σαν το κοπαδι. Θα κανει οτι του μαθει ο βοσκος…Πολυ λιγο μετραει η ρατσα και το χρωμα των προβατων. Μπορει το ασπρο προβατο, λεω τωρα να βγαζει καλυτερο γαλα απο το μαυρο και το μαυρο να βγαζει καλυτερο μαλλι ή κρεας, αν ομως ο βοσκος δεν το αρμεξει, κουρεψει, σφαξει σωστα, τοτε ειτε ασπρο ειτε μαυρο, σκατα θα ειναι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *