Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:17 - 01/02/2023

Μια έρευνα μεταξύ των ταριχευτών δείχνει μαζική αύξηση των λευκών θρόμβων μετά την κυκλοφορία του «εμβόλιου» για τον Covid (Βίντεο)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

“Κάτι έχει αλλάξει στο αίμα από τον Μάιο του περασμένου έτους (2021). Δεν είναι φυσιολογικό. Είναι δραστικό και άσχημο.”

Ένας συνταξιούχος ταγματάρχης, εργολάβος, μηχανικός και αναλυτής δεδομένων της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ μόλις δημοσίευσε μια έρευνα με ταριχευτές σε όλες τις ΗΠΑ που δείχνει ότι επτά στους 10 βλέπουν τώρα παχύρρευστα, ινώδη λευκούς θρόμβους αίματος στα σώματα εκείνων που τους φροντίζουν.
Ενώ το ντοκιμαντέρ «Died Suddenly», που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο, εστίασε τα φώτα της δημοσιότητας σε αυτό το φαινόμενο και προκάλεσε πολλές διαμάχες επειδή ήταν υπερβολικά συνωμοτικό, δεν υπήρχαν διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία μέχρι τώρα. Τα στοιχεία είναι σε μεγάλο βαθμό ανέκδοτα, ξεκινώντας με τον Richard Hirschman, έναν ταριχευτή και άδεια νεκροθάφτη από την Αλαμπάμα, ο οποίος αποκάλυψε δημόσια σε συνέντευξή του τον περασμένο Σεπτέμβριο την αλλαγή στην κατάσταση των σορών που έλαβε, αναφέρει η RAIR.

Ο ταγματάρχης Tom Haviland, συνταξιούχος, διεξήγαγε μια έρευνα σε εθνικό επίπεδο για να προσδιορίσει πόσο διαδεδομένοι φαίνεται να είναι αυτοί οι ινώδεις λευκοί θρόμβοι. Σε μια έρευνα με επτά ερωτήσεις που στάλθηκε σε περισσότερους από 800 νεκροθάφτες και ταριχευτές, καθώς και στους επικεφαλής των ενώσεων νεκροθάφτων στις 30 πολυπληθέστερες πολιτείες του έθνους, έλαβε 128 απαντήσεις.

«Νομίζω ότι ήταν αρκετά μεγάλο και πραγματικά υπάρχει κάτι σοβαρό εδώ», λέει ο Ταγματάρχης Haviland σε μια συνέντευξη στο ZeeMedia.com, «λόγω των αποτελεσμάτων. Από τους 128 ταριχευτές που απάντησαν στην έρευνα, το 88 – 69 τοις εκατό – απάντησε:

«Ναι! Βλέπουμε αυτούς τους λευκούς ινώδεις θρόμβους».

Επιπλέον, 57 από τους ερωτηθέντες ανέφεραν ότι πάνω από το 20 τοις εκατό των πτωμάτων που ταρίχευσαν το 2022 είχαν θρόμβους. Δέκα από αυτούς έδειξαν ότι περισσότερο από το 60 τοις εκατό είχαν λευκούς θρόμβους. «Θεέ μου, αν αυτό είναι κάποια ένδειξη για το τι πραγματικά συμβαίνει εκεί έξω, έχουμε την καταστροφή στα χέρια μας», είπε ο Ταγματάρχης Χάβιλαντ.

Ο Hirschman έχει βαλσαμώσει χιλιάδες πτώματα κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Τον περασμένο χρόνο έχει περιθάλψει ο ίδιος πάνω από 600. Ξέρει λοιπόν τι να ψάξει, και ξέρει πώς μοιάζει το αίμα. «Σε όλα τα χρόνια που ήμουν ταριχευτής, συναντούσαμε περιστασιακά θρόμβους», λέει, «αλλά από τον Μάιο του περασμένου έτους (2021) κάτι έχει αλλάξει στο αίμα. Δεν είναι φυσιολογικό. Είναι δραστικό.”

Όταν ο Hirschman άρχισε να βλέπει για πρώτη φορά ανωμαλίες, σκέφτηκε ότι ήταν περίεργο, «αλλά όταν συνεχίζεις να βλέπεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι κάτι δεν πάει καλά».

Ο Hirschman και πολλοί από τους συναδέλφους του στον κλάδο παρατήρησαν μια αύξηση της πήξης κατά τη διάρκεια της πανδημίας, «αλλά μόνο από την κυκλοφορία του εμβολίου άρχισαν να εμφανίζονται αυτές οι πραγματικά ασυνήθιστες ινώδεις δομές».

Ο Ταγματάρχης Χάβιλαντ συμφωνεί. «Η θεωρία μου είναι ότι αυτό το αποτέλεσμα, αυτός ο σχηματισμός λευκού ινώδους θρόμβου, ενισχύεται τώρα από το εμβόλιο COVID-19», είπε. «Αυτό εξηγεί πολλά για το γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν ξαφνικά, σωστά; Λοιπόν, βλέπεις ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο να πέφτουν στο γήπεδο, υγιείς νέους να παθαίνουν έμφραγμα. Ξέρετε, εάν αυτές οι λευκές ινώδεις μάζες σπάσουν και σχηματίσουν εμβολή, μπορούν να μπλοκάρουν μια κρίσιμη οδό στο κυκλοφορικό σύστημα».

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Ταγματάρχης Haviland δεν ανέφερε ούτε τον Covid ούτε το εμβόλιο στις ερωτήσεις της έρευνάς του. «Παρόλα αυτά, ένας μεγάλος αριθμός ταριχευτών που απάντησαν μίλησαν για το εμβόλιο στα σχόλιά τους, παρόλο που δεν το ανέφερα στην έρευνα».

Ο Ταγματάρχης Χάβιλαντ, ωστόσο, μαζί με τους σκηνοθέτες του «Died Suddenly» και εκατοντάδες ταριχευτές σε όλη τη χώρα, πιστεύουν ότι υπάρχει σίγουρα ένα προειδοποιητικό σημάδι εδώ, και πιθανώς μια σύνδεση. Ζητεί να διεξαχθεί έρευνα από το FDA και το CDC. «Προσπαθώ να προειδοποιήσω για αυτούς τους λευκούς ινώδεις θρόμβους που είδαν οι ταριχευτές και οι Died Suddenly. Έχουμε 88 ταριχευτές που λένε ότι το βλέπουν αυτό. Αυτό είναι σημαντικό. Ωστόσο? Αυτό πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω».

«Θέλω να το φέρω στο κοινό, όχι μόνο στη χώρα μου, την Αμερική, αλλά σε όλο τον κόσμο. Επειδή είναι σημαντικό για όλους να καταλάβουν ότι πιστεύω ότι υπάρχει κίνδυνος σε αυτά τα εμβόλια για τον COVID-19 από πολλές από αυτές τις αρνητικές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του σχηματισμού αυτών των λευκών ινωδών θρόμβων».

KORAKAS NEWSΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*